Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
30-07-08, 03:14
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Originally Posted by Sindrom
iti dai seama ce a insemnat pentru ala cu range rover sau ce o fi fost cand a fazut un peugeot la 180 in stanga lui. Cat de tare am putut sa-l jignesc.
|
Faci si tu din astea l-am jignit si eu pe unul cu un Touareg R5 (doar 174 CP la 99999999 kg) pe Bucuresti-Pitesti tot pe la 180 ) porma l-am lasat sa se duca ca era nervos omul....
|
|
|
30-07-08, 09:18
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
mie mi-e frica sa ma pun cu d;astia ca oamenii vor sa arate ca ce stie masina, dar nu stiu daca stiu si ei, sa stapaneasca puterea si nu vreau sa am pe careva pe constiinta.
|
|
30-07-08, 09:36
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Hori
Salut! Ma numesc Horia si iubesc taximetristii pt ca imi place ideea de:- unde vor acolo se opresc fara sa semnalizeze, daca clientul acolo doreste acolo trebuie oprit... chiar si in zone stramte sau drumuri foarte circulate! P.S. cred ca ma fac si eu taximetrist!
|
Foarte corect... am patit-o si eu de curand sa opreasca fara semnal, in mijlocul drumului, in conditiile in care se putea trece cu greu pe langa el (strada ingusta cu masini parcate pe ambele parti). I-am dat claxon dupa care m-a prins din urma in intersectie si se uita urat la mine... "care e problema domne'? daca acolo vroia clientul sa-l las, ce sa fac....". Cand i-am "explicat" ca e prost, l-au apucat nervii si a uitat ca are cedeaza trecerea... cat pe ce sa intre un bmw in el
Draga soferule "tuciuriu" de 18 ani, cu cerneala pe permis inca proaspata: daca eu pun frana cand imi sare un caine in fata, tu nu ma claxona si ma depasi cu rabla ta de Dacie din 19xx toamna, numai ca sa ma injuri ca de ce am pus frana... e treaba ta ca te crezi la raliu in Giulesti Sarbi, unde drumurile arata ca dupa bombardament si, la fel, e treaba ta daca vrei sa "eutanasiezi" cainii care iti sar in fata masinii. Smecheria nu tine de cate injuraturi stii... cu tot cu aia 3 prieteni pe care ii aveai in masina, ti-o luai rau daca incercai sa ma tragi pe dreapta.
|
30-07-08, 09:58
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
usor mustang, ca d;aia ai matiz sa te strecori, asa ca tu trebuia sa-i acorzi prioritate da....ca e mai in varsta ca tine.....respectu de azi s-a dus...
si aia mai tineri tot la fel fac stai linistit unu nu se uita, daca incetinesti zice ca il lasi sa treaca.
|
I hope that was a sarcastic joke ...
Cat despre incetinit la faza respectiva, nu incetinisem. Veneam oricum buluc in directia aia, el nici nu s-a uitat ca as veni, circula de parca avea prioritate. Insa mergea cu 20 la ora.
|
|
|
30-07-08, 10:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Foarte corect... am patit-o si eu de curand sa opreasca fara semnal, in mijlocul drumului, in conditiile in care se putea trece cu greu pe langa el (strada ingusta cu masini parcate pe ambele parti). I-am dat claxon dupa care m-a prins din urma in intersectie si se uita urat la mine... "care e problema domne'? daca acolo vroia clientul sa-l las, ce sa fac....". Cand i-am "explicat" ca e prost, l-au apucat nervii si a uitat ca are cedeaza trecerea... cat pe ce sa intre un bmw in el
Draga soferule "tuciuriu" de 18 ani, cu cerneala pe permis inca proaspata: daca eu pun frana cand imi sare un caine in fata, tu nu ma claxona si ma depasi cu rabla ta de Dacie din 19xx toamna, numai ca sa ma injuri ca de ce am pus frana... e treaba ta ca te crezi la raliu in Giulesti Sarbi, unde drumurile arata ca dupa bombardament si, la fel, e treaba ta daca vrei sa "eutanasiezi" cainii care iti sar in fata masinii. Smecheria nu tine de cate injuraturi stii... cu tot cu aia 3 prieteni pe care ii aveai in masina, ti-o luai rau daca incercai sa ma tragi pe dreapta.
|
mare grija la taximetristi, pentru ca daca i s-a parut lui ca l-ai injurat sau, in unele cazuri, doar ca te-ai uitat urat la el, da prin statie imediat si nu stii de unde mai apar 20!am evitat dintotdeauna sa ma iau in gura cu taximetristii si cu tiristii...pt ca astia au walkie-talkie in masina si ... n-are rost sa-i bat chiar asa, pe toti
|
|
|
30-07-08, 10:16
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Hori
Salut! Ma numesc Horia si iubesc taximetristii pt ca imi place ideea de:- unde vor acolo se opresc fara sa semnalizeze, daca clientul acolo doreste acolo trebuie oprit... chiar si in zone stramte sau drumuri foarte circulate! P.S. cred ca ma fac si eu taximetrist!
|
sa-ti zic o faza tare, cat de tupeisti sunt astia: in fata blocului nevestei e o statie de taxiuri DE 10 LOCURI, si in multe dimineti cand o duc acasa sa se schimbe si sa se duca la servici, TOATA PARCAREA ( 20 de locuri) este ocupata de ei! si intr-o seara, parcarea fiind ocupata de locatari iar eu neavand unde sa imi pun masina sa o astept parchez intr-un loc de taxi. Si vine unu dupa 5 minute cu tupeu, " ca frate eu am platit pt locu asta de parcare, ca marsh de aici ca vreau sa stau" si numai asa .. si tot imi dadea el explicatii , eu privindul zambind si ii spun " a dar voi cand ocupati 100 de locuri desi nu va sunt destinate decat 10 iar eu nu am unde sa parchez masina.. nu va face nimeni scandal nu?! Si pur si simplu l-am refuzat si i-am zis ca nu trag masina de acolo nici in ruptul capului, ca daca vrea sa cheme politia / jandarmeria / salvarea!
ontopic: Drag copil ratat care abia ti-ai luat permisu si ti-a luat tac'tu din germania Haudi a4: sa stii ca daca ai o asemenea masina nu-ti permite sa mergi mai incet decat scoala de soferi, pt ca nu esti cu absolut nimic smecher! multi au audi a4! iar cei ce l-au muncit , merita sa fie sme', si noaptea sa stii ca proiectoarele si lampa de ceata sunt destinate PLOII ABUNDENTE SI CETEI! nu vad cu ce ai fi JME' daca aprinzi un bec la stopul din stanga! Mie nu mi se pare nimic frumos/jmecher ba din contra rade lumea de tine ca nu-ti merge becul dreapta si in plus ma deranjezi, eu stand in spatele tau ORBIT ( nu gume ) .. de lampa ta idioata! Asa ca lasa smecheriile ca nu mai merg in ziua de azi
|
|
|
30-07-08, 10:20
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Draga soferule,daca stai la semafor si vezi in oglinzi un motociclist care incearca sa se strecoare fa-i putin loc,oricum tu nu ai unde sa te duci si incearca sa lasi muzica mai usor,sa-l auzi cand tureaza motorul,sa stii ca e langa tine
|
30-07-08, 13:31
|
|
Stage 4
Member of: [Unknown Racers]
|
SUPER TOPIC FRATE :d
Sunt total de acord cu voi mai putin la faza cu proiectoarele. la mine spatele e mai ridicat asa ca ele bat mereu in jos...o doar o chestie de look (cica sa arate mai bine masina) ma rog...conduc masina intr-un orasel cu putine masini si daca era ceva de orbit cu siguranta mi s-ar fi atras atentia...in schimb e mai nasol cu politia ca poti sa-ti iei amenda...in rest o chestie nu suport si eu...
Draga soferule, daca ai iesit cu frigideru` de logan pe strada , sunt in spatele tau si vrei sa faci la stanga nu pune intai frana brusca si apoi semnal ca nu mai are rost...daca ai pune semnal din timp as sti si eu sa schimb banda si in felul asta ar fi toata lumea fericita si ai evita sa ma iau de maica -ta..si inca una...astia din bucuresti care vin cu suta de pe o straduta cat masina pun frana brusca (evident ca te sperii si e posibil sa pui si tu crezand ca nu mai franeaza)...si mai mult decat atat mai ies si cu jumate de masina afara.....rusinica "soferule" de obicei taximetristii fac d 'astea.....ciao , respect
Last edited by aleks; 30-07-08 at 13:34.
|
|
|
30-07-08, 13:32
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Poate sa mai scris dar asta este particular Romanului...Dragi soferi din alte judete sau chiar din Neamt...la noi in oras semafoarele tin cca 1 minut...deci un verde intermitent chiar isi are rostul...va rog mult NU MAI BLOCATI DRQLUI BANDA!!! Ca is satul de stat si asteptat in fundul vostru la fiecare semafor doar ca voi nu ati putut trage pe banda 2...Va multumesc anticipat...
|
problema e ca nu te avertizeaza nimic de intermitentele alea: la hotel cel putin, cum vii dinspre centru, e si din curba, si eu, desi am bunicii in roman, uit tot timpul de intermitentul ala si ma trezesc in intersectie prins acolo, si gresit incadrat. trebuie presemnalizare, altfel habar n-ai ca urmeaza un semafor configurat ca ala, si nu e singurul, i-a trasnit pusul semafoarelor contra comisioane, si la kaufland jos, si tot asa...
|
|
|
30-07-08, 14:06
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
...draga soferule(SOFERITO IN SPECIAL)...
