30-07-09, 14:48
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Re: ACCIDENTE
Mai trebuie sa te asiguri la schimbarea directiei de mers.
Coloana nu prea poti sa o dovedesti pe cand neasigurarea la schimbarea directiei este clara de obicei.Si cel in cauza va fi gasit vinovat chiar daca cel care il depasea venea de pe linie de tramvai pe dupa refugiu cu 120km/h.Asta am patit-o eu.Rezultat: buza sparta de la volan (suficient cat sa necesite operatie), nasul spart de la parbriz, un picior rupt si o mana luxata.
Cel pe care l-am lovit a avut doar 3 coaste rupte si masina facuta praf ( o Nubira), l-am lovit exact in stalpul B stanga.
Puteam sa jur ca s-a uitat la mine inainte sa ii vina ideea sa iasa in fata mea.
|
|
|
30-07-09, 15:58
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Spark
Cristy65 , tot accident cum ai descris tu, am avut ocazia sa prind sa vad si eu relativ recent. doar ca atunci urmarile au fost ceva mai grave. o masina sarita in sant si una trecuta de el orpita dupa un zid (noroc ca era de sarma).
si nu zic ca nu ai dreptate, pentru ca nu vreau sa creez polemici, dar eu stiu ca nu ai voie sa depasesti coloana, nici daca nu e linie continua.
|
Eu nu stiu ca nu este voie. Vad ca esti din Satu Mare, deci cam stii zona unde a avut loc accidentul. Am avut un noroc urias, pentru ca daca nu era tata in dreapta sa ma atentioneze, praf il faceam. Si am mai avut noroc cu parcarea. Inca nu sunt atat de "sofer" incat sa pot intui orice miscare a soferului de langa mine, dar eu pot intr-o mare masura sa am grija sa nu il incurc pe cel de langa mine, si cred ca ajuta si asta.
30-07-09, 17:00
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Quote:
Originally Posted by bluey
Mai trebuie sa te asiguri la schimbarea directiei de mers.
Coloana nu prea poti sa o dovedesti pe cand neasigurarea la schimbarea directiei este clara de obicei.Si cel in cauza va fi gasit vinovat chiar daca cel care il depasea venea de pe linie de tramvai pe dupa refugiu cu 120km/h.Asta am patit-o eu.Rezultat: buza sparta de la volan (suficient cat sa necesite operatie), nasul spart de la parbriz, un picior rupt si o mana luxata.
Cel pe care l-am lovit a avut doar 3 coaste rupte si masina facuta praf ( o Nubira), l-am lovit exact in stalpul B stanga.
Puteam sa jur ca s-a uitat la mine inainte sa ii vina ideea sa iasa in fata mea.
|
banuiesc ca a fost culpa comuna daca tu veneai de pe linia de tramvai
|
|
|
30-07-09, 19:33
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Nu.Neacordare de prioritate.
Nu i-a interesat de unde veneam sau cu ce viteza.
Nu s-a asigurat, plateste.
|
|
|
30-07-09, 20:14
|
|
Stage 5
|
inseamna ca a fost mai demult. anu trecut situatie asemanatoare au iesit vinovati amandoi , pt ca dupa nou cod (2006 parca) nu ai voie pe linia de tramvai .
|
|
|
30-07-09, 20:18
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
A fost in 2000 intr-adevar.
|
|
|
30-07-09, 23:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DOHC16
inseamna ca a fost mai demult. anu trecut situatie asemanatoare au iesit vinovati amandoi , pt ca dupa nou cod (2006 parca) nu ai voie pe linia de tramvai .
|
Cand am avut eu accident, politistul a explicat, ca a avut situatie cand se depasea pe lina continua si tot cel care nu s-a asigurat e vinovat. Deci nu cred ca e culpa comuna, nu te asiguri, platesti.
|
|
|
31-07-09, 00:43
|
|
Stage 5
|
ori tu nu ai inteles bine ,ori politistu e prost . nu are cum sa depaseasca pe linie continua si sa fie doar celalalt vinovat .
|
|
|
31-07-09, 07:01
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Quote:
ori politistu e prost .
|
Serioooosss????
|
|
|
31-07-09, 09:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
ori tu nu ai inteles bine ,ori politistu e prost . nu are cum sa depaseasca pe linie continua si sa fie doar celalalt vinovat .
|
Ba da are. Pentru ca cel care depaseste pe linie continua are doar o greseala, iar cel care nu se asigura incalca si linia continua in momentul schimbarii directiei de mers.
|
|
|
31-07-09, 11:40
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Cristy65
Ba da are. Pentru ca cel care depaseste pe linie continua are doar o greseala, iar cel care nu se asigura incalca si linia continua in momentul schimbarii directiei de mers.
|
omule, si tu ai incalcat o regula de circulatie, ce este asa greu de inteles?
ca a fost ala de treaba si a trecut cu vederea, ca tu este roman si ala ungur, asta este alta mancare de peste...nu i-o place Ujpest...sau cum se scrie
|
31-07-09, 11:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
omule, si tu ai incalcat o regula de circulatie, ce este asa greu de inteles?
ca a fost ala de treaba si a trecut cu vederea, ca tu este roman si ala ungur, asta este alta mancare de peste...nu i-o place Ujpest...sau cum se scrie
|
Nu am incalcat nici o regula, mai citeste odata postul meu. Eu am dat exemplu pe care l-a povestit politistul, atata tot.
|
|
|
31-07-09, 12:41
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Cristy65
Nu am incalcat nici o regula, mai citeste odata postul meu. Eu am dat exemplu pe care l-a povestit politistul, atata tot.
|
scuzele mele atunci, nu am inteles bine la momentul respectiv
|
|
|
31-07-09, 14:22
|
|
Vicepresedinte Insane Racers
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [INSANE RACERS]
|
Dar daca este urmatoarea situatie :
Eu ma bag in depasire pe linia continua , iar in intersectia din fata venind din stanga o masina , semnalizeaza dreapta si imi intra in fata .
Cine este vinovat ? eu ca nu tre sa trec linia continua sau el ca nu s-a asigurat ?
Normal ar fi el-vinovat pt ca nu s-a asigurat si in dreapta ( doar in stanga ) .
|
31-07-09, 14:25
|
|
Stage 5
|
amandoi sunteti vinovati ,el ca intra pe un drum cu prioritate si tu ca ai depasit pe linie continua ...concluzie ,permise suspendate amandoi .
|
|
|
|
|