Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 01-02-09, 00:47   #961
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Felicitari, atunci esti unul dintre cei pe care ii blamam aici. Eu stiam ca regulile sunt facute pt a fi respectate... dar ce mai conteaza un semafor, o trecere de pietoni, o linie dubla continua etc?
subscriu !
fasso is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 00:52   #962
Nautilus

Stage 5

Regulile sunt facute pentru a fi incalcate atunci cand esti in camp, pe DN cu 4 benzi, nu dai peste nimeni si nici nu e un Garcea prin preajma ca sa te vada. Iar unii purtatori de permis, ca e greu sa poarte titlul de sofer, sufera atat de tare de ei incat trebuie sa "incalce regulile" oriunde altundeva, numai sa fie spectatori care sa-i vada cat sunt ei de jmekeri

~Nautilus

PS am fost prins de radare, dar niciodata in camp si nu prea imi amintesc sa fi vazut acolo asa ceva. Oare purtatorii de caschete sunt atat de prosti si rauvoitori pe cat ii credem, sau au si ei logica lor?...
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 00:53   #963
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

important nu e sa respecti regulile, important e sa ii respecti pe ceilalti. daca ii tratezi ca si cum ar fi "trafic" atunci nu esti prea interesant, daca nu incurci pe nimeni e treaba ta.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 00:55   #964
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nautilus View Post
Oare purtatorii de caschete sunt atat de prosti si rauvoitori pe cat ii credem, sau au si ei logica lor?...
Unii au logica lor, insa unii prea exagereaza
Old 01-02-09, 01:35   #965
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by 87MTX View Post
sincer, daca te grabesti , chiar conteaza...si am mai zis, in loc sa fac o ora pana la facultate, prefer sa fac 10-15 min max...
dar ce faci frate de castigi 50 de minute? aaa stiu, mergi cu metroul, nu?
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 01:40   #966
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

la traficul care e in ziua de azi mai peste tot, si daca mergi cu bicicleta si tot iesi in castig
Old 01-02-09, 02:10   #967
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

in bucuresti la ore de varf daca mergi pe jos + metrou tai jumate din timpu care il faci cu masina. mai ai o optiune sa mergi cu masina pana la statia de metrou.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 16:38   #968
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Ii dadeam una dupa ceafa daca oprea, ca nu avea mai mult de 25 ani. Inca un motiv la lista mea, care incepe sa se lungeasca, pt care nu ii mai respect. Nu zic ca toti sunt la fel, dar parca prea multe uscaturi in "padurea" asta a militienilor.
Man, stii ce fac eu? Ii f** in gura in gandul meu, ma uit urat la el si il las sa sufere de grade.
O singura data l-am repezit pe un cretar intr-o intersectie pentru ca eu veneam cu 60 la ora (Blvd Unirii - limita maxima este de 60), s-a aruncat in fata masinii si m-a intreabat "Unde te grabesti, ba?". Raspunsul a venit foarte usor: "Domnule BA, eu veneam cu 60, deci regulamentar, si dumneata te-ai aruncat in fata masinii. Cred ca adresarea dumneavoastra nu este una demna de un politist platit din banii nostri, nu?"
Quote:
sincer, daca te grabesti , chiar conteaza...si am mai zis, in loc sa fac o ora pana la facultate, prefer sa fac 10-15 min max...
Da, exista scurtaturi, etc ... dar poti merge si in legalitate, si sa dai dovada de bun-simt si pentru ceilalti participanti din trafic.
Quote:
Originally Posted by DarkJEDI View Post
important nu e sa respecti regulile, important e sa ii respecti pe ceilalti. daca ii tratezi ca si cum ar fi "trafic" atunci nu esti prea interesant, daca nu incurci pe nimeni e treaba ta.
True, bravo.
Quote:
Originally Posted by fasso View Post
la traficul care e in ziua de azi mai peste tot, si daca mergi cu bicicleta si tot iesi in castig
Abia astept sa vina vara... o sa merg pe bicicleta: e mai economic, mai sanatos, mai rapid in traficul infernal din Bucuresti. Masina: pe timp de seara, la o plimbare... (pe Magheru... )

Last edited by Mustang; 01-02-09 at 19:53.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 14:23   #969
CYBERBOB

Stage 3

Quote:
regulile sunt facute ptr a fi incalcate ) eu cel putin recunosc, ca nu prea le respect mai deloc, nu ca altii care posteaza pe forumuri , se iau de altii care nu pun semnale si etc, si ori fac si ei aceleasi lucruri ori sunt "calare" pe volan...daca am sta sa respectam toata locurile am face pana la o destinatie oarecare , in loc de 15 min, 1 ora probabil....scze daca s-a simtit cineva ofensat, nu asta a fost intentia mea, nu am nimic cu nimeni, merg cu imi place
Ce tare! Si permisul cum l-ai luat? Sau l-ai primit cadou? DIN CAUZA CELOR CA TINE SE INTAMPLA MAJORITATEA NENOROCIRILOR DIN TRAFIC.

