10-07-09, 11:58
|
|
 Stage 5
|
Re: ACCIDENTE
Quote:
Originally Posted by DOHC16
intradevar o mare tragedie,pacat de acei oameni nevinovati , eu te as ruga sa stergi a 2 poza ca este prea violenta si nu cred ca isi are rostu, se intelege din prima poza gravitatea accidentului
|
este violenta poza,dar oamenii trebuie sa vada si asta,ca doar la toate accidentele care se petrec mortii si ranitii nu se evapora din senin,aceste trupuri care candva au fost insufletite si au aveau ganduri,idei,pasiuni,teluri in viata fac parte din acel accident si lumea trebuie sa vada si acest aspect nu doar stirea in sine.
vazand aceste imagini imi dau seama cat de fragila este viata,practic atarnam de un fir de ata.mergi si tu ca omu linistit si vine un "buhai" din asta si gata totul s-a sfarsit.nu mai conteaza nimic,poate doar amintirea pastrata in mintea celor care te cunosc si carora le-ai fost drag(asta daca nu cumva au sfarsit si ei odata cu tine).dar va dati seama cate cazuri din acestea se petrec zilnic?si noi nici macar nu stim?
|
|
|
10-07-09, 12:24
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Si eu sunt pentru pastrarea acelei poze. Ideea e ca trebuie sa vezi astfel de "instantanee" , poate asa iti vei schimba modul de a conduce... Macar daca vrei sa te sinucizi , fa-o singur, nu-i lua si pe altii nevinovati cu tine...
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
|
|
|
10-07-09, 12:26
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
imagini terifiante dar cel mai grav e ca au murit 6 oameni din vina unui singur om..sa mergi cu 130km/h pe ploaie e oricum riscant sa mai si depasesti fara sa iti pese de altii e teribilism .. poate fiecaruia dintre noi ni s-ar putea intampla un asemenea accident dar poate intervin mai multi factori :ghinion sansa timp si loc.inainte mergeam si eu inconstient dar acuma m-am mai linistit poate e vorba de maturitate sau de constiinta sau intervine instinctul de autoconservare mai pronuntat decat setea de viteza..Viata e mai importanta decat oricare alta placere trecatoare
Last edited by adrian78bmw; 10-07-09 at 12:35.
|
|
|
10-07-09, 19:28
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
11-07-09, 14:59
|
|
Stage 2
|
a auzit cineva de vreuna accident mortal de motocicleta prin pitesti zilele trecute?
|
|
|
11-07-09, 17:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
|
linie continua,trecere de pietoni,localitate, nu avea motov de depasire.o mica parte a cauzei care a dus la accident parca are si soferul care face stanga pt ca ar fi avut timp sa l vada pe ala cu dacia si trebuia sa l lase sa treaca sau sa faca iar dreapta
|
|
|
11-07-09, 17:12
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
soferul care face stanga nu are vreo vina . Cel cu Dacia depaseste pe linie continua, pe trecere de pietoni, banuiesc ca avea peste 50 km/h in localitate.
|
|
|
11-07-09, 17:16
|
|
Renault Driver
 Stage 4
Member of: [RENAULT]
|
Ce parte de vina are soferul care vira stanga? Trebuia sa nu mai faca acolo stanga pentru ca depasea asta? Ti se pare normal cand te apropii de o intersectie si este linie continua si este trecere de pietoni si esti in localitate sa depasesti? Ma rog te risti problema ta dar sa mai spui de ala ca ar avea vreo vina in afara de un ghinion teribil ca era in locul nepotrivit mi se pare... nu stiu... deplasat.
|
11-07-09, 17:20
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
nu ar avea nici o vina soferu care face stanga (de fapt e o ea ) , dar putea evita accidentu daca arunca o privire scurta in oglinda .
|
|
|
11-07-09, 18:02
|
|
Renault Driver
 Stage 4
|
Te intreb sincer: Tu cand virezi stanga pe un drum drept pe care poate il faci zi de zi te uiti de nu stiu cate ori inainte sa virezi? Si probabil ca ea se asigurase dar uita-te cand ajunge el in dreptul ei(sau cand iese in depasire) in plus semnalizand stanga asta putea si el sa o vada... Sincer toate chestiile astea sunt circumstantiale vina este in totalitate a lui si norocu' tipei ca nu a patit nimic ... Si eu mai risc cand intru in depasiri dar sa nu vezi ca ala semnalizeaza stanga mi se pare ciudat rau de tot...
|
|
|
11-07-09, 18:34
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
sincer iti raspund ca ma uit , poate nu mereu dar de obicei ma uit , mie mi a intrat in reflex sa ma uit in oglinzi mereu ,chiar si cand merg drept ....se numeste conducere preventiva , am evitat accidente chiar daca nu eram eu de vina .
la accidentu de mai sus , o situatie asemanatoare am fost martor acum 5-6 ani, eu ieseam de pe strada unde vroia aceea masina sa faca stanga(par ex) , unu depasea toata coloana, si tot o femeie vroia sa faca stanga pt a intra pe strada pe care eu eram ,a iesit din coloana si ala care depasea a luat o in plin, nu era linie continua,depasirea era regulamentara, viteza fiind mai mica ...de atunci ma uit in oglinda cand fac stanga , in concluzie , chiar daca nu esti de vina , daca poti evita ...evita ! drumurile sunt cum sunt, soferii sunt cum sunt, btw soferu Daciei break avea 6 luni de permis , inconstienti din astia tot timpu apar
|
|
|
11-07-09, 18:53
|
|
Renault Driver
 Stage 4
|
Dintr-un punct de vedere ai dreptate... Dar uita-te la film... In momentul in care tipul intra in depasire, nu stiu, daca nu ai obiceiul sa te uiti constant in oglinzi, daca poti sa il vezi pe tipul cu dacia care intra brusc in depasire... S-ar fi putut evita dar o dam in circumstante mai greu de stabilit.. bottom line: daca e trecere de pietoni si linie continua --> sa depasesti s-ar putea sa fie o idee un pic proasta...  bine ca au scapat toti ok(cred)
|
|
|
11-07-09, 18:57
|
|
Renault Driver
 Stage 4
|
Pana una alta un nou accident aseara soldat cu 3 morti pe DN1... Astia daca nu rezolva ceva cu iesirea din tara... It's going to be very bad... http://stirileprotv.ro/video/carnagi...ident/60324647
Nu stiu ... Aici intr-adevar vorbim si de vina soferilor pentru comportamentul iresponsabil .. Dar faptul ca drumul de la Bucuresti catre iesirea din tara inspre Ungaria (Nadlac sau Bors) se face de la Sibiu pe un drum cu 2 benzi ce este foarte aglomerat de masini mari si foarte sinuos da dovada de nepasare din partea autoritatilor...
|
|
|
11-07-09, 19:50
|
|
 Stage 5
|
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-pe-sosea.html
si a mai fost un accident in Mihailesti BZ 2 femei au murit si una grav ranita..soferita a vrut sa depaseasca a intrat intr-un TIR spoi a ricosat intr-un Mercedes Eclasse..acul vitezometrului s-a blocat la 180km/h un audi a4
Halala infrastructura ar trebuii tot guvernantii acuzati de genocid ..au furat miliarde de euro nu au facut autostrazii ,sunt drumuri din anii 50-60 pe care circulau masinii din an in pasti..
Last edited by adrian78bmw; 11-07-09 at 19:54.
|
|
|
12-07-09, 13:37
|
|
 Stage 5
|
Patru familii sunt indoliate in urma unui accident groaznic, produs azi-noapte in judetul Hunedoara. Tragedia a avut loc pe Drumul National 7, unde patru prieteni cu varstele intre 20 si 28 de ani au pierit striviti de rotile unui tir.
Cei patru veneau de la un club din Deva. Unul dintre ei se intorsese vineri din Italia si a iesit cu ceilalti trei prieteni sa sarbatoreasca impreuna. La intoarcere, spun apropiatii, tanarul se simtea obosit. L-a rugat pe unul dintre amicii sai, un baiat de 20 de ani, sa conduca masina. Soferul conducea cu mare viteza, spun martorii, iar masina a derapat si a ajuns pe contrasens, unde a fost spulberata de un tir.
Pentru echipele de descarcerare a fost o lupta cu timpul, in incercarea de a-i scoate pe tineri din masina distrusa. Cei trei baieti si fata nu au avut nicio sansa. S-au stins in bratele medicilor care faceau eforturi supraomenesti ca sa-i salveze.
Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa se pronunte asupra cauzelor tragediei.
Rudele victimelor spun ca toti cei patru tineri erau prieteni din copilarie.
In urma accidentului, circulatia pe DN7, intre Deva si Timisoara, a fost oprita mai bine de doua ore.
In tot acest timp, politistii au deviat traficul pe o ruta ocolitoare.
masina daca mai conteaza un bmw e36
|
|
|
|
|