Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
21-02-10, 22:22
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
De ce o masina transport marfa cu un pret mai mic/km merge pe plus cu cheltuieli mai mari decat un Logan taxi cu un pret mai mare per km cu cheltuieli mai mici ? Simplu , aia de transport marfa face km mai multi , pt asta e facuta sa mearga , sa se invarta roata .Taxiu prefera sa arda gazu in intersectii pe 1.4 lei/km sau mai mult ,mai bine asteapta o cursa buna toata ziua decat sa munceasca si sa faca km multi daca ar scadeas pretu pe km.
Cand a aparut Speed taxi parca cu 1.2 lei pe km au tipat toti ca strica piata si ca nu au cum sa fie pe profit si e nu stiu ce manevra facuta de nu stiu cine , parca firma aia vroia sa mearga pe pierdere intentionat .Poti sa mi dai cate explicatii vrei , taximetria in bucuresti se merge pe prosteala , de la patronii firmelor de taxi pana la taximetristi si ultimu care are de suferit e clientu ...clientu asta o sa fie din ce in ce mai scump la vedere , una ca numai are lumea bani perioada asta , si a doua ca s au saturat sa fie furati .Simplu fapt ca se tine pretu pe km ridicat se considera furt .Si ex vis a vis de acest sunt multe .
In alte orase din Europa daca esti atent la o statie taxi observi ca mai mult de 10 min nu sta nici un taxi in statie .Normal ca daca este un echilibru bun intre veniturile oamenilor si pretu per km se invarte roata , echilibru care nu se regaseste si la noi .
@adrian Deci textele astea ieftine , cu "la 1.4 lei ce te astepti " aici pe 4tuning nu le credem , din fericire majoritatea avem masini personale cu care ne deplasam .Sa nu intelegi nu am nimic cu tine personal, te inteleg ca iti aperi meseria ,dar asta e realitatea si nu e vina ta ci a majoritatii voastre care abordeaza gresit aceasta meserie si din pacate cu greu mai scapati de imaginea proasta care o aveti .
|
|
|
23-02-10, 14:33
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [PORSCHE]
|
Quote:
Originally Posted by adrian74
si asa ajungem la vorba lui babau88,el stie ceva din auzite probabil (la 22ani daca ar fi taximetrist, ar trebui sa fie de curand datorita vechimii mici in soferie si automat in taxi)19mii n-au cum sa fie,numarul de licente se atribue in concordanta cu un anumit numar de locuitori ex:4 la 1000,iar cand spui provincie se poate intelege c-ar putea veni unul din constanta sa lucreze aici sau invers...doar localitatile din jurul bucurestiului,iar unele au doar 2 autorizatii atribuite (in jur de 2mii in total),asa ca eu unul nu cred ca taxiurile sunt o problema si oricum nu ies toti taximetristi la munca in acelasi timp,iar ambuteiajele se creeaza deobicei dimineata cand tot poporul pleaca la munca sau la amiaza dupa orele 16 cand termina,pana pe la orele 20 este aglomerat,apoi este liber,mai bine ati vorbii despre cei ce dubleaza atunci cand se duc in cafenele,supermarketuri,banci-toti spun exact acelasi lucru:2minute si plec si absolut toti au acea figura de persoane importante si smekere si sfidatoare. In cate accidente ati vazut implicate taxiuri si care era starea de ebrietate a celor ce se afla la volan intr-o saptamana? Ganditiva ca un taximetrist parcurge zilnic 150km minim in trafic urban greu,iar marea majoritate a celorlalti parcurg maxim 30km pe zi,pai cine are mai multa experienta si reflexe cand multi soferi nu cunosc nici macar regulile de circulatie si fac in trafic exact cum a vazut la ala din fata sau merg exact ca oile,multi in intersectie nici nu privesc semaforul(uita de el). Eu unul prefer sa merg intr-o masina pe care nu o conduc atunci cand la volan este un om cu experienta (nu ca si ani de permis ci ca numar de km),astfel nu mai stau fff atent la cum conduce...
