heheheeee multumim Valentin pt postare...amintiri placute din anii aceia ...ma duc sa mai "fac o tura" sa te mai "iau" un viraj ...o iau si pe nevastamea pana la paine ca ea a fost mecanicul meu !!!
stai un pic la stand, pe pitlane.....ca am gasit 1/2 din caietul de arbitri si concursuri, al meu personal...si sa vezi ce mai scot pe..""pista ""
in mare parte e rezolvata aceasta imagine, mai avem putin, nu scapati asa usor...
- Este #2 Dorian Igescu ?
- Cine este # 2 ???
- Ce numar # are W. KULPINSKI ???
# 51 Cornel Bibiri (Bucuresti) Locul 1
# __Wilhelm KULPINSKI ( Oradea) Locul 2
# __Dorian Igescu ( Bucuresti) Locul 3
# 12 Eugen Peteanu ( Resita) abandon
# 22 Gherghel Constantin ( Resita) # 44 Ştefan KAZAKOV ( BULGARIA) H C
# 31 Lajos Nabosnyi, ( Oradea)
#31 dar nu stiu daca e 31 dar ala cu easteru' albastru si urat cu bot de cal e Igiescu sigur Nabosni nu a fost acolo cum nu a fost nici la coasta la Magura ....numarul 2 nu este Igiescu pt ca e prea frumoasa masina ....nu mai imi aduc aminte....
__________________ Sunt viu si nevatamat ! In poze sunt chiar eu...Cu capu' stau rau...Se vede la avatar !
heheheeee asa este ...este el in carne si oase dupa poze ! tot nea Mitica ne scoate din impas din nou ...si plus de asta Neluzu, Igescu nu avea cum sa aiba #2 cand Peteanu avea #12 ....logic zic eu...totusi nu ma lasat memoria
Si as mai avea un raspuns pt Dl. Dumitru Lazar semnatarul articolului din Autoturism : Kazakov alerga pe o masina de fabrica (Metalex) facuta intro fabrica de avioane in fosta Cehoslovacie (uzina de la Pitaesti nu a facut nimic sa se implice la Eastere) din cate stiu, iar noi alergam pe masini facute de noi si cu conditii modeste....imi pare rau dar unii ziaristi sunt si vor fi pe dinafara...
Cornel,
Din păcate, dl. Lazăr nu mai are cum să te audă sau să te citească, este undeva "sus"+RIP, de mulţi ani, peste 15 cred.
S-ar putea ca nr. 2 să fie Gherghel, pentru că în 1983 el a fost ales între primii 10 sportivi (al patrulea). Şi atunci trebuie să vedem cine este 22?!
S-ar putea ca nr. 2 să fie Gherghel, pentru că în 1983 el a fost ales între primii 10 sportivi (al patrulea). Şi atunci trebuie să vedem cine este 22?!
Corect cred ca Gherghel este!! na belea acum...cine e 22 ??? hehehheeee...sa fie vreun ceh h.c. cu numarul de CPP ?..#20-30 erau ale cehilor...Kazakov era cu numarul de CPP
Easterul cu #2 de la Galati '84 nu este acelasi cu cel de la Bucuresti de la Expozitie si nici pilotul nu este acelasi deci Nelutzu vezi in ce an a fost la expozitie poza facuta si lamurim misterul
1975 _ Circuit de viteza Braila - etapa a campionatului national
Evenimente inedite : ( cu clasamnetele poate le adauga Mitica Rusanescu )
La start au sosit printre altii ( nominalizati in materialul postat anterior - 1975 Bucuresti ) iesenii Dinu Hutu si G. Stinica pe Dacia 1100, si buzoianul Ene Gheorghe tot pe Dacia 1100, bucurestenii cl. Bornaz pe Fiat 850 coupe ( foto ) si ing Doru Gandu ( in foto )pe Dacia 1100, surprins de subsemnatul cand parcurgea, in dimineata zilei de concurs traseul pe jos pentru a observa toate detaliile asfaltului, a virajelor, bordurile, etc etc.
Un pilot foarte meticulos , bine pregatit, serios, dar cu o activitate intrerupata de un accident petrecut dupa cativa ani in Raliul Dunarii, care l-a facut sa ramana langa trasee,( la Jibou- unde am participat la descarcerarea lui) si dupa 2-3 ani, Doru urma sa plece din Romania pentru recuperare.
De referinta ( din caietul personal !!) a ramas procedura de start a concursului, care, s-a dat la ....palarie !! Intucat nici organizatorii si nici arbitrii de Bucuresti nu au avut drapelul sah, Nicolae Nicolau, a dat stratul la....caderea palariei sale!! Poate citeste si un fost participant acest reportaj, dar sigur, nea Marin Dumitrescu poate confirma.
Si tot in acel an, pentru stabilirea clasamentului final al clasei II ( cu Dacia 1100 ) a fost necesar sa fie cantarite 3 scaune de la masinile participante, si o descalificare pentru ca s-a gasit unul modificat.
Contestatar: ing. Costin Finichi din Brasov, omul cu FIA si anexa J, el mergea pe un Fiat 124 abart rally, dar erau in joc punctele la echipe.
Sa mai observati ca numerele de concurs se aplicau manual cu tempera pe masini, iar ele, apoi circulau pe roti de la un concurs la altul .
voi continua
#31 dar nu stiu daca e 31 dar ala cu easteru' albastru si urat cu bot de cal e Igiescu sigur Nabosni nu a fost acolo ..numarul 2 nu este Igiescu pt ca e prea frumoasa masina ....
da acum sant lamurit ... cu privire la #31 Igescu...
Quote:
Originally Posted by Rusanescu
Nr.31, aproape sigur este Dorian IGESCU.
La CPP a fost 116.
Şi în 2005.
Multumim, asa este, #31 albastru(bot de cal) e primul Easter facut la "Autobuzul" si #116 e cel cu care a mers la CPP la Resita si la Riga.
Quote:
Quote:
Originally Posted by cornel1955
asa este..e Igiescu cu #31 dar cine e
cu #2 ???? pt ca Peteanu era campion la Easter din cate stiu eu in 1983
Quote:
Originally Posted by cornel1955
Corect cred ca Gherghel este!! na belea acum...cine e 22 ??? hehehheeee...sa fie vreun ceh h.c. cu numarul de CPP ?..#20-30 erau ale cehilor...Kazakov era cu numarul de CPP
Nu cred ca era Ceh pt ca masina e aceasi cu cea de la Bucuresti are steag Ro pe ea, numa daca nu a inchiriato
Peteanu nu e sigur cu numarul #2.... iar #22 ar putea sa fie alt pilot resitean, daca Gherghel ar fi schimbat masina in acelasi sezon... ce incurcatura ??? Hmmm ???
Si eu tind sa cred ca Gherghel este pe Masina numarul #2 (verde) de la Galati si pe cea #2 (albastra) la Bucuresti... cred ca un pilot poate schimba masina in decursul unui sezon dar numarul de licenta nu cred ca e posibil...
Foto 1 :am descoperit numarul de licenta a lui Wilhelm KULPINSKI este #30...
Foto 2 : Masina albastra(#2 sau #22) e sigur aceeasi, difera doar numarul de licenta, si obserb ca anul e acelasi, 1984 indiscutabil, il avem pe Peteanu cu acelasi numar #12 la Galati, Bucuresti, Pitesti si Resita... Cu exceptia ca la Resita a aplicat masini putina culoare rosie( Foto 3)...
1975 _ Circuit de viteza Braila - etapa a campionatului national
Evenimente inedite : ( cu clasamnetele poate le adauga Mitica Rusanescu )
La start au sosit printre altii ( nominalizati in materialul postat anterior - 1975 Bucuresti ) iesenii Dinu Hutu si G. Stinica pe Dacia 1100, si buzoianul Ene Gheorghe tot pe Dacia 1100, bucurestenii cl. Bornaz pe Fiat 850 coupe ( foto ) si ing Doru Gandu ( in foto )pe Dacia 1100, surprins de subsemnatul cand parcurgea, in dimineata zilei de concurs traseul pe jos pentru a observa toate detaliile asfaltului, a virajelor, bordurile, etc etc.
Un pilot foarte meticulos , bine pregatit, serios, dar cu o activitate intrerupata de un accident petrecut dupa cativa ani in Raliul Dunarii, care l-a facut sa ramana langa trasee,( la Jibou- unde am participat la descarcerarea lui) si dupa 2-3 ani, Doru urma sa plece din Romania pentru recuperare.
De referinta ( din caietul personal !!) a ramas procedura de start a concursului, care, s-a dat la ....palarie !! Intucat nici organizatorii si nici arbitrii de Bucuresti nu au avut drapelul sah, Nicolae Nicolau, a dat stratul la....caderea palariei sale!! Poate citeste si un fost participant acest reportaj, dar sigur, nea Marin Dumitrescu poate confirma.
Si tot in acel an, pentru stabilirea clasamentului final al clasei II ( cu Dacia 1100 ) a fost necesar sa fie cantarite 3 scaune de la masinile participante, si o descalificare pentru ca s-a gasit unul modificat.
Contestatar: ing. Costin Finichi din Brasov, omul cu FIA si anexa J, el mergea pe un Fiat 124 abart rally, dar erau in joc punctele la echipe.
Sa mai observati ca numerele de concurs se aplicau manual cu tempera pe masini, iar ele, apoi circulau pe roti de la un concurs la altul .
voi continua
Daca asa stau lucrurile real, e trist ce sa intamplat, dar totdeauna jocurile de culise au primat indiferent de sport... si ce e mai trist ca pe vremea aceea daca erai bun chiar cu o masina mai slaba, se gasea unul sa te conteste...chiar si pe vremea cand am alergat eu...ESTE STILUL ROMANESC...CAD EU IL DARAM SI PE CELALALT !!!
da acum sant lamurit ... cu privire la #31 Igescu...
Multumim, asa este, #31 albastru(bot de cal) e primul Easter facut la "Autobuzul" si #116 e cel cu care a mers la CPP la Resita si la Riga.
Nu cred ca era Ceh pt ca masina e aceasi cu cea de la Bucuresti are steag Ro pe ea, numa daca nu a inchiriato
Peteanu nu e sigur cu numarul #2.... iar #22 ar putea sa fie alt pilot resitean, daca Gherghel ar fi schimbat masina in acelasi sezon... ce incurcatura ??? Hmmm ???
Si eu tind sa cred ca Gherghel este pe Masina numarul #2 (verde) de la Galati si pe cea #2 (albastra) la Bucuresti... cred ca un pilot poate schimba masina in decursul unui sezon dar numarul de licenta nu cred ca e posibil...
Foto 1 :am descoperit numarul de licenta a lui Wilhelm KULPINSKI este #30...
Foto 2 : Masina albastra(#2 sau #22) e sigur aceeasi, difera doar numarul de licenta, si obserb ca anul e acelasi, 1984 indiscutabil, il avem pe Peteanu cu acelasi numar #12 la Galati, Bucuresti, Pitesti si Resita... Cu exceptia ca la Resita a aplicat masini putina culoare rosie( Foto 3)...
pai eu numi aduc aminte sa fi mers sau ca sar fi tinut in '84 la Expozitie si nu mia scapat o cursa...era primul an la Easter...si forma masinii #2 GALATI-EXPO difera total ...mai sapa Nelutzu ...sau mam ramolit eu....cursele dupa '83 la expo au fost interzise din cate stiu pt ca mirosise nea nicu ceva....asa ca ALMANAHELE VORBESTE..CARE ESTE ELE