Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
04-07-08, 14:19
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
cred ca multi dintre noi facem asta  )
|
|
|
04-07-08, 16:20
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Draga soferule, nu mai confunda ambalarea motorului meu la semafor cu o provocare de o liniuta. Poate ralanti-ul meu este mai mic si ma enerveaza ca trepideaza.
Daca ma vezi la semafor pe banda 1/3 si plec tare de la semafor nu inseamna (nici acum) ca vreau sa ma dau cu tine. Inseamna ca vreau sa trec inaintea ta, deoarece, pe banda 1 sunt parcate alte masini si, din bun simt pe care NU il ai, ai putea sa ma lasi si pe mine sa ma bag pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa stai dupa toata coloana, pentru a-ti putea continua drumul.
|
|
|
04-07-08, 16:23
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Draga soferule, nu mai confunda ambalarea motorului meu la semafor cu o provocare de o liniuta. Poate ralanti-ul meu este mai mic si ma enerveaza ca trepideaza.
Daca ma vezi la semafor pe banda 1/3 si plec tare de la semafor nu inseamna (nici acum) ca vreau sa ma dau cu tine. Inseamna ca vreau sa trec inaintea ta, deoarece, pe banda 1 sunt parcate alte masini si, din bun simt pe care NU il ai, ai putea sa ma lasi si pe mine sa ma bag pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa stai dupa toata coloana, pentru a-ti putea continua drumul.
|
io sincer.. veneam in dreapta ta, te auzeam cu motorul ambalat , ma dadeam si eu cu tine, numai ca dupa ce plecai tu , eu faceam dreapta
|
|
|
04-07-08, 18:42
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Te urcai pe trotuar?
|
|
|
04-07-08, 19:13
|
|
 Stage 5
|
nu mai, el era pe banda 2
|
|
|
04-07-08, 21:12
|
|
  Stage 5
|
fasso tu ai o intalnire la care trebuie sa fi in seara asta la 22.00 kaufland! be there!
|
|
|
05-07-08, 01:43
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by dolb
da frate apache, si eu cand mai vad pe unu ca se tine in dreapta mea ca bou, incurcandu-ma si incurcand traficul deasemenea, nu il las nici d'al naibii sa treaca de mine! si stii ca sunt nebun de fel 
|
 ) adica eu incurcam traficul sau el ca mergea pe banda 2 cu 30km/h cand sensul avea 2 benzi...eu trec pe bada 1 si el o calca ca amaratu...sincer dolb...e nasol daca faci asa  ...
|
|
|
07-07-08, 01:23
|
|
 Stage 5
|
Incident cu sofer taran si pasageri asemenea petrecut sambata noaptea (in mod desigur intamplator aveau tot Dacie ca si un alt caz celebru):
Mergeam pe Ms. Averescu spre Podul Grant, venind dinspre Arcul de Triumf, pe banda din mijloc, in timp ce mai in spate pe banda din dreapta era o Dacie alba cu 2 baieti in fata si 2 fete in spate. Dau sa ocolesc o groapa (capac de canal scufundat, cam 20cm adancime) si intru probabil o jumatate de metru in banda lui. Avea spatiu de manevra, nu ne-am atins, dar eu am dat in groapa si el incepe sa se dea in spectacol, cu flashuri, claxoane etc, tasneste pe langa mine, mi se baga in fata si o calca la podea, in timp ce fetele din spate faceau semne deloc prietenoase pe geam. Dupa intersectia cu I. Mihalache fost 1 Mai, taranoiul incetineste incercand sa depaseasca 2 taxiuri, cate unul pe fiecare banda, ei nu-l lasa, el iarasi flashuri etc si pune faza lunga (avea un singur far functional pe faza lunga). Gadil putin acceleratia Leutzului, trec in goana pe langa el, il depasesc, ma bag pe banda din dreapta si franez usor ca era in fata o alta masina, un Peugeot. Taranoiul ofticos imi pune iar faza lunga si isi imboldeste putinii caluti-putere sa ma ajunga. Intre timp il depaseste si un SUV negru, ceea ce ii aprinde si mai multe LEDuri in locul unde ar fi trebuit sa aiba creierul, vine din urma in goana, ma prinde cand am incetinit sa virez dreapta pe "breteaua" care coboara spre Giulesti, si urla din mers o urare de natura erotica la adresa mamei si a rudelor ei decedate  dupa care isi continua drumul inainte spre Crangasi.
Cel mai amuzant element a fost faptul ca a urlat atat de tare incat l-am auzit distinct, peste zgomotul traficului si al motoarelor, de la cel putin 50-60m distanta, eu fiind pe la jumatatea rampei si el pe pod.
Profit de forum ca sa-i adresez un mesaj, in cazul in care stie sa foloseasca un calculator:
Draga soferule agricultor de asfalt, imi pare rau ca m-am dat cu tractorul tau in mijlocul tarlalei personale care (crezi tu) ar fi strada. De asemenea, mi-ar parea rau sa aflu ca ai aparut disperat la Urgenta cu o ruptura a corzilor vocale, sau, Doamne fereste, vreo embolie pulmonara, ruptura de diafragma etc
Atatea pareri de rau mi-au facut sete. Ma duc sa-mi iau un Red Bull
~Nautilus
|
|
|
07-07-08, 01:31
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
 ) adica eu incurcam traficul sau el ca mergea pe banda 2 cu 30km/h cand sensul avea 2 benzi...eu trec pe bada 1 si el o calca ca amaratu...sincer dolb...e nasol daca faci asa  ...
|
eu sunt mai conservant asa de fel..dar daca vine unu d'ala cu tupeu in dreapta mea ii ard una de nu se vede
|
|
|
07-07-08, 11:31
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Mergeam linistit pe banda 1 si ascultam ceva muzica. In spatele meu, un tuciuriu intr-un bmw luat second din germania, cu numere straine. In partea din dreapta, nu era bordura, cum ar fi de obicei, in schimb un fel de mini parcare, cu cateva masini parcate. Tuciuriul trage dreapta de volan, accelereaza chitit sa se bage in fata mea, cu toate ca nu avea timp. Accelerez, trag claxon, cretinu franeaza si se baga inapoi in spatele meu.
A urmat o perioada in care mai sa dea in vreo 15 masini doar ca sa se bage in fata mea. Trantea frana, doar doar intru in fundu lui. Dupa ce s-a enervat rau ca eu tot il evitam si franam mult prea devreme, mi-a blocat tot drumul sa nu mai pot sa trec. Aveam loc sa ma bag oricum, dar am preferat sa opresc. Eu radeam de abia mai puteam. Cand ajunge la botul masinii mele, am inchis geamul+usile. Facea spume si ma injura de tot neamu. Eu tot radeam. A dat sa plece, eu am trecut pe langa el. Maimute ca asta se tot gasesc in trafic, important e sa iti pastrezi calmul.
|
|
|
08-07-08, 10:57
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by Crisskro
Tuciuriul trage dreapta de volan, accelereaza chitit sa se bage in fata mea, cu toate ca nu avea timp. Accelerez, trag claxon, cretinu franeaza si se baga inapoi in spatele meu.
|
crisskro, daca te depaseste omul pe interior, si nu are dreptate, nu te costa nimic sa-l lasi sa se duca, daca accelerezi si-l si claxonezi, ca sa-i arati tu ca n-are dreptate nu reusesti decat sa-l enervezi, ce voiai, sa te felicite?
el a gresit ca s-a bagat ca un berbec prost, dar tu, constient fiind de ce greseala face, trebuia sa-l lasi sa se duca la dracu cu tot cu masina lui....
|
|
|
08-07-08, 11:05
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Pentru ca vezi tu, am zis "cu toate ca nu avea timp". Nu avea timp decat daca intra in mine! Asa ca am preferat sa accelerez decat sa franez. In alea 1 secunda cat am avut timp sa reactionez.
Nu s-a enervat, s-a *** pe el de frica ca era sa se suie pe masina parcata pentru ca nu l-am lasat eu sa se suie pe mine. De aia s-a enervat, cum imi permit eu sa nu ma chinui sa il las pe el sa se bage in fata mea cu atot-puternicul lui beamve.
Si sincer, daca franam sa il las sa se bage, tot lovea cu spatele masina parcata, dupa care cine stie, derapaj prin fata mea iar eu in el. Chiar nu avea timp.
Dar oricum ideea e asa: draga soferule, daca tot faci o tampenie si scapi, stai dracu in banca ta si nu te cobori din masina, ca poate ti-o iei si in gura de la ala/aia pe care era sa-l/i accidentezi.
|
|
|
08-07-08, 15:31
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
nu trebuia sa accelerezi, ci sa franezi/incetinesti sa-l lasi pe bou in treaba lui.
nu e cazul celui de sus, dar unii poate chiar se grabesc. uite ieri eram deja intarziat 15minute intr-un loc si dau pe o strada sens unic latime cat pentru 2 masini de un bou cu logan care mergea cu 40km/h pe mijloc. la ~200m in fata semaforul verde cu aproape 15sec. dau blituri peste blituri nimic. ma pun in curu' lui dau claxon ca prostu nimic. zic in fine, poate am noroc la semafor macar de un galben. ce sa vezi, se pune galben si cand ajungem rosu. ma pun langa el, deschid geamu si il inreb politicos daca are oglinzi si urechi. se uita la mine si imi adreseaza o injuratura. chit ca ma grabeam, am profitat de faptul ca numai el era pe acea strada si cine a mers in spatele meu cu 20km/h dupa?
|
|
|
08-07-08, 16:41
|
|
 Stage 5
|
draga soferule de Logan(nu stiu ce dracu' am de dau numai de prosti cu loganuri):daca eu circul regulamentar pe o stradutza cu sens unic si tu vi ca un animal din fatza pentru ca esti smeker si esti pe interzis, n-ai sa vezi in viata ta sau a mea ca o sa ma dau eu la o parte ca sa treci....natura mea este sa fiu al dracu cu prosti ca tine!mi s-a intamplat astazi cu un idiot cu un logan albastru in capitala prostiei din trafic, adica Targoviste!mergeam linistit pe o stradutza cu sens unic , cand la un moment dat apare un logan in fatza mea!in sfarsit, dupa nenumarate flash-uri si claxoane si injuraturi de tot neamul ce i-am adresat, am ajuns bot in bot!Schumaher din logan deschide geamul dulapului si imi spune rastit:da ba in spate ca sa ies si eu!eu politicos , ma dau jos din masina, ma duc la portiera lui(deja ridicase geamul mai mult de jumate, credea ca il si troznesc  ) si ii spun: te rog frumos sa dai cu spatele iar la intrarea pe stradutza asta sa te uiti atent pe dreapta la un semn....ala se numeste INTERZIS, ceea ce inseamna ca tu acum circuli neregulamentar si ceea ce rezulta ca nici mort nu am sa dau eu cu spatele ca sa iesi tu cu dulapu'!putin transpirat, se uita in spate, apoi dupa 3 secunde se hataraste sa dea cu spatele ca sa ma lase sa-mi vad de drum!asadar, dupa ce ca sunteti prosti, macar nu mai fitzi tari in gura pt ca odata si odata se gaseste unul care sa nu aiba rabdarea pe care am avut-o eu
|
|
|
08-07-08, 19:17
|
|
 Stage 5
|
Mie mi se pare ca unii din voi aveti ciuda in special pe posesorii de logan si cum greseste unu ,repede il taxati.
Hai sa va povestesc ceva intamplat mie cu unul din asta care are ciuda pe posesorii de logan (am logan ).
Vroiam sa ies cu al meu logan de pe o strada pe alta, bineinteles nu aveam prioritate si asteptam sa treaca toata lumea,cand deodata vad in stanga mea un opel corsa care mergea fooooarte incet (undeva pe la maxim 30 km/h) si care era departe..
Buuun, la cat de departe era el si cu ce viteza se deplasa ar mai fi putut sa iasa inca 10 masini dupa mine (dar nu mai era nimeni).
Ies eu , la care ala acelereaza sa vina pana in spatele meu asa din senin , eu pun avariile in semn de multumire si el claxoneaza vreo 10 secunde si imi arata degetul al' mai lung.
Buuunn, am zis " frate o fi prost ,nu intelege ca i-am multumit?" ,ma uit mai atent si vad ca era un copchil sfrijit care nu-s purta semnele de incepator.
A trecut incidentul , si dupa vreo 2 saptamani vine in parcare la carrefour unu la mine si-mi zice asa direct " auzi ma , tu crezi ca prinzi viteza cu dulapu asta ,sa imi stai in fata? (exact asa a zis,nu prea am inteles exact ce vroia sa zica), in momentul cand am auzit ca un pustan ce n-are bani de mancat la mcdonalds imi zice mie ca-i masina mea asa si asa si asa , mi s-a urcat tot sangele in cap.
Mai zice el ce zice (in timpul asta eu zambeam ) la care vede ca nu ma agit si imi spune ca il stie pe nush care in politie si ca-mi ia carnetu, ca nu stiu ce citatie imi trimite el acasa  )
buuun, primul lucru care mi-a venit in cap a fost " ii dau lu asta 20 de randuri de palme dupa care fug ,ca cine stie cu cine o fii " ....dar NU, m-am facut ca plec ,dar l-am urmarit pana acasa..astept pana pleaca si intreb pe cineva a cui e masina si imi explica "e a lu nea' Danutz de la apartamentul 13".
Ma duc eu fain frumos la usa la dansul si imi raspunde un domn trecut de 40 de ani ,ma intreaba care-i problema si eu ii povestesc ce amenintari am primit si ce gesturi mi-a aratat copilul lui.
Omul se aprinde la fata si striga "vlaaaaad", la care se deschide o usa de dormitor din care se auzeau impuscaturi (vladutz al nostru se juca pac pac counter-strike).. il cunosti pe baiatu' asta? S-a ingalbenit smecherie ,nu mai era mare si tare.
Vladut "aaaa,iiii,uuuu " ,momentul a durat 3 secunde dupa care taicasu jap 3 (trei) palme peste fata. Iese si maica-sa din alta camera de unde auzise discutia si incepe " ca sa ma mai faci tu absente la scoala si sa ma mai sune dirignta ta , eee sa vezi tu dracia dracului daca nu treci clasa ce jar mananci" , taicasu complecteaza " ca unchitu deaia ne-a imprumutat bani sa luam masina asta? sa ti-o dau tie sa imi vina lumea la usa, apai nu o mai pupi in vecii vecilor...las ca discutam noi dupa aia "...discutia s-a aprins, tatal copilului si-a cerut scuze iar eu am plecat....oricum baiatu a luat-o pe coaja rau de tot pentru ca se auzea de pe scara blocului cum inca tipau in cor si maica-sa si taica-su la el ".
MORALA.. DACA ESTI COPIL PROST,CU MASINA IMPRUMUTATA DE LA TATA PENTRU O TURA,LIMITEAZA-TE LA A FI COPIL PROST CU MASINA IMPRUMUTATA DE LA TATA PENTRU O TURA
|
|
|
|
|