50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele. Americanii trimit 1 milion de dolari, chinezii trimit medicamente, italienii trimit 50.000 de romani.
Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita:
- Aproape am terminat, Adrian. Incearca sa nu plangi, Adrian . Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare.
Ajunsi la casa, barbatul zice:
- Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian . O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Adrian. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior.
Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Adrian !
- Pe baietelul meu il cheama Mihnea, eu sunt Adrian
Bula se duce sa vada daca mai e benzina in rezervor cu o lumanare. Bum! Mai era.
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: “Credeti ca sunt prea multi straini in tara?”
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus “Si”
10% dintre respondenti au spus “No”
70% dintre respondenti au spus: “E, pe dracu”!!!
- Tati este adevarat ca in unele parti din Africa, un barbat nu isi cunoaste sotia pana nu se casatoresc?
- Asta se intampla peste tot fiule.
Seara tarziu vine baiatul suparat de la o intalnire, cu ochiul vanat, si se asaza pe scaun langa taica-su:
- Ce ai patit, fiule?
- Mi-a dat prietena un pumn si a plecat, iar acum sunt singur!
- Pai, nu i-ai spus ce te-am invatat eu: “Timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai”?
- Aaa, asa era?! Eu i-am spus: “Ai o fatza de imi sta ceasul”.
Doctore, ce aveti pentru ridurile mele?
- Cel mai mare respect!
Odata ajunse acolo sunt intampinate de Sf. Petru care le spune: in Rai avem o singura regula, sa nu calcati pe rate!
Asa ca intra in Rai unde bineinteles era plin de rate.
Era imposibil sa nu calci pe ele si cu toate ca erau foarte atente era inevitabil sa nu calci stramb. Din greseala una dintre femei calca pe o rata.
Apare Sf. Petru insotit de unul dintre cei mai urati barbati pe care i-a vazut vreodata.
Sf. Petru ii leaga unul de altu cu lanturi si le spune: pedeapsa ta pentru ca ai calcat pe o rata este sa iti petreci eternitatea legata de acest barbat foarte urat.
A doua zi, a doua femeie calaca pe o rata. Sf. Petru, mereu atent si cu ochii in patru, apare cu inca un barbat urat. O leaga pe femeie de barbatul urat si isi vede de treaba.
Cea dea treia femeie a bagat la cap cele intamplate si nedorindu-si sa isi petreaca eternitatea lipita de un barbat hidos, paseste cu foarte mare atentie.
Reuseste sa scape o luna fara sa calce pe nici o rata si cu toate astea apare intr-o zi Sf. Petru cu o privire suspicioasa. Impreuna cu el era unul dintre cei mai frumosi barbati vazuti vreodata (o combinatie intre Brad Pitt si Johny Depp).
Sf. Petru o leaga pe femeie de barbatul superb fara sa scoata o vorba.
Femeia, in culmea fericirii il intreaba pe barbatul minunat atasat de ea: oare ce am facut sa merit sa fiu legata de tine pentru totdeauna?
Tipul raspunde suparat: nu stiu ce ai facut tu dar eu am calcat pe o RATA!