Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 12-08-08, 16:50   #496
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

sa vezi ce slalom fac eu pe Calea Grivitei( Bucuresti) printre cei care intorc dupa podul Grant pe linia continua...
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 20:14   #497
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by robertinho View Post
...am trait-o pe pielea mea in franta...eram intr-un peugeot de 7 locuri,pe ultimele scaune cu un prieten...si la un semafor a venit politistul si ne-a batut in geam sa ne punem centurile pe ultimele locuri...
..
spre surprinderea ta, la 308 in momentul cand am pasageri in spate si nu sunt centurile puse incepe sa piuie la fel ca la sofer.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 10:56   #498
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

dragi soferi de dube de la firmele de distributie...inainte de a vira stanga pe o strada asigura`te ca din fatza nu vine nimic iar cand iesi din parcare uita`te in oglinzi ca ieri mi`am julit janta !

P.S: e valabil si pt taximetristi !
Old 13-08-08, 14:58   #499
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

au inceput sa se faca din ce in ce mai multe emisiuni si dezbateri la tv pe tema vitezei la noi in tara. si daca tin minte bine, victor ponta a zis un lucru foarte interesant intr o seara : la noi in tzara nu exista aceasta cultura a automobilului. masinile si tot ce implica acestea ar trebui privite ca un mod de viata, ca o religie. cand o sa ajungem si noi la acel prag, abia atunci o sa putem discuta despre bun simt la volan.
phaeton is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 23:45   #500
viruszatu1

Stage 4

viruszatu1's Avatar

Member of:
[Fiat]

draga sofer de taxi...cand vezi coloana ca se intinde pe amandoua benzile de mers, nu fii tu mai smecher si merge pe contrasens, oricat de tare s`ar grabi clientul tau, ca s`ar putea urmatoarea data sa nu scapi numai cu un claxon si cateva injuraturi de la mine, cel mai probabil n`o sa ma mai dau sa vad si eu ce o sa faci, chiar vei intra in mine ?
viruszatu1 is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 00:36   #501
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Draga sofer de Dacia 1310 din 1980 si ceva ... cu lamaie in geam:

1. In primul rand, cand cauti loc de parcare nu te opresti in mijlocul strazii ca sa te gandesti ce si cum sa faci...
2. In al doilea rand, cand bagi in marsarier, daca stii ca nu iti merg lampile de mers inapoi, pune macar avarii, ca imi pot da eu seama ce incerci sa faci.
3. Daca incepi sa dai cu spatele, uita-te dracului in oglinda aia de deasupra capului tau GOL ca poate dai peste cineva. S-ar putea sa nu mai gasesti un tip inspirat care sa iti anticipeze miscarea si sa dea cu spatele. Vezi, poate te urci pe altul.
Ah ... si daca iti spun sa te uti in oglinda, nu-mi mai face nazuri - tot prost ramai din punctul meu de vedere. La scoala de soferi cred ca te-a invatat sa te asiguri inainte sa faci orice manevra, nu?

PS: nu am nimic cu Daciile pre-Nova. Am avut si eu.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 11:26   #502
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Mustang Mach One - de ce te superi tu ? Daia are respectivul lamaie in geam timp de un an de zile, in acel an invata si el ce si cum, lamaia e sa te informeze pe tine ca e incepator si poate multe greselei, dar acum nu trebuie luat la bataie ( de injurat da ) toti am fost asa timp de 1 an de zile
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 01:15   #503
Evil Yuri

Stage 5

1. Dragi soferi, pe bucata de drum de pe cheiul Dambovitei, de la Autovit pana la centura este SENS UNIC. Asa ca incearca macar daca ai parcat masina acolo si nu vrei sa ocolesti 10 km, asteapta pana e soseaua libera, nu sa incerci sa imi furi mie prioritatea in nesimtire.

2. Iesi de pe o straduta in fata mea, ma infig in claxon, bagi avariile in semn de "scuza-ma frate", iar in 100 de metri te bagi ca nesimtitu in fata unuia. Apai sa iti traiasca familia, dar urmatoru in fata caruia te bagi sper sa fie un tir incarcat.

3. Cand iei o curba, incearca sa tii banda ta, iar daca nu esti in stare, ia-o cu viteza mai mica. Eu daca te agatam nu pateai mare lucru, insa un tir trecea peste tine fara resentimente.

Sa continui ? Sau sa te intreb daca dupa un versus intre masina ta compacta si camionu meu (a se intelege SUV), oare mai iti dai seama ce marca de masina conduceai ?
Old 19-08-08, 15:40   #504
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa View Post
Mustang Mach One - de ce te superi tu ? Daia are respectivul lamaie in geam timp de un an de zile, in acel an invata si el ce si cum, lamaia e sa te informeze pe tine ca e incepator si poate multe greselei, dar acum nu trebuie luat la bataie ( de injurat da ) toti am fost asa timp de 1 an de zile
Cand stii ca ai probleme cu masina, ti-o repari si iesi cu ea ok sau pui avariile.
Nu cred ca la scoala nu l-a invatat sa se uite in oglinzi.
In plus nu l-am luat la bataie. L-am atentionat sa se uite in oglinzi. Nici macar nu l-am injurat. Nu imi sta in fire sa injur decat daca agaseaza cu greselile.
Dar daca te atentionez ca gresesti si tot tu ai gura mare ... ramai prost in continuare.

Nu stiu unde am gresit in postul anterior.
Am inteles ca e incepator - tocmai ca e incepator, trebuia sa stie ca in momentul cand se da cu spatele se uita in oglinda de sus sau se intoarce ca sa se uite ce are in spate.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 15:57   #505
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Daca ala e chiar prost prost cu carnetul cumparat de tati, atunci merita sa te ei de el, cand vezi ca nu le are cu soferia, ca si eu am intalnit cazuri.
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 17:27   #506
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

mda ...se'ntampla cam in fiecare zi sa'ti bagi si sa'ti scoti, din cauza unor asa zisi soferi (nu ma dau marele soferache , insa macar regulile de baza le mai cunosc si le aplic).

-veneam frumos cu 40-50km/h pe banda I pentru a ma opri la semafor , banda II tot la fel coada peste 20 de masini , si iese tataie cu o Dacie cu nr. de BV (nu`l mai retin exact nr) ...iese din intersectia din dreapta ...spre banda I fara sa semnalizeze fara sa se asigure ,il claxonez , ii dau 2-3 injuraturi (ma enervez repede la prostii d'astea) , da nu i'o ajuns ca a ajuns pe banda I , incurca circulatia pe aceasta banda ca era verde ...astept ca vita 60sec sa se faca verde pe banda II , mosulica e dea'curmezisu' pe banda ...se inscrie pe banda II care facea la stanga ...merg paralel cu el ...si culmea ...el mergea inainte . cum plm sa nu te dai cu capu de volan ?? cum ?

ps. atentie la "broscari" (italieni) ..ne-au invadat si sunt crima in trafic , depasiri pe linie dubla , nu semnalizare , nu acordat prioritate , trecut pe rosu ... intr'un cuvant PRAF !
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 04:33   #507
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Cand stii ca ai probleme cu masina, ti-o repari si iesi cu ea ok sau pui avariile.
Nu cred ca la scoala nu l-a invatat sa se uite in oglinzi.
In plus nu l-am luat la bataie. L-am atentionat sa se uite in oglinzi. Nici macar nu l-am injurat. Nu imi sta in fire sa injur decat daca agaseaza cu greselile.
Dar daca te atentionez ca gresesti si tot tu ai gura mare ... ramai prost in continuare.

Nu stiu unde am gresit in postul anterior.
Am inteles ca e incepator - tocmai ca e incepator, trebuia sa stie ca in momentul cand se da cu spatele se uita in oglinda de sus sau se intoarce ca sa se uite ce are in spate.
sa-ti aduc aminte ca si tu la ITP aveai probleme la sistemul de lumini pe spate?

Patesc si eu faze de genu dar mai mult ma amuz pentru ca altfel ala pleaca mai departe (daca e prost nici nu isi da seama ce a facut) iar eu raman nervos toata ziua.
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 09:11   #508
juristul2000

Stage 5

juristul2000's Avatar

Parerea mea este ca ar trebui schimbat titlu din"Draga soferule" in "draga conducatorule auto" deoarece sunt 2 categorii de oameni: soferi si conducatori auto= calitate data de obtinerea permisului de conducere.
Daca nu am dreptate.....
Old 20-08-08, 11:01   #509
Mishu-f
Peugeot Driver

Stage 5

Mishu-f's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Draga ,,somalez" conducator de a6 din IF daca tu vezi ca ala din fata se opreste, acelas lucru il fac si eu deoarece in fata este o trecere de pietoni..... tu daca vii tare din spate pe linia de tranvai nu trebuie sa incerci sa te urci pe mine,am mai patit-o nu mai vreau, dupa sa ma iau cu tine pt ca tu fugi ca nesimtitul si tot tu esti cu gura mare ca de ce pun frana in fata ta.................

P.S. si pt mega soferitele cu c1/107 albastru (generalizez sunt si exceptii) daca eu iti pun avarii, ma opresc langa tine si iti fac semn ca ma orbesti..... uita-te dracu in bord ca sa vezi beculetu ala albastru care aduce cu un far, ca esti pe faza lunga .... nu cred ca ti-ar face placere sa stau eu cu faza lunga in spatele tau , s-ar putea sa nu mai ai nevoie de solar

@Valex mane stai calm... sunt o gramada de mosi care ies direct pe banda 2 nu au nici o treaba
Old 20-08-08, 11:52   #510
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

Draga soferule de dacie break,faptul ca tu ma claxonezi cand suntem in coloana si mai sunt 30 de masini pana la semafor iar semaforul rosu nu o sa ma faca sa decolez pentru ca tu te grabesti.uita-te si tu inainte,analizeaza putin situatia si dupa gandeste-te daca e cazul sa claxonezi.sigur pot merge mai repede decat tine,dar nu si zbura peste coloana

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -