Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
29-06-08, 01:53
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Originally Posted by Dripci
OFF: daca il lovesti in cur, se considera ca nu ai pastrat distanta regulamentara...trebuie sa te loveasca el in lateral ca sa il scoti vinovat..deci trebuie sa apreciezi bine distantele, sa calibrezi ochiometric ))
|
sau nu daca dovedesti ca el a franat intentionat
ON: Draga soferule sa fii sanatos ca mie mi-au luat permisul
|
|
|
29-06-08, 02:13
|
|
Stage 5
|
cum dovedesti ca a franat intentionat?
|
|
|
29-06-08, 02:17
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
stiu ca nu prea ai cum sa dovedesti dar asta scria in legislatie sau cel putin stiu ca scria cand am dat eu permisul adica acum 2 ani. daca ii povestesti la politist exact cum a fost faza ca te-ai certat cu celalalt in trafic si el a franat intentionat poate te crede, eu am scapat de cateva ori in trafic fiind sincer si recunoscandu-mi vina.
29-06-08, 05:50
|
|
Stage 5
|
nu e dupa politist. e dupa ce decide tribunalul, daca ala contesta amenda.
|
|
|
30-06-08, 18:08
|
|
Stock
|
cred ca ar trebuie sa se bage si permis pt pietoni ... sa mai invete si ei sa mearga pe strada, ca din cauza astora se ramane f usor fara permis... degeaba ...
|
|
|
30-06-08, 18:12
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by moft
cred ca ar trebuie sa se bage si permis pt pietoni ... sa mai invete si ei sa mearga pe strada, ca din cauza astora se ramane f usor fara permis... degeaba ...
|
si mare dreptate ai! eram azi.. un pic grabit si ajung la o trecere zic sa nu fiu nesimtit ca stateau multi si asteptau, ii las trec oamenii frumos, pe urma iara intra altii si iar si iar si iar.. si nu m-am putut abtine si am plecat, nu am mai dat prioritate! pai ce fac.. stau toata ziua degeaba ca i se nazare fiecaruia sa treaca! treci frate, dar treci si tu in grup cu ceilalti. Vrei sa te respect si sa iti dau prioritate? respecta-ma si tu ! motorina e scumpa, mai ales vara cand o folosesti in combinatie cu aerul conditionat
|
|
|
01-07-08, 00:09
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
OFF: daca il lovesti in cur, se considera ca nu ai pastrat distanta regulamentara... trebuie sa te loveasca el in lateral ca sa il scoti vinovat..deci trebuie sa apreciezi bine distantele, sa calibrezi ochiometric ))
|
Alo ... taticu', vezi ca daca te loveste el in lateral ca ai schimbat banda si te-ai urcat pe el, tu esti de vina. Ca sa il scoti pe el vinovat din exemplul pe care l-am dat eu mai inainte, trebuie sa i-o dai tu in usi, asa il scoti vinovat pe motiv ca nu s-a asigurat cand a inceput manevra de schimbare a benzii.
|
|
|
01-07-08, 00:50
|
|
Stage 5
|
@Mustang Mach One..."taticu" ...vbeam de situatia in care EL schimba banda...adica ori apuca sa iti taie fatza cu totul si ajunge cu fundul lui in dreptul botului tau, in situatia asta daca il lovesti in fund iesi TU vinovat, daca in timp ce schimba banda l-ai acrosat in lateral, EL este vinovat....de situatiile astea era vba, nu ca schimbi TU banda in locul sau..ca in cazul acesta se aplica reversul a ceea ce am aratat mai sus, adica ceea ce ai aratat si tu. Spui bine dar la timpul si locul nepotrivit.
|
|
|
01-07-08, 00:57
|
|
Stage 5
|
Si ca o completare, ca prea ne neintelegem : nu atat conteaza cine pe cine loveste in lateral, iese vinovat cel care a schimbat directia de mers.
|
|
|
01-07-08, 01:41
|
|
Stage 5
|
incetati ca degenereaza! cel mai bine si mai corect este ca atunci cand esti pregatit sa faci orice fel de manevra sa te asiguri inainte si astfel nu are nimeni de suferit si nici noi nu mai avem ce carcoti
|
|
|
01-07-08, 02:35
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
va rog frumos nu generalizati cu soferii de dube, ca nu sunt toti asa, in special atentie la cei de la DHL, aia chiar sunt kamikaze, dar totusi mai conduc si eu duba si mai am multi prieteni de la care am invatat sa sofez si nu fac cum ati spus voi.
Cu respect, numai bine.
|
|
01-07-08, 14:49
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
@Mustang Mach One..."taticu" ...vbeam de situatia in care EL schimba banda...adica ori apuca sa iti taie fatza cu totul si ajunge cu fundul lui in dreptul botului tau, in situatia asta daca il lovesti in fund iesi TU vinovat, daca in timp ce schimba banda l-ai acrosat in lateral, EL este vinovat....de situatiile astea era vba, nu ca schimbi TU banda in locul sau..ca in cazul acesta se aplica reversul a ceea ce am aratat mai sus, adica ceea ce ai aratat si tu. Spui bine dar la timpul si locul nepotrivit.
|
Quote:
trebuie sa te loveasca el in lateral ca sa il scoti vinovat
|
Ia vezi cum te-ai exprimat aici. Ce intelegi tu de aici? Ca tu esti de vina daca te loveste el in lateral. Formularea corecta era sa il lovesti tu in lateral ca sa il scoti vinovat, nu cum ai scris tu.
|
|
|
01-07-08, 20:45
|
|
Stage 5
|
Deci, incep o propozitie cu "deci". Nu conteaza cine pe cine loveste in lateral, vinovat e ala care a schimbat directia de mers.
PS: ma mir ca nu comenteaza si altii...
PS2: de acolo inteleg ca el a schimbat banda si m-a lovit in portiera/lateral => e vinovat.
|
|
|
01-07-08, 21:01
|
|
Stage 5
|
pai nu e asa cum zici tu dripci cu lovitul lateral
|
|
|
01-07-08, 23:04
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa
Locul meu de parcare este in spatele blocului chiar sub balconul meu stau la etajul 1 , nu este platit dar odataun vecin mai cu mot a parcat in locul meu odata, a doua seara la fel, a treia seara am tars masina in spatele lui, si a plecat cu rata la servici ca l am blocat, si de atunci nici pana in ziua de azi nu a mai parcat nici un vecin
|
Explica-mi si mie cum este "LOCUL TAU" daca nu ai PLATIT pentru el ??
Cumva proprietatea publica de sub balconul de la etajul 1 ti-a fost retrocedata ?
Vecinul tau mai cu mot trebuia sa iti faca dacia aia cazan alba GULER si sa iti sparga toate geamurile de la balconul tau de la etajul 1.
|
|
|
|
|