Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
01-07-08, 23:10
|
|
Stage 5
|
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
Quote:
Originally Posted by bundy
Explica-mi si mie cum este "LOCUL TAU" daca nu ai PLATIT pentru el ??
Cumva proprietatea publica de sub balconul de la etajul 1 ti-a fost retrocedata ?
Vecinul tau mai cu mot trebuia sa iti faca dacia aia cazan alba GULER si sa iti sparga toate geamurile de la balconul tau de la etajul 1.
|
Moral este locul tau, insa daca aprcheaza cineva acolo chiar nu ai ce sa ii faci, parchezi si tu in alta parte. Vb lui @bundy cum sa fie locul tau daca e loc public si nu platesti nimic la primarie pentru el. Si dacia aia putea sa o impinga foarte usor daca lua putina initiativa
|
|
|
02-07-08, 00:51
|
|
Stage 5
|
da e moral locul lui, adica nici unul din oamenii de la bloc nu vor parca in acel loc, tine de bun simt oarecum.
dar nu poti interzice unuia care nu e din zona sa parcheze acolo.
|
|
|
02-07-08, 15:08
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
am si eu cativa vecinei. i-am numit: "grupu loganului vesel"
consta in 4 loganuri: 3 identice, 1 mai "avansat", luate in acelasi timp. activitatea lor preferata e sa stea langa masini de vorba cu usile, portbagajele deschise, sa mangaie la ele si sa le admire. eventual cateva manele... iarna e amuzant cum isi curata masinile de zapada: cu degetul pe la spatiile dintre capota-aripa etc si la grila. au si locuri marcate, desi sunt sigur ca nu sunt platite. si cine indrazneste sa parcheze in locu lor? si normal ca mie unul nu imi convine, eu vin si imi caut loc de parcare, dau ture de bloc si ei au tras 2 linii de vopsea, au scris numerele si gata e locu lor...
mi se pare absolut nesimtire sa iti marchezi locul de parcare fara sa il platesti. sau, hai sa marcam frate toti si gata...
si oricum, chiar daca il platesti, nu e intotalitate al tau... intre 9-16 e al oricui
|
|
|
02-07-08, 15:20
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
1. nu ai dreptul sa marchezi tu locul... ca nu esti caine
2. da, ziua e public... oricine poate parca.
3. asta e preluata/continuata de pe vremea lui Ceasca, ca asa se purta... cu loc marcat cu pensula si scris nr. de inmatriculare. In mod sigur loganistii au avut Dacia 1300 inainte, prima lor masina pe care au tinut-o 20-30ani (a nu se intelege ca am ceva contra masinii, am ceva contra oamenilor de gen)
4. ia un spray si "coloreaza" marcajele lor
5. in functie de "dimensiuni", un mic scandal nu strica... daca esti "tare", te pui pe locul lor si le transmiti "frumos" ca de azi e al tau
|
02-07-08, 17:08
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
pentru unii e mai greu sa inteleaga cum e cu locurile de parcare. Spre exemplu..eram intr-o zi la masina si vine un vecin, mutat recent, in dreptul meu. Da geamul jos...si ma intreaba .. eu acuma unde parchez ? Eu...ii arat un loc la 3 masini mai in colo si imi vad de treaba la care el .. foarte ofensat...cum ba nene...tu cu 3 masini (1 tata, 2 eu) le ti in parcare si eu nu pot sa parchez una pe locul meu ) m-am spart de ras cand l-am auzit..degeaba i-am explicat ca eu cu 3 masini platesc taxe de ... 3 ori mai mari ca el. Precizez ca nici una din cele 3 masini nu e cazan care sa ocupe locul in parcare degeaba. Si inca o faza din asta...suna interfonu pe la ora 23:00 aud in interfon : Coboara si muta una din cele TREI (accentuat treiul) masini sa pot parca si eu UNA (accentuat din nou) [Continuarea nu mai conteaza]. Nu ii inteleg care e problema lor.
|
|
|
02-07-08, 17:25
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
sunt prosti pur si simplu...
frate chestia asta cu locurile parca e un fel de ierarhie... sa ai masina aproape de usa si esti al dracu... pe mine ma doare fix in *** unde parchez atata timp cat nu merg mai mult de 100m. asta e, stau la bloc, nu la casa sa-mi pun masina in fata usii... nu-mi convine daca n-o vad de la geam, in caz ca suna alarma sa vad despre ce e vorba, desi nu suna niciodata...
sa tinem cont: nu stau la genul de bloc mic cu 4 etaje unde vecinii se cunosc intre ei
poftim exemplul: (la grupul loganistilor se mai alatura 2 masini, o fabia si un bmw care n-are legatura cu ei)
|
|
|
02-07-08, 17:37
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
amphe.. da ce drq te faci cand stai la casa.. si toata..dar toata strada este ocupata de masini pe care le detine un parc auto de vis-a-vis? si n-ai unde sa parchezi si tu gioarsa ta.. mai ales acu cand e caldura si mai lasi un geam deschis
|
|
|
02-07-08, 18:00
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
ma duc la ei si le spun sa-si mute UNA din masini de pe strada, pentru ca stau acolo. si daca nu, incerc si cu o plangere... dar la cum merge totul in tara asta... mai bine tac si indur
|
|
|
02-07-08, 19:51
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Din ciclul draga soferule....draga sofer care iesi din OMV pe interzis...daca ma vezi ca intru...macar ai TU bun simt si da cu spatele...si nu ma fa sa dau cu spatele inapoi in strada. Si cand iti spun ca iesi pe interzis nu te umfla in pene la mine ca poate data viitoare nu ma grabesc si cobor la tine...deci...
sry dak sa mai scris despre asta da am patit azi faza si era sa ma bat cu vak...si tot el imi spune ... "nu fi ma sofer nervos..."...MORRON
|
|
|
02-07-08, 21:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
2. da, ziua e public... oricine poate parca.
|
unde as putea gasi aceasta prevedere intr-un cadru legal? Fara nici o ironie intreb, si noi suntem 70 de masini pe 20 de locuri de parcare...
Last edited by aleks; 03-07-08 at 00:02.
|
|
|
04-07-08, 00:10
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
unde as putea gasi aceasta prevedere intr-un cadru legal? Fara nici o ironie intreb, si noi suntem 70 de masini pe 20 de locuri de parcare...
|
Crede-ma ca nu stiu sa-ti spun si decat sa spun o prostie, mai bine tac
Cel mai bine, poti intreba la Administratia Financiara, ADP sau Primarie... depinde cine se ocupa de locurile cu plata. Ei au toata legislatia si iti pot da detalii.
Oricum, daca omul e prost sau nesimtit, poti sa vi tu si cu Constitutia Romaniei si tot nu ii pasa. Eu m-am certat si mai aveam putin sa am iau la bataie cu unii care nici macar nu aveau locul platit si imi aratau un tabel facut de asociatia blocului Tupeul face legea la noi...
|
|
|
04-07-08, 01:22
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Draga soferule (de Logan in general):
1 nu mai merge si ziua si noaptea cu proiectoarele aprinse ca ese sunt facute pt ploaie, ceata, ninsoare, e.t.c.
2 cand ma vezi ca vin tare din spate si mergi pe banda a doua desii banda unu este libera nu mai accelera sa imi arati mie ca poti ajunge chiar si la 160 Km/h este clar ca am un motiv mai mult sau mai putin intemeiat sa merg mai repede decat tine.
3 ai girja ca masina din fabricatie are oglinzi retrovizoare si semnal in care tre sa te asiguri si sa dai semnal inainte de a schimba banda pe care te deplasezi
4 fa tot posibilul si nu mai face dreapta cand esti incadrat pe a treia banda de circulatie care este dedicata tramvaiului ca este posibil sa primesti o bara bine plasata daca nu in caroserie sigur in cap
5 incearca soferule Prahovean sa nu ma mai injuri ca am numere de Bucuresti si te claxonez la semaforul cu ceas electronic cand adormi sau uiti sa pleci ca daca nu esti atent la semafor ai de traversat un oras ca bucurestiul mai putin de 5 ore nu ai cum sa faci din Pantelimon in Militari
6 respect motociclistilor (vreau si eu) noi va ferim atunci cand va putem vedea daca voi ajunge-ti instantaneu dintr-o intersectie in alta nu prea avem cum sa va vedem si se intampla sa mai si cadeti si diferenta este ca pe voi va apara un costum de piele acei soferi constienti pe noi o bucata masiva de metal.
7 daca tot intrii printre masin si ajungi primul la semafor in orice coada atunci cand este verde dute inainte sa te claxonez si fii sigur ca o voi face daca tot ai intrat in fata.
Ar mai fii de spus multe insa astept sa le recalculez.
|
|
|
04-07-08, 03:00
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Draga soferule...daca tu mergi pe banda 2 si mai is 100m pana la o trecere de pietoni si eu incerc sa trec de tine intrand pe banda 1 si apoi pe banda 2... (ca ma grabesc si tu mergi pe banda 2 cu 30km/h...ca scoala desi nu esti)...NU ACCELERA ca vaca sa imi arati ca ai dacia 1310 pick'up ) (ca asta avea vak....) ...voi nu ati patit din astea???
Cocalarul dupa...statea la semafor in fata mea si se uita periculos in oglinda retrovizoare...se uita asa tinta la mine si eu la el ) ma amuzam de nu mai puteam...se simtea asa bine...e reisar ) ma facut la o sutaliniuta ) ...era asa plin de el cocalaru ) a facut dreapta in intersectie...neam despartit amiabil, eu salutandul cu o muie fluturata pe geam...
|
|
|
04-07-08, 13:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Draga soferule...daca tu mergi pe banda 2 si mai is 100m pana la o trecere de pietoni si eu incerc sa trec de tine intrand pe banda 1 si apoi pe banda 2... (ca ma grabesc si tu mergi pe banda 2 cu 30km/h...ca scoala desi nu esti)...NU ACCELERA ca vaca sa imi arati ca ai dacia 1310 pick'up ) (ca asta avea vak....) ...voi nu ati patit din astea???
Cocalarul dupa...statea la semafor in fata mea si se uita periculos in oglinda retrovizoare...se uita asa tinta la mine si eu la el ) ma amuzam de nu mai puteam...se simtea asa bine...e reisar ) ma facut la o sutaliniuta ) ...era asa plin de el cocalaru ) a facut dreapta in intersectie... neam despartit amiabil, eu salutandul cu o muie fluturata pe geam...
|
cioban ala, da nici tu nu te lasi.
|
|
|
04-07-08, 14:16
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
da frate apache, si eu cand mai vad pe unu ca se tine in dreapta mea ca bou, incurcandu-ma si incurcand traficul deasemenea, nu il las nici d'al naibii sa treaca de mine! si stii ca sunt nebun de fel
|
|
|
|
|