Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-05-10, 21:58   #1081
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]
Default Re: ACCIDENTE

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Şi a lăsat ăsta cale liberă tramvaiului?
Se vede in prima poza ce cale libera a lasat tramvaiului
Alex30 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-10, 22:17   #1082
lover23

Stage 3

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Şi a lăsat ăsta cale liberă tramvaiului?
probabil tramvaiul a ajuns ulterior
nu stam sa despicam firul in patru
din punct de vedere legal cel cu skoda e vinovat nu cel cu bmw
lover23 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-10, 22:43   #1083
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by lover23 View Post
Da, tramvaiul a venit cam la 5 minute dupa accident...
Old 02-05-10, 23:04   #1084
Dolce CST
VW Driver

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[VW]

Quote:
Originally Posted by lover23 View Post
Cel mai bine ca sa aflati cine ii vinovat ii sa mergeti la politie si sa aflati
Dolce CST is offline   Reply With Quote
Old 03-05-10, 01:51   #1085
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

Astazi venind dinspre Pasaj Lujerului, incadrat pe a 3-a banda pentru stanga, directia bd. Timisoara sens spre Afi, drumul avand 4 benzi pe sens, am ajuns la semafor, care inainte sa opresc, s-a schimbat in culoarea verde pentru stanga, banda pe care ma incadrasem, am plecat de pe loc, dar automobilul de pe banda 4, cea de langa linia de tramvai, al carui sofer vorbea la telefon, nu a mai tinut banda lui, acrosandu-ma in aripa stanga spate. Am oprit pe dreapta la floraria aia acolo, respectivul vroia asigurarea mea, spunand ca eu sunt de vina, am incercat sa-i explic, dar nu aveam cu cine discuta, o tinea pe a lui. I-am zis ca ne intalnim la politie. Un baiat, a vazut faza, pentru ca statea la trecerea de pietoni exact unde s-a intamplat accidentul si care s-a oferit sa ma ajute in caz de ceva. M-am dus la sectia de accidente usoare, la cap la Iuliu Maniu, dupa Practiker, unde cel care a intrat in mine, deja terminase si aranjase deja totul. Dupa parerea mea consumase ceva alcool dupa comportamentul care il avea. Acolo am dat declaratie, am facut schita accidentului, la care politistul ma scoate de vina, motivul spus de el a fost ca cel din dreapta trebuie sa il favorizeze pe cel din stanga in terminarea manevrei de viraj la stanga. I-am spus ca eu eram deja in fata lui, din moment ce el m-a lovit cu coltul drept fata in aripa stanga spate a mea. Ma pune sa scriu in declaratie ca am facut alchool testul, care a avut rezultat zero alcool, dar testul nu l-am facut propriu zis, a fost "din gura". Mi-a dat amenda 120 de lei si 3 puncte penalizare si cu masina indoita destul de nasol. Acum vreau sa fac contestatie, chiar nu vreau "sa-i duc in carca" prostia altora care sunt incapabili sa efectueze o manevra la stanga, pastrandu-si banda. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Old 03-05-10, 03:08   #1086
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Quote:
Originally Posted by Dodo_998 View Post
Astazi venind dinspre Pasaj Lujerului, incadrat pe a 3-a banda pentru stanga, directia bd. Timisoara sens spre Afi, drumul avand 4 benzi pe sens, am ajuns la semafor, care inainte sa opresc, s-a schimbat in culoarea verde pentru stanga, banda pe care ma incadrasem, am plecat de pe loc, dar automobilul de pe banda 4, cea de langa linia de tramvai, al carui sofer vorbea la telefon, nu a mai tinut banda lui, acrosandu-ma in aripa stanga spate. Am oprit pe dreapta la floraria aia acolo, respectivul vroia asigurarea mea, spunand ca eu sunt de vina, am incercat sa-i explic, dar nu aveam cu cine discuta, o tinea pe a lui. I-am zis ca ne intalnim la politie. Un baiat, a vazut faza, pentru ca statea la trecerea de pietoni exact unde s-a intamplat accidentul si care s-a oferit sa ma ajute in caz de ceva. M-am dus la sectia de accidente usoare, la cap la Iuliu Maniu, dupa Practiker, unde cel care a intrat in mine, deja terminase si aranjase deja totul. Dupa parerea mea consumase ceva alcool dupa comportamentul care il avea. Acolo am dat declaratie, am facut schita accidentului, la care politistul ma scoate de vina, motivul spus de el a fost ca cel din dreapta trebuie sa il favorizeze pe cel din stanga in terminarea manevrei de viraj la stanga. I-am spus ca eu eram deja in fata lui, din moment ce el m-a lovit cu coltul drept fata in aripa stanga spate a mea. Ma pune sa scriu in declaratie ca am facut alchool testul, care a avut rezultat zero alcool, dar testul nu l-am facut propriu zis, a fost "din gura". Mi-a dat amenda 120 de lei si 3 puncte penalizare si cu masina indoita destul de nasol. Acum vreau sa fac contestatie, chiar nu vreau "sa-i duc in carca" prostia altora care sunt incapabili sa efectueze o manevra la stanga, pastrandu-si banda. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Doamne ajuta sa ti fie de folos in continuare!
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 11-05-10, 13:44   #1087
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

http://stirileprotv.ro/video/tragedi...ident/60422163
Old 11-05-10, 17:16   #1088
GJ 64 GAB

Stage 5

GJ 64 GAB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Off... Cānd vezi aşa ceva nu-ţi mai vine să te urci la volan !
Păcat ...
GJ 64 GAB is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 18:52   #1089
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by GJ 64 GAB View Post
Off... Cānd vezi aşa ceva nu-ţi mai vine să te urci la volan !
Păcat ...
Cand vezi multe nu iti mai vine sa te urci la volan...Asta e cand ne urcam la volan ne asumam un anumit risc. Nu e treaba de cum mergi tu ci de cum merge altu. Poti sa mergi si cu 10km/h ca intra unu in tine si te-a facut praf
Old 12-05-10, 21:32   #1090
GJ 64 GAB

Stage 5

GJ 64 GAB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Alex30 View Post
Cand vezi multe nu iti mai vine sa te urci la volan...Asta e cand ne urcam la volan ne asumam un anumit risc. Nu e treaba de cum mergi tu ci de cum merge altu. Poti sa mergi si cu 10km/h ca intra unu in tine si te-a facut praf
Aşa este...
Nu ştim de ce dobitoci dăm pe drum ...
GJ 64 GAB is offline   Reply With Quote
Old 18-05-10, 12:40   #1091
lord_wader

Stage 5

lord_wader's Avatar

Sunt intr-o dilema: acum vreo 2zile am vazut cum un cetatean cu un ford i-a atins destul de bine aripa unuia ca un logan aproape nou si evident ca a plecat ca un nesimtzit si dupa cate mi-am dat seama era si beat pt. ca nu reausea sa plece de pe loc ba chiar a scapat fordul intr-un gard. Acum ala cu loganu e destul de suparat ca nu stie cine i-a avariat masina.
Sa ii spun cine e vinovatul? daca ii spun, ma cheama ca martor la police si daca ala nu recunoaste imi mai fac si dusmani asa pe gratis. Pe de alta parte ma pun in locul aluia cu necazul si ma gandesc ca am patit si eu asa ceva si nu am mai aflat vinovatul.
Ce credeti?
lord_wader is offline   Reply With Quote
Old 18-05-10, 13:00   #1092
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

clar sa ii spui.numai faptul ca a fugit de la locul faptei si nu a anuntat nu are cum sa-l scoata nevinovat.... plus pagubele
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 18-05-10, 13:06   #1093
LittleM@n

Stage 3

Member of:
[Toyota]

lord_warder, nu te supara pe mine, dar asta e gandirea tipica de roman care ne mananca de zi cu zi; tu iti pui problema daca iti faci dusmani sau nu? dar unde suntem aici, in evul mediu?!
Adevarul ar trebui sa primeze, iar atitudinea oamenilor ar trebui sa fie una corecta si dreapta, nu de frica ca poate se ia ala de tine. Si daca se ia ce?
Ar trebui sa avem coloana vertebrala, sa ne asumam actiunile si sa luam in serios responsabilitatile. Daca pe baiatul cu fordul il doare in papuci de aceste aspecte, macar tu ar trebui sa nu te lasi infulentat de atitudinea pe care o vezi in general la cei din jurul tau.
LittleM@n is offline   Reply With Quote
Old 19-05-10, 00:09   #1094
GABY-DSO
Banned

Stage 4

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...i-barbati.html
GABY-DSO is offline   Reply With Quote
Old 19-05-10, 14:54   #1095
valyh
VW Driver

Stage 5