1.
Un ungur, un francez, un american in avion. Avionul se defecteaza si se prabuseste in gol.
- Americanul: Inger, ingerasul meu te rog scapa-ma? Ingerasul zice: Sari acum.
Sare americanul si cade intr-un ocean aproape de port, inoata si scapa;
- Francezul: Inger, ingerasul meu te rog scapa-ma? Ingerasul zice: Sari acum.
Sare francezul si cade pe o capita de fan si scapa.
Ungurul: Inger, ingerasul meu te rog scapa-ma? Ingerasul zice: Sari acum.
Sare si ungurul si se loveste de niste stanci si moare. Suparat ajunge la Sfantul Petru si i se plange ca l-a pacalit ingerul. Sfantul Petru cheama toti ingerii la el si-l intreaba pe ungur care este?
- Acesta este si l-a aratat pe al treilea din stanga.
- Bai Funare ti-am zis sa nu mai faci glume dintr-astea.....
2.
Un negru, un ungur si un ardelean coincid la maternitate pentru a externa fiecare sotia si bebelusul nou nascut; asteptau impreuna cu sotiile si bebelusii care erau intinsi pe un patut sa se termine formalitatile , actele , certificatele de nastere si....spre casa.La un moment dat s-a intrerupt curentul si s-a facut intuneric bezna ; derutati si disperati intre strigatele femeilor si teama unui eventual atac terorist si cum sint la "moda" sechestrarile barbatii au pus care cum au putut mina pe bebelusi.Dupa doar citeva momente totul reintra in normalitate si.....surpriza: negrul era cu un bebelus alb , ungurul la fel iar ardeleanul cu negrutul.Prezent si medicul incearca sa regleze situatia printre altele spunindu-i ardeleanului:
- Domnule este evident ca acest bebelus nu este al dumneavoastra .... ardeleanul intreumpindu-l pe medic ii explica:
- Da' ,stiu si cred asta da' io nu-l dau asta-i al meu , unu' din aia doi ii ungur io nu ma risc.
3.Un politist, chitit sa dea amenda la un participant la trafic. Opreste pe unu.. verifica de centura, semnalizatoare, viteza ok.. nu avea ce-i face.. enervat ii zice..
- Dom-le, amenda tot iei, asta e clar.. da ca sa nu zici ca sunt baiat rau, uite iti pun o intrebare. daca stii.. scapi.
- Mergi noaptea pe strada, vezi venind din sens contrar 2 lumini.. ce sa fie?
- Pai, o masina, zise soferul
- Bine bine.. o masina, da mai exact.. Dacie, Audi, Opel.. adica.. Da hai sa nu zici ca sunt rau, te mai intreb una, poate asta o stii..
- Cum mergi noaptea pe strada, vezi venind din sens contrar o lumina.. ce e?
- pai.. o motocicleta..
- Bine bine.. da mai exact.. ce e, Honda, Yamaha, Zuzuki..
Ia omul amenda, si inainte sa plece ii zice politistului..
-Dom-le politit, nu va suparati, va pun si eu o intrebare.. Cum mergeti noaptea pe strada, vedeti asa la un colt o tipa nasoala, imbracata in mini, facand cu mana la masini. Ce e?
- Cum ce e? O curva!
- Bine bine, da mai exact.. ma-ta, sor-ta, nevasta-ta..
4.
Intro seara de vara o fata statea suparata pe marginea unui pod gata sa se arunce,cand un bartanel o vede si o intreaba:
-dar ce ai patit fata mosulei de vrei sa te arunci?
-poi ma parasit sotu si mia luat tot casa,masina,bani si tot ce mai aveam
-vai ce noroc ai fata mosului stii cine sunt eu?
-nu de unde sa va stiu?!
-sont mos craciun si iti voi face cateva cadouri zi ce iti doresti
-poi vreau sa am din nou o casa
-poftim cheile e in baneasa la numarul 32 o vila cu 2 etaje si tot ce vrei altceva?
-o masina mare noua
-astea sunt cheile de la noul tau Q7 e full options tot ce vrei altceva?
-poi as mai vrea un cont in banca cu 2-3 milioane de euro daca se poate
-nici o problema acum ai un cont pe numele tau are 10 milioane in el,,,dar fata mosului vreau sa faci si tu ceva pentru toate astea
-ce mosule fac orice
-fami si mie un sex oral
-ce?????
-un sex oral dupa toate cate am facut pt tine chiar nu merit?
-ba da mosule ai dreptate am sa iti fac.se apuca fata si ii faci sex oral mosului_|_:*_|_:*dupa vreo jumatate de oara mosul o intreaba pe fata:
-fetito tu cati ani ai?
-28 raspunde fata
-si tu la varsta asta mai crezi in mos craciun?
5.
O blonda suna la Departamentul Reclamatii al Politiei si spune:
-Domnule ofiter doresc sa reclam spargerea autovehiculului meu.
-Ce vi sa furat doamna?-intreaba politistul
-Bordul, schimbatorul de viteze, pedalele de acceleratie, frana si ambreiaj, volanul si casetofonul!-raspunde blonda.
-Am inteles. va rugam sa asteptati. In cinci minute va sosi o echipa de interventii pentru estimarea pagubelor si inceperea cercetarilor.
Dupa un minut, blonda suna din nou la departament si se scuza spunand:
-Domnule ofiter doresc sa-mi retrag reclamatia anterioara. Sant toate la locul lor! Am fost un pic cam neatenta si in marea mea graba, ma urcase-m din greseala, pe bancheta din spate!.............
6.
Bush, Putin si Basescu au murit, au ajuns la poarta Raiului si acolo cum se obisnuieste cu audienta la Dumnezeu, Sf. Petru nu a putut sa ii planifice decat peste 3-4 zile.
A doua zi, daca nu au plecat de la poarta, i-a cerut Lui Dumnezeu acceptul de a-i primii in audienta.
Nu au apucat bine sa intre pe usa, Dumnezeu, care ii cunostea le-a zis:
- Nici nu trebuie sa va prezentati, vacunosc deja, voi sunteti aia care ati infometat oamenii, care ati mai pus-o de cate un razboi, care ati facut tot felul de nenorociri prin tarile voastre! Cum puteti sa intrati in rai?
- Dar, ar mai fi o posibilitate. Avem o camera cu 100 de papagali in care 99 sunt femele, iar unul singur este mascul. Cine aduce in 30 de minute masculul, acela intra in Rai.
Intra Bush in al 29-lea minut iese afara, cand se uita Dumnezeu...papagalita.
Intra Putin, la 20 de minute iese afara, cand se uita Dumnezeu...papagalita.
Intra Basescu, dupa 3 minute iese afara.
Se uita Dumnezeu...papagal-mascul...nu este posibil.
- Cum ai facut Domnul fost presedinte?
- Ho-ho-ho! Cand am intrat acolo am zis sa traiti bine mai papagalilor; la care unu dintre ei a zis "sa sugi ****" si am si pus mana pe el.
7.
Unei femei i se stricase sifonierul din pricina ca locuinta acesteia se afla la marginea unei soseli principale si de fiecare data de cate ori trecea pe langa casa acestei doamne, un autobuz destinat transportului public de persoane, din pricina trepidatiilor produse de autobuz, sifonierul sa dezmembrat in urma careia scartia ingrozitor. doamna, in disperare de cauza, cheama un tamplar si i-i explica:
-Domnule tamplar, am probleme cu sifonierul meu care l-am primit ca zestre la nunta mea. de fiecare data cand autobuzul trece pe langa casa mea, se aude un scartiit ingrozitor din interiorul sifonierului. Va rog sa i-l reparati deoarece nu doresc sa renunt la el.
Iar tamplarul raspunde:
-Nici o problema doamna. Am sa intru in sifonier ca sa astept sa treaca autobuzul, si imediat ce am sa constat defectul, i-l voi repara.
Zis si facut. Tamplarul a intrat in sifonier, dar intre timp a sosit acasa sotul doamnei care i-l surprinde pe tamplar in interiorul sifonierului, iar la solicitarea sotului, tamplarul i-i explica acestuia, spunandu-i:
-Daca va spun ca astept autobuzul, ma crede-ti?...........
8.
Cica era bula.. si cu tacsu.. si tacsu milionar .. avea cateva afaceri.. si voia sa-i arate lu bula cum se fac banii.. cum merg afacerile.. etc
Bula era nepasator.. neimpresionat
Tata lu bula il ia zi-i zice :
- Bula.. hai sa-ti arat cea mai buna afacere a mea... fabrica de carnati
- ok tata.. sa vad
Se duc ei la fabrica si ii explica tatal :
- Uite Bula ce masinarie impresionanta : bagi porcu de-a-ntregu si ies direct carnatii..
Bula era neimpresionat... si zice :
- Da o masinarie in care bagi carnatu si iese porcu n-ai ?
- Ba da.. MA-**!!
9.Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta:
-Salut, ce faci?
Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:
-Destul de bine!
La care tipul intreaba:
-Incotro mergi?
Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:
-Bucuresti!
La care vecinul, mai nervos, spune:
-Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile..
10.
Merge o blonda la un magazin electrocasnic si il intreaba pe vanzator:
-Cat costa televizorul acesta?
la care vanzatorul raspunde:
-Nu vindem blondelor
A doua zi se vopseste bruneta si merge iarasi la magazin:
la care vanzatorul tot acelasi raspuns:
-Nu vindem blondelor
A treia zi nervoasa se vopseste satena si merge la magazin
-Nu vindem blondelor!raspunde vanzatorul
-Da de unde stiati ca mam vopsit?
-Pentru ca este un cuptor cu microunde nu un televizor!