Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 11-09-08, 15:03   #631
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

nu numai cu romanii, si cu ai lor sunt tot asa...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 11-09-08, 15:33   #632
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

asta chiar a tinut sa parcheze asa,
bmw m5, m-am potolit cu romantic de cand cu muzica aia latino, prefer magic au muzica muult mai buna si niste voci chiar placute
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	07092008218.jpg
Views:	118
Size:	738.5 KB
ID:	639286  

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 11-09-08, 15:37   #633
mad_NSL

Stage 1

mad_NSL's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

in romania politia doarme ....sunt prea ocupati sa manance gogosi ....asa ca proprieterii de X5,x6 si q7 sunt zei ai soselelor ....si circula dupa regula prioritatii de smecher
mad_NSL is offline   Reply With Quote
Old 11-09-08, 15:57   #634
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

majoritatea au idioata impresie ca daca au ditai "gipanu" sunt nemuritori
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 11-09-08, 16:27   #635
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
asta chiar a tinut sa parcheze asa,
bmw m5, m-am potolit cu romantic de cand cu muzica aia latino, prefer magic au muzica muult mai buna si niste voci chiar placute
ce cioban, cu matizul lui de tot, fi-iar de cap sa-i fie...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 11-09-08, 16:43   #636
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Draga soferule de bmw care ai intrat in sant pe valea oltului...
Eram in coloana, mergand cu a 1a si vad un BMW seria 5 jumate in santul de pe marginea drumului, jumate pe carosabil... imi vine greu de crezut ca pur si simplu a vrut el sa o puna asa, tinand cont ca masina era aproape suspendata.
Deschid geamul si ii intreb daca au nevoie de ajutor... ei (erau vreo 5) se uita la mine cu o privire "tampa" si imi raspund "nu, de ce?" Ori sunt eu tampit, ori ei erau... desi, cum am mai zis, era nefireasca pozitia masinii in sant

@Bmw m5: si eu am zis la fel ca tine, dupa 2 zile am inceput iar sa ma enervez, sa injur, sa claxonez... mai vorbim peste cateva zile, o sa faci ca mine
Old 11-09-08, 17:24   #637
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

eu mai am momente in care ma sui in masina si zic "azi merge economic, abia ating acceleratia si merg cu 50-60km/h" la 100m dupa ce ies din parcare incep cu injuraturi, calcat la fund sa pot sa ma strecor, frane bruste sa nu dau in dobitoci si tot asa... deci pur si simplu nu se poate
Old 12-09-08, 05:37   #638
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by mad_NSL View Post
in romania politia doarme ....sunt prea ocupati sa manance gogosi ....asa ca proprieterii de X5,x6 si q7 sunt zei ai soselelor ....si circula dupa regula prioritatii de smecher
te uiti la prea multe filme... nu am vazut in viata mea politist in romania sa manance gogosi. aici ei mananca shaorma.
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 12-09-08, 10:28   #639
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Dimitris View Post
te uiti la prea multe filme... nu am vazut in viata mea politist in romania sa manance gogosi. aici ei mananca shaorma.
nu era sa mi-o iau si io de la o politista tanara (parea de gasca, da era probabil nfhhhhh) ca am intrebat-io ce dracu face cu 35 de covrigi mari pt o masina in care erau 4... a venit si domnu melitian cu burtica si mustacioara lui suava sa ma intrebe de lucruri frumoase... ce s-au atacat...
Old 12-09-08, 10:52   #640
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

pai si tu la ce dracu ai intrebat-o? lasa-i frate ca doar daca te uiti la ei .. cred ca ai ceva gaborii
dolb is offline   Reply With Quote
Old 12-09-08, 10:57   #641
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

pai muream de foame si tocmai intarziasem la o ora unde daca intrai dupa profesoara stateai cate 2-3ore la tabla si tot 2 luai) si a trebuit sa stau sa si-i aleaga, sa-i frece... n-am putut sa ma abtin... oricum sunt niste dobitoci, o data doar ca am injurat pe strada si nu in gura mare, m-a auzit tot un mustacios si a inceput sa faca cu mine de parca as fi vrut sa fur ceva...
sa revenim la subiect... draga sofer de autobuz pitestean... chiar in toti anii astia tot n-ai invatat ca pe strada mai circula si altceva decat autobuze? a, da, si autobuzul nu e o masina de curse, e o cutie mare si grea care cara oameni care stau si in picoare...
Old 12-09-08, 23:56   #642
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Mama a constatat azi, ca 80% din femeile care conduc, ori nu vor sa invete, ori nu au ce cauta pe strada, ori sunt proaste, e genu de femeie care are mai multi km cu spatele decat avem multi dintre noi cu fata, fara nici un incident major, trecerea de la dacie la matiz a fost grea, au aparut oglinzile laterale, care dupa 2 luni a invatat sa le foloseasca, sa-si ia repere si azi, cred ca e printre singurele persoane cu care nu mi-e frica sa ma urc in masina. Sorry ca v-am batut la cap cu laudatu, da am cu ce.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 19-09-08, 11:01   #643
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Stimata domnisoara blonda, fara creier...

Daca o masina este impinsa pe banda 1, in aglomeratie, soferul impingand-o din dreptul usii sale (automat, el nu este in apropierea pedalelor), NU face imprudenta de a-i taia calea pe motiv ca vrei sa fii tu a doua la semafor!!!!
Ai 2 optiuni:
- sa te loveasca, pentru ca nu are timp sa sara in masina sa puna frana sa te opreasca.
- sa te loveasca masina si in acelasi timp sa il ranesti si pe cel care impinge acea masina.

La frane, in timp util, nu va ajunge.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 22-09-08, 20:42   #644
nr. 150

Stage 3

nr. 150's Avatar

Member of:
[AirBrush]

Ce am observat eu în trafic şi e o chestiune de bun simţ. S-a vorbit despre cei ce merg încet extraurban pe banda 2 pt că pe banda unu e plin de gropi. A se înţelege că prin viteză mică extraurban mă gândeam la rezonabila viteza de 80 la oră, nicidecum 50-60 . Ideea e că la câte gropi şi ce tipuri de gropi găseşti pe drumurile din ţară, dacă ar fi să faci abstracţie de ele îţi [cenzură] maşina imediat şi apoi ce facem? Scoatem un nou concept în premieră mondială? "Maşina de unică folosinţă - nu e nevoie să vă mai obosiţi să-i faceţi plinul" ?!?
Pe urmă, e de bun simţ ca atunci când vezi pe unu că se apropie cu viteză de tine e clar că vrea să te depăşească. Încearcă să păstrezi viteza şi dacă e posibil poţi trage maşina puţin mai în partea dreaptă. Dacă şi semnalizezi scurt ca să dai de înţeles respectivului că l-ai observat şi-i înlesneşti depăşirea, e şi mai bine. Puţini însă ştiu să-ţi mulţumească pe urmă. Ca să nu mai spun că unii trec în viteză pe lângă tine razant şi-ţi taie calea de pui frână instant.
Apoi tot în capitolul depăşiri: dacă dai de unul în localitate care respectă restricţia de viteză, e de bun simţ să nu-l strezezi cu mii de flashuri şi tlaxoane. Îi distragi atenţia şi dacă e un începător sau unul mai slab la fire se pot întâmpla tragedii.
Ia să vedem, cu ce m-am mai întâlnit în trafic: după flashuri şi tot tacâmul (deşi aveam vreo 60 urban în acel moment cu un vw) mă depăşeşte "nervosul" cu o dacie ce abia se mai ţinea pe roţi (la propriu, nu e o figură de stil) în timp ce venea altul din contrasens, frânează brusc în faţa mea şi voia să mă ia la bătaie....
De oricâte ori am în spate unul grăbit şi nu are visibilitate, îl ajut semnalizându-l şi făcând manevra spusă mai sus.
Când întâlnesc la rândul meu şoferi care merg mai încet ca mine mă gândesc aşa: poate e obosit, poate e beat, poate vorbeţte nuş' ce, poate nu are experienţă, poate are o problemă la cerebel etc. Nu mă apuc să-i sparg timpaele şi să-i tot dau flashuri. Când am ocazia, îl depăşesc. Nu-s eu regele ca să se dea deoparte din calea mea .

PS: că am întâlnit şi melci pe şosele, e adevărat, însă dacă ar fi să fac o comparaţie, sunt atât de puţini faţă de cei "grăbiţi" încât par a nici nu exista.
Old 22-09-08, 21:24   #645
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

mie imi plac astia cu bmw-urile . . . frate daca ai bmw nu inseamna ca e cel mai rapid! te pot reteza din scurt fara drept de apel ! ..

intalnesc ieri unu care cre' ca isi luasese si el de curand un e46 si .. va jur mergea cu 20-30 la ora pe mijlocu strazii! nu ca eram eu ala grabit insa nici nu suport viteza asta.. prin oras mie imi place 50-60 la ora cu a 4-a.. si dau sa il depasesc, nu cred ca trec 10 secunde si il vad glont pe langa mine si incep sa rad.. omu mergea cu 20 si dintr-odata 100 ? wowww BEMMVE

dolb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -