15-12-09, 23:44
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: ACCIDENTE
... si asa OM... e de vine presedintele. ca toti si-au scos "umbrelele" din garaj? si ca toata lumea e comoda? presedintele e de vina? daca era geoana presedinte azi se mergea ca in palma este? daca era geoana poate azi nici nu mai aveai masina la ce foame ai....scuzati de offtopic. nu m-am putut abtine de la comentariile cetateanului de mai sus..
|
|
|
15-12-09, 23:51
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by Vj_AlecS
... si asa OM... e de vine presedintele. ca toti si-au scos "umbrelele" din garaj? si ca toata lumea e comoda? presedintele e de vina? daca era geoana presedinte azi se mergea ca in palma este? daca era geoana poate azi nici nu mai aveai masina la ce foame ai....scuzati de offtopic. nu m-am putut abtine de la comentariile cetateanului de mai sus..
|
vezi....cand mam referti la asa popor , te aflai si tu printre ei....am zis eu care e mai bun? ala sau ala? basescu sau geoana? x sau y?.....mor cand va vad atat de intrigati ca se ia cineva de omu cu care tineti ...si tineti aiurea....noi suntem aia care ii platim sa-si bata joc de noi......ei se kk p noi si noi ii alegem, e rusinoasa prezenta la vot....mult prea mare.
toti posesorii de autovehicule suntem deranjati de cum ne trateaza alesii....lipsa drumurilor de orice fel, calitatea acestor...accizele la carburanti, impozitele aiurea, taxa de inmatriculare aberanta....pt ce atata stres in a vota niste....gunoaie
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
|
|
|
15-12-09, 23:56
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
1 eu nu tin cu basescu. doar sunt anti psd!
2. prezenta la vot nu e rusinoasa e rusinoasa pt cine nu se duce. si se lasa in voia sorti!!!
si 3eu nu sunt deranjat de nimic de ai spus tu mai sus.. sunt chiar multumit.. iubesc tara asta cu bune cu rele.. daca o sa treci si tu dincolo de spatele blocului ai sa vezi ca nici acolo nu e asa cum vezi la tv...
ps: rog un moderator sa stearga aceste posturi cu offtopic. multumesc
|
|
|
16-12-09, 00:07
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
Quote:
Originally Posted by Vj_AlecS
1 eu nu tin cu basescu. doar sunt anti psd!
2. prezenta la vot nu e rusinoasa e rusinoasa pt cine nu se duce. si se lasa in voia sorti!!!
si 3eu nu sunt deranjat de nimic de ai spus tu mai sus.. sunt chiar multumit.. iubesc tara asta cu bune cu rele.. daca o sa treci si tu dincolo de spatele blocului ai sa vezi ca nici acolo nu e asa cum vezi la tv...
ps: rog un moderator sa stearga aceste posturi cu offtopic. multumesc
|
daca tu esti multumit e bine....
ca sa fiu ontopic...eu nu sunt multumit ca azi era sa intre in mine o gramada tantalai, care nu e vina lor ca nu se pricep sa conduca pe polei; oare o fi bine sa incerci sa ajungi undeva si sa stai ore la cozi interminabile din cauza unei fulguieli absurde?
|
|
|
16-12-09, 01:28
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Daca vrei sa ajungi repede undeva trebuie sa te orientezi si in functie de cum e vremea afara, ce zi e, ce ora e... ca daca vroiai sa ajungi undeva repede puteai sa apelezi fara jena la metrou.
Poate ca trebuie sa te calmezi putin, sa intelegi ca e prima ninsoare in capitala, ca multi nu mai stiu sau nu au mai condus pe vreme de genul acesta, ai rabdare si o sa vezi ca in urmatoarele zile traficul incet incet o sa fie mai ok. Si te rog, fa-mi placerea si cauta pe youtube filme din alte tari cu accidente in masa, polei in curbe si altele ca sa nu mai ai greata asta de Romania.
p.s: astazi Anda Adam si-a luat-o putin de la un autobuz... trist, nu?
|
|
|
16-12-09, 01:45
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Eu zic sa va luati intai cauciucuri de iarna si pe urma sa va dati cu fundu de pamant.
|
|
|
16-12-09, 01:51
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
si cu cauciucurile astea e discutabil,in conditiile de azi din bucuresti(si nu numai) nu te ajuta cu mult(a nu se intelege ca spun ca sunt inutile,nici gand)
|
|
|
16-12-09, 01:56
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Daca am fi intr-o tara civilizata, cauciucurile de iarna ar fi obligatorii .. iarna... Daca am fi intr-o tara civilizata, astia ar dezapezi instant. Daca am fi intr-o tara civilizata, pietricile dinacea mici ar fi folosite pe post de material antiderapant si nimeni n-ar zice nici miau...
Dar nu suntem, deci nu toata lumea are cauciucuri, astia nu dezapezesc si se folosesc solutii care ingheata pana dimineata urmatoare ca sa nu se zgarie masinile.
DAR, toata lumea stie sa se planga, sa se lamenteze si NIMENI nu e in stare sa faca nimic.
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
|
|
|
16-12-09, 11:08
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [VW]
|
Pot sa continui eu?... Daca am trai intr-o tara civilizata ninsoarea nu near luar prin surprindere....Daca am trai intr-o tara civilizata AR CURATA AUTOSTRAZILE!!
|
|
|
16-12-09, 13:42
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
bine zis intr-o tara civilizata..iara ne-a surprins zapada chiar in decembrie se asteptau sa ninga in Iunie..in loc sa verifice daca oamenii inzapeziti au rovignete mai bine ar verifica daca toti soferii sunt pregatiti de iarna: cauciuri de iarna lanturi si tot ce trebuie dar cum la noi in Romania nu avem bun simt trebuie sa ne oblige cineva sa facem niste lucruri care sunt normale..Nu e vinovat presedintele ci sistemul dar pana la urma el controleaza sistemul si baietii destepti de la firmele de deszapezire raman cu banii si noi cu nervii
si inca ceva Iarna e de vina pentru ca e frig si e zapada!!!!!
16-12-09, 13:45
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
iarna nu-i ca vara
|
|
|
16-12-09, 14:22
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
bine zis intr-o tara civilizata..iara ne-a surprins zapada chiar in decembrie se asteptau sa ninga in Iunie..in loc sa verifice daca oamenii inzapeziti au rovignete mai bine ar verifica daca toti soferii sunt pregatiti de iarna: cauciuri de iarna lanturi si tot ce trebuie dar cum la noi in Romania nu avem bun simt trebuie sa ne oblige cineva sa facem niste lucruri care sunt normale..Nu e vinovat presedintele ci sistemul dar pana la urma el controleaza sistemul si baietii destepti de la firmele de deszapezire raman cu banii si noi cu nervii
si inca ceva Iarna e de vina pentru ca e frig si e zapada!!!!!
|
Nu e de vina nici sistemul si nici politicienii ci acei īncapatinati care se cred desteptii lumii buricul pamīntului, sīnt prosti de īnpung si cred ca pot reinventa roata, care n-au nici cele mai elementare cunostinte de fizica iar de CONSTIINTA nici nu mai vorbesc dar au permis si masina (eventual de fitze) crezīnd ca daca au ceva mai multi bani marunti īn portofel ca restul lumii si un volan īn mīna sīnt IMUNI la tot ce-i īn jurul lor.
Politia din romānia ar trebui acum cīnd e rece afara sa faca controale si pe care-l prinde cu gume de vara sau partial gume de iarna numai pe rotile de tractiune, sa-i suspende permisul pe cel putin 2 luni fara drept de apel. Poate asa s-ar īnvata minte.
Toata europa stie ca cauciucurile de iarna se pun īn momentul cīnd temperatura solului scade sub + 7°C numai romānul NU STIE. De ce nu stie ? Pt. ca-i DEZINTERESAT, īl doare-n cur si se crede buricul pamīntului mai destept ca toate celelalte natii. Daca-si da īn freza, bine-i sade.
cu cīt mai multi IDIOTI ĪN SANT, CU ATĪT MAI BINE !
Last edited by CyberCSX; 16-12-09 at 14:25.
|
|
|
16-12-09, 14:32
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
pai e de vina si aia care nu curata drumurile ca la 20-30 cm de zapada sau polei te pisi pe ele cauciuri de iarna
|
|
|
|
|