Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Reply

Thread Tools
Old 02-06-07, 18:34   #1561
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Bancuri / Glume / Amuzament

Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune: - Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mana pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata... A doua zi Ioneasca zice si ea: - Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mana pe testicule si erau tot reci ca gheata... A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii vineti, etc. - Ce-ai patit draga? - Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mana pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: "Draga ce fierbinti sunt testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata..."
Un tip ramane fara bani si-i vine o idee geniala sa faca bani ! Scrie pe usa locuintei sale cu litere mair : In pat : 100$ Pe canapea 50$ Pe podea 25$ . O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul , se cauta de bani si intra. Tanarul incepe sa numere: fix 100$ ! Si Intreaba usor jenat: In pat , nu i asa ? Batranica raspunde : Nu fi naiv : De 4 ori pe podea !

La ora de matematica învatatoarea îi întreaba pe copii:
- Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o împuscam. Cîte ramîn atunci pe craca?
- Nici una, pentru ca celalalte îsi iau zborul.
- Matematic nu este corect, Gigele, dar îti apreciez totusi logica.
- Doamna învatatoare! As dori sa întreb si eu ceva: trei femei manînca înghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita?
Învatatoarea se gîndeste.
- Cea care o suge.
- Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica!

Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu.
Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, tipul sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa.
Tipa deschide, in usa ... tipul cu hainele in brate:
- Ma nevasta, da' stresati mai suntem !

Parintii lui Ionel doresc sa faca sex dar nu stiu ce sa se faca cu copilul. Barbatului însa, îi vine o idee:
- lonica, iesi putin pe balcon si povesteste-ne frumos ce se întîmpla pe-afara.
lonica iese pe balcon si povesteste:
- Nea lon de la parter si-a dus cîinele într-o tufa sa faca pipi... Un politai cauta ceva... Tanti Paraschiva tocmai a plecat cu prietenul ei... Parintii lui Vasilica si-o pun...
- De unde-o mai stii si pe asta? îl întreaba tatal, din camera.
- Sta si el singur pe balcon, ca mine
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 02-06-07, 18:59   #1562
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

O blonda isi suna iubitul si spune:
- Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep!
Tipul intreaba:
- Si ce-ar trebui sa iasa?
Blonda:
- Dupa poza de pe cutie, un tigru.
Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice:
- In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie.
Apoi ii ia miinile si-i spune:
- In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie...
Ce-ai facut azi la serviciu? isi intreaba o blonda sotul.
- Am o secretara noua. Si are un sutien misto, alb-violet, stii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simti bine.
A doua zi, femeia ii pune aceeasi intrebare.
- Cam acelasi lucru. Dar secretara cea noua are, pe langa sutienul de care ti-am zis, si o pereche de chilotzei in aceleasi culori. Nu-i mare lucru, dar te simti bine.
A treia zi, sotul isi intreaba sotia cum a fost la serviciu.
- Bine. Am un sef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decat a ta. Nu-i mare lucru, dar te simti bineeee!
O blonda sta foarte concentrata in fata oglinzii.Incepe sa se atinga pe fata ,pe nas,isi pune mana pe frunte,isi trece mana prin par.Dupa vreo 10 minute o striga maica-sa de pe hol:Raluca!!! La care blonda isi da cu palma peste frunte -Asa, ma, Raluca ma cheama!!!
-Sunt foarte ingrijorata:niciodata sotul meu nu a intirziat atita! Cred ca si-a gasit alta femeie?
- Vai tu, de ce te gindesti la ce-i mai rau !.Poate l-o calcat vreo masina
Old 03-06-07, 00:34   #1563
Larisa

Stage 2

Larisa's Avatar

Cand ma nasc, sunt Negru, Cand cresc, sunt Negru, Cand stau la soare, sunt Negru, Cand mi-e frig, sunt Negru, Cand sunt speriat, sunt Negru, Cand sunt bolnav, sunt Negru, Iar cand mor, sunt tot Negru. Iar tu, tipule Alb, Cand te nasti, esti Roz, Cand cresti, esti Alb, Cand stai la soare, esti Rosu, Cand ti-e frig, esti Albastru, Cand esti speriat, esti Galben, Cand esti bolnav, esti Verde, Iar cand mori, esti Cenusiu, Si tu ma numesti pe mine Colorat ?? CURCUBEUL DREACU!!

Cum sa nu mai fii manelist:
1.Tunde-ti floacele de par gelate de pe frunte
2.Fa rost de o sticla de diluant sa iti cureti parul de gel
3.Scurteaza-ti ciocatele/pantofii cu cioc de ratza
4.Cheama echipa de descarcerare sa te scape de ghiuluri
5.Imbraca-te in haine nu in carpe sau macar incheie-ti camasa si coloreaza-ti blugii
6.Scapa de Dacia 1300 cu inimioara Maggi in geam
7.Nu mai fa comert cu telefoane
8.Scapa de dusmani
9.Pune mana pe un Abecedar si invata sa scrii si sa citesti corect
10. Pune in aplicare sfaturile de mai sus.

Nume? Austin Danger Powers. Sex? Da, va rog?
Austin Powers

Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost.
Barbara Bush

Injuraturi Delicate:
* O zi fara Dvs. e ca o luna de concediu.
* Daca v-am jignit, am savurat-o.
* Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea.
* Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.?
* De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unu’ singur?
* Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait.
* S-a sinucis candva cineva din familia Dvs.? Nu? Cum ar fi?
* Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tzitzele…oh, da’ vad ca il cunoasteti deja…
* Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa?
* Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul Dvs. o sa fac o exceptie…
* Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit??
* Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca.
* Nu, eu nu aud rau…va ignor numai.
* Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti…
* Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate.
* Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator…Amazon, Nil, Dunare…
* Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului.
Larisa is offline   Reply With Quote
Old 04-06-07, 00:24   #1564
Y O B
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Y O B's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SKODA]

Sa va spun si eu un banc
Intr-o zi Bula si cu Itic pleaca in padure in cautarea unei vietii mai bune. Merg ei ce merg cand dau de o casa. Casa respectiva acea doua usi: pe una scria fericire si pe una bogatie.
Bula: Ba Itic eu intru la bogatie ca fericire am destula
Itic: Bine ma Bula, hai ca ma duc eu la fericire
Intra ei pe usile alese si dupa vreo 2 zile ies si se intalnesc.
Itic: Si cum a fost mai Bula?
B: Pai cum sa fie, foarte bine. Am gasit milioane de euro, aur tot ce-ti trebe sa devi bogat. Dar tu?
I: Pai fi atent. Cand am intrat am dat nas in nas cu doi malaci. M-au luat, mi-au scos c*****e, mi le-au pus pe nicovala si au inceput sa ma loveasca peste ele cu doua caramizi.
Bula: Bine ma, si cand erai mai fericit???
Itic: Cand dadeau pe langa.
Old 04-06-07, 16:03   #1565
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

Bula suparat ajunge acasa:
- Tata am luat un 4 la matematica! Bang, bang, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar:
- Tata am luat un 4 la fizica! Bang 2 palme din nou. A treia zi:
- Tata am luat un 10 la muzica! Bang inca doua palme.
- Ba tata, dar am luat un 10.
- Dupa ce ca nu inveti , iti mai arde si de cantat, nenorocitule

Un tip pe plaja:
-de ce suparat bai?
-a venit valul si mi-a luat soacra
-ai ce necaz
- necaz!!! Necaz ca se-a bagat un destept si mi-a adus-o inapoi
Old 05-06-07, 00:00   #1566
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]

Un grup de cercetatori descopera toata fizca si scriu o carte de 300 de pagini. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp il vor invata studentii! Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in 4 luni! Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in 2 luni! Si in final ajung in Romania intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti! Il trezesc pe unu si il intreaba: "- In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta?" si stundentul nostru: "- BUUEEEYYYY, SCULAREA! MAINE AVEM EXAMEN!!!!"

Last edited by sKyNeT; 05-06-07 at 00:03.
sKyNeT is offline   Reply With Quote
Old 05-06-07, 02:21   #1567
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Un roman la aeroport: - Name? - Gheorge Valentin. - Sex? - Three to five times a week. - No, no… I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast =))
Old 05-06-07, 19:16   #1568
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este \'\'lampa\'\'
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul \'\'bec\'\'este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde \'\'si eu\'\'
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia \'\'cautare\'\'
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune \'\'cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum\'\'
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

.................................................. ................

Doi disperati dupa internet :
1- uite bah ce ninge afara....!!!
2- da linku` sa vad
N3n3a is offline   Reply With Quote
Old 05-06-07, 21:42   #1569
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

=)))))))))))))))=)))))))))))))=)))))))))))
Old 06-06-07, 00:28   #1570
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Tipuri de orgasm
1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh!
2. Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne!
5. Sinucigasa: Mor, mor!
6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i!
9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good...
10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua!
11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12. Pozitiva: Da...da...da!
13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect.
14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes.
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad.
17. Mincinoasa: Oh, oh, a...
Old 06-06-07, 15:45   #1571
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Geografia Femeii

Intre 18 si 21 de ani o femeie este ca Africa sau Australia. Este jumatate descoperita, jumatate salbatica si natural de frumoasa, cu tufisiuri ce imprejmuiesc deltele fertile.

Intre 21 si 30 de ani o femeie este ca America sau Japonia. Complet descoperita, foarte bine dezvoltata si deschisa comertului in special cu tari cu bani sau cu masini.

Intre 30 si 35 de ani, ea este ca India sau Spania. Foarte fierbinte, relaxata si convinsa de frumusetea sa.

Intre 35 si 40 de ani o femeie este ca Franta sau Argentina. Ea poate ca este pe jumatate distrusa din cauza razboiului dar inca poate fi un loc de vizitat caldut si placut.

Intre 40 si 50 de ani, ea este ca Yugoslavia sau Iraq. A pierdut razboiul si este vanata de greselile trecutului. Reconstructia masiva este necesara.

Intre anii 50 - 60 o femeie este ca Rusia sau Canada. Foarte intinsa, linistita, cu granitele nepatrulate si climatul neprimitor si rece.

Intre 60 si 70 de ani o femeie este ca Anglia sau Mongolia. Cu un glorios si atotcuceritor trecut dar fara nici un viitor.

Dupa 70, ea devine Albania sau Afghanistan. Toata lumea stie unde este dar nimeni nu vrea sa se duca la ea.
The_Mask is offline   Reply With Quote
Old 06-06-07, 15:46   #1572
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Tipuri de femei:
Femeia INTERNET: o femeie pe care o poti accesa greu.

Femeia SERVER: femeia care este tot timpul ocupata.

Femeia POWERPOINT: numai Bill Gates vrea sa o foloseasca mai mult de 30 de minute.

Femeia WORD: are de fiecare data o supriza pentru tine si nimeni din lume nu o cunoaste in totalitate.

Femeia EXCEL: se spune ca poate sa faca o gramada de lucruri, dar o folosesti doar la chestii simple.

Femeia D.O.S.: oricine a avut-o pe vremuri si nimeni n-o mai vrea.

Femeia BACKUP: crezi ca are mereu ceea ce iti trebuie, dar cand vine ora X vezi ca mereu a avut cate ceva lipsa din ceea ce iti trebuia.

Femeia VIRUS: cunoscuta si ca "sotie". Cand nu te astepti te trezesti cu ea pe cap, se instaleaza singura si mananca toate resursele. Daca vrei sa o dezinstalezi o sa pierzi unele chestii, daca nu incerci o sa pierzi totul.

Femeia SCANDISK: tu stii ca e buna si ca vrea sa te ajute, dar niciodata nu stii cu adevarat ce face ca sa te ajute.

Femeia SCREENSAVER: nu e buna la nimic, dar macar este distractiva.

Femeia RAM: uita mereu tot ce ai spus dupa ce o deconectezi.

Femeia HARDDISK: memoreaza totul pentru totdeauna.

Femeia MULTIMEDIA: face lucrurile urate sa para frumoase.

Femeia MICROSOFT: vrea sa fie stapana peste toti barbatii care ii intalneste si incearca sa ii convinga pe toti ca ea este cel mai bun lucru pentru ei. Va face orice ca sa te certi cu alte femei si spune ca vei avea tot ce iti doresti daca ii dai agenda. Va veni o zi in care o sa ii ceri voie sa deschizi frigiderul.

Femeia PASSWORD: crezi ca numai tu o cunosti, dar in realitate o stie toata lumea.

Femeia MP3: toti vor sa o ia.

Femeia USER: Strica tot ce face si mereu vrea mai mult decat ii trebuie.

Femeia MONITOR: Iti face viata sa fie mai stralucitoare.

Femeia CDROM: e mereu mai rapida si mai rapida.

Femeia DATAWAREHOUSING: te tine la curent cu orice se intampla exceptand ceea ce te intereseaza cel mai tare.

Femeia E-MAIL: din 10 lucruri care le zice 8 sunt tampenii.
Old 09-06-07, 16:53   #1573
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by The_Mask View Post
Geografia Femeii

Intre 18 si 21 de ani o femeie este ca Africa sau Australia. Este jumatate descoperita, jumatate salbatica si natural de frumoasa, cu tufisiuri ce imprejmuiesc deltele fertile.

Intre 21 si 30 de ani o femeie este ca America sau Japonia. Complet descoperita, foarte bine dezvoltata si deschisa comertului in special cu tari cu bani sau cu masini.

Intre 30 si 35 de ani, ea este ca India sau Spania. Foarte fierbinte, relaxata si convinsa de frumusetea sa.

Intre 35 si 40 de ani o femeie este ca Franta sau Argentina. Ea poate ca este pe jumatate distrusa din cauza razboiului dar inca poate fi un loc de vizitat caldut si placut.

Intre 40 si 50 de ani, ea este ca Yugoslavia sau Iraq. A pierdut razboiul si este vanata de greselile trecutului. Reconstructia masiva este necesara.

Intre anii 50 - 60 o femeie este ca Rusia sau Canada. Foarte intinsa, linistita, cu granitele nepatrulate si climatul neprimitor si rece.

Intre 60 si 70 de ani o femeie este ca Anglia sau Mongolia. Cu un glorios si atotcuceritor trecut dar fara nici un viitor.

Dupa 70, ea devine Albania sau Afghanistan. Toata lumea stie unde este dar nimeni nu vrea sa se duca la ea.

tare rau...mai ales la 70 de ani =)))))
Old 10-06-07, 14:06   #1574
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sasha_z View Post
tare rau...mai ales la 70 de ani =)))))
Pai nu e un adevar?