Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
30-12-08, 21:49
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SKODA]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Originally Posted by fasso
din ceea ce i-ai spus lui darkjedi nu reiese decat un singur lucru si anume ca esti un fricos care daca s-a facut unu spre el cu palma incepe sa planga si sa o strige pe a lui mama, no offence! Nu ti-a facut niciodata nimeni nervi asa de tare incat sa-ti vina sa-i proptesti una in gura?! oups, ma scuzi, tu esti dimitris Allmighty!
|
daca ai cap, eviti situatiile in care ajungi "sa-i proptesti una in gura". toti suntem legiuitori de acu, si aparatori ai dreptatii. cum a gresit unul, gata, sa l atentionezi tu, sa l bati, sa i spargi luneta.
stati mai calmi. ca nu castigi absolut nimic daca l injuri pe ala jumatate de ora k ti a taiat calea.
la scandal si la tzaranii suntem primii.
|
|
|
30-12-08, 21:52
|
|
Stage 5
|
posturile de deasupra ta nu le vezi?! sau tu citesti printre randuri...incheiasem subiectu', se lamurise totul, se mai gaseste cate unu care sa dea cu batzu-n balta ca sa inceapa alti 20 dupa el cu argumente pe acelasi subiect! stai jos, 4 !
|
|
|
30-12-08, 22:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by fasso
posturile de deasupra ta nu le vezi?! sau tu citesti printre randuri...incheiasem subiectu', se lamurise totul, se mai gaseste cate unu care sa dea cu batzu-n balta ca sa inceapa alti 20 dupa el cu argumente pe acelasi subiect! stai jos, 4 !
|
usor pepsi...
imi cer scuze, imi face figuri netu si nu am vazut toate posturile.
|
|
|
30-12-08, 23:02
|
|
Stage 5
|
intrebare : un nene militian era sa ma lase fara permis in seara asta...si acum intrebarea : daca te bagi in depasire pe linie discontinua, iar cand te bagi inapoi in coloana e linie continua, inseamna ca ai depasit pe linie continua?! nenea garcea asa sustinea..
|
|
|
31-12-08, 16:15
|
|
Stage 4
|
linia continua e facuta ca sa nu o incalci. deci da... avea dreptate
|
|
|
31-12-08, 16:18
|
|
Stage 5
|
pai ma...eu m-am bagat in depasire pe linie discontinua! daca in continuare incepea linia continua ce insemna, sa raman pe stanga, nu?!
|
|
|
31-12-08, 16:20
|
|
Stage 4
|
) nu! inseamna ca nu te bagi in depasire daca urmeaza linie continua. urma o curba probabil...
|
|
|
31-12-08, 16:23
|
|
Stage 5
|
nu urma o curba...urma un peco...si cam atat... da oricum nu scrie nicaieri ca n-ai voie sa te bagi in depasire daca "vezi ca urmeaza linie continua"! ca poate eu nu vad ca la 100 de metri in fatza incepe linia continua, asta ce inseamna ca trebuie sa am eu un feeling ca vine linie continua?!e cu dus si-ntors treaba ...
|
|
|
31-12-08, 16:25
|
|
Stage 4
|
nu tre sa ai tu un felling; dar linia continua nu ai voie sa o incalci. eventual... trebuia sa revii pe banda ta cand ai vazut ca incepe linia continua. presupun ca nu ai avut loc/timp etc... dar pt politisti... nu e o scuza
|
|
|
31-12-08, 16:28
|
|
Stage 5
|
nu e vorba ca loc aveam, dar faza e ca eu n-am vazut masina de militie care se afla in peco-ul respectiv ca doar nu eram nebun sa-i infrunt. Si aici la noi se practica o metoda tare stupida de a circula, adica majoritatea soferilor circula foarte aproape de masina din fatza lor, si daca te bagi intr-o depasire trebuie sa te bagi inapoi pe banda ta cam cu "japca" daca ma intelegi...
|
|
|
31-12-08, 16:31
|
|
Stage 4
|
da, stiu cum e. d-aia am si spus ca probabil nu ai avut timp/loc.
dar... din pacate are dreptate
eu am calcat linia continua putin cu cauciucul... si mi-a dat amenda... politistii... nu stau sa ma cert cu ei, dar am zis ca nu mai semnez nici o amenda daca nu consider ca sunt vinovata
|
|
|
31-12-08, 16:34
|
|
Stage 5
|
mie au vrut sa-mi ia permisul si atunci am prins curaj si m-am luat in gura cu el...ca era decat unu singur!
1. n-avea martori
2. n-avea filmare
3. s-a autoconvins ca n-are dreptate dupa ce am stat 3 sferturi de ora sa ma cert cu el
pana la urma , ca nah, militianu tot militian e, mi-a dat amenda pentru centura...
|
|
|
31-12-08, 16:39
|
|
Stage 4
|
e bine ca nu ti-au luat perimisul acum de rev
) si eu pateam la fel aveam folie si ca sa nu-mi ia talonul, imi dadea amenda de centura.
trebuie sa-ti faca ei ceva, ca altfel nu se simt bine
|
|
|
31-12-08, 16:58
|
|
Stage 5
|
e datoria lor pana la urma...dar eu tot nu pot sa-i sufar pe majoritatea de mine se luau des pana se sa obisnuiasca: exact ca-n scufitza rosie : lupule, de ce ai rotile mai mari decat scrie in talon, de ce ai numarul intr-o parte, de ce masina ta se aude de la 2 strazi distanta, etc etc etc...
|
|
|
02-01-09, 19:43
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
fasso. nu avea dreptatate. Poti sa faci contestatie si o sa castigi. A patiti altcineva chestia asta in regie (stim toti cat dureaza semaforul) si era pe motocicleta. a fost si filmat dar deagaba, tot a castigat.
Eu zic ca se merita, decat sa stai 1 luna pieton, mai bine faci 4-5 drumuri pana la judecatorie.
ledit: scuze, nu am citit tot dialogul. oricum nu are dreptate.
|
|
|
|
|