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post
Abia astept sa vina vara... o sa merg pe bicicleta: e mai economic, mai sanatos, mai rapid in traficul infernal din Bucuresti. Masina: pe timp de seara, la o plimbare... (pe Magheru... )
Mustangule, ai dreptate, mai economic este, dar mai sanatos nu prea, ca in masina mai ai un filtru de polen, o mica protectie impotriva mizeriei de aer care il respiram in minunata noastra capitala europeana ). A, si gandeste-te, la ce trafic avem, ce soferi, mai dai de unu ca userul de mai sus si risti sa se urce pe tine cu masina. Asa ca mai nu cred ca se merita riscul.
Auzi, doar pe Mahgeru seara? dar pe Dorobanti nu? )

Hai noroc bun all, si cati mai multi km fara incidente!

Last edited by CYBERBOB; 02-02-09 at 14:26.
CYBERBOB is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 22:34   #970
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Quote:
regulile sunt facute ptr a fi incalcate ) eu cel putin recunosc, ca nu prea le respect mai deloc, nu ca altii care posteaza pe forumuri , se iau de altii care nu pun semnale si etc, si ori fac si ei aceleasi lucruri ori sunt "calare" pe volan...daca am sta sa respectam toata locurile am face pana la o destinatie oarecare , in loc de 15 min, 1 ora probabil....scze daca s-a simtit cineva ofensat, nu asta a fost intentia mea, nu am nimic cu nimeni, merg cu imi place
Suntem destui dintre noi care avem 21-22 de ani dar nu toti s-au maturizat specific varstei. Acesta este un exemplu evident. Si la urma urmei nu toti avem aceleasi valori nucleu, din cate se vede el pune foarte mare pret pe educatie. De aceasta este dispus sa riste viata altora, masina, permisul, viata lui (am lasat-o ultima pentru ca nici el n-o pretuieste prea mult) totul pentru a fi la timp la facultate. Evident chintesenta existentei lui este studiatul.
Asta a fost ca o paranteza si clubul automobilistic-sportiv din care el zice ca face parte demonstreaza faptul ca se grabeste pentru ca ii place sa fie grabit. Este unul din oamenii ce-si sustrag energia din adrenalina. De asta scopul calatoriei presupun ca este sa se grabeasca, competitia fiind cu el insusi nicidecum cu ceasul, cu ceilalti participanti la trafic si asa mai departe.
In principiu toti oamenii pe pamantul asta au un scop, si trebuie sa invete niste lectii. Lectia ce o ai tu de invatat e rabdarea si responsabilitatea, eu am invatat-o pe o cale grea, altii n-au invatat-o niciodata si dau restante tot timpul. Tu sper sa o inveti si sa se intample in timp si fara evenimente majore.

Last edited by Herbas; 02-02-09 at 22:36.
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 09:23   #971
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Totul ţine de proporţie, cât de mult te grăbeşti, cât de des o faci şi cât de mult rişti. Să nu fim lupi moralişti, cu toţii conducem tare, ziua, noaptea, când se nimereşte, să mă înjure primul cine n-a avut niciodată 100 în localitate...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 13:22   #972
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

asa e aleks. sa te injure cel care nu a avut niciodata 100 in localitate dar si noi sa il injuram pe cel care merge doar cu 100 in localitate...
da bine la fete baieti nu? "vai fata, ai mers cu Miky? Merge ca un nebun, vai ce tareeeee..." Teribismul e in floare se pare.. frate, daca stai la o ora de facultate, pleaca cu o ora inainte ca sa ajungi la timp. Nu esti tu mai smecher decat nimeni din trafic. Si am mai vazut eu dastia ca tine care se dadeau rotunzi si cand ii oprea politia: "hai sefu nu imi da amenda ca ma rupe taicamiu si nici nu am bani de amenda"...
Old 03-02-09, 13:37   #973
Hame

Stage 3

Hame's Avatar

@aleks: 100 in localitate nu e deloc ok, chit ca se intampla 1 data, chit ca se intampla de 1000 de ori. La 100 deja daca iti sare un om in fata, sau poate chiar e pe trecere, nu prea il mai eviti. Practic, in localitati nu mergi cu 50-60 ca asa zice legea, ci pentru ca respecti vietile oamenilor. Nu doresc vreunui "smecher" sa omoare vreunu pe trecere, dar daca cumva se intampla, lasa puscaria, sa vezi constinta cum te macina !
App de asta, ati vazut cum a omorat`o diplomatu ala pe tipa aia pe trecere ? Pe Kiselef ? 130 km/h avea, tipa era pe trecere. O fi bine ?

Prea multi dintre noi se sting datorita vitezei. DRIVE SLOW !
Hame is offline   Reply With Quote
Old 03-02-09, 13:41   #974
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Din pacate nu o sa se schimbe mentalitatea asta de smecheras decat cand o sa arate la tv un interviu cu un sofer din puscarie. POATE atunci o sa se schimbe ceva, pentru ca, Romania nu va creste prin bun simt si responsabilitate, ci prin frica si amenzi.
Old 03-02-09, 13:45   #975
Hame

Stage 3

Hame's Avatar

Din pacate...
ON Topic: Draga soferule, TE IMPLOR nu iti mai lasa masina chiar in coltul strazii, ba mai mult, IN STRADA la coltul strazii. NU VAD ! Si intr`o buna zi o sa se izbeasca un neatent in mine, care sunt iesit sa ma uit. Si cine o sa fie de vina ? Eu, normal, ca ies cu masina in strada, pentru ca nu vad de TINE ! Imi platesti tu amenda, reparatiile, si faci pe soferu personal 90 de zile ?
Hame is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -