Salutare tuturor,
Eu nu voi fi la fel de explicit ca morpheus, iar povestea mea nu va fi la fel de emotionanta ca a lui, insa in urma unui schimb cu un vehicul pe 2 roti, am achizitionat si eu un Seicento, pe care vreau sa il fac pe gustul meu.
Masinuta am achiziotnat-o de Sambata si sincer sunt foarte multumit si tot odata surpins, in partea buna a cuvantului, de ce paote acesta masinuta. Prima oara cand am vazut poza cu ea imi parea foarte aiurea sincer, deci nu a fost dragoste la prima vedere, insa acuma nu imi mai vine sa ma mai dau jos din ea.
Dupa cum ziceam o am de sambata si nu am apucat sa ii fac prea mutle modificari, pentru ca deocamdata trebuie sa ma asigur ca e ok din celelate puncte de vedere (cauciucuri, filtre,ulei,etc..) si banii nu sunt "fara numar".
Astfel am achizitionat niste cauciucuri pentru ca unul era de 155/65 vulcanizat in 2 locuri( lucru pe care ll-am vazut dupa ce am l-am dat jos), iar celalt de 145/70 si masina era inclinata. Am spus doar de acestea 2 pentru ca celalte 2 erau bune.
Insa lucrul de care sunt eu cel mai mandru sunt capacele+ jantele ( opera mea).
Pe partea cu muzicuta nu stau foarte bine, insa acceptabil, deci nu voi aloca buget prea curand. 2 boxe stock de 10 cm pe fata care nu prea se aud si un casetofon JVC, care merge numa pe radio ca nu ascult muzica pe casete.
Pe spate mi-am montat 2 boxe meseriase de 13 cm Alpine Type S, pe care le-am primit de la fostul proprietar. Ele erau noi sigilate.
Atasez si eu cateva poze si pe viitor vor mai urma cateva modificari, insa va voi tine la curent.
De mentionat ca ultima poza, cea cu jeamuri fumurii e facuta virtual, insa sper ca voi gasi resurse sa nu mai fie.
Va salut si sper sa va placa masinuta mea