Azi in jurul orei 15 sub viaductul din Galati am vazut asa ceva.
Nu stiu cum si in ce fel sa intamplat dar era busit foarte tare frontal Fordu Sierra GL-11-RGR.
Bine ca nu au fost oameni in acel Maxi-Taxi.
Unii soferi mai practica curse de conventii in afara programului.
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: ACCIDENTE
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
nu are cum sa fie pe bune...iti dai seama...cred ca este o campanie mai degraba...mai erau astfel de filmulete pe youtube.
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
In incercarea de a-i determina pe locuitorii din Marea Britanie sa nu mai scrie SMS-uri in timp ce conduc, autoritatile locale au creat un clip violent, cu imagini socante. Campania este creata in acelasi stil ca si cea cea gandita pentru purtarea centurii de siguranta.
Mi-am dat seama ca este o campanie dar spuneam asa ca fapt divers ca aveam pielea de gaina pe mine ...
Sunt multe campanii d-astea pe youtube , tot felu de chestii diferite ...
La intrarea pe centura din Galati.
Nu am fost pe faza cand sa intamplat dar mai mult ca sigur cel cu Renault Clio nu a mai suportat de stat la coada si a vrut sa depaseasca prin drepta.
dar sigur ala, acolo si-a lovit masina?...pare asa cam linistit...
adica sta in masina si cu pozitiile aprinse..?!...este cam ciudat
In primele doua poze nu e in masina, in prima chiar vorbeste cu un politist (cred). In a treia poza probabil astepta sa se miste auto-trenul ca sa traga masina pe dreapta.
Da sa agatat in bara metalica de la trailer.
In timpu acela o dadea cu spatele si tiru cu fata ca sa elibereze traficu.
Este curba si e foarte ingust.
Intre timp alt accident...
VW Golf III ( nimeni nu a patit nimic )
Viteza si nerespectarea distantei fata de alti participanti la trafic a adus Golf-ul in starea de fata.
Da sa agatat in bara metalica de la trailer.
In timpu acela o dadea cu spatele si tiru cu fata ca sa elibereze traficu.
Este curba si e foarte ingust.
Intre timp alt accident...
VW Golf III ( nimeni nu a patit nimic )
Viteza si nerespectarea distantei fata de alti participanti la trafic a adus Golf-ul in starea de fata.
Sigur avea viteza mare.....
Daca la ce am vazut eu si am postat la pagina 41 posturile cu numarul 603 si 606, avea 50 km/h....dapoi aici daca avea peste 100 km/h cred si eu asa ceva....