09-06-09, 12:35
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: ACCIDENTE
E daca ai fi medic legist ce te ai face??
|
|
|
09-06-09, 12:42
|
|
Stage 2
|
dak esti medic legist vezi foarte multe si te obisnuesti dar e greu sa vezi asa ceva....oare ce so ales de soferul acelei autoutilitare???
|
|
|
10-06-09, 18:13
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
nu e nimic de obisnuinta. e numai de taria de fire.
n-am sa inteleg niciodata de ce le e multora scarba sa vada un cadavru. e un cadavru, nimic special. e mort, nu te musca ) . te poate soca sa-ti vezi persoana iubita desfigurata, dar un om oarecare nu inteleg de ce... eu unul m-am saturat sa ma intrebe toata lumea care aude ca-s la medicina "cum sunt cadavrele". e o intrebare tampita la care m-am saturat sa tot raspund.
|
|
|
10-06-09, 22:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
n-am sa inteleg niciodata de ce le e multora scarba sa vada un cadavru. e un cadavru, nimic special. e mort, nu te musca ) . te poate soca sa-ti vezi persoana iubita desfigurata, dar un om oarecare nu inteleg de ce... eu unul m-am saturat sa ma intrebe toata lumea care aude ca-s la medicina "cum sunt cadavrele". e o intrebare tampita la care m-am saturat sa tot raspund.
|
nici eu nu īnțeleg de ce unora le este scarba
|
|
|
26-06-09, 13:06
|
|
Stage 1
|
Quote:
|
Simplu, oamenilor le e frica de necunoscut.
|
|
|
26-06-09, 13:51
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
nu prea poti sa-i spui necunoscut corpului omenesc pentru o fiinta umana.
|
|
|
26-06-09, 13:59
|
|
Stage 1
|
Quote:
nu prea poti sa-i spui necunoscut corpului omenesc pentru o fiinta umana.
|
Poate asa ti se pare tie, fiind la medicina
|
|
|
26-06-09, 14:04
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
nu neaparat, mie mi s-ar parea normal ca orice om sa stie cum arata corpul lui "pe dinauntru". degeaba se face biologie la scoala din cate vad, oricum...
in fine, sa nu mai facem off topic...
|
|
|
04-07-09, 20:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
nu neaparat, mie mi s-ar parea normal ca orice om sa stie cum arata corpul lui "pe dinauntru". degeaba se face biologie la scoala din cate vad, oricum...
in fine, sa nu mai facem off topic...
|
am fost la locul accidentului(vezi link`ul postat de mine),mi sa facut greata de la mirosul de sange si tot ce tine de organe scoase pe afara...
|
|
|
10-07-09, 01:02
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Am vazut si eu oameni decedati tata fiind medic legist si da nu e senzatie placuta insa am invatat multe
|
|
|
10-07-09, 01:51
|
|
Stage 5
|
Carnagiu pe soseaua spre Resita! Teribil accident de circulatie in apropiere de Birda! 6 oameni si-au pierdut viata si 2 sunt raniti dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit violent. Printre morti sunt doua tinere de numai 18 ani.
La 18 ani, a curmat sase vieti
Soferul de pe Peugeot, care a provocat nenorocirea, a scapat cu viata, dar va trai un adevarat cosmar pentru tot restul zilelor, dupa ce a reusit sa curme 6 vieti. Intre ele si pe ale prietenelor sale. La 18 ani, baiatul abia isi luase carnetul de doua luni. In acest scurt rastimp incasase deja doua amenzi pentru viteza si pentru ca nu purta centura de siguranta.
din cate am auzit se pare ca soferul(pardon vacarul si dobitocul ca altfel nu merita numit ar fi fost membru pe forum). asa e cand se scapa prostu la volan,dupa ce toata adolescenta joaca NFS.
Last edited by lord_wader; 10-07-09 at 01:54.
|
|
|
10-07-09, 02:27
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
intradevar o mare tragedie,pacat de acei oameni nevinovati , eu te as ruga sa stergi a 2 poza ca este prea violenta si nu cred ca isi are rostu, se intelege din prima poza gravitatea accidentului
|
|
|
10-07-09, 11:21
|
|
Stage 5
|
poate se mai calmează vitezomani, cānd vad imaginile astea
|
|
|
10-07-09, 11:50
|
|
Stage 5
|
daca si asta scapa de parnaie cu suspendare......eu l`as baga minim 15 ani...asta`i rezultatu` permisului luat pe blat,mi se pare prea usor sa obtii permisul.Sa ii aibe pe constiinta TOATA VIATA!
10-07-09, 11:51
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
si proastele alea (ca altfel nu le pot numi) de ce s-au urcat cu el in masina cand stiau mai mult ca sigur ca e un reisar cretin si ca merge ca dobitocu? ce-au vrut, senzatii tari cu un sofer de 2 luni la volan? de fapt stiu eu de ce s-au urcat, ca sa se dea importante, sa le vada lumea cum se plimba in masini. am si eu prieteni care conduc ca niste dobitoci, dar nu ma urc cu ei in masina. o singura data m-am suit cu unul dintre ei si era sa facem 3 accidente pe o distanta de 2km.
in fine, prea multi pusti se suie la altii in masini cu atata incredere si fara nicio frica. poftim un rezultat posibil. si ce m-a intrigat e ca unii au mai multa incredere in dementii aia decat in soferii normali. ca exemplu, o tipa se suie cu unul beat in masina de vreo 2 ani incoa' si mie imi tipa in cap ca am 160km/h pe autostrada. bagati-va mintile in cap...
|
|
|
|
|