Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 20-08-08, 19:53   #511
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post
ps. atentie la "broscari" (italieni) ..ne-au invadat si sunt crima in trafic , depasiri pe linie dubla , nu semnalizare , nu acordat prioritate , trecut pe rosu ... intr'un cuvant PRAF !
aia sunt romani veniti acas in vacanta... nu sunt asa multi italieni pe la noi)
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 20:06   #512
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

aia e si ideea, asa le zic in conversatii, "italieni"
aleks is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 20:19   #513
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

de fapt acum e perioada cea mai naspa a anului: vin "strainii" in vacanta, ba din grecia, spania sau italia...cu masini care mai de care mai "tunata"(semnul lui nike pe luneta s.a.m.d.) si nah, normal, trebuie sa se dea si ei in figuri ca si-au luat masini:alergaturi, manele la maxim, iar prin chestia asta multi nu mai sunt atenti in trafic!mi s-a intamplat astazi...ma duceam linistit spre casa, iar dintr-un peco sare un "grec" cu o cataraga de tt(fac pariu ca era inchiriat), exact in fatza mea!pun frana linistit, incerc sa nu ma enervez, insa respectivul retard cand ma vede in oglinda ca m-am apropiat foarte mult de el pune frana si o lasa la 30 km/hin continuare incerc sa-mi pastrez calmul.Mai mergem vreo 2 km in acelasi ritm(30-40 km/h) dupa care pun linistit semnal si incerc sa-l depasesc pe tigan(pardon, grec)! respectivul ma vede si incepe sa-i dea sandale la cataraga, eu bineinteles ramanand pe stanga(totusi, era un tt ).deja am simtit ca nu-mi mai pot pastra calmitatea, infig mana in claxon si un semn mare de _|_ inshirat pe parbriz...sper si acum sa ma fi vazut idiotul!
fasso is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 22:51   #514
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

asta e bre fasso! si cu mine au incercat multi... si pe acolo prin zona ta si pe autostrada soarelui...si pe la contesti dar iti zic.. niciunu nu a rezistat ! fie ca avea ml cl bele etc

dolb is offline   Reply With Quote
Old 24-08-08, 00:57   #515
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Am observat si eu ca "strainii" au alte reguli de circulatie. La mine in oras circula multi cu geamurile coborate, manele la maxim, eventual mana stanga la vedere, de multe ori cu telefonul la ureche, neaparat ochelari de soare. Pana aici zic eu ca e ceva suportabil din moment ce vor sa-i vada lumea ca le merge bine si ca ei sunt miezul. DAR cand nici macar nu stii sa intri cu masina intr-o benzinarie(a nu se intelege accident), nu stii sa semnalizezi,dupa ce s-a facut semaforul verde te gandesti daca sa pleci sau nu,mergi cu 30-40 la ora doar de dragul de a enerva lumea mi se pare o nesimtire totala si lipsa de respect pentru "populatia bastinasa". Ma abtin sa le pun cateva intrebari despre masina pe care o conduc cu atata mandrie. Poate am sa gasesc si eu unul in toane mai bune si sa-l intreb:
1. Masina ta nu are aer conditionat, de mergi cu toate geamurile coborate?
2. Sistemul audio din fabrica a imbatranit sau asa de rau se auzea si inainte?
3. Masina ta nu are semnalizari?
Ar mai fi cateva, dar nu mi le amintesc pe moment
Old 24-08-08, 03:17   #516
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

pai si cum s-ar mai auzi dexter manele daca n-ar avea geamurile coborate?si in plus, ac-ul mareste consumul...iti dai seama cate capsuni culeg pt un litru de benzol?
Old 24-08-08, 20:26   #517
paunionutz

Stage 4

paunionutz's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

A ajuns topicul asta de tot rasul. Citesc numai generalizari (C1 albastru, A6 de IF, Dacie din 70 cu lamaie in geam, Sofer de Break), asta numai pe pagina asta, ca din urma nu mai zic. Daca face unu o greseala inseamna ca toti sunt la fel si hai sa generalizam. Puteti sa ma bagati si pe mine aici, deoarece vineri seara, in drum spre Alexandria, am depasit cam 2 km, fara sa intru in coloana, iar din fata veneau masini, care ma claxonau si ma injurau (soferii), iar eu am mers intre benzi. Daca era vreunul dintre voi cel care venea din fata sigur as fi vazut aici DRAGA SOFERULE DE XXX MASINA SA NU MAI DEPASESTI COLOANA..... Adevarul este ca ceilalti participanti la trafic mergeau la 2 m distanta unul de celalalt si nu mi-au dat voie sa intru in coloana, moment in care am ramas intre benzi. Iar daca cel din spate claxoneaza, el poate ca nu vede ca tu stai la trecerea de pietoni si poate se gandeste ca ai adormit pe strada. A ajuns o balarie topicul asta
paunionutz is offline   Reply With Quote
Old 24-08-08, 21:07   #518
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by paunionutz View Post
A ajuns topicul asta de tot rasul. Citesc numai generalizari (C1 albastru, A6 de IF, Dacie din 70 cu lamaie in geam, Sofer de Break), asta numai pe pagina asta, ca din urma nu mai zic. Daca face unu o greseala inseamna ca toti sunt la fel si hai sa generalizam. Puteti sa ma bagati si pe mine aici, deoarece vineri seara, in drum spre Alexandria, am depasit cam 2 km, fara sa intru in coloana, iar din fata veneau masini, care ma claxonau si ma injurau (soferii), iar eu am mers intre benzi. Daca era vreunul dintre voi cel care venea din fata sigur as fi vazut aici DRAGA SOFERULE DE XXX MASINA SA NU MAI DEPASESTI COLOANA..... Adevarul este ca ceilalti participanti la trafic mergeau la 2 m distanta unul de celalalt si nu mi-au dat voie sa intru in coloana, moment in care am ramas intre benzi. Iar daca cel din spate claxoneaza, el poate ca nu vede ca tu stai la trecerea de pietoni si poate se gandeste ca ai adormit pe strada. A ajuns o balarie topicul asta
ne scuzi ca nu si filmam ceea ce ni se'ntampla ...
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 24-08-08, 21:12   #519
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

are si paunionutz partea lui de dreptate! dar sunt multi care chiar gresesc grav pe strazi si inloc sa isi ceara scuze ... mai si fac pe ai naibii!

ce am patit eu recent: ma intorceam de la sinaia.. intru in oras.. si e o trecere.. eram relaxat acord prioritate si stau si stau si stau si baba cu mosu ( care aveau 40-50 de ani si nu pareau ca au probleme de mers) .. d'abia trec.. mosu trece.. baba pe la jumate.. inaintez f putin masina nimic, mai inaintez.. nimic, mai inaintez si baba face scandal ca la usa cortului! ma dau jos la ea si ii zic : " pai daca ti-ai misca si tu curu pe trecere as ajunge si eu acasa " . La care ea tot bombanea... si am plecat , dar sincer am stat 2 minute numarate dupa ea! totusi un pic de bun simt !
Old 24-08-08, 22:15   #520
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

dolb asta e tare rau....chiar distractiv, lasa ca azi pe dn1 prin tancabesti un baiat cu o prin anume masina, a tinut sa ma atentioneze in localitate sa merg cu 60, ca asa vroia el sa nu ma lase sa trec si cand l-am depasit prin dreapta tot el s-a suparat, iar eu civilizat nu am vrut sa-l deranjez dar am trecut mai aproape de el pana s-a panicat nevasta-sa din dreapta, poate data viitoare ma lasa sa trec ca nu-l intereseaza pe el daca io merg cu 110 prin localitate.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 25-08-08, 00:00   #521
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by paunionutz View Post
iar tu prin faptul ca ai depasit 2 km de coloana si ai mers pe jumatea drumului, jenandu-i pe ceilalti participanti la trafic, nu dai dovada decat de o masculinitate iesita din comun, dar si de o buna crestere care lipseste!si faza tare e ca tot tu te gasesti sa critici!in locul tau as incerca sa nu ma mai dau mare cu gesturile mele din trafic(le-am aratat eu alora cum se depaseste)
daca in momentul respectiv, cand depaseai tu ca un mascul feroce care esti, din sensul opus venea o ambulanta, PE UNDE TRECEA?sau faceai repede dreapta ca sa mai bagi si pe altu' in shant?

Last edited by aleks; 25-08-08 at 17:49.
Old 25-08-08, 00:01   #522
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by fasso View Post
iar tu prin faptul ca ai depasit 2 km de coloana si ai mers pe jumatea drumului, jenandu-i pe ceilalti participanti la trafic, nu dai dovada decat de o masculinitate iesita din comun, dar si de o buna crestere care lipseste!si faza tare e ca tot tu te gasesti sa critici!in locul tau as incerca sa nu ma mai dau mare cu gesturile mele din trafic(le-am aratat eu alora cum se depaseste)
daca in momentul respectiv, cand depaseai tu ca un mascul feroce care esti, din sensul opus venea o ambulanta, PE UNDE TRECEA?sau faceai repede dreapta ca sa mai bagi si pe altu' in sant?

subscriu si iti multumesc fasso pe aceasta cale pentru ca m-ai scutit sa tastez aceleasi chestii

Last edited by aleks; 25-08-08 at 17:50.
robertinho is offline   Reply With Quote
Old 25-08-08, 00:07   #523
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

no problem! acum completez si eu lista: draga soferule, cand ma chinui si eu cu 90 km/h (blana) cu un amarat de atv sa te depasesc, te rog din suflet incearca sa nu ii dai sandale la masina ca sa-mi aratzi ca fugi mai tare ca un atv, stiu asta, dar uita-te intai in fatza sa vezi ca se apropie o masina si poate ma face zob!multumesc!
Old 25-08-08, 14:26   #524
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

draga sofer: cand ai in fata o caruta sau un bou care parcheaza... invata sa pui frana treptat! nu dintr-o data ... si mai ales PUNE AVARII CA D'AIA SUNT ACOLO !! pt ca eu as putea vedea mult prea tarziu si v-as face zob pe toti. Azi am intalnit 2 asemenea cazuri: odata.. pe drum in afara localitatii.. o caruta intr-o curba fara pic de vizibilitate, toti opresc brusc.. intru si eu in curba cu 90 .. hopa la 100 m toti opriti fara nici un semn ceva! pun frana de'mi zboara toate alea prin masina!.... dupa cateva ore.. merg normal prin oras ca tot omu cand unu in fata vede un loc de parcare si pune brusc frana! daca avea vreo dacie de nu ii vedeam stopurile il zburam calumea in locu ala de parcare
Old 25-08-08, 15:00   #525
paunionutz

Stage 4

paunionutz's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by fasso View Post
daca in momentul respectiv, cand depaseai tu ca un mascul feroce care esti, din sensul opus venea o ambulanta, PE UNDE TRECEA?sau faceai repede dreapta ca sa mai bagi si pe altu' in sant?
Daca eu intru in depasire, iar restul merg la o distanta de 2 m intre ei si nu-mi dau voie sa intru in coloana, cum ar fi extrem de normal si legal deasemenea, unde ai vrea sa ma duc? Decat sa raman intre benzi si intradevar jenandui pe ceilalti participanti la trafic, deoarece nu am avut unde sa intru in coloana. Iar depasirea o fac acei soferi, care merg mai repede decat altii. Depasirea nu este interzisa nici in localitate si nici in afara localitatii, mai ales daca esti pe DN, unde limita de viteza este de 100 km/h, iar participantii la trafic merg cu 70, ca e un camion in fata la 2 km si nu binevoieste nimeni sa-l depaseasca.

Last edited by aleks; 25-08-08 at 17:55.
paunionutz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -