Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
20-02-09, 00:46
|
|
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
in italia nu te lasa nici de-ai dreq...si daca esti pieton, pe trecere tre sa stai ceva pana traversezi
|
|
|
20-02-09, 01:01
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by 87MTX
in italia nu te lasa nici de-ai dreq...si daca esti pieton, pe trecere tre sa stai ceva pana traversezi
|
poate sunt romani
|
|
|
20-02-09, 01:02
|
|
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
) poate
|
|
|
21-02-09, 15:41
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by DarkJEDI
pai daca nimeni nu il lasa sa treaca pe banda aia normal ca trebuie sa opreasca sa poata face stanga, dar altii nu inteleg ca mai trebuie mers si din stanga in dreapta nu doar inainte. daca a semnalizat sa se bage pe stanga sa poate schimba la stanga, trebuie lasat sa treaca sa nu se incurce circulatia.
|
exact cum a zis herbas, trebuie sa te incadrezi din timp. dar in situatia de fata banda din stanga lui era perfect libera, la fel si straduta pe care vroia sa intre
|
|
|
21-02-09, 21:49
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Am trecut joi printr-o experienta ciudata rau de tot.Ma indreptam cu masina de serviciu(Loganul) spre o clinica veterinara din cartierul aviatiei(str.alexandra serbanescu),in masina eram cu un prieten si cu cainele.Cand am facut stanga de pe sos. bucuresti-ploiesti(dn1) pe bvd.aerogarii din dreptul statiei ratb a plecat fara semnal si fara sa se asigure un range rover alb,care mi-a taiat fata atat de brutal incat am iesit pe contrasens(mi-a lovit si oglinda),am continuat sa merg pe contrasens pentru ca pur si simplu ma tinea acolo,ba mai mult intrase si el pe contrasens ca sa ma impinga si mai mult(un gest extrem de nemaintalnit ,fara motiv,din pura rautate,inconstienta,nebunie)...A continuat pe contrasens taindu-mi fata,eu m-am bagat frumos inapoi in coloana regulamentar,injurandu-l binenteles de tot ce se putea,am descarcat un camion de p**i in tot neamul lui.el a depasit tot pe contrasens pe linia de tramvai,si tot asa...as fi vrut sa ma tin dupa el sa il bat va spun sincer,dar diferenta dintre masini era astronomica si m-am resemnat imediat.Nu stiu cum s-a intamplat ca pe podul aerogarii am ajuns paralel cu el(m-a asteptat de fapt),eu eram pe banda 1 ,el pe banda 2,si am constatat ca era un pusti cu mama lui in masina,i-am aratat pumnul si i-am zis sa traga pe dreapta ,si am primit imediat raspunsul:A TRAS BRUSC DE VOLAN DREAPTA SI M-A LOVIT IN ARIPA STANGA SPATE,in urma impactului am ajuns perpendicular pe banda lui(un fel de fishtail maneuvre),m-a lovit in plin in usa stanga spate,si si-a continuat deplasarea in tromba facandu-si loc dandu-ma la o parte(mi-a harait toata masina).Am vazut ca 50 m mai in fata in dreptul agipului era un echipaj de politie,m-am dus imediat si le-am reclamat incidentul(le-am spus ca m-a lovit si ca a fugit si sa-l dea prin statie)...binenteles ca politia romana e "frectie la picior de lemn"(ei isi fac datoria cu zel atunci cand nu e cazul,iar cand ar trebui sa ia atitudine sunt indiferenti).Ma duc frumos pe calea grivitei la accidente usoare,dau declaratie ,se face constatare,am fost tratat cu un sictir nemaintalnit de agentul de politie(am ramas putin nedumerit din cauza asta deoarece mai fusesem acolo de vreo 2 ori si fusesem tratat bine).Mi s-a spus ca celalalt va fi gasit si va fi adus la politie si se va stabili cine e vinovat,de parca nu era evident."Suntem in cercetari " mi-a zis.Masina era in leasing binenteles(ii luasem numarul).A fost interogat si martorul de la mine din masina fara sa fie prea mult bagat in seama.Asta se intampla la ora 13,la ora 23 sunt sunat de la politie sa ma anunte ca a aparut cealalta persoana implicata care a dat o declaratie opusa cu a mea si i-am zis "normal doar nu era sa zica ca e vinovat".Ma duc acolo sa lamurim problema,si sunt scos vinovat.Baietasul de bani gata venise insotit de alte 2 masini de lux(bmw x5 si audi a pline de "tovarasi".Situatia lui materiala i-a permis sa isi aranjeze repede totul.Cum mi-am dat seama? Cand am fost pusi fata in fata el nu a vorbit aproape deloc,politistul vorbind pentru el de parca era avocatul lui si ii lua apararea,a aparut in alt politist care a spus ceva de genul"nici nu trebuie sa citesc declaratiile si stiu ca soferul loganului e vinovat numai dupa cum sunt lovite masinile) si i-am zis"dar ce sunteti mama omida?".Trebuie sa mentionez ca range-ul avea 3-4 zgarieturi superficiale in timp ce masina mea avea ambele usi si aripa spate ZOB.M-am certat cu politisti si i-am acuzat ca au luat bani de la baietas .I-am zis si lui"ai fugit pentru ca stiai ca iti rezolvi si ai venit la ora de inchidere cand numai e nimeni aici ca sa poti sa faci treaba in liniste si ai mai venit si cu nush cati dupa tine,ce ti-era firca sa nu te bat?"...In fine el mi-a raspuns la misto ca e timid si de aia,si multe vrajeli dinastea penibile ca sa dea bine in ochii lumii.A spus ca nu a fugit doar ca i-a fost frica sa opreasca ca sa nu il bat si tot asa.Am primit 3 puncte penalizare si 120 lei amenda in 48 ore.Am semnat procesul verbal cu mentiunea ca "nu ma consider vinovat si voi contesta decizia".Am si eu ca tot omul niste relatie in politie la care am apelat si le-am expus cazul ,mi s-a spus clar ca am fost tras in teapa de politisti si de banii aluia si am fost sfatuit sa il actionez in instanta.Lucru pe care ma gandesc serios sa il fac(intre timp am platit amenda si masina va intra la reparat saptamana asta),daca voi castiga ii voi cere cu mult mai multi bani decat am cheltuit...Cu parere de rau va zic"sistemul e corupt"...ahhh si am trimis mailuri la cateva posturi de televiziune carora le-am expus cazul si am primit raspuns de la pro tv ca se vor interesa si se vor duce sa puna intrebari "politiei",sa vedem ce va iesi
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
Last edited by robertinho; 21-02-09 at 21:59.
|
|
|
21-02-09, 23:16
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
ce de handicapati. nai sa vezi asa ceva. io ii dadeam in judecata si pe politai si ii reclamam la DNA sau stiu eu pe unde o trebui. trebuie gasita o rezolvare permanenta pentru astia. o idee ar fi sa aiba fiecare camera de filmat in masina, io stiu... bine ca nu ai patit nimic. ah si inca o chestie: trebuia sa soliciti expertiza.
Last edited by DarkJEDI; 21-02-09 at 23:21.
|
|
|
22-02-09, 00:06
|
|
VW Driver
Stage 5
|
...da,ms...o sa fac ceva nu o sa o las asa...toata lumea imi zice bine ca nu am patit nimic dar totodata ma incurajeaza sa il actionez in instanta...am gasit un numar la care poti suna gratuit sa reclami acte de coruptie...poate o sa dau in telefon
|
|
|
22-02-09, 08:16
|
|
Stage 5
|
eu sincer acum, daca eram in locul tau, dupa cate ai patzit cu el, urmaream masina ca sa vad unde sta si a doua zi o gasea baietzasul pe sticle de lapte( nu cred ca iti strica sa ai 4 jante pe 21-22" ) si cu cheia desenat pe una din usi o mare _|_ . nu-mi sta in caracter sa fac dastea si cred ca nici tie, insa dupa cat cacat e in tzara asta, ajungem sa recurgem si la astfel de metode! inca un sfat, incearca sa dai mail la Acces Direct la Antena 1, sunt 100 % sigur ca o sa ii intereseze
|
|
|
22-02-09, 09:55
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Eu sincer cand sunt cazuri din astea, as merge pe metoda razbunarii. Ca mori pana iti fac astia dreptate.
|
|
|
22-02-09, 14:33
|
|
VW Driver
Stage 5
|
...stiu zona unde sta si m-am gandit la metoda razbunarii,chiar am si vorbit cu niste cunostinte,dar am zis ca nu e cazul acuma imediat,sa mai treaca o perioada si atata timp cat are casco(masina fiind in leasing) il afecteaza mai mult sau mai putin depinde si cata nesimtire are in el(o gramada cred)
p.s. ms pentru sfatul cu acces direct
|
|
|
22-02-09, 14:46
|
|
Stage 5
|
no problem sper sa rezolvi intr-un fel problema
|
|
|
22-02-09, 16:23
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
la urma urmei sincer te-a facut... din pacate te-a facut pentru ca suntem in ro si nu in alta tara...
Chiar imi pare rau pentru ce ai patit, sunt convins ca nimeni nu se gandeste ca se poate intampla asa ceva, dar din pacate tu chiar ai patit-o. Se pare ca violenta in trafic este dusa la extrem din ce in ce mai des...
Oricum, spre deosebire de mulţi zmei, iti zic ca nu rezolvi nimic cu razbunarea fiind considerat probabil suspect principal in cazul in care masina lui pateste ceva, nu cred ca vrei inca un dosar penal pe cap. Incearca sa iti cauti dreptatea pe cai legale, nu prin smecherie, pentru ca ti-a demonstrat ca la capitolul asta sta mai bine din pacate...
Chiar sper sa reusesti sa iti faci dreptate, nu ar strica un smecheras in minus pe strazi...
Last edited by aleks; 22-02-09 at 17:01.
|
|
|
22-02-09, 17:17
|
|
VW Driver
Stage 5
|
...ma gandeam sa o rezolv pe ambele cai ...aveam relatie chiar la sectie acolo dar nu am apelat pentru ca stiam ca nu sunt vinovat si chiar nu imi faceam probleme...mi s-a parut inutil sa-mi folosesc relatia pentru ceva de care eram 100% sigur ca e e in favoarea mea...intr-adevar m-a facut si recunosc ,m-a facut urat de tot,am picat de prost nasol rau,dar voi incerca sa nu o las asa
|
|
|
22-02-09, 17:26
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
frate, nu stiu cum ai rezistat tu, dar eu nu stiu daca m-as fi abtinut la politie sa nu-l iau si sa-l dau cu capu' de toate mesele... chit ca pateam ce pateam dupa. oricum, si eu zic sa nu te rabuni acum, nu are rost, da-l in judecata (cine stie ce pile o mai avea si pe-acolo) si daca nu merge incearca razbunarea. dar sa fie frumoasa de tot, nu numai o zgarietura pe usi.
oricum, multa bafta in continuare, si sa se faca dreptate
|
|
|
22-02-09, 19:26
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Cu violenta nu rezolvi nimic, mai ales in zilele noastre cand multa lume are in masina arme albe sau arme de foc. nu merita sa iti risti viata pentru o tabla indoita.
@roberthino, gandeste-te ca daca te razbuni pe cale ilegala poti sa te trezesti cu masina in flacari sau alte lucraturi de genu. Nu mai e ca pe vremuri cand totul se rezolva cu pumnu... Nu se merita. Cred ca ai mai multe sanse sa iti faci dreptate pe o cale legala...
@amphetamine, mi se pare o ironie sa spui chestia asta tocmai intr-un topic in care discutam despre bunul simt, nu crezi?
|
|
|
|
|