Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
01-09-08, 22:22
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Originally Posted by Sindrom
Draga soferule, daca ma vezi ca vin de la 50 m si tu vrei sa intri pe sensul meu de mers de pe stradute, cand iti dau flash-uri si observi ca incetinesc inseamna sa treci odata, nu trebuie sa ma opresc si sa-ti fac invitatie speciala,
alta specie de soferi care mie mi se par haiosi, sunt cei care, intra pe juma de banda, normal opresti sa ii lasi sa treaca si iti multumesc,
|
Subscriu...mi s-a intamplat de foarte multe ori.
Draga soferule, chiar daca se formeaza coloana intr-o intersectie nesemaforizata, nu te baga pana in dosul celui din fata, lasa si tu cel putin o masina distanta ca poate mai sunt persoane care vor sa foloseasca acea intersectie.
|
|
|
01-09-08, 22:49
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Draga soferule, daca ma vezi ca vin de la 50 m si tu vrei sa intri pe sensul meu de mers de pe stradute, cand iti dau flash-uri si observi ca incetinesc inseamna sa treci odata, nu trebuie sa ma opresc si sa-ti fac invitatie speciala,
alta specie de soferi care mie mi se par haiosi, sunt cei care, intra pe juma de banda, normal opresti sa ii lasi sa treaca si iti multumesc,
|
tot e bine ca se sinchisesc sa multumeasca(sunt unii care nici macar nu se mai obosesc,in general cei cu masini de lux,suv-uri)
|
|
|
01-09-08, 23:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robertinho
tot e bine ca se sinchisesc sa multumeasca(sunt unii care nici macar nu se mai obosesc,in general cei cu masini de lux,suv-uri)
|
Si eu apreciez gestul, daca mi se intampla mie. Chit ca e putin probabil sa ma urc pe masina respectiva ca sa trec, deci 100% o sa-l las, totusi e un gest de bun simt multumitul. La fel cum apreciez si avariile cand e nevoie.
|
02-09-08, 01:40
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
http://www.topgear.ro/bizon Pentru toti soferii nemultumiti de bizonii din trafic! Have fun guyz!
|
|
|
04-09-08, 19:37
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
draga soferit-o, daca ai de gand sa te dai mare prin regie cu noua ta masina
(tt alb) numai comenta ca ti-am trantit o frana in fata dupa ce a trebuit sa depasesc pe dubla linie continua, ca vrei tu sa te vada lumea, la 30km/h, si-asa am zgariata bara spate, mi-ar prinde bine una noua. Atunci chiar te vedea lumea cat de penala erai tu si cu prietena ta schiloada.
|
|
04-09-08, 23:36
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
draga soferit-o, daca ai de gand sa te dai mare prin regie cu noua ta masina
(tt alb) numai comenta ca ti-am trantit o frana in fata dupa ce a trebuit sa depasesc pe dubla linie continua, ca vrei tu sa te vada lumea, la 30km/h, si-asa am zgariata bara spate, mi-ar prinde bine una noua. Atunci chiar te vedea lumea cat de penala erai tu si cu prietena ta schiloada.
|
hai ca esti rau...VREAU SI EU!!! =)))
|
|
|
05-09-08, 01:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robertinho
hai ca esti rau...VREAU SI EU!!! =)))
|
io nu cred
|
|
|
05-09-08, 01:26
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
io nu cred
|
nu frana=)))
|
|
|
05-09-08, 15:18
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Snapy_xxl
Subscriu...mi s-a intamplat de foarte multe ori.
Draga soferule, chiar daca se formeaza coloana intr-o intersectie nesemaforizata, nu te baga pana in dosul celui din fata, lasa si tu cel putin o masina distanta ca poate mai sunt persoane care vor sa foloseasca acea intersectie.
|
www.eunublochezintersectia.ro
|
|
|
09-09-08, 16:12
|
|
Stage 5
|
eu cred ca nu vom rezolva nimic cu nimeni atata timp cat exista specimene de genul acesta, cititi comentariul.
http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=302088187
|
|
|
09-09-08, 19:46
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Sindrom, nu te mai enerva atat stai calc, pentru ca daca te uiti la culoarea parului ei, ai sa observi de ce
|
|
|
09-09-08, 21:14
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
oricum e simpatica masina asa lovita.. zici ca e un copilas care se uita aiurea si cu gura zambind, a carei dinti sunt strambi !
|
|
|
09-09-08, 23:24
|
|
Stage 5
|
daniel nu e valabilia faza cu culoarea parului, mama e blonda, vrei sa-ti fac poza la locul unde baga masina, niciodata mai mult de 2 miscari, deci se poate. Ma refer la comment, este inaceptabil ca circulam cu astfel de oameni pe sosele. Mi-e frica.
masina da e simpatica, cine stie poate se inspira careva, vreun facelift.
|
|
|
09-09-08, 23:44
|
|
Stage 5
|
faza tare e ca tipa chiar isi iubea masina...e plin profilul de poze cu caracatitza...oricum, doamne fereste de intalniri pe sosea cu astfel de oameni...
|
|
|
10-09-08, 00:11
|
|
VW Driver
Stage 5
|
...sincer pacat ca nu a murit,ne scapa de o grija...GLUMESC!!! (sau nu?)
|
|
|
|
|