|
Din surse sigure stiu ca suntetzi 19mii de taxi'uri in buc.. stau chiar in mijlocul vostru unde barfitzi voi cel mai mult si va plangetzi uni de alti, poate chiar tu ai spalat masina la mine la spalatorie Nu lua apararea colegilor.. stii foarte bine ce fel de oameni sunt. Rar sunt in stare de ebrietate, dar cand conduc 30 de ore si abia mai vad ei drumul cum e? Si partea proasta e ca toate masinile de taxi sunt lovite,zgariate etc...
|
|
|
24-02-10, 20:05
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by adrian74
pentru aleks,una este sa ai firma de transport marfa si probabil la acea fisa de calcul fundamental ai iesit pe costul mai sus mentionat si alta este sa ai firma de taxi si calculul la un LOGAN de exemplu cu minimum de cheltuieli se iese la 1,4-1,5ron/km iar la una mai scumpa in jur de 2,5ron/km cu minim de cheltuieli,acuma nu stiu daca ai angajati si-s multumiti de salariu sau cum procedezi cu banutu' dar un roman manaca ,doarme etc,exact ca si un alt sofer european,ale caror costuri sunt calculate real,poate ma-nsel in domeniul transporturilor grele, insa in taxi la tarif de 0,9-1,1ron/km intotdeauna nu va mai avea castig nici soferul,nici patronul (de aceea la unele firme 1km are 700-800 de metri,daca intelegi unde bat) si asa ajungem la vorba lui babau88,el stie ceva din auzite probabil (la 22ani daca ar fi taximetrist, ar trebui sa fie de curand datorita vechimii mici in soferie si automat in taxi)19mii n-au cum sa fie,numarul de licente se atribue in concordanta cu un anumit numar de locuitori ex:4 la 1000,iar cand spui provincie se poate intelege c-ar putea veni unul din constanta sa lucreze aici sau invers...doar localitatile din jurul bucurestiului,iar unele au doar 2 autorizatii atribuite (in jur de 2mii in total),asa ca eu unul nu cred ca taxiurile sunt o problema si oricum nu ies toti taximetristi la munca in acelasi timp,iar ambuteiajele se creeaza deobicei dimineata cand tot poporul pleaca la munca sau la amiaza dupa orele 16 cand termina,pana pe la orele 20 este aglomerat,apoi este liber,mai bine ati vorbii despre cei ce dubleaza atunci cand se duc in cafenele,supermarketuri,banci-toti spun exact acelasi lucru:2minute si plec si absolut toti au acea figura de persoane importante si smekere si sfidatoare. In cate accidente ati vazut implicate taxiuri si care era starea de ebrietate a celor ce se afla la volan intr-o saptamana? Ganditiva ca un taximetrist parcurge zilnic 150km minim in trafic urban greu,iar marea majoritate a celorlalti parcurg maxim 30km pe zi,pai cine are mai multa experienta si reflexe cand multi soferi nu cunosc nici macar regulile de circulatie si fac in trafic exact cum a vazut la ala din fata sau merg exact ca oile,multi in intersectie nici nu privesc semaforul(uita de el). Eu unul prefer sa merg intr-o masina pe care nu o conduc atunci cand la volan este un om cu experienta (nu ca si ani de permis ci ca numar de km),astfel nu mai stau fff atent la cum conduce...
|
Pff, mai pune si tu un punct, un enter, greu de urmărit
Am vreo 12 ani de când lucrez în transporturi, mai putin ca transportator şi mai mult ca agent vamal, dispecer de transporturi interne şi externe, coletărie, management transporturi, organizări coloane şi rute etc.
Argumentele tale sunt valabile pentru cei care le cred, nu sunt sustenabile în realitate.
Te asigur că dacă (doamne fereşte, nu-ţi doresc sub nicio formă, ţie sau altcuvia) de mâine ai fi obligat să mergi cu 0,9 lei/km, nu numai tu, ci toţi taximetriştii, în 6 luni piaţa s-ar aşeza şi ar învăţa cei care rămân să-şi optimizeze costurile în aşa fel încât să se încadreze în preţurile astea şi să obţină şi profit. Multora în branşă le pare incredibil, dar taximetria nu e o chestie pe care o faci atunci cânt tot ce-ai mai încercat nu a fost de tine, ci este o afacere de transport persoane ca oricare alta.
La ora asta, transporturile de marfă şi persoane sunt în criză profundă şi se taie cheltuielile în disperare, mare disperare, să mă crezi, proporţional cu scăderea preţurilor pe km, numai în taximetrie nu se întâmplă aşa. Vă plângeti fără motiv, comparativ cu restul transportatorilor (nu că voi aţi sta pe roze, dar comparabil cu ceilalţi sunteţi minunat) aia încerc să-ţi explic.
|
|
|
30-03-10, 05:25
|
|
Stage 1
|
Deci draga soferule daca te regasesti aici,cumpara o bicicleta ?
Pacat ca a "murit"topicu .. era destul de amuzant!
P.S. Ionut_cluj .. ce ai spus tu despre "drepturile " gaborilor .. e foarte gresit si sfatu meu , daca va opreste politia, fiti cat de cooperanti se poate!
Portbagaju si torpedou .. nu sunt spatiu privat , ai vazut tu Jay-Z - 99 Proablems .. da aici e romania !Poate se te opreasca in "control de rutina" ca definitia controlului de rutina e faptu ca el e acolo cu un motiv ... gen .. nu stiu .. au actiune toti gaborii din oras sau ceva-n genu ..
Faptu ca te opreste fara sa vada ceva in neregula ? Pai ori mami tau e procuroare si ti-a zis "fa mami ce vrei ca am eu grija" ori nu constientizezi ca ala poate sa zica ca tu nu ai avut centura ... dupa 15 ani de procese da se ajunge la concluzia ca nu a vazut bine,dar tot tu pierzi mai mult ca "el" ca el e defapt statu si nu pierde absolut nimic .. si ai sanse mari nici la solutia asta sa ajungi ...
Deci "play nice" a mai zis cineva ca la oprit la 150km/h si a zis ca ii naste sora si a fost lasat sa plece,sunt si eu oameni .. daca te porti frumos vei avea mereu de castigat!
Si sincer imi cer scuze pentru zidu de text ,dar "lucrez in sistem" si politistii nu sunt niste prosti pusi acolo ca sa incurce traficu si sa enerveze soferi!
|
|
|
30-03-10, 16:35
|
|
Stage 5
|
Eu nu vreau sa fiu cooperant, atata timp cat sunt oprit de palmares.
Vreau sa-si faca datoria, sa se prezinte civilizat si ingrijit, ca de-aia sunt platiti din banii nostri. Vreau sa nu mai foloseasca sirenele cand e aglomerat doar pentru ca n-au rabdare, sa isi piarda falsa impresie ca nu-mi cunosc drepturile sau legea specifica.
Si da, aici e Romania, iar portbagajul si torpedoul sunt proprietati exclusiv private, la fel ca si casa ta. Daca vor sa se uite, mandat frate.
Controlul de rutina s-a scos de mult, dar suntem prea blegi sa ridicam problema.
Maica-mea e educatoare.
|
30-03-10, 19:44
|
|
Stage 1
|
)) mai prietene .. hai sa iti spun 2-3 lucruri care se pare ca nu le stiai , are voie sa se uite-n portbagaj , are voie pe strada sa te legitimeze si sa te perchezitioneze pentru poate simplu fapt ca acu 2 ore in locu ala cineva a dat cu o piatra in geam , nu sunt platiti din banii tai,ca maica-ta e platita din banii tai .. si ies din scoli niste copii mai prosti cu fiecare generatie!
Banii care ii dai tu la stat au sute daca nu chiar mii de scopuri .. deci ce dai tu .. la un gabor nu ii cumperi nici macar ghete dupa ce banii aia sunt impartiti !
Daca ai vreo cunostinta in politie,ca deh a facut carte sa ajunga acolo poti sa il intrebi,daca tu vorbesti din auzite e problema ta ...
Control de rutina e acum "actiune" ... vine un ordin .. toti faceti ceva .. eh si toti primesc cate un obiectiv , circulatia sa opreasca oameni aleatoriu !
Te rog sa te abtii de la orice comentariu spus degeaba .. pentru ca ataci lumea aiurea ..
|
|
|
30-03-10, 20:30
|
|
Stage 5
|
[QUOTE=Boodyx01;3231834 politistii nu sunt niste prosti pusi acolo ca sa incurce traficu si sa enerveze soferi![/QUOTE]
Nu zice nimeni ca sunt prosti, asa sustin altii care sunt arsi cu amenzi si se oftica. Am trecut intamplator printr-o scoala de politie, cea de la campina, am dat si examene ca sa intru, dar din pacate am picat testele la care sunt supusi nu sunt deloc pentru oameni prosti, cel putin testele care se sutin in ziua de azi. Insa unii dintre ei sunt scarbosi, jepcari si nesimtiti pe deasupra, care nu stiu ce inseamna respectul fata de ceilalti si care au impresia ca daca sunt "in sistem" pot face ce vor cu tine . Ce ma face sa spun lucrul acesta? Pai, in urma cu vreo 2-3 luni, am fost oprit de un echipaj al politiei, care m-a rugat bineinteles sa prezint documentele. Dar in ce fel "m-a rugat" ? Politistul care a venit la mine la geam mi-a trantit o expresie de genu' : " Ai ma actele la tine? " Intamplarea s-a facut sa "nu mai am actele la mine" , dupa ce am observat felul in care-mi vorbeste. M-a dat jos din masina, dupa care mi-a aruncat inca o fraza inteligenta de genu' : " Ai fost sa bei ma si acum ai prins tupeu" , de parca eu ma dadusem jos la el cu gura mare, nu ca m-ar fi dat el jos. In fine, pana la urma m-a verificat prin statie, Dumnezeu cu mila ce-a mai facut el, intr-un final lasandu-ma sa plec. Ideea care e, or fi ei oameni destepti dar degeaba daca e nesimtirea pe capul lor cat arcul de triumf.
|
|
|
30-03-10, 20:33
|
|
Stage 5
|
p.s. super controlul lor de rutina se intampla intr-o sambata, noaptea pe la 1:30 - 2 , de unde si militianul nostru a dedus ca "am fost sa beau si am prins tupeu " (sambata noaptea = discoteci)
|
|
|
31-03-10, 00:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Boodyx01
)) mai prietene .. hai sa iti spun 2-3 lucruri care se pare ca nu le stiai , are voie sa se uite-n portbagaj , are voie pe strada sa te legitimeze si sa te perchezitioneze pentru poate simplu fapt ca acu 2 ore in locu ala cineva a dat cu o piatra in geam , nu sunt platiti din banii tai,ca maica-ta e platita din banii tai .. si ies din scoli niste copii mai prosti cu fiecare generatie!
Banii care ii dai tu la stat au sute daca nu chiar mii de scopuri .. deci ce dai tu .. la un gabor nu ii cumperi nici macar ghete dupa ce banii aia sunt impartiti !
Daca ai vreo cunostinta in politie,ca deh a facut carte sa ajunga acolo poti sa il intrebi,daca tu vorbesti din auzite e problema ta ...
Control de rutina e acum "actiune" ... vine un ordin .. toti faceti ceva .. eh si toti primesc cate un obiectiv , circulatia sa opreasca oameni aleatoriu !
Te rog sa te abtii de la orice comentariu spus degeaba .. pentru ca ataci lumea aiurea ..
|
Pe mine nu ma rogi nimic, ca nu sunt D-zeu.
Tu habar nu ai pe ce lume traiesti. Nu-i vina mea ca nu iti cunosti absolut deloc drepturile. Sintagma "din banii mei" am spus-o la general, te-ai trezit tu sa obiectezi. Ia zi, un calcul n-ai facut exact sa vezi ce si cata parte din ghetele politaiului au fost luate fix din banii mei?
Bineinteles ca are voie sa te legitimeze pe strada, dar de perchezitionat sa ma scuzi, inseamna ca esti bataia de joc a politiei din orasul in care locuiesti. Gestapo-ul avea voie sa te perchezitioneze pe strada, nu politia romana.
Cat despre problemuta cu portbagajul si torpedoul, te invit sa testezi, desteptule. Daca refuzi sa le deschizi, o sa te tina pe loc pana aduc un mandat, dar fara mandat nu au ce sa-si bage nasul la tine in portbagaj.
Evident, aici excludem raziile si filtrele, la care exista, evident, un act doveditor cu privire la actiunea in cauza, organizata de politie cu sau fara alte institutii.
Controale de "rutina" nu mai exista de cativa ani, dar e ok ca inca sunt fraieri ca tine care se pun planton si fac pe ei cand vad o uniforma.
Esti cumva politist? Sau e tac-tu politist? Ca prea tare te ataci.
Last edited by ionut_cluj; 31-03-10 at 00:12.
|
|
|
31-03-10, 00:17
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Ionut ,eu ii dau dreptate lu pui de cap de creta sau ce o fi el , tu poate nu ai ajuns prin Calarasi sa fi oprit de politie , acolo e un fel de Republica Calarasi .Stie el ce stie
|
|
|
31-03-10, 13:25
|
|
Stage 1
|
Intereseaza-te !perchezitia corporalala, la bagaje si la masina se dispune de catre politist- detalieri sunt in normele interne ale politiei, legea spune ca doar in caz de perchezitie domiciliara e nevoie de mandat!
Last edited by Boodyx01; 31-03-10 at 13:39.
|
|
|
31-03-10, 22:37
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Ce lege da dreptul politistului sa fie organ legislativ? E doar organ executiv, pune in aplicare legea... nu are nici un drept sa faca perchezitie corporala, a bagajelor sau a masinii, cu exceptia cazurilor in care exista dovezi/informatii intemeiate referitoare la persoana/bagajul/masina X, cand este un flagrant, sau cand exista actiuni organizate ale politiei.
In nici un caz nu te poate perchezitiona pe tine sau masina ta, ca "asa vrea muschiul lui".
Norme interne ale politiei? Daca nu scrie in nici o lege, norma aia interna poate fii folosita intr-o sectie de politie si intre 2 politisti Si daca e norma interna, noi "pleava", cum am putea sa ne interesam? Si tu de unde stii de normele interne? Undercover cumva...?
Singurul drept care il au politistii este sa te legitimeze. Si in cazul circulatiei, controalele de rutina in timpul zilei nu mai sunt legale de mult. Ceea ce spui tu, 'actiuni", sunt facute cu ordine scrise, cu hartii doveditoare si sunt actiuni specifice... pt alcoolemie, pt centura etc. In cazul in care vor sa te perchezitioneze, te pot retine pana la primirea unui ordin de perchezitie.
Sa inteleg ca politistii nu mai sunt bugetari?
Problema nu e ca ar fii sau nu platiti din banii nostrii, ci de faptul ca unii se considera "mai egali" decat noi, civilii. Asa cum au drepturi, au si obligatii... unele chiar de bun-simt.
Sincer, eu nu am mai intalnit de mult politisti "problema", deci din partea mea... tot respectul. Atunci cand sunt oprit, sunt cooperant, indiferent ca am gresit sau nu. Si in cazul in care face abuz, ii explic cu frumosul si ii cer sa-mi dovedeasca ceea ce-mi imputa.
|
01-04-10, 15:25
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Ce lege da dreptul politistului sa fie organ legislativ? E doar organ executiv, pune in aplicare legea... nu are nici un drept sa faca perchezitie corporala, a bagajelor sau a masinii, cu exceptia cazurilor in care exista dovezi/informatii intemeiate referitoare la persoana/bagajul/masina X, cand este un flagrant, sau cand exista actiuni organizate ale politiei.
In nici un caz nu te poate perchezitiona pe tine sau masina ta, ca "asa vrea muschiul lui".
Norme interne ale politiei? Daca nu scrie in nici o lege, norma aia interna poate fii folosita intr-o sectie de politie si intre 2 politisti Si daca e norma interna, noi "pleava", cum am putea sa ne interesam? Si tu de unde stii de normele interne? Undercover cumva...?
Singurul drept care il au politistii este sa te legitimeze. Si in cazul circulatiei, controalele de rutina in timpul zilei nu mai sunt legale de mult. Ceea ce spui tu, 'actiuni", sunt facute cu ordine scrise, cu hartii doveditoare si sunt actiuni specifice... pt alcoolemie, pt centura etc. In cazul in care vor sa te perchezitioneze, te pot retine pana la primirea unui ordin de perchezitie.
Sa inteleg ca politistii nu mai sunt bugetari?
Problema nu e ca ar fii sau nu platiti din banii nostrii, ci de faptul ca unii se considera "mai egali" decat noi, civilii. Asa cum au drepturi, au si obligatii... unele chiar de bun-simt.
Sincer, eu nu am mai intalnit de mult politisti "problema", deci din partea mea... tot respectul. Atunci cand sunt oprit, sunt cooperant, indiferent ca am gresit sau nu. Si in cazul in care face abuz, ii explic cu frumosul si ii cer sa-mi dovedeasca ceea ce-mi imputa.
|
am stat si am scris un zid de text si m-am razgandit! acele norme interne sunt contra abuz de putere nu am zis ca vine cum vrea muschiu lui , dar cum domnu zicea ca portabaju e propietate privata si chestii de genu greseste maxim ,masina,tot ce inseamna ea cand e pe drum public poate sa o verifice si la orice plangere te rezolva gen"chem o masina acuma,va duce la sectie si va lamureste" Eu chiar m-am interesat ... ce pot sa iti spun e sa gasesti si tu pe cineva care crezi tu ca l-ai crede daca ti-ar explica
Am glumit la faza ca nu mai sunt bugetari ... dar daca traim cu mentalitatea ca ei muncesc si primesc banii nostrii suntem unu din cele mai proaste popoare din lumea asta Acuma ar fi corect sa dam toti bugetarii afara , facem orice institutie de stat particulara si am rezolvato..
Asa a functionat lumea asta de sute de ani .. si daca stam sa o ardem cu munceste pentru banii mei .. cand el stia ca maica lui e profesoara .. deci dooohhh bugetara ... nu pot decat sa zic ca nu sunt multumit cu sistemu de educatie din tara si ar trebui sa vorbesc si eu despre ea cum vorbeste el despre politie nu ? Nu sunt taran de oras ... dar cand unii au impresiile astea in cap e rau .. ca din cauza lor romania e unde e ... copii teribilisti .. ca daca am da fiecare cate o manuta de respect ar fi grozav .. ca in momentu de fata doar politia poate sa fie mustrata de constiinta sa mai faca ceva
|
|
|
01-04-10, 15:35
|
|
Stage 5
|
Vad ca esti perseverent.
In primul si in primul rand, am spus ca refuz sa fiu cooperant cu un politai care ma priveste de sus, nu cu toti. E o institutie a statului care trebuie respectata. Dar e o institutie a statului care e platita SI din banii mei, asa ca astept si eu respect la randul meu.
Nu am de gand sa ma pun capra in fata politiei romane, indiferent de situatie. Daca am gresit, platesc, si cu asta basta.
Mama nu e profesoara, e educatoare. Reciteste ce-am scris daca ti-e greu sa intelegi.
Ce impresii am in cap, prietene? Tu crezi ca aici e Afghanistan, tre' sa stam drepti in fata organului, indiferent care e ala, pentru ca te-ai interesat tu?
Hai, mai fa o tura prin strada si lasa internetul, ca-ti face rau.
Daca la 21 de ani esti atat de bland si de bleg, pe mai departe vei fi angajatul model, felicitari!
P.S. Comparativ cu alte tari "civilizate". noi ne comportam chiar frumos cu politia. Du-te vineri seara prin Copenhaga sa vezi ce fac tinerii cu militienii, parca e campionaul mondial de wrestiling urban.
|
|
|
01-04-10, 15:40
|
|
Stage 1
|
Nu pot sa ies ca astept sa ma sune mecanicu
Sunt perseverent da , mereu m-am laudat cu asta!
Ce respect vrei tu copil care plateste la stat mai putin decat plateste gaboru ala .. deci pana la urma se plateste singur!
Te priveste de sus pentru ca e mai sus decat tine,statu i-a dat dreptu asta .. si personal sa luptat sa ajunga acolo,excludem de aici copii prosti intrati pe pile!
Nu a zis nimeni sa te pui capra ... doar sa nu mai vorbesti ca Uzzy YO YO
Profesioara/educatoare .. idee e aceiasi
Aici e romanica .. si unele orase sunt mai termitate ca cele din Afghanistan ... si ma uitam recent la vechiu interviu in care gaboru tremura cu carpatii in mana ca intrate 50 de spoitori in sectie si el nu putea sa impuste decat 12 .. daca nu erau oameni ca tine , era o tara mult mai "fremoasa" !
Oricum .. preseverenta mea a dat roade .. nu ma mai contrazici ... ... ideea mea ramane aceiasi .. daca ai fi si noi mai "draguti" ar fi si ei...
|
|
|
|
|