Incerc sa vad daca s-au mai postat accidente si altceva in afara de off-topic nu vad ...
De ce nu va contrariati pe un topic separat?
îti plac asa de mult accidentele? Uita-te pe WEB CAST-ul de la Antena 1, Observator 19 de ieri 18.12.2009 si ai o colectie întreaga pîna cînd se mai posteaza ceva filmuletze cu cadavre si tinichiele torsionate pe aici.
Daca e dorit pot sa postez si eu de aici cîteva, ca acum e sezonul troznelilor si aici. Diferente însa ca aici nu se arata cadavre macelarite prin vrackurile de tabla torsionata ca în tara.
Ai interpretat gresit ...
De ce se topicul se numeste "ACCIDENTE"?
Citez ce s-a scris in primul post al topicului: "Hai sa facem o rubricutza si cu accidentele pe care le-atzi vazut ..cu masini rupte de aici din romania sa i-a exemplu si altzii care nu au trecut prin asha ceva sa se fereasca de viteza , alcool si mai ales de nebunia primilor kilometii cand toata lumea se crede Michael Schumacher !" Nu ma intereseaza pe mine ce arata cei de la Antena 1 ... Banuiam ca aici posteaza userii ce au vazut si fotografiat un accident, dar vad ca se posteaza numai discutii contradictorii ...
Accident in jur de ora 16 pe Vacaresti...din ce am inteles venea dinspre Big si a dat intr-o groapa, a pierdut controlul volanului si s-a infipt in stalp. Soferul a murit (21 de ani) iar taicasu e in stare grava din ce am inteles...Dumnezeu sa-l ierte!
Ninsoara din capitala din aceasta seara a cam dat batai de cap unor soferi care au crezut ca este vara si probabil au si schimbat cauciucurile, mai pe scurt un bmw e 46 a pierdut controlul si a rupt un pom mai mic spre norocu lui....
Accident 17 ian. 2010 - Un BMW E36 a intrat in scarile unei cladiri cu 220 km/h, apoi s-a rasturnat inca vreo 50-70 de metri in aer. Rezultatul... un mort si un ranit. Tipul era vecin cu mine nu il cunosc... am auzit pe la baietii din cartier ca era motor de 1.8 injectie sport... dar cam greu sa ajunga 1.8is la 220 km/h in Alexandria pe strada Dunarii unde s-a intamplat nenorocirea cred ca era mai mare si mai puternic motorul... din cate am inteles si ce am vazut dupa accident BMW-ul circula cu 220 km/h a pierdut controlul volanului apoi a intrat in scarile unei cladiri, a rupt o alta parte din din scari apoi a trecut la limita pe langa un Espero apoi masina s-a rasucit in aer de cateva ori pe o lungime de 50- 70 de metri. Tipul avea o sticla goala in masina care mirosea a alcol. Cam atat stiu eu de la fata locului... Accidentul s-a petrecut acum 4 zile in Alexandria pe strada Dunarii in dreptul cladirii Administratiei Fiscale la ora 7 dimineata.
Dumnezeu sa il ierte.
filmul de dupa accident: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-politist.html
poze cu reconstituirea accidentului: http://totalimpact.ro/stiri/436-reco...identului.html