Dumnezeule MARE!!! cate poti vedea pe aici (in afara de off topicul multora...) ce poti sa zici cand vezi asa ceva??OAMENI INCOSTIENTI! (de cele mai multe ori)...am avut si eu ocazia de multe ori sa vad accidente in direct sau chiar sa ajut la prevenirea accidentelor (mai ales in depasiri cand vrea boul sa te depaseasca chiar dak vine ceva din sens opus)...nu ai ce sa le faci...
aq...sa va zic ce am patzit si eu aq 2 ani (21 ian 200
...plecasem de acasa cu masina si la vreo 4 - 500 m de casa o patzesc...da urat de tot. aq sa va zic cum a stat treaba: se ingana ziua cu noaptea si ploua marunt. un bou din sens opus a oprit masina in sosea sa coboare cineva si statea cu faza lunga...nu mai tzin minte ce aveam in cap atunci dar nu l_am mai blitzat pe asta (de obicei asa fac) si apuc doar sa franez (nu brusc) pt ca aveam sentimentu ca e cineva prin dreptul lui...si chiar in dreptul masinii o bubuitura puternica...prima oara crezusem ca am luat un cap de pod ceva...masina era facuta praf (capoda, spoler, far + semnalizare drapra, parbriz, grila, radiator, pompa de apa etc). cand ma uit in spatele masinii ce sa vad...era un om care zacea chiar in coltzul din dreapta spate...am sunat la 112, si apoi mi_am dat seama ca el era deja mort...ala cu masina a dat sa plece insa l_am oprit...i_am zis sa mergem la spital...nici nu mai stiu bine ce a fost...eram prea bulversat atunci...
1 an de zile m_au purtat pe drumuri. s_a facut expertiza si s_a constatat ca mergeam cu 46,7 km/h (era in localitate) si ca a fost vina pietonului ca a traversat neregulamentar...spatul de franare a fost de aprox. 1m si ca sa_l fi evitat trebuia sa merg cu max 3km/h
ce vreau sa va mai zic: toate chestiile astea se pot intampla oricui...de aia fratzilor tre sa fim mai atenti la volan si sa o lasam mai usor cu viteza...inainte ma credeam si eu "mare shofer"...dar te linistesti imediat dupa ce o patzesti. nu toti care vad accidente live sau pe net se linistest...ci majoritatea dupa ce o musca...dupa parerea mea...EXPERIENTZA ISI ZICE CUVANTUL