Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 22-02-09, 19:32   #1006
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

Dimitris, pune-te tu in locul lui Robertinho, ai mai fi incercat pe calea "bunului simt" sa castigi dreptatea?! cand vezi ca Po-Po Romana nu face absolut nimic, crede-ma ca te gandesti si la optiunea cu razbunarea, chiar daca nu e cea mai buna varianta
fasso is offline   Reply With Quote
Old 22-02-09, 19:32   #1007
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

...haideti gata ca nu are rost sa ne certam,pe cuvant...ar trebui sa ne unim sa scapam de astfel de specimene care sunt foarte multe...
crede-ma dimitris ca stiu ca e cu 2 taisuri razbunarea ilegala si am ajuns la o varsta si la un statut cand nu imi permit sa ma duc la costum de la munca sa spar parbrize sau alte chestii,voi incerca sa imi gasesc dreptatea pe cale legala
...ca o paranteza cred ca ati vazut toti unde a ajuns lumea interlopa din romania(ma refer la scandalul de la mall plaza de acum 1-2 zile) cand un "cunoscut clan"(dupa cum spunea stirista de serviciu andreea esca) a facut mare show
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
robertinho is offline   Reply With Quote
Old 22-02-09, 20:05   #1008
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

e frustrant si enervant chiar si cand citesti asa ceva. Lucrul cel mai important este sa treci peste asta si sa te calmezi, sa privesti situatia obiectiv si sa cauti partile bune chiar si unde par ca nu exista. Pana la urma te-ai ales cu o experienta, ai invatat ceva. Da e dureros cand cineva iti face o asemenea paguba si vezi ca unii oameni te fac pe fata si chiar iti vine sa ii omori pe loc, dar ceea ce nu facem in aceste situatii ne defineste ca oameni. Daca iti pierdeai cumpatul il urmareai aks si ii faceai un rau nu erai cu nimik mai presus. La urma urmei e un putzoi prost care cel mai probabil va muri in accident de masina in 2-3 ani asa cum deja cunosc prea multi. Si maica-sa aia care era in dreapta o sa planga pentru el. Tu mergi mai departe cu procesul, mai ales daca iti permiti, cauta sa il pedepsesti pe cale legala, desi nu ai mari sanse si lasa-l in treaba lui. Universul asta are niste legi bine definite, una din ele spune ca orice actiune are si o reactiune.
Banii care ii are nu ii aduc caldura in suflet si nicidecum decenta. Ii aduc aroganta, aroganta ce pe multi i-a costat scump. Nu e nevoie sa cerem rezbunare, aceasta vine la momentul oportun.
Sanatate tie si pasagerului tau, si putere sa treci si peste asta ca viata asta e frumoasa, da doare ca naiba.
Old 22-02-09, 22:00   #1009
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by fasso View Post
Dimitris, pune-te tu in locul lui Robertinho, ai mai fi incercat pe calea "bunului simt" sa castigi dreptatea?! cand vezi ca Po-Po Romana nu face absolut nimic, crede-ma ca te gandesti si la optiunea cu razbunarea, chiar daca nu e cea mai buna varianta
Nu am comentat la ce a zis robertinho. Doar i-am spus ca violenta spontana a ajuns sport national in traficul din romania si ca nu are sens sa recurga si el la metode de genu...
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 22-02-09, 22:28   #1010
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Ca sa mai iesim putin din un oarecare offtopic...
In 2 zile petrecute la volan alergand ca nebunul pentru o inmormantare, am cate ceva de spus:

Fara DRAGI in fata, ca nu merita niciunul:

TAXIMETRIST
Daca este ora 03:00 si strazile sunt relativ goale, nu cred ca este frumos din partea ta sa blochezi o straduta si sa imi faci semne disperate sa ocolesc jumatate de cartier pentru a intra pe straduta X, unde ma intereseaza sa ajung, ca n-ai tu chef sa iti muti caruta din drum si ca preferi sa stai de vorba cu colegu' de "firma". Si daca ambalez motorul si dau flashuri nu sunt taran, ci TU esti pentru ca insisti sa fii un nesimtit notoriu.

PART II
Cand coloana funerara schimba directia de mers intr-o intersectie, se cuvine ca cei care au ocazia sa treaca prin fata masinii "mortului" sa opreasca si sa acorde prioritate din bun simt! Nu este o regula de circulat, ci una de bun simt, care ar trebui invatata in clasele primare.
Asa ca am rugamintea pentru imbecilul cu numere de AG pe o Nova/SuperNova alba cu sigla de 4tuning si cu lamaia in geam sa nu mai faca scandal daca a provocat un accident intrand in o masina din coloana funerara. Cum cei de pe benzile alaturate au putut avea bun simt, rabdare si respect pentru coloana, asa o puteai avea si tu.
Si daca faci accidentul, din bun simt lasi omul sa se duca la inmormantare si va intalniti la biroul de accidente usoare aferente sectorului 4 Bucuresti.
De altfel, nu cred ca e ceva frumos sa injuri de mama focului si sa ameninti cu bataia o persoana care NU avea prioritate (conform legii), dar avea o prioritate, sa zicem, din punct de vedere moral.

Pentru ceilalti imbecili: cand e coloana funerara, lasati masina "mortului" sa schimbe banda si nu incercati sa tineti soferul blocat pe banda 1 doar ca nu aveti chef voi sa lasati coloana funerara sa intre pe banda a doua...
Iar cand o masina din coloana ia decizia sa iasa "neortodox" pentru a permite masinii "mortului" sa intre pe banda a doua, nu incepeti cu sicanari in trafic.
Dati dovada de badaranie, de lipsa celor 7 ani de-acasa si de un cap GOL, fara pic de creier in el.

Va multumesc.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 22-02-09, 23:49   #1011
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

...si revin tot eu cu amanunte picante...am fost prin oras cu niste prieteni,ne-am plimbat exact cum zice o melodie celebra"senzatie majora cu 40 la ora",am mers mai mult decat regulamentar fara fite si alte nebunii...veneam dinspre unirii si in rondul de la universitate unde sunt benzile acelea pe care 95%dintre soferi nu reusesc sa le tina sau sa se incadreze corect,o dubita care teoretic in rond fusese pe banda 3 si trebuia sa continue tot pe 3,eu fiind pe 2,a gasit de cuvinta ca e mai greu sa tii volanul si a luat-o de-a drept in fata mea...ii dau claxon si flash si imi tranteste frana in fata...alt claxon si flash si il las(Ascultam muzica eram relaxat) ...ajung la semaforul din dreptul de la inter si soferul dubitei(un batranel ) incepe sa ma injure ca la usa cortului si sa-mi zica ca sunt prost si nu stiu sa conduc...CAT ERAM DE CALM ,AM CEDAT,MI S-A APRINS BECULETUL...SI L-AM INJURAT SI L-AM TOT INJURAT SI L-AM MAI INJURAT ODATA PANA AM RAGUSIT...erau alte masini langa noi ,oprisera toti muzica si deschisesera geamurile sa auda si radeau cu o pofta ca ma bufnit si pe mine rasul
Old 23-02-09, 00:41   #1012
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

plin bucurestiu de handicapati.... frate io cred ca o sa se ajunga la razboi civil in trafic acolo. claxoane, batai, impuscaturi... chiar asa nu se poate sa se respecte reguli, sa se mearga civilizat?
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 01:34   #1013
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post
Si daca faci accidentul, din bun simt lasi omul sa se duca la inmormantare si va intalniti la biroul de accidente usoare aferente sectorului 4 Bucuresti.
De altfel, nu cred ca e ceva frumos sa injuri de mama focului si sa ameninti cu bataia o persoana care NU avea prioritate (conform legii), dar avea o prioritate, sa zicem, din punct de vedere moral.

Pentru ceilalti imbecili: cand e coloana funerara, lasati masina "mortului" sa schimbe banda si nu incercati sa tineti soferul blocat pe banda 1 doar ca nu aveti chef voi sa lasati coloana funerara sa intre pe banda a doua...
Iar cand o masina din coloana ia decizia sa iasa "neortodox" pentru a permite masinii "mortului" sa intre pe banda a doua, nu incepeti cu sicanari in trafic.
Dati dovada de badaranie, de lipsa celor 7 ani de-acasa si de un cap GOL, fara pic de creier in el.

Va multumesc.
Asta sincer nu am mai pomenit, vrei sa zici ca totul s-a intamplat in Bucuresti???? Zici ca suntem o varianta a vestului salbatic.

Quote:
Originally Posted by robertinho View Post
...si revin tot eu cu amanunte picante...am fost prin oras cu niste prieteni,ne-am plimbat exact cum zice o melodie celebra"senzatie majora cu 40 la ora",am mers mai mult decat regulamentar fara fite si alte nebunii...veneam dinspre unirii si in rondul de la universitate unde sunt benzile acelea pe care 95%dintre soferi nu reusesc sa le tina sau sa se incadreze corect,o dubita care teoretic in rond fusese pe banda 3 si trebuia sa continue tot pe 3,eu fiind pe 2,a gasit de cuvinta ca e mai greu sa tii volanul si a luat-o de-a drept in fata mea...

Ma numar si io printre aia 95% atunci cand n-am nici masina in dreapta nici in stanga, sunt liber si-mi fac de cap pe acolo, da cand e aglomeratie, o las nene mai incet, daca nu ma simt in stare sa le tin, sa treaca lumea apoi o iau si io cum pot, asa mi se pare normal, oricum ce ti s-a intamplat, deja numai e o noutate, bine ca n-a scos o bata sau ceva. Ca atunci era de ras.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 07:53   #1014
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
Asta sincer nu am mai pomenit, vrei sa zici ca totul s-a intamplat in Bucuresti???? Zici ca suntem o varianta a vestului salbatic.
Tu de ce crezi ca am postat aici?
Old 23-02-09, 12:57   #1015
viruszatu1

Stage 4

viruszatu1's Avatar

Member of:
[Fiat]

referitor la cazu` lui robertinho, e incredibil ce se intampla in tara asta de k*t, esti bagat la puscarie cu dreptatea de partea ta .Sistemul e corupt pana la radacina si nu cred ca in 50 de ani se va schimba ceva .. trist daca adevarat
on: citesc si ma minunez unde s`a ajuns in conditiile traficului actual, nesimtirea e dominanta dupa cate observ, bineinteles cu exceptiile de rigoare...
Si la partea cu mosnegii la volan, sunt pericol, am patit`o si eu intro zi, cu un "specimen" din asta care nu a avut nici o intentie de a opri la STOP, a iesit ca si cum avea prioritate, si dupa ce ca il claxonez si ii dau flasuri, tot el imi face semn sa tac si gesticuleaza...
viruszatu1 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 16:41   #1016
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

draga sofer de limuzina , si anume balena A8, cand dau semnal sa intru pe o stradutza laturalnica de pe care tu tocmai te chinui sa iesi, afla ca sunt obligat sa ocolesc centrul imaginar al intersectiei si, implicit, pe tine, asa ca te rog frumos, nu iesi ca mare sofer de fitze ce esti tu in fatza mea ca sa fiu nevoit sa-mi las cauciucurile pe asfalt datorita franei! si daca vezi ca m-am dat jos la tine pentru ca tot tu erai cu gura mare, nu deveni fricos sa pleci cu scartz, nu-ti faceam nimic ca aveai martori, decat voiam sa lamuresc problema nu de alta dar cred ca au ras gagicile din dotarea masinii tale ( in numar de 3, toate blonde ) cand te-au vazut ca te sperii de un pusti de 20 de ani
fasso is offline   Reply With Quote
Old 24-02-09, 12:53   #1017
87MTX

Stage 5

87MTX's Avatar

Member of:
[CITROEN]

fa-i masina zob, da-l in judecata si pe el si pe gabori si omoara-l din bataie pe figurantu ala..eu asa as face..
87MTX is offline   Reply With Quote
Old 24-02-09, 13:15   #1018
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

draga soferule conducator de logan rosu ...data viitoare cand o sa se faca rosu de cel putin 30 secunde sa stii si tu ca rosu inseamna stop..adica trebuie sa opresti...nu sa accelerezi ca ***** ******* ce esti....nu e vorba de tine, nu dau doi bani pe tine...e vorba de viata a inca cel putin 6 persoane care le-ai pus-o in pericol azi de dimineata la eroilor..pe la 6:30 asa..... ****** ****** *****
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 24-02-09, 14:18   #1019
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by 87MTX View Post
fa-i masina zob, da-l in judecata si pe el si pe gabori si omoara-l din bataie pe figurantu ala..eu asa as face..
Dosar penal pentru distrugere + Dosar penal pentru vatamare corporala = Judecata impotriva politiei pica <=> proasta purtare din partea ta.

Ajungi in puscarie in secunda 2...
Old 24-02-09, 15:32   #1020
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]

...eu numai zic nimic ca parca sunt blestemat in ultima vreme,ma gandesc sa las masina acasa va spun sincer si sa merg cu ratb...ieri seara apare mama acasa plansa toata(in parcarea de la metrou au jefuit-o usurand-o de bani si bunuri in valoare de aproape 3000 ron)...iau frumos masina ei si pe ea si plec spre politie sa dea declaratie si sa se ia eventualele amprente...in dreptul sensului giratoriu de sub unul din podurile de pe dn1 ma aflam in sens avand prioritate iar un NENOROCIT cu un logan a trecut fara sa se asigure si sa-mi cedeze trecerea ...l-am vazut fix in dreptul meu,l-am evitat,a evitat si el ca altfel ne facea ZOB(mama saraca dupa ce ca era suparata ,a inlemnit)...nu m-am mai abtinut si m-am dat jos la el,norocul lui ca si-a cerut mii de scuze si a facut plecaciuni ca eram in stare sa-i iau capul de pe umeri...ma gandesc daca intra in noi si ne facea varza cu ce ne mai ajutau scuzele lui
- Copyright 2024 4Tuning -