Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 12-07-09, 15:10   #526
lord_wader

Stage 5

lord_wader's Avatar

Default Re: ACCIDENTE

Quote:
Originally Posted by Undying_Renault View Post
Te intreb sincer: Tu cand virezi stanga pe un drum drept pe care poate il faci zi de zi te uiti de nu stiu cate ori inainte sa virezi? Si probabil ca ea se asigurase dar uita-te cand ajunge el in dreptul ei(sau cand iese in depasire) in plus semnalizand stanga asta putea si el sa o vada... Sincer toate chestiile astea sunt circumstantiale vina este in totalitate a lui si norocu' tipei ca nu a patit nimic ... Si eu mai risc cand intru in depasiri dar sa nu vezi ca ala semnalizeaza stanga mi se pare ciudat rau de tot...
prima lectie importanta pe care am invatat-o eu la scoala de soferi cu mare aplicabilitate in realitate a fost asigurarea continua in intersectii sau la viraje.nici nu stii cand vine un nebun cu viteza sau apare de dupa un colt,ori nu vede un indicator acoperit de frunzele copacilor(ca asa e la noi.eu de ex recent, in focsani ma uitam ca boul incercand sa disting indicatoarele si rutele printre locurile lasate libere de frunze).
soferita ar fi putut trage repede dreapta inapoi si astfel era posibila evitarea,practic ea nu are nici o vina desi teoretic ar fi putut impiedica acest accident
lord_wader is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 16:37   #527
Undying_Renault
Renault Driver

Stage 4

Undying_Renault's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Da ai dreptate la nivel teoretic(asa cum i-am zis si lui DOHC16).. Dar inca o data subliniez uita-te cand intra el in depasire... Eu zic ca e foarte greu sa realizezi ca el nu te vede cand semnalizezi intentia samd... Nu stiu... Oricum... Ce ziceam ieri de DN1 si iesirea din tara.... http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ir-pe-dn7.html
Old 17-07-09, 20:40   #528
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

parca sunt la indigo astfel de evenimente : bmw (recent adus) + tanar lipsit de experinta + se intorceau de la club.
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 21:41   #529
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Pai...Cam asta e tiparul evenimentelor nasoale ...
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 18-07-09, 14:22   #530
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by Undying_Renault View Post
Da ai dreptate la nivel teoretic(asa cum i-am zis si lui DOHC16).. Dar inca o data subliniez uita-te cand intra el in depasire... Eu zic ca e foarte greu sa realizezi ca el nu te vede cand semnalizezi intentia samd... Nu stiu... Oricum... Ce ziceam ieri de DN1 si iesirea din tara.... http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ir-pe-dn7.html
Scz de off dar uitati-va de la 0:50 in sus sa vedeti cum spune politistul BMW Sau e de la mine ?
Alex30 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-09, 15:04   #531
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

beamvea)
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 18-07-09, 17:55   #532
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
beamvea)
Deci nu e de la mine . Ma intreb cum a putut sa spuna asa
Alex30 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-09, 22:42   #533
nicholas

Stage 4

nicholas's Avatar

Daca se intorcea de la club, in astfel de cazuri masina nu prea mai conteaza. Soferul e de vina 100%.
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 20-07-09, 16:07   #534
Roxan20

Stage 2

Roxan20's Avatar

Member of:
[Opel]

pt tineri (si ma numar si eu printre ei) , neatentia si prostia se plaste mai mult sau mai putin...uneori si cu moartea.
Roxan20 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 02:24   #535
R-NOS15

Stage 5

R-NOS15's Avatar

acum o ora.. pe magheru era un accident cu un bmw m3 nou care avea capota lipita de parbriz... Stie cineva mai multe? Erau si 4-5 masini smurd. :-s
Old 21-07-09, 15:05   #536
bubu01389

Stock

da. bmwul circula regulamentar cu o viteza de pana in 50 la ora (trecand pe verde). un boschetar ia sarit in fata in mijlocul intersectiei fiind luat pe capota.. boschetarul a fost accidentat. soferul nu era sub influenta alcoolului sau a altor substante interzise si a incercat sa il evite (a intrat si pe contrasens) dar intrucat el si boschetarul schimbau simultan directiile de mers nu a putut evita.
in al doilea rand era o mashina smurd si vreo 2 de politie si un politist pe motor.
in rest erau o gramada de guracasca si bagatori de seama in jur. masinii i sa desprins capota care ia spart parbrizul. in rest nimic. nici airbagurile nau sarit deci impactul a fost minor.
bubu01389 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 15:36   #537
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ulamentar.html
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 21:26   #538
cca_golf

Stage 5

cca_golf's Avatar

Quote:
Originally Posted by DOHC16 View Post
se zice ca pietonul a trecut pe roșu
cca_golf is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 21:47   #539
Roxan20

Stage 2

Roxan20's Avatar

Member of:
[Opel]

cateodata imi vine sa-i injur pe pietoni.azi mama cu copil in brate travesa pe rosu pentru pietoni... am claxonat-o si mai era si cu gura mare...dupa te intrebi de ce mor atatia oameni. si tot azi o "pupatura" intre 2 destepti la o intersectie )
Roxan20 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 23:00   #540
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Quote:
Originally Posted by Roxan20 View Post
cateodata imi vine sa-i injur pe pietoni.azi mama cu copil in brate travesa pe rosu pentru pietoni... am claxonat-o si mai era si cu gura mare...dupa te intrebi de ce mor atatia oameni.
Pai mor de prosti ce sunt...si asa se intampla cand ii claxonezi pe prosti, ei cred
ca ei traverseaza regulamentar si ca tu ai ceva cu ei; asa ca data viitoare eu iti sugerez sa nu ii mai claxonezi, ci sa-ti vezi de treaba, eventual sa treci direct peste ei...cum a trecut ala cu bmw-ul azi noapte

Si vorbesc cat se poate de serios, eu daca mai prind un jegos din asta care traverseaza in mod ostentiv strada (in sensul ca nici macar nu se grabeste, desi vede ca vin masini) sa mor de nu accelerez si il calc...just for fun.

Last edited by C63 AMG; 21-07-09 at 23:04.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -