Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 01-08-08, 18:56   #436
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

daca ma grabesc e problema mea, daca ma opreste gaboru recunosc greseala si suport consecinte! dar iti zic eu, se fac mai multe accidente din cauza unora care se baga in fata cu 90 la ora iar cel din spate vine cu 200 si nu are cum sa franeze! macar de ar fi atenti si cu bun simt!

dolb is offline   Reply With Quote
Old 01-08-08, 19:14   #437
apache

Stage 5

apache's Avatar

Draga soferule de brasov. In zona hidromecanica nu schimbi banda 1 cu banda 6 in 40 de metrii.multumesc
apache is offline   Reply With Quote
Old 01-08-08, 20:36   #438
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by sKyNeT View Post
pai daca respectai si tu regulile de bun simt (cum spune si titlul topicul) si mergeai la 130 scoteai un consum mult mai mic si avea si ala timp sa intre in depasire

PS: i-ai tras si vreo 2 frane zdravene de a dat cu capul de parbriz, nu ?
Quote:
pai daca te grabesti cumparati girofar sau angajeazate la politie/salvare si roaga-i sa iti dea unul din dotare...asta nu e o scuza sa nu respecti regulile de circulatie (si una chiar destul de importanta, viteza, din cauza caruia au murit multi oameni pe strazi). Daca te prinde radarul ce ii spui la domnul militian ? stiti....ma grabeam , si gata ai scapat de amenda ? Voi nu va dati seama ca daca se intampla un accident in fata destul de nasol (si s-a intamplat si la noi si in alte tari) la 200 la ora zbori vreo 2-3 masini de pe autostrada....

imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar nu sunt de acord cu ce zici...in primul si in primul rand e numai si numai problema mea cu cat merg pe autostrada...sunt destul de constient ce inseamna 200 la ora,conduc concentrat si am grija ce fac,ca sa nu pun in pericol pe ceilalti,dar repet daca vreau sa merg cu 200-sau 300 e numai si numai problema mea si raspunedrea mea in caz ca ma prinde radarul...nu ar trebui sa frece pe nimeni ca merg eu cu 200...fiecare trebuie sa aiba grija de el si sa vada in oglinda ca vine unul foarte tare si sa nu-si riste in primul rand viata lui baganduse in fata mea cu 110...iar faza cu pusul franei in fata chiar nu-mi sta in caracter,nu am facuto niciodata si ma gandesc in primul rand la masina mea(poate pe ala nu-l tin franele si ce fac? raman impacat cu gandul ca m-a lovit in spate si nu e vina mea si cu masina facut varza...nu ma avantajeaza deloc sa am masina distrusa
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
robertinho is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 00:40   #439
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by SDrg View Post
Tot citesc topicul asta si nu-mi place ce citesc. In mare parte plin de viteji:" sa te fereasca Dumnezeu sa ma dau jos la tine", "il rup cu bataia" si alte d'astea. Asa aratati ca aveti dreptate? Asta-i evolutia pe care v-o doriti? Mai mult nu va duce mintea? Argumentul forte e in pumn? Atunci de ce ne mira comportamentul minoritatzilor colorate care-si permit orice pe sosea? Doar ei au stolul de rude in spate, dau un telefon si te muta din tara, deci acorda-i prioritate, fii plecat, e un argument pe care se pare ca-l intelegi, nu te mai frustra. Alta atitudine jenanta e cea cu ai gresit, pai stai sa-ti arat eu tie, iti pun frana in fata, trag de volan sa te bag in sant, nu te las sa revii pe banda, mai dai si tu cuba cu tirul. Asa aratati ca sunteti mai buni? Asa ii convingeti pe ceilalti ca au procedat gresit? Asa circulati voi sigur?Asa sunteti siguri ca ajungeti teferi acasa? Oare nu la astfel de comportamente a vrut sa se refere initiatorul topicului? mai ganditi-va...pe aceasta cale ii multumesc lui aleks ca mai corecteaza scrisul vostru si-l face de inteles, o munca titanica, pe care o apreciez sincer.nu va mai dati viteji, mai puneti mana pe carte, evoluand voi, evoluam cu totzii..o zi exceptionala.
eu te inteleg ca ai vrut sa pari mai sacaz si mai intelept prin acest post...dar exista si o replica la ce ai spus tu...ca tot spui ca toata lumea trebuie sa fie civilizata(si probabil ca o sa spui si "ca mine")! buuuuun....spune-mi si mie daca tot esti asa trecut prin toate si tot le stii tu pe toate in trafic, sofer exceptional fiind, cum reactionezi tu cand un tir vine in depasirea altui tir la 100 de metri in fatza ta, tu avand 60 km/h maxim(in localitate fiind), si esti nevoit sa apesi pedala de frana cat poti de tare si sa tragi dreapta....crezand ca nu o sa scapi cu bine din asa faza si toata copilaria sa-ti treaca prin fatza ochilor! si pana la urma...trebuie sa-l las in pace, sa nu-i fac nimic, ce, doar era sa ma omoare doar pentru ca se grabea el sa se duca sa se aseze la coada la ciment sau mai stiu eu ce!!!dupa parerea mea astia ar trebui batuti pana nu se mai ridica de jos...poti sa ma judeci tu cum vrei, sincer nu ma intereseaza....

Last edited by fasso; 02-08-08 at 00:43.
fasso is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 00:45   #440
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

...cand apare cate un cretin,tembel,dement care iti pune viata in pericol uiti de bunele maniere,ii spargi capul...ai perfecta dreptate...decat sa planga mama mea mai bine plange mama lui
Old 02-08-08, 00:47   #441
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

iti zic eu cand treci printr-o chestie din asta si adrenalina iti creste enorm uiti si cum te cheama si primul instinct este sa te dai jos si sa-i dai cu coarba in cap
Old 02-08-08, 18:49   #442
SDrg

Stage 2

Se pare ca nu m-am facut inteles, si-mi pare rau. Sunt intr-adevar situatii cand logica, bunul simt si cei 7 ani de-acasa dispar, acestea fiind situatii limita, situatii in care cu totii actionam impulsiv. Insa majoritatea situatiilor ( de zi cu zi) nu impun astfel de comportamente, si cu toate astea argumentul fizic e cel mai puternic. Nu parem sa fi evoluat prea mult din epoca bronzului, nu? La fel, majoritatea situatiilor impune un comportament civilizat, gandindu-te ca odata si odata cretinului care ti-a taiat fata sau nu ti-a acordat prioritate (accidentul fiind evitat oarecum lejer) tot i se va infunda si ma-sa va plange oricum, tu multumindu-te ca ai ajuns teafar acasa. NU spun ca trebuie sa fii lipsit de reactie total, dar macar incearca sa nu te comporti si tu agravand haosul de pe sosele.
Old 02-08-08, 21:02   #443
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by robertinho View Post
imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar nu sunt de acord cu ce zici...in primul si in primul rand e numai si numai problema mea cu cat merg pe autostrada...sunt destul de constient ce inseamna 200 la ora,conduc concentrat si am grija ce fac,ca sa nu pun in pericol pe ceilalti,dar repet daca vreau sa merg cu 200-sau 300 e numai si numai problema mea si raspunedrea mea in caz ca ma prinde radarul...nu ar trebui sa frece pe nimeni ca merg eu cu 200...fiecare trebuie sa aiba grija de el si sa vada in oglinda ca vine unul foarte tare si sa nu-si riste in primul rand viata lui baganduse in fata mea cu 110...iar faza cu pusul franei in fata chiar nu-mi sta in caracter,nu am facuto niciodata si ma gandesc in primul rand la masina mea(poate pe ala nu-l tin franele si ce fac? raman impacat cu gandul ca m-a lovit in spate si nu e vina mea si cu masina facut varza...nu ma avantajeaza deloc sa am masina distrusa
Quote:
...cand apare cate un cretin,tembel,dement care iti pune viata in pericol uiti de bunele maniere,ii spargi capul...ai perfecta dreptate...decat sa planga mama mea mai bine plange mama lui
Sa ai noroc sa nu dai peste unu ca tine ca o sa planga maikta cativa ani.

De regula, asta asa, ca sa mai inveti ceva nou, pe autostrada daca tot esti vitezoman incearca sa reduci viteza cand vezi ca urmeaza sa depasesti alte masini.

Sau nu e cool daca nu ii faci pe aia sa creada ca stationeaza?

p.s: golf cu 200-300 km/h ))))
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 21:11   #444
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Dimitris View Post
Sa ai noroc sa nu dai peste unu ca tine ca o sa planga maikta cativa ani.

De regula, asta asa, ca sa mai inveti ceva nou, pe autostrada daca tot esti vitezoman incearca sa reduci viteza cand vezi ca urmeaza sa depasesti alte masini.

Sau nu e cool daca nu ii faci pe aia sa creada ca stationeaza?

p.s: golf cu 200-300 km/h ))))
ai vrut sa pari destept sau doar ai postat sa mai contabilizezi ceva acolo???
ia vezi tu cati utilizatori ai acestui forum care au masini ce ajung la 200 km la ora merg cu viteza legala pe autostrada!!! asta ajea doar ca sa-ti demonstrez ca aberezi...si tu ai inteles ca golful meu merge cu 200-300?ASTA AI INTELES TU? e clar,ce capacitate intelectuala ai daca nu faci diferenta intre modurile de exprimare!daca ziceam 200-400 credeai ca merge cu 400? vad ca esti membru" 2 roti" din moment ce imi faci observatie tu mergi cu 130 pe autostrada si 50 in oras cu motorul,nu?
Old 03-08-08, 03:39   #445
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

exact asta am vrut eu sa spun...daca tot esti membru 2 roti, nu-i asa ca mergi numai cu 50 in localitate?si tu vorbesti despre cum e sa fi cool cand ai viteza???mie-mi spui cum e sa fi cool cand demarezi de 17 ori mai tare ca orice turism si iti creste pipota in tine?sau cand te apleci in curbe cu 100 la ora cand un turism nu poate intra asa tare ca tine?si da, iti arat golf care merge cu 270-280 la ora, asta asa ca sa vezi ca ai vorbit in necunostinta de cauza sau ai vrut sa ti se mai adauge un post acolo la avatar
Old 03-08-08, 06:23   #446
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

opa, s-a mobilizat comunitatea.

Hai incearca sa citesti si ce scrie inainte de p.s: si incearca sa nu mai faci referire la capacitatea mea intelectuala avand in vedere ca nu ma cunosti. poti sa faci acest efort?

Si hai sa o luam pe rand ca sa intelegi si tu ceva:

1. 430 de posturi in cati ani? in vreo 4 ani fata de 363 posturi facute de tine intr-un an dar nu asta e problema. fasso sta mai bine. 681 in 2 ani.

2. am incercat sa iti arat ca ce tu faci judeci la altu. ti-am citat 2 posturi facute de tine in care ai o atitudine ciudata.

3. daca sunt membru 2 roti asta nu inseamna ca rup asfaltu tot timpu. spre marea ta uimire m-am intors astazi de la mare. am mers cu mult peste viteza legala dar doar pentru ca drumul era LIBER ( liber as in, zero masini) pe portiunea respectiva. 70 de km am mers cu 100 km/h, pipota era ok. Daca tu esti sinucigas si vezi coloana de 3-4-10 masini pe autostrada si ai impresia ca unul din aia nu iti sare in fata sa faca o depasire lenta inseamna ca nu stii ce inseamna sa conduci preventiv. Lucru care te tine departe de spitale si service-uri.

Hai. bea un suc, racoreste-te si incearca sa postezi civilizat.
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 03-08-08, 10:44   #447
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

...pai ce eu am zis ca merg zi de zi cu 200???...si spre deosebire de voi motoristii,eu ma apropii mai mult de viteza legala in localitate decat 99% dintre voi...in alta ordine de idei...una e sa mergi cu 200 pe autostrada si alta e sa faci nenorocirile despre care se discutau putin mai sus(asta daca ai avut rabdare sa citesti)...era vorba despre cei care fac depasiri fara sa se asigure si ii obliga pe cei care merg regulamentar sa intre prin santuri,copaci si mai stiu eu pe unde...despre asta era vorba(poti citi intr-un post anterior al lui fasso ca sa te lamuresti)...alea sunt nenorociri si tampenii si cretinatati si merita sa le rupi capul nu eu ca merg cu 200 pe autostrada si ca sa ti-o spun ajea pe bune(mai trece cate un bentley cu 260,mai trec 1-2 motoristii dinastia adevarati cu aceeasi viteza si nu-ti imagina ca eu la 200 sunt cel mai tare de pe autostrada,sunt destui care ma fac si ma intrec pe 100 km de autostrada)...iar atata timp cat tu nu mergi regulamentar mi se pare absurd sa-mi tii morala ca vezi doamne ce sofer imprudent sunt eu(sunt mai prudent si mai atent si mai concentrat cand merg cu 200 decat atunci cand merg cu 60 in oras)...dar daca vrei sa continuam hai sa o facem pe private,pe mess,unde vrei tu ca poluam aiurea topicul...invata sa te uiti intai la ce faci tu si dupa vino si fa pe responsabilul si interesantul si desteptul cu altii...bafta
Old 03-08-08, 11:31   #448
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Dear soferule:
1. Cand se face verde la semafor, nu uita mana in claxon, am vazut si eu ca e verde si poate plec mai greu
2. Cand te bagi in depasire, asigura`te ca ai timp si loc destul, nu depasi un tir care merge cu 79km/h iar tu depasesti cu 80km/h. Pune frana si baga-te la loc cand iti face cineva din sens opus flash`uri altfel s`ar putea sa se faca spre tine sau chiar sa intoarca si sa aplice legea pumnului ( cel mai tare din deal ).
Old 03-08-08, 11:36   #449
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
dar ce exemplu dai tu pe forum (si pe topicul de reguli de bun simt) ca mergi cu 200 si mai esti si ofuscat ca ala iti taie calea? Vezi sa iti pui si un stiker pe luneta in care sa scrie "Stati linistit, merg cu 200 ca sunt constient" ca sa stie toti participantii la trafic pe care ii depasesti.
Old 03-08-08, 12:11   #450
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
dar ce exemplu dai tu pe forum (si pe topicul de reguli de bun simt) ca mergi cu 200 si mai esti si ofuscat ca ala iti taie calea? Vezi sa iti pui si un stiker pe luneta in care sa scrie "Stati linistit, merg cu 200 ca sunt constient" ca sa stie toti participantii la trafic pe care ii depasesti.
deci dam dintr-o aiureala in alta...gata, ne-am convins ca sunteti toti destepti si responsabili, nu mai e nevoie sa va umflati in pene!si nu era vorba de faptul ca merge cu 200 pe autostrada si ii taie unu calea...pt ca oricum acum din cate am auzit au adunat gaborii toate radarele din toate localitatile si le-au trimis pe autostrada, etc!deci, repet, problema lui daca merge cu 200; dar in principiu era vorba de faptul ca tu te intorci linistit acasa de la serviciu, din cauza oboselii nu ai cum sa mergi cu mai mult de 50 in localitate, si la un moment dat se gaseste unu care sa se bage in depasire in fatza ta, si cu TIR, si astfel sa te faca sa crezi pe moment ca ai trait degeaba pentru ca o sa ai un sfarsit de cacat!despre asta era vorba!si cred ca e deajuns cu aberatiile pe care le aducem fiecare pe acest thread, cred ca ar fi ok sa ne rezumam la subiect!multumesc!
- Copyright 2024 4Tuning -