Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
26-08-08, 22:16
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
azi am avut o zi super super super linistita,am fost exagerat de calm(atat de calm ca am enervat pe toata lumea in special pe cei care au mers in dreapta cu mine)...am lasat pe toata lumea sa se bage,ba la unii chiar le-am facut eu loc sa se bage(unii multumeau ,altii infumurati cu masini smechere nu prea se oboseau sa mai apese butonul de avarie,dar sincer nu ma deranja deloc)...la stopul de pe pipera de la intersectia cu porsche aviatiei am lasat vreo 7 sa se bage in fata mea=)))...era colegul meu din dreapta exasperat ))
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
|
|
|
26-08-08, 22:24
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
azi a fost ceva in aer ca si io azi la plaza romania erau multi care vroiau sa intre in parcare, eu, cum sunt asa mai bun la suflet, am stat si i-am lasat pe toti care veneau, unu cate unu, pana s-a gasit unu din spate sa urle sa ma intrebe daca il las si pe ala din intersectie, numa de al naibii am mai lasat unu , ca sa trec de sina de tren si sa ma opresc. adica 30 de m de mers.
|
|
27-08-08, 19:31
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
pentru cei care "se scuipa" aici: am rugamintea sa incetati. prezentati faptele si argumentele, nu intereseaza ep nimeni mistoruile ieftine si caracterizarile pe care cu multa imaginatie vi le faceti unii altora.
am editat majoritatea posturilor, si va rog ca in continuare sa nu postati altceva decat chestiuni legate STRICT de topic, pentru a nu fi nevoit sa dau warnuri inutil.
hai ca nu-i greu
spor la postat.
|
|
|
27-08-08, 20:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aleks
pentru cei care "se scuipa" aici: am rugamintea sa incetati. prezentati faptele si argumentele, nu intereseaza ep nimeni mistoruile ieftine si caracterizarile pe care cu multa imaginatie vi le faceti unii altora.
am editat majoritatea posturilor, si va rog ca in continuare sa nu postati altceva decat chestiuni legate STRICT de topic, pentru a nu fi nevoit sa dau warnuri inutil.
hai ca nu-i greu
spor la postat.
|
Hai ca alea sunt chiar interesante
|
|
|
27-08-08, 20:56
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
multumim aleks
|
|
|
28-08-08, 00:40
|
|
Stage 5
|
merci aleks...cu toate ca ma simt cu musca pe caciula draga pieton batut in cap...cand circuli pe trotuar si in fatza ta apare un caine, te rog din suflet nu-l zgorni in strada, pentru ca exista posibilitatea sa-l transform direct in Campofrio!multumesc!
|
|
|
28-08-08, 01:16
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
bine ca nu la ocolit pietonu, ca tunci il faceai CRIS-TIM )
|
|
|
28-08-08, 14:51
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
draga pieton, daca chiar te crezi masina, te invit sa faci o vizita de lunga durata la un ospiciu
daca esti perfect normal, cauta pe cineva sa-ti explice ca trotuarul e pentru oameni si strada pentru masini
|
|
|
28-08-08, 15:16
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Honda]
|
draga soferule de CJB(Cj Bacau) logan rosu mpv ...aleea de parc este alee de parc ...si atat timp cat sunt in parc tu nu ai ce cauta ..sa ma claxonezi si sa turezi motorul .... data viitoare iti aranjez si masina nu numai fata ..
Golf III Rabbit 1.4 mic si rau..(gone )
Honda del Sol 1,6 soch vtec turbo on !!
|
|
|
28-08-08, 17:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
draga pieton, daca chiar te crezi masina, te invit sa faci o vizita de lunga durata la un ospiciu
daca esti perfect normal, cauta pe cineva sa-ti explice ca trotuarul e pentru oameni si strada pentru masini
|
mergand mult si pe jos, ca de asa e in Bucuresti, mai eficient si mai rapid, draga soferule, stiu nu ai locuri de parcare, dar daca tot parchezi pe trotuar, care este destinat pietonilor nu masinilor, lasa si loc acestora cat sa incapa macar 2 persoane pe el, asta poate intra odata in cap tuturor idiotilor, dece isi gasesc dimineata oglinzi rupte, stergatoare, si altele.(nu fac aceste lucruri dar, nu ma mir de ce fac altii asa)
|
|
|
28-08-08, 21:16
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Dragi soferite, daca n-aveti habar sa conduceti, va rog insistent: STATI ACASA!
Astazi, o domnisoara pe un Matiz de firma mi-a taiat fata, mi-a trantit frana in fata, iar eu m-am trezit in fundul dansei. Mai exact, sub fundul masinii sale.
Astfel, Matizul meu a primit un "ochelar" nou, o capota noua si o traversa stramba. Iti multumesc, dar puteam sa mi-o lovesc si singur.
|
|
|
28-08-08, 21:40
|
|
Stage 5
|
cred ca astea cu matizu de firma mai nou le rog sa fie atente la drum si sa nu ma mai injure ca le opreste politia din cauza mea ca vb ele la telefon.
|
|
|
28-08-08, 21:40
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
cred ca vroia soferita sa te "loveasca" pe tine si nu te-ai prins de apropos
|
|
|
29-08-08, 04:11
|
|
Stage 5
|
culmea ca azi am fost cu matizu prin centru si 90% din soferite vorbeau la telefon, mai vorbesc si eu da din bun simt aplic o casca in ureche, asa sa fiu regulamentar.
|
|
|
29-08-08, 16:17
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
frate cand le vad cum intorc volanu cu o mana (cealalta fiind pe telefon) : dau de el jumate, iau mana (masina aflandu-se in miscare), o duc iar la capat si mai dau o jumate de el, intimpul asta masina ducandu-se ba drept ba luand viraj... ma apuca toate transpiratiile
|
|
|
|
|