Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 25-07-08, 11:12   #391
crs_TDI

Stage 4

crs_TDI's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

Mic indrumar pentru soferii Ilfoveni care probabil si-au luat permisele in Arges (pe bune evident....adica din prima vroiam sa zic ):

Ca sa fii un BUN SOFER Ilfovean trebuie NEAPARAT sa:

1) NU dai semnal, semnalul este pentru prosti, tu esti un ZEU cu mult mai inteligent decat muritorii de rand!

2) NU te asiguri cand opresti brusc pe un Drum National cu o doua benzi (una dus, una intors), evident nici nu semnalizezi intentia, si opresti pe mijlocul strazii, un pic curmezis - se poarta! - asa arati ca esti foarte hotarat in decizia ta! Poate prostul din spatele tau se descurca, daca nu lui ii ia permisul.

3) In niciun caz sa NU stai pe o singura banda! Daca nu ai suficienti bani ia-ti o masina SH dar mai mare si incearca sa stai MINIM pe 2 (DOUA) benzi, asa ai vizibilitate mai mare si poti sa o iei pe ce banda e mai libera!

4) NU-ti ceri scuze de niciun fel chiar daca ai gresit si din cauza ta era sa se intample un accident! Mergi mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca un idiot caruia i-ai taiat fata si era sa se opreasca in tine si te claxoneaza sau te injura, sau te ia la intrebari (de mama, de rasa, de catel etc) lasa-l in pace, TU esti o rasa superioara ILFOVEANA! Totusi, la primul semafor semnalizeaza stanga sau dreapta sa ii arati tampitului ca STII cum sa semnalizezi si mai ales POTI si l-ai facut de cacao pe fraier.

Din pacate chestiile astea chiar se intampla cu soferii de Ilfov (cei care au la numar IF), nu e SF. Le-am patit pe propria "piele".

Daca si tu esti unul din patiti scrie aici ce ti s-a intamplat, din pacate (sau din fericire) inca nu am dat peste idioti de IF care sa-mi arate toate "trucurile" lor si sunt convins ca mai sunt destule!

ph

PS:
Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
draga soferule de cayenne, g-uri, gl-uri si alte magaoaie, cand iesi de pe o straduta iesi usor ca nu trebuie sa iesi cu toata masina in mijlocul strazii si sa te opresti sa vezi daca vine ceva, data viitoare imi voi face masina pe asigurarea ta, ca si-asa alt dobitoc mi-a zgariat-o in parcare.

TOTAL DE ACORD!!!
Pentru nesimtititii care aprind proiectoarele sau stopul de ceata desi NU e ceata: stii ca e FOARTE deranjant pentru ceilalti sa-ti vada proiectoarele in oglinzi sau stopul de ceata?! Fii OM si NU le aprinde!

Last edited by boy_wonder; 28-07-08 at 12:45.
crs_TDI is offline   Reply With Quote
Old 28-07-08, 09:24   #392
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Draga soferule de Suv, daca iti dau flash inseamna sa te dai la o parte, si daca nu te dai si eu te depasesc nu trebuie sa accelerezi sa imi arati ca poti si tu sa mergi la fel de repede, pentru ca eu merg cu viteza aia tot drumu e problema mea daca vreau sa merg cu 200.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 13:31   #393
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
Draga soferule de Suv, daca iti dau flash inseamna sa te dai la o parte, si daca nu te dai si eu te depasesc nu trebuie sa accelerezi sa imi arati ca poti si tu sa mergi la fel de repede, pentru ca eu merg cu viteza aia tot drumu e problema mea daca vreau sa merg cu 200.
subscriu, doar ca in loc de sofer de suv pune taranoi de sofer de sandero, cu mutra de tapinar si maini groase de taietor de lemne, cu sapca pe-o parte si ingramadit pe volan ca o incepatoare timida...
p.s.: cand totusi reusesc sa te depasesc, nu ma "impinge" pe toate cele 4 benzi pana in clio de pe acostament, pe contrasens, ca ai vazut, am trecut de el si tu era sa zbori in sant la primele 2 frane pe care neelegant ti le-am aplicat in fata....
p.s.2: daca te intrebi totusi pentru ce sunt alea 2 frane, sunt pentru ca ai vrut sa ma scoti de pe drum cand te depaseam la 130 (in afara localitatii, deci nu vreo mare viteza) si pentru ca atunci cand ma apropiam de tine, in prima instanta, si am semnalizat pur si simplu, fara flasuri, fara manevre suspecte, tu ai tras brusc de volan cand eram in dreptul tau, si mi-ai aratat degetul mijlociu... cred ca esti bolnav psihic, altfel nu-mi explic reactia ta...

Last edited by aleks; 29-07-08 at 13:36.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 13:51   #394
apache

Stage 5

apache's Avatar

aleks daca si tu jignesti posesorii de dacii in halul asta apai reclamatiile cui le mai facem?
vad ca ati luat-o toti razna cand vine vorba de dacia
apache is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 14:14   #395
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

nu jignesc soferii de dacii, il jignesc (rectific, nu-l jignesc eu, natura a facut-o, eu doar il descriu fidel) SPECIFIC si STRICT pe taranoiul ala de sofer de pe ACEL Sandero, sa ne intelegem.
p.s.: am si dacie, doar nu ma injur singur, nu?

Last edited by aleks; 29-07-08 at 14:16.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 15:21   #396
apache

Stage 5

apache's Avatar

mea culpa..credeam ca generalizezi..acum am recitit si inteles
Old 29-07-08, 21:47   #397
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

nu stiu, in ultima vreme cred ca dambovitzenii au luat-o razna rau de tot!astazi mi s-a intamplat din nou, a mia oara cand incerc sa depasesc, iar repsectivul baga piciorul in ea!numai ca azi a fost alta masina, un peugeot 307!draga soferule care te dai sofer...cand vezi ca incerc si eu sa te depasesc, agale, cu 120 in afara localitatii, si din fatza vine ditai cimentrocu', nu bagi tu ca ultimul handicapat piciorul in acceleratie ca sa-mi arati mie ca masina ta fuge mai tare, pentru ca, ai vazut ca reactia mea este sa trag instantaneu dreapta de volan, iar tu sa parasesti carosabilul de frica, plonjand direct in santz!stai linistit ca nu-mi lovesc eu masina cu toti prostii...am incercat doar sa te sperii, astfel ca data viitoare sa nu mai faci manevra sinucigasa pe care ai facut-o azi!multumesc!
fasso is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 23:27   #398
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

fasso, total de acord! in ultima saptamana mi-am facut peri albi de..cat de idioti sunt astia din tgv ! doamne deci eu nu am vazut soferi mai prosti si mai mamaligi si mai femei!

dolb is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 23:30   #399
apache

Stage 5

apache's Avatar

fasso , tu ai o masina micuta si trebuie soferu de masina mare sa se duca acasa sa spuna " am facut o honda bre' "
Old 30-07-08, 00:07   #400
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

Salut! Ma numesc Horia si iubesc taximetristii pt ca imi place ideea de:- unde vor acolo se opresc fara sa semnalizeze, daca clientul acolo doreste acolo trebuie oprit... chiar si in zone stramte sau drumuri foarte circulate! P.S. cred ca ma fac si eu taximetrist!
Old 30-07-08, 00:13   #401
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by apache View Post
fasso , tu ai o masina micuta si trebuie soferu de masina mare sa se duca acasa sa spuna " am facut o honda bre' "
=)) mai bine merg eu acasa si spun....am facut o x,y,z masina din 2007 cu honda mea de 23 de ani parca suna mai....old school asa
Old 30-07-08, 00:21   #402
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

p.s. si sa stii ca ai dreptate pentru ca atunci cand sunt cu ssang yong-u nu face nimeni nicio figura cand ii depasesc!unii chiar se dau la o parte facandu-mi loc...in mintea lor...daca se urca asta pe mine nu ma mai recunosc astia nici dupa amprenta dentara!in schimb cand sunt cu honda...ma vad mai mic si ma iau ca pe un kk in gura
Old 30-07-08, 00:40   #403
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

iti dai seama ce a insemnat pentru ala cu range rover sau ce o fi fost cand a fazut un peugeot la 180 in stanga lui. Cat de tare am putut sa-l jignesc.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 00:41   #404
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

chiar asa....eu nu stiu cum ti-ai permis
Old 30-07-08, 01:22   #405
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Poate sa mai scris dar asta este particular Romanului...Dragi soferi din alte judete sau chiar din Neamt...la noi in oras semafoarele tin cca 1 minut...deci un verde intermitent chiar isi are rostul...va rog mult NU MAI BLOCATI DRQLUI BANDA!!! Ca is satul de stat si asteptat in fundul vostru la fiecare semafor doar ca voi nu ati putut trage pe banda 2...Va multumesc anticipat...
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -