Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
06-01-09, 00:47
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
asta e rostul unui forum, deci e foarte bine
|
|
|
06-01-09, 11:29
|
|
Stage 5
|
Faza super tare:
Inainte de sarbatori am plecat 2 masini din Cluj spre Ploiesti, eu cu o masina pt un client si niste prieteni in alta masina. Intr-o localitate ma trage nenea organu pe dreapta. "Buna ziua, unde va grabiti domnu`?" cu zambetul pe buze.
-Aaaa... acasa (eu)
-Pai de-acasa veniti! V-am oprit pentru ca ati depasit pe linia continua si ati luat 2 radare pe drum, din care unul cu 210 km/h.
Eu faceam fete-fete... ma cheama la el la masina, ma duc, incerc sa ma targuiesc cu el, ne oprim la 2 milioane si cand ma intorc la masina mea sa iau portmoneul, nenea organul se da jos din logan si striga "domnu`, drum bun! sarbatori fericite!". Si asta a fost tot. Nu am inteles deloc de ce m-a lasat sa plec, singura teorie care am putut-o dezvolta mai tarziu a fost ca probabil a prins un "peste" mai mare decat mine.
|
09-01-09, 13:45
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Azi am fost plecat in interes de servici in acelasi loc de 4 ori,pe acelasi drum.Pe Caraiman(intre Piata Domenii si Calea Grivitei) au introdus sens unic.Credeti ca tine cineva cont de el?NUUUUUUUUUU.Asadar:draga soferule,atunci cand vezi indicatorul de acces interzis,ia-l ca atare,nu intra tu pe acea strada cu gandul ca ceilalti te vor evita!
|
09-01-09, 15:45
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Hai sa ii batem pe cei care merg cu stopul de ceata aprins dar sa ii laudam pe cei care depasesc pe linie continua cu 210 km/h. :* :*
|
|
|
09-01-09, 20:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dimitris
Hai sa ii batem pe cei care merg cu stopul de ceata aprins dar sa ii laudam pe cei care depasesc pe linie continua cu 210 km/h. :* :*
|
subscriu...
|
|
|
10-01-09, 09:58
|
|
Stage 3
|
Eram intr-o intersectie cu cedeaza trecerea. Trebuia sa ma uit in stanga pentru a ma incadra. Strada de pe care veneam avea doua benzi, eu eram pe banda din dreapta. Pe banda din stanga apare un passat cu folie pe toate geamurile. Nu mai vad traficul, iar ca sa ma ajute, pe masura ce eu avansam, soferul inainta si el, fix cu foliile in fata mea.
Draga soferule,
Geamurile nu au fost facute numai pentru confortul tau, ci si pentru a se vedea prin ele. Stiu ca n-ai unde te f__e, pentru ca ti-ai dat casa ca avans pentru masina, dar mai exista viata si in afara geamurilor tale.. din pacate.
P.S: eu oricum n-am pretentii de la nimeni, ca deh, traim cum traim, e Romania. dar m-a deranjat faza. am zis si eu asa, ca fapt divers.
Last edited by Twin16; 10-01-09 at 10:16.
|
|
|
10-01-09, 11:17
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
eu pe astia care se baga pana in gat sa vada ei ii folosesc drept paravan. daca pleaca el plec in acelsi timp cu el. trebuie sa te adaptezi. nu are rost sa te iei de el. asa e mentalitatea la noi. trebuie sa ai folii, ca asa da bine, e shmshmeckereste.
|
|
|
10-01-09, 13:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Nu astept laude si premiul special al publicului. Doar ca si acum ma mir de ce am fost lasat sa plec cand e evident ca am gresit flagrant.
|
|
|
10-01-09, 15:05
|
|
Stage 5
|
Te miri, te miri. Dar data viitoare mai faci? asta e intrebarea...
|
|
|
10-01-09, 16:34
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Platesti amenda ce sa faci. Si mie se iau toti de bine ca vai ca iti iei amenda ca sa merg mai incet sa nu imi ia permisu. Ce tot ii arde grija e permisul meu, banii mei. Nu ti-am taiat calea, te ocolesc la 2 m sa n-ai cumva reactii spontane, depsesc unde am loc, ca de la noi nu inteleg nici acum de ce cand e linie dreapta nici un pericol e linie continua. Doar nu o sa stau dupa unu care merge cu 40km/h afara, degeaba il claxonezi, dai flash, el merge tot asa te mai si injura, asa il depasesti il lasi naibii in pace si depasesti pe linie continua. Asa ca sa avem noi infrastructura de afara si apoi sa vb de reguli de bun simt. Pana atunci va urez cat mai mult polei si zapada. Mai ales in Bucuresti.
|
|
10-01-09, 21:06
|
|
Stage 5
|
cate accidente ai avut sindrom pana acum? indiferente de vinovat. sunt curios
|
|
|
12-01-09, 21:25
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Sindrom
Pana atunci va urez cat mai mult polei si zapada. Mai ales in Bucuresti.
|
Aiurea esti... Zau...
|
|
|
13-01-09, 00:38
|
|
Stage 5
|
se zice ca nu mai e TRU ma... nu aiurea )))
on-topic: draga sofer de taxi...cand zaresti pe marginea drumului o anumita cucoana care face cu mana la ocazie si te grabesti sa o iei tu sa nu cumva sa ti-o ia altu inainte, te rog din suflet nu uita sa dai de batzu' ala care-l ai in stanga volanului, care se numeste semnal! multumesc!
|
|
|
13-01-09, 13:30
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Quote:
cate accidente ai avut sindrom pana acum? indiferente de vinovat. sunt curios
|
Stii cum se zice, curiosii mor repede.
Mustang: nu sunt aiurea, da ce vrei, poate li se face frica si stau acasa cu masinile si e mai liber.
OnT: Draga soferule, lasa gagica aia in pace cu suv din fata ta, asta dupa ce ai intrat in fundu ei, sau mai bine zis sub ea. Ce cautai la 20 de cm de ea. Daca pastrai distanta, nu mai iti pocneai bijuteria de clio. Asa ca inca un frustrat.
Am uitat femeia oprise sa treaca pietonii, nu foarte brusc.
|
|
|
29-01-09, 19:05
|
|
Stage 3
|
Cred ca s-a mai spus, dar saptamana trecuta m-am tot lovit de treaba asta. Draga sofer de Duba, SUV sau orice masina mare, nu mai parca la coltul strazii, ca sa pot vedea si io cand ies dintre blocuri, si eventual sa nu-i incurc pe cei de pe banda 1.
|
|
|
|
|