Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
08-07-08, 19:20
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
ma da' nu ii inteleg p'astia! eu cu masina mea imi permit sa fac accident chiar daca e platit totu de tata! dar e masina mea! cum ar fi sa imprumut masina de la tata si sa i-o zgarii macar? regula e simpla: odata ce nu e masina ta, poa' sa fie si a lu tactu ca trebuie sa mergi linistit si cu grija!
|
|
|
08-07-08, 20:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
=)))))) super tare apache 
|
|
|
08-07-08, 21:23
|
|
 Stage 5
|
genial procedat, dar eu in locul tau tot ii dadeam randurile alea de palme
|
|
|
08-07-08, 21:53
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
chiar tare... bravo...
asa... si exact in perioada asta cand nu trebuie sa lovesc masina pentru ca in 3 saptamani am drum in strainatate de facut apar din ce in ce mai multe porcarii pe strada.
blonda proasta+giratoriu:
intra ea in giratoriu, n-avea semne de incepator n-avea nimic, accelereaza si la un moment dat franeaza unu din dreapta sa-i dea prioritate. asta infige picioru in frana, eu mai sa intru in ea. ma opresc la 2-3cm de bara ei, dau claxoane ca bou' se apuca si aia din spate care mai mai sa intre in mine sa dea claxoane blondei. sta asta 2 secunde, se hotaraste sa plece. se baga pe banda 1, eu sa trec pe langa ea pe 2. cand ajung cu botul in dreptul coltului masinii ei, asta trage tare de volan pana la jumatatea strazii. ma bag peste linie continua, cu claxoanele de rigoare, ma uit la ea mai avea putin si musca din volan la cum statea, timp in care prietenul ei, un ganditor dinala de vro 120kg imi adresa cuvinte frumoase. am zis ca n-are sens si mi-am continuat drumul...
daca acel om vede: BA BOULE INVAT-O MA LA TARA SA CONDUCA MA, NU PRIN DITAI INTERSECTIILE SA NE LOVIM NOI MASINILE...
|
|
|
08-07-08, 22:47
|
|
 Stage 5
|
ionut iti dai seama ca atunci in parcare la carrefour ma calareau toti demonii sa il pocnesc pe ala DAR m-am gandit ca el dupa numarul masinii m-a recunoscut .
Asta ce inseamna? inseamna ca erau sanse destul de mari sa imi gasesc masina zgariata ..si pentru ce ? pentru ca m-am descarcat 30 de secunde?
Asa mai bine stiu ca am scapat de un destept din trafic,pentru ca pe cuvant de onoare ca dupa ce s-a intamplat la el acasa....slaaabe sanse sa mai pupe masina 6 luni de zile.
Si asa sunt sanse sa imi gasesc masina zgariata din cauza lui, dar e mult mai putin probabil...pentru ca stie baiatu unde fac primul pit-stop daca se intampla asa ceva
Later edit : draga soferule..cand intrii in sens giratoriu semnalizezi stanga...cand iesi dreapta... .era sa ma urc pe unu azi care a trecut ata prin sensul giratoriu...nici macar sa se prefaca si el ca face un cerc acolo..nimic nene ..dunga s-a dus
Last edited by apache; 08-07-08 at 22:53.
|
|
|
09-07-08, 11:11
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
kontraok si apache, la subiect baieti, la subiect 
disputa despre logan o purtam pe topicul dedicat, aici hai sa vorbim tot despre subiectele legate de soferii prosti sau inconstienti, nu despre soferii de logan vs restul lumii
|
|
|
12-07-08, 17:40
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Draga sofer cretin care astepti sa iti speli masina la spalatorie...in momentul cand vrei sa iti speli masina, o pui la o coada. Daca intrarea si iesirea in hala de spalare se face doar prin o singura cale de acces, nu stationezi la iesirea din hala.
Cand ies, nu trebuie sa te roage baietii de la spalatorie sa iti muti masina.
In plus, daca dau cu spatele si ies usor, nu trebuie sa zbieri la mine ca de ce nu am rabdare, ca am bunul simt sa iti evit masina cat pot de mult sa nu ti-o lovesc. Poate data viitoare iti fac acordeon usa dreapta de la Toyota ta nou nouta cu numere rosii.. Si s-ar putea sa iti f"t si un extinctor in cap daca imi comentezi.
|
|
|
12-07-08, 20:05
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by apache
Later edit : draga soferule..cand intrii in sens giratoriu semnalizezi stanga...cand iesi dreapta... .era sa ma urc pe unu azi care a trecut ata prin sensul giratoriu...nici macar sa se prefaca si el ca face un cerc acolo..nimic nene ..dunga s-a dus
|
De ce sa semnalizezi stanga cand intri in sens giratoriu ?
|
|
|
12-07-08, 20:13
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
pentru ca asa se face  nu stiu.. eu cand am facut scoala de soferi instructorul ma punea sa semnalizez intrarea in sens ! .. nu ca as face-o
|
|
|
12-07-08, 21:48
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
si eu semnalizez stanga intrarea in giratoriu si dreapta iesirea
din bun simt pt cei din spatele si din lateralul meu
|
|
|
13-07-08, 11:35
|
|
Stage 2
|
Un nou drum Sibiu-Cluj-Sibiu, o noua sursa de specimene care mai de care:
-daca te depasesc, nu fa ca toti dracii (flashuri,claxoane,etc.),oricum nu are rost (ciudat,singurii care fac asta sunt posesorii de 1300-no offence posesorilor d p forum si batraneii,indif de masina condusa)
-ML-ul tau nu ma intimideaza,blonda proasta si afona in condus.in 5 km era sa se suie de doua ori pe mine,straduindu-se sa ma depaseasca.in mom. in care masinile erau in paralel,se vedea ceva din departare,iar minunea blonda incepea sa claxoneze si tragea dreapta,mai-mai sa ma sara de pe drum
-pt. soferii de tir care in locurile cu 2 benzi in urcare se depasesc 2-3 min unul pe altul,coloana formandu-se in spate: artistilor, ambii conduceti vehicule lente, indif daca unul e incarcat,iar celalalt nu. si daca tot am zis de soferii de tir, cand li se termina banda de mers,ar fi frumos sa traga macar cu coada ochiului in spate,nu sa traga direct de volan pe sist ca el e mare si n-are ce sa ii se intampla
Nu contest ca drumul e f aglomerat si ca lumea se grabeste, Sebesul fiind mai mereu blocat (la dus am facut 3 ore jumate),dar haideti totusi sa nu uitam ca trebuie sa ajungem intregi la destinatie si ca mai exista bun-simt pe lumea asta.
Salut
|
|
|
13-07-08, 14:12
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Draga sofer de BeeMWeu' serie 7 cu numere de Germania: Cand parchezi la McDonalds, parchezi si tu pe un singur loc de pacare. Nu ocupi 2 locuri, tu si cu taximetristul de langa tine. Nu conteaza ca nu poate iesi piranda din spate foarte lejer pe dreapta. Isi muta fundul plin de fite, fente si basini, pe partea stanga a masinii si iese cum vrea sufletul ei - care ieste.
|
|
|
13-07-08, 23:38
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by CSU SIBIU
-pt. soferii de tir care in locurile cu 2 benzi in urcare se depasesc 2-3 min unul pe altul,coloana formandu-se in spate: artistilor, ambii conduceti vehicule lente, indif daca unul e incarcat,iar celalalt nu. si daca tot am zis de soferii de tir, cand li se termina banda de mers,ar fi frumos sa traga macar cu coada ochiului in spate,nu sa traga direct de volan pe sist ca el e mare si n-are ce sa ii se intampla
|
hai sa vezi ce misto e cand prinzi un dealu negru aglomerat numa cu tiristi de-astia. am prins 3 "urcusuri" cu largire la 2 benzi in spatele aceluiasi tir... e perfect...
|
|
|
13-07-08, 23:55
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
eu acum am venit de la mare, vreau sa spun ca soferii foarte civilizati, am mers dupa niste baieti cu un r26, unu cu mazda si unu cu un passat, oamenii de bun simt, se mergea constant cu 150 faceam cu schimbu care mai trece in fata, vreau sa spun ca m-au surprins foarte placut toti soferii, cred ca doar de vreo 2 ori am dat flashuri si asta din cauza unei nebune cu un seria 3 care dupa ce a trecut pe langa mine cu 180-190, eu avand 170 mi-a trantit ditamai frana in nas, in rest foarte civilizati toti conducatorii si de logan-uri si de alte dracovenii de masini
Am mai avut parte de un incident azi dimineata in eforie, cu un nebunica cu o pisica roz numere de germania in localitate claxoaneee nebunii flashuri, ii fac semn sa astepte sa trec de un matiz, el nimic, ma dau la o parte se duce omu, in constanta dadea cu subsemnatu la domnul militian.
|
|
14-07-08, 22:59
|
|
 Stage 5
|
Draga angajatule de spalatorie auto, ca sa nu-ti spun "bronzat-natural cu 8 clase care stropesti cu jetul", daca am pus masina la coada si m-am dus sa platesc nu baga alta masina peste rand, chiar daca e o rabla cu numere straine si speri ca soferul cretin al lui Mustang sa-ti arunce o spaga de 1 euro  si daca iti reclam nesimtirea nu incepe sa ma ameninti cand stii ca ai jumatate din greutatea mea, poate data viitoare ma prinzi intr-o dispozitie proasta si nu ma mai gandesc la consecinte, politie, tribunal etc....
~Nautilus
|
|
|
|
|