1.uite-te dracului in oglinzile alea ca nu sunt concepute pentru make-up
2.cand schimbi directia de mers,banda,sau te pregatesti sa opresti/parchezi undeva...SEMNALIZEAZA ca s-ar putea sa ai neplacerea sa-ti rastorn un camion de p**e peste tine
...apropo cred ca generatiile noi de suv-uri vin din fabrica fara semnalizatoare(pentru ca suv-urile niciodata nu semnalizeaza indiferent ce e la volan)
3.cand eu merg linistit cu putin peste viteza legala pe banda a 2 a sensului meu de mers...tu cel care esti pe sensul opus si vrei sa schimbi directia de mers taiind 2 benzi continue,asigurate ca nu ma pui in pericol,taindu-mi fata...asta mi s-a intamplat ieri dimineata(mergeam cu 60 pe banda2 ,un mercedes S a taiat 2 benzi continue si a intrat pe sensul meu de mers in fata mea,obligandu-ma sa franez aproape de zero,l-am claxonat dupa care la primul semafor mi-a scuipat masina abia spalata,urmarea cred ca vi-o imaginati "te rog sa nu dai (( te rog,imi cer scuze"
4.daca suntem pe autostrada si ma vezi venind tare pe banda a 2 si iti mai dau si flashuri(sa stii ca nu ti le dau ca sa te bagi,TI LE DAU CA SA NU TE BAGI)...consumul meu devine enorm daca trebuie pe 100 de km de autostrada sa o iau de 10-15 ori de la 120 la 200
5.daca sunt primul la semafor,si se pune verde iar tu vii tare din spate cu a 3 nu ma claxona,pentru ca ma irita teribil prostia ta...daca tu vii cu a 3 cu 40-50 normal ca eu de abia intr-an 1 nu pot sa iti satisfac nevoile...repet ma irita teribil chestia asta si s-ar putea sa nu plec de pe loc sa mai stai in spatele meu un semafor,ca nu ai ce sa-mi faci...te-ai dat jos sa-mi ceri socoteala esti mancat...
si bonus acuma...dragi scuteristi...daca mai depasiti prin dreapta si in actiunea voastra idioata mai imi loviti cu ghidonul sau cu corpul,oglinda s-ar putea sa va indes scuterul ala in anus...
doamne ajuta
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
|
|
|
30-07-08, 17:27
|
|
Stage 5
|
una noua de astazi....cateodata stau si ma intreb daca o sa existe vreodata o zi in care sa nu ma enervez in trafic...hmmm...greu!buuun...cum spuneam, faza de azi: draga soferule de imensitate si anume chevy spark, cand vezi ca merg si eu ca omul pe strada cu baritai suv-u, nu te bagi tu in depasire de camion chiar in fatza mea ca sa fiu nevoit sa franez pana la 0 doar ca sa scap un indolent ca tine din a-l vedea pe sfantul petru si o luminitza alba!!!nu stiu de ce am eu feeling-u asta, dar cred ca are mai multe stele la euro encap korando decat spark-u tau, asa ca te rog....incearca alte metode de sinucidere, cum ar fi sa-ti tai venele, sau sa te arunci de pe bloc, etc! multumesc!
|
|
|
30-07-08, 17:49
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
asta-i noua generatie de emo.
|
|
|
30-07-08, 18:47
|
|
Stage 5
|
am observat o chestie: imi place sa injur si sa ma agit la volan... ma consum in 10 minute si sunt relaxat tot restul zilei
|
|
|
30-07-08, 20:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
asta-i noua generatie de emo.
|
exact....emo with spark
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
am observat o chestie: imi place sa injur si sa ma agit la volan... ma consum in 10 minute si sunt relaxat tot restul zilei
|
sa stii ca si eu sunt la fel si sincer sa fiu...e al dracului de bine
|
|
|
30-07-08, 20:30
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Honda]
|
sensul giratoriu mi a venit in minte citind topicul asta . mi sa intamplat de multe ori sa intru in sens asa din mers fara sa opresc masina , de multe ori cand e masina care e deja in sens claxoneaza sau da flashuri cu toate ca niciodata nu intru daca e celalalt nevoit sa franeze. o data chiar sa intamplat ca a accelerat ala ca aproape sa rasturnat in speranta de a intra in mine. am umblat prin europa dupa masini si am constatat ca doar la noi asteapta cel din sens sa stai pe loc ca vine el!afara cand intri in sens sau in autobanda daca ai loc cat de putin accelerezi ,te incadrezi pe banda si gata. nimeni nu face scandal , exista o sincronizare intre soferi si peste toate e mult mai fluid traficul fara stop and go. dar in romania e in romania .
Last edited by !41!; 30-07-08 at 20:32.
|
|
|
|
|