Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
30-07-08, 20:40
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Draga soferule... daca eu stau la semafor pe banda de stanga si am culoarea rosie la semafor, iar tu vi pe dreapta (banda de inainte) si te bagi in fata mea ca sa faci stanga... macar ai bunul simt sa pleci cand se pune verde, nu sa stai de vorba cu prietenul/prietena si tot tu sa comentezi dupa aceea ca de ce te claxonez. Uite de-al dracu te claxonez, fiindca am prins acelasi semafor de 3 ori si nu am de gand sa il prind si pe al 4lea, fiind primul in coloana, din cauza unuia ca tine care, dupa ce ca mai are si tupeu sa se bage in fata tuturor, mai si uita sa plece...
Draga soferule (soferilor, ca sunt multe rau) de Logan, te rog sa iti repari stopurile pe frana, fiindca imi e cam greu sa intuiesc cand pui tu frana si cand nu... ca sa nu mai zic de semnal cand vrei sa faci dreapta/stanga. Stopul de ceata l-ai nimerit (desi e senin si ma orbesti ingrozitor), semnalul cum naiba il ratezi?
|
31-07-08, 00:03
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Astazi in Ploiesti orasul groazei (pentru mine) nu numai ca nimeni nu se asigura in nici un fel, nu da semnal si asa mai departe. Am avut "placerea" sa dau peste un sinucigas in M***** Masii de nenorocit, singurul motiv pentru care nu l-am calcat in picioare ca asta a fost primul impuls a fost ca era foarte multa lume in jur (PARCARE BILLA) si oricum era injurat si facut cu ou si cu otet de toata lumea. {P.S.1 Nu l-am atins} Ce-i drept am mai patit-o si in Bucuresti cu un drogat de vreo 22 de ani care s-a gandit sa isi termine "contractul" in fata masinii mele imprumutata atunci de la tata. 3 insi cati eram in masina I-AM DAT 20 DE MINUTE SENZATII DE SUICID NENUMARATE. ADRENALINA CRESTEA IN FIECARE DINTRE NOI. Pentru noi trei pe deoparte ca il aduceam aproape si totusi atat de departe de scopul lui si pe de alta parte pentru el ca nu se mai termina. {P.S.2 Daca vrei sa te sinucizi nu incerca sa il bagi pe altul in puscarie fao pe cont propriu.} L-am mai vazut de atunci odata nu apucase sa isi puna dintii dar nici sa se sinucida nu reusise.
|
|
|
31-07-08, 10:30
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by kontraok
Astazi in Ploiesti orasul groazei (pentru mine) nu numai ca nimeni nu se asigura in nici un fel, nu da semnal si asa mai departe. Am avut "placerea" sa dau peste un sinucigas in M***** Masii de nenorocit, singurul motiv pentru care nu l-am calcat in picioare ca asta a fost primul impuls a fost ca era foarte multa lume in jur (PARCARE BILLA) si oricum era injurat si facut cu ou si cu otet de toata lumea. {P.S.1 Nu l-am atins} Ce-i drept am mai patit-o si in Bucuresti cu un drogat de vreo 22 de ani care s-a gandit sa isi termine "contractul" in fata masinii mele imprumutata atunci de la tata. 3 insi cati eram in masina I-AM DAT 20 DE MINUTE SENZATII DE SUICID NENUMARATE. ADRENALINA CRESTEA IN FIECARE DINTRE NOI. Pentru noi trei pe deoparte ca il aduceam aproape si totusi atat de departe de scopul lui si pe de alta parte pentru el ca nu se mai termina. {P.S.2 Daca vrei sa te sinucizi nu incerca sa il bagi pe altul in puscarie fao pe cont propriu.} L-am mai vazut de atunci odata nu apucase sa isi puna dintii dar nici sa se sinucida nu reusise.
|
te-ai dat dintr-o discutie in alta si sa mor de inteleg ce a facut ala din ploiesti
|
|
|
01-08-08, 11:48
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by dolb
te-ai dat dintr-o discutie in alta si sa mor de inteleg ce a facut ala din ploiesti
|
tu nu ai inteles ce a facut ala din ploiesti io n-am inteles nimic.
on: azi un nene se baga sa se urce pe peugeot-u ala mic cu ditamai loganu, ii dau claxon si vina la mine si face ca ba ca ce vrei si i-am explicat nene da semnal ca nu ma supar si te lasam sa treci da nu te urca pe mine, si auzi la el ca io nu dadusem semnal, la care masina care era in spatele meu face, baaaaaaaaaaa vezi ca asta a dat semnal de la sina sa stie toata lumea, atunci mosu resemnat s-a urcat in loganoiu lui si s-a potolit. Discutia nu s-a purtat pe un ton civilizat ca de asa a vrut mosu, de obicei imi place sa explic omului dc i-am atras atentia intr-un fel sau altul daca insista, ca poate invata si numai face altadata.
|
|
01-08-08, 12:32
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by robertinho
4.daca suntem pe autostrada si ma vezi venind tare pe banda a 2 si iti mai dau si flashuri(sa stii ca nu ti le dau ca sa te bagi,TI LE DAU CA SA NU TE BAGI)...consumul meu devine enorm daca trebuie pe 100 de km de autostrada sa o iau de 10-15 ori de la 120 la 200
|
asta m-a amuzat teribil. pai tu cand mergi cu 200 mergi la consum nu ?
|
|
|
01-08-08, 14:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sKyNeT
|
iti garantez ca iti consuma mai putin daca o tii constant la 200 decat daca faci 120 - 200 de 15-20 de ori! pentru ca asta am patit si eu pe autostrada soarelui! ai naibii nu puteau sa astepte 2 secunde sa trec!
|
|
|
01-08-08, 14:48
|
|
Stage 5
|
pe threadu asta asa se obisnuieste, sa se stearga post-urile aiurea?!
on: draga soferul de tir, cand mai depasesti in fatza mea si sunt nevoit sa ma bag pe dreapta aproape de sant, s-ar putea sa te bat pana ma plictisesc dupa care sa ma urc cu masina pe capul tau!
|
|
|
01-08-08, 14:58
|
|
Stage 2
|
Tot citesc topicul asta si nu-mi place ce citesc. In mare parte plin de viteji:" sa te fereasca Dumnezeu sa ma dau jos la tine", "il rup cu bataia" si alte d'astea. Asa aratati ca aveti dreptate? Asta-i evolutia pe care v-o doriti? Mai mult nu va duce mintea? Argumentul forte e in pumn? Atunci de ce ne mira comportamentul minoritatzilor colorate care-si permit orice pe sosea? Doar ei au stolul de rude in spate, dau un telefon si te muta din tara, deci acorda-i prioritate, fii plecat, e un argument pe care se pare ca-l intelegi, nu te mai frustra. Alta atitudine jenanta e cea cu ai gresit, pai stai sa-ti arat eu tie, iti pun frana in fata, trag de volan sa te bag in sant, nu te las sa revii pe banda, mai dai si tu cuba cu tirul. Asa aratati ca sunteti mai buni? Asa ii convingeti pe ceilalti ca au procedat gresit? Asa circulati voi sigur?Asa sunteti siguri ca ajungeti teferi acasa? Oare nu la astfel de comportamente a vrut sa se refere initiatorul topicului? mai ganditi-va...pe aceasta cale ii multumesc lui aleks ca mai corecteaza scrisul vostru si-l face de inteles, o munca titanica, pe care o apreciez sincer.nu va mai dati viteji, mai puneti mana pe carte, evoluand voi, evoluam cu totzii..o zi exceptionala.
|
01-08-08, 15:02
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
|
...pai gandeste si tu logic,ce consum ai cand mergi constant si ce consum ai cand ai variatiile astea...eu fac autostrada din bulgaria care duce la varna cam de 5-10 ori pe an...autostrada are 93 de km...am avut ocazia sa circul la o ora foarte matinala si sa nu intalnesc pe nimeni ,am tinuto constant la 200 si am avut un consum mediu de 7,3. la un alt drum am facut ce am zis in postul anterior(am urcat de la 120-200 de vreo 15-20 ori) si am avut consum mediu 8,7...ajea ca do the math
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
|
|
|
01-08-08, 15:38
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by fasso
pe threadu asta asa se obisnuieste, sa se stearga post-urile aiurea?!
|
ti se pare ca referirea la emo kids era ontopic? sau poate instiintarea: "azi nu m-am enervat", era necesara pentru bunul mers al topicului?
nu te lua de mine, ca nu discriminez pe nimeni, si nu pumn pumnul in gura, incerc doar sa las ce e esential pe topic, fiind des vizitat si postate multe raspunsuri pe el, ca sa nu devina greu de citit.
Last edited by aleks; 01-08-08 at 15:44.
|
|
|
01-08-08, 16:02
|
|
Stage 5
|
ok, no problem, dar avea cat de cat legatura cu thread-ul!ma rog nu mai conteaza!
on topic: draga soferule de tir(din nou), cand stai la o bariera si in spatele tau sunt 20 de masini, incearca sa nu adormi astfel incat dupa ce trece trenul sa nu te claxoneze toata lumea doar pt ca ai fost tu obosit si te-a furat somnul!!!
|
|
|
01-08-08, 16:54
|
|
Stage 5
|
fasso cand o sa fi sofer pe tir ai sa intelegi multe te inteleg cu afirmatiile de mai sus insa cei mai buni soferi sunt cei de pe TIR ! gandeste-te cate ore conduc zilnic, gandeste-te ca sunt limitati la 90km/h! ei trebuiesc scuzati
|
|
|
01-08-08, 18:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robertinho
...pai gandeste si tu logic,ce consum ai cand mergi constant si ce consum ai cand ai variatiile astea...eu fac autostrada din bulgaria care duce la varna cam de 5-10 ori pe an...autostrada are 93 de km...am avut ocazia sa circul la o ora foarte matinala si sa nu intalnesc pe nimeni ,am tinuto constant la 200 si am avut un consum mediu de 7,3. la un alt drum am facut ce am zis in postul anterior(am urcat de la 120-200 de vreo 15-20 ori) si am avut consum mediu 8,7...ajea ca do the math
|
pai daca respectai si tu regulile de bun simt (cum spune si titlul topicul) si mergeai la 130 scoteai un consum mult mai mic si avea si ala timp sa intre in depasire
PS: i-ai tras si vreo 2 frane zdravene de a dat cu capul de parbriz, nu ?
01-08-08, 18:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
pai daca respectai si tu regulile de bun simt (cum spune si titlul topicul) si mergeai la 130 scoteai un consum mult mai mic si avea si ala timp sa intre in depasire
PS: i-ai tras si vreo 2 frane zdravene de a dat cu capul de parbriz, nu ?
|
ce conteaza daca merge cu 200? si da merita 2 frane zdravene pentru ca eu poate ma grabeam tare si n-aveam chef sa stau o juma de ora sa depaseasca el cu 110 la ora! putea astepta 2 secunde, treceam cu 200 si apoi facea ce voia! Daca e sa o luam asa si asta e o regula de bun simt! trebuie sa ai bun simt pt cel ce vine din spate cu o viteza f mare!
|
|
|
01-08-08, 18:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
ce conteaza daca merge cu 200? si da merita 2 frane zdravene pentru ca eu poate ma grabeam tare si n-aveam chef sa stau o juma de ora sa depaseasca el cu 110 la ora! putea astepta 2 secunde, treceam cu 200 si apoi facea ce voia! Daca e sa o luam asa si asta e o regula de bun simt! trebuie sa ai bun simt pt cel ce vine din spate cu o viteza f mare!
|
pai daca te grabesti cumparati girofar sau angajeazate la politie/salvare si roaga-i sa iti dea unul din dotare...asta nu e o scuza sa nu respecti regulile de circulatie (si una chiar destul de importanta, viteza, din cauza caruia au murit multi oameni pe strazi). Daca te prinde radarul ce ii spui la domnul militian ? stiti....ma grabeam , si gata ai scapat de amenda ? Voi nu va dati seama ca daca se intampla un accident in fata destul de nasol (si s-a intamplat si la noi si in alte tari) la 200 la ora zbori vreo 2-3 masini de pe autostrada....
|
|
|
|
|