Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
29-08-08, 16:29
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Originally Posted by amphetamine
frate cand le vad cum intorc volanu cu o mana (cealalta fiind pe telefon) : dau de el jumate, iau mana (masina aflandu-se in miscare), o duc iar la capat si mai dau o jumate de el, intimpul asta masina ducandu-se ba drept ba luand viraj... ma apuca toate transpiratiile
|
DA...si ati mai observat ca in general daca dai un claxon,sau flash unei femei aflate la volan nu are nici o influenta asupra ei. Pur si simplu nu o afecteaza,nu ii atrage atentia nu o pune pe ganduri,nu NIMIC...
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
|
|
|
29-08-08, 16:34
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
nu neaparat... mai iese cate una pe geam si isi baga tot ce poate si ea sa faca rost in rudele tale... de ramai cateva secunde perplex si te intrebi de unde dracu poate sa debiteze atatea
|
|
|
29-08-08, 16:39
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by robertinho
DA...si ati mai observat ca in general daca dai un claxon,sau flash unei femei aflate la volan nu are nici o influenta asupra ei. Pur si simplu nu o afecteaza,nu ii atrage atentia nu o pune pe ganduri,nu NIMIC...
|
depinde foarte mult si de masina pe care o conduci.... iti zic eu .
|
|
|
29-08-08, 16:40
|
|
VW Driver
Stage 5
|
eu am zis in general...vorba ta "mai iese CATE UNA"
|
|
|
29-08-08, 16:41
|
|
VW Driver
Stage 5
|
[QUOTE=~ EWN ~;1722005]depinde foarte mult si de masina pe care o conduci.... iti zic eu .[/QUOTE
adica? o influenteaza daca flashul vine de la un mercedes sau daca vine de la o dacie?
|
|
|
29-08-08, 16:49
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
[QUOTE=robertinho;1722015]
Quote:
Originally Posted by ~ EWN ~
depinde foarte mult si de masina pe care o conduci.... iti zic eu .[/QUOTE
adica? o influenteaza daca flashul vine de la un mercedes sau daca vine de la o dacie?
|
da asta vroiam sa zic....
|
|
|
29-08-08, 17:34
|
|
Stage 5
|
Draga sofer de sante fe argintiu, cand iesi din spalatorie cu spatele in drumul public, asigura-te si tu, ca nu cumva sa trec cu scuterul prin portbagajul tau.
|
|
|
29-08-08, 17:42
|
|
Stage 5
|
apropo de ce zici tu dripci, am impresia ca pe majoritatea soferilor nu-i intereseaza daca esti cu scuterul sau cu atv-u!adica, daca nu vine o masina in momentul cand iese dintr-o spalatorie/stradutza, etc, nu conteaza daca vine altceva(scuter, atv, bicicleta, motocicleta, kart, tricicleta, etc)!
|
|
|
29-08-08, 18:13
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by fasso
apropo de ce zici tu dripci, am impresia ca pe majoritatea soferilor nu-i intereseaza daca esti cu scuterul sau cu atv-u!adica, daca nu vine o masina in momentul cand iese dintr-o spalatorie/stradutza, etc, nu conteaza daca vine altceva(scuter, atv, bicicleta, motocicleta, kart, tricicleta, etc)!
|
Tin sa te contrazic: pentru toata lumea e important, dar se bazeaza pe faptul ca scuteristul in cauza trece rapid si evita masina.
|
|
|
29-08-08, 18:26
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
de multe ori nici nu vedem scuterele/motocicletele. poate din pura neatentie, motocicleta fiind ceva mai greu de observat decat o masina, sau, in cazul unora, dupa cum a zis si mircea badea: "pai cum sa te vad ma cand tu iesi de printre masini cu 150km/h? dobitocule!" ))
|
|
|
29-08-08, 19:05
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Am si eu o rugaminte, NU MAI GENERALIZATI, pentru ca daca tu ai dat de un santaFe, eu am dat peste un Cayenne, iar cu motocicletele, nu fac toti la fel, eu in ultimul timp, am vazut foarte multi motociclisti si scuteristi care in timpul zilei merg cu viteza regulamentara, sau 10, 20 km peste.
|
|
29-08-08, 19:24
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
am precizat: "in cazul unora"
nu generalizez pentru ca doar cunosc si eu destui care desi au motoare puternice, in conditii de trafic merg civilizat
|
|
|
29-08-08, 20:53
|
|
Stage 5
|
pai bun, sa zicem ca motocicletele nu se observa pt ca trec cu viteza, scuterele se strecoara repede, dar de atv-uri ce mai zicem? ne nenumarate ori n-am fost bagat in seama de soferi cand eram pe atv....ba ieseau in fatza mea de pe diferite strazi, ba depaseau masina din spatele meu si apoi ramaneau paralel cu mine, "impingandu-ma" practic pe marginea drumului, respectiv in bordura sau santz!
|
|
|
30-08-08, 00:01
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Trebuie sa acceptam ca in trafic sunt nesimtiti, dar sunt si momente in cazul multor masini, in care din cauza masinilor parcate vizibiliatatea este zero, de multe ori majoritatea dintre noi trebuie sa iesim usor usor pana ajungem in mijlocul strazii pentru a avea vizibiliatate, dar nu e scuzabil cand iesirea se face brusc fara nici un fel de asigurare,
|
|
|
30-08-08, 00:07
|
|
Stage 5
|
lasa ca am vazut eu faza de genu' in targoviste...tot asha o tanti incerca sa iasa de pe o stradutza cu o " N " masina, mica oricum , iar datorita masinilor parcate a fost nevoita sa iasa pana in jumatea drumului sa se asigure!toate bune si frumoase, insa pe banda pe care iesise ea jumate' trecea masina de gunoi iar femeia a fost nevoita sa dea repede cu spatele pt a nu fi acrosata! faza e ca in spatele ei mai era o masina care voia sa iasa...rezultatul il deducetzi voi! eu sincer am simtit ca leshin de ras
|
|
|
|
|