Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 29-01-09, 21:39   #946
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

Chiar eu am mai spus-o...
Si o repet... azi dimineata era sa ma faca pilaf un imbecil care circula cu 80-90 pe o straduta ingusta, din cauza ca am scos putin botul ca sa ma pot asigura deoarece un alt imbecil cu ditamai duba a parcat-o pe coltul strazii... Si se mai autointituleaza soferi profesionisti astia...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 29-01-09, 22:19   #947
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Draga soferito... pedala din dreapta e acceleratia, cea din mijloc frana! Daca tot am apucat sa plec de pe loc si sa ma incadrez pe banda, chiar daca poate am fortat un pic (greseala mea), nu era nevoie decat sa pisti un pic frana, nu sa calci acceleratia la podea si sa tragi de volan stanga in timp ce ma claxonezi ca disperata... calca frana cand vrei sa incetinesti, nu acceleratia. Venea fata lejer din spate, m-am asigurat cand am plecat de pe loc, timp aveam... si in secunda urmatoare a accelerat si a ajuns instant in spatele meu... pedalele, bordul si vitezele stiam ca se invata la prima sedinta la scoala de soferi... asa o fii fost pe vremea mea.
Old 29-01-09, 23:36   #948
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

asa era eu sa intru in unu din cauza oboselii, noroc ca nu aveam ambreiaju ridicat. ma apropiam de o intersectie cu Stop in treapta I si cu amreiaju apasat, picioru era pe acceleratie da nu era apasat. ma uit si il vad pe unu cu passatu ca trece si io in loc sa franez am apasat acceleratia destul de tare si pana sa apuc sa calc frana am intrat pe jumate de banda. ma ocolit ala, ma si injurat cred . ma gandesc ce nasol era daca aveam ambreiaju ridicat....
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 30-01-09, 16:54   #949
Nautilus

Stage 5

Draga soferule de Solnitza... te inteleg ca vrei sa intorci de pe un sens pe celalalt peste liniile de tramvai in ploaie, dar foloseste batul ala din stanga volanului ca sa aflu si eu asta, si daca vezi ca vin mai incet nu baga botul (indiferent ce sens vrei tu sa dai expresiei) fiindca nu ma sperii, cel mult te ocolesc si te injur

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 31-01-09, 00:13   #950
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Draga sofer de Opel Vectra B cu chiptuning la Rabanne... eu inteleg ca tu te asiguri in oglinda din dreapta sa vezi daca poti trece de pe banda 3 pe banda 1, dar cand te asiguri, tii piciorul pe frana si nu apesi acceleratia ca sa ii lovesti pe cei din fata ca nu stii tu sa iti belesti ochii si la ce ai in fata.
Si daca ma pocnesti in spate, lasa-ti arfele si impresiile acasa pentru ca esti vinovat de accident. Daca iti zic ca poti pleca si nu te tarasc pana la Politie pentru ca mi-ai indoit doar numarul, sa zici saru'mana, nu sa suferi ca ultima zdreanta de copil razgaiat.
Old 31-01-09, 16:41   #951
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Una buna: draga soferule cu vesta reflectorizanta si numere la masina "MAI XXXXX", lasa statia aia si nu ignora pietonul (adica eu) de pe trecerea de pietoni doar fiindca ai radar pe masina nemarcata. Daca nu faceam un pas in spate ma lua pe capota, desi ma vazuse... daca ei nu respecta regulile astea, atunci ce pretentii sa avem de la altii?!
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 31-01-09, 16:45   #952
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Da-i amenda!
Old 31-01-09, 16:51   #953
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post
Da-i amenda!
Ii dadeam una dupa ceafa daca oprea, ca nu avea mai mult de 25 ani. Inca un motiv la lista mea, care incepe sa se lungeasca, pt care nu ii mai respect. Nu zic ca toti sunt la fel, dar parca prea multe uscaturi in "padurea" asta a militienilor.
Old 31-01-09, 16:55   #954
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Ii dadeam una dupa ceafa daca oprea, ca nu avea mai mult de 25 ani. Inca un motiv la lista mea, care incepe sa se lungeasca, pt care nu ii mai respect. Nu zic ca toti sunt la fel, dar parca prea multe uscaturi in "padurea" asta a militienilor.
da, dar din cauza la un limbric de 25 de ani care "are grade", direct pentru ultraj te ascund
fasso is offline   Reply With Quote
Old 31-01-09, 17:07   #955
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

ultraj zici... si cand m-am batut cu un "smeker" in intersectia de la Obor, sub privirile la vreo 3-4 politisti care se uitau ca la cinema... atunci ce mai era? Sau cand era sa ma faca praf un 4x4, din cauza unui politist care dirija doar un sens de circulatie...? si multe alte exemple as avea... imagineaza-ti ca nu il bateam, era un fel de-a spune ca "ii dadeam una dupa ceafa". Violenta oricum nu e o solutie si prostia nu se trateaza cu bataie.
Old 31-01-09, 17:26   #956
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

pe cuvantu meu de nu stateam acolo, sa dea peste mine, ma feream cat puteam si poi ma aruncam pe masina....pai da...ce face nebunia din om
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 31-01-09, 17:39   #957
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

eu m-am invatzat sa-i ignor cat pot de mult pe militienii astia "smekeri"! chiar ma amuz cand ii vad ca stau sprijinitzi de loganul din dotare si trag dintr-o tigara de zici ca e ultima...
fasso is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 00:38   #958
87MTX

Stage 5

87MTX's Avatar

Member of:
[CITROEN]

regulile sunt facute ptr a fi incalcate ) eu cel putin recunosc, ca nu prea le respect mai deloc, nu ca altii care posteaza pe forumuri , se iau de altii care nu pun semnale si etc, si ori fac si ei aceleasi lucruri ori sunt "calare" pe volan...daca am sta sa respectam toata locurile am face pana la o destinatie oarecare , in loc de 15 min, 1 ora probabil....scze daca s-a simtit cineva ofensat, nu asta a fost intentia mea, nu am nimic cu nimeni, merg cu imi place
87MTX is offline   Reply With Quote
Old 01-02-09, 00:43   #959
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by 87MTX View Post
regulile sunt facute ptr a fi incalcate ) eu cel putin recunosc, ca nu prea le respect mai deloc, nu ca altii care posteaza pe forumuri , se iau de altii care nu pun semnale si etc, si ori fac si ei aceleasi lucruri ori sunt "calare" pe volan...daca am sta sa respectam toata locurile am face pana la o destinatie oarecare , in loc de 15 min, 1 ora probabil....scze daca s-a simtit cineva ofensat, nu asta a fost intentia mea, nu am nimic cu nimeni, merg cu imi place
Felicitari, atunci esti unul dintre cei pe care ii blamam aici. Eu stiam ca regulile sunt facute pt a fi respectate... dar ce mai conteaza un semafor, o trecere de pietoni, o linie dubla continua etc?
Old 01-02-09, 00:46   #960
87MTX

Stage 5

87MTX's Avatar

Member of:
[CITROEN]

sincer, daca te grabesti , chiar conteaza...si am mai zis, in loc sa fac o ora pana la facultate, prefer sa fac 10-15 min max...
87MTX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -