Cred ca stim toti ca in provicinie se pleaca foarte mult in diferita state europene. Acolo, se cumpara masina, iar la intoarcerea in tara (vacanta sau intoarcere definitiva) vin si acele masini care de cele mai multe ori nu se inmatriculeaza, din motive financiare in unele cazuri sau din motive de baetie, ca nu are unde sa iti trimita amenda de exemplu.
Daca nu ma crezi, asteapta cateva sapt/luni sa vezi noua lege ce vizeaza direct aceste masini... Oare isi bateau astia capu pentru 1-2% din masini?
"In provincie"
Da' ce ma, Bucurestiu' nu-i in Romania? Sau toata lumea pe-aici prin Bucuresti are cate 2 perechi de c**ie?
Uita-te si prin Bucuresti sa vezi cate masini cu numere de Italia sunt, nu mai baga faza cu "provincia" (un termen dupa care eu ma dau in vant), ca nu-i cu nimic diferita capitala de restul tarii.
Cu permisiunea de a corecta.. In bucuresti mori de "inglish meltens" care conduc foarte bine .. Si masinile cu numere "valabile" de Germania.. De Bulgarica nu mai zic nimic..
Daca a spus unu o prostie nu trebuie sa facem acum pe topicu asta Bucuresti vs restu tarii .Daca luam in calcul ca jumate din tara sta in bucuresti , tot o provincie e si bucurestiu .
Chiar e o problema cu masinile astea cu nr straine pentru ca in 90% din cazuri nu au asigurarea valabila si daca e valabila e bataie mare cap sa ti plateasca dauna . M a lovit asta toamna si pe mine unu cu nr de franta(bara spate +stop spart) si am luat greu banii de la el , asigurarea care o avea era doar o hartie de aratat la politie cand il oprea .
Daca a spus unu o prostie nu trebuie sa facem acum pe topicu asta Bucuresti vs restu tarii .Daca luam in calcul ca jumate din tara sta in bucuresti , tot o provincie e si bucurestiu .
Chiar e o problema cu masinile astea cu nr straine pentru ca in 90% din cazuri nu au asigurarea valabila si daca e valabila e bataie mare cap sa ti plateasca dauna . M a lovit asta toamna si pe mine unu cu nr de franta(bara spate +stop spart) si am luat greu banii de la el , asigurarea care o avea era doar o hartie de aratat la politie cand il oprea .
10x la faza cu jumate de tara sta in bucuresti....bucuresti= tara sfanta, toti vin in bucuresti sa inceapa o noua viata =))
in legatura cu topicu, ce trebuie facut daca te loveste unu dasta cu numere straine, exista sanse sa iti repari masina pe asigurarea lui sau cum se face?
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
e uite ca un prieten de-al meu a intrat intr-unu cu numere de bg, care chiar a insistat sa nu mearga la politie, ca si-asa vrea sa duca masina la remat . un e39 )
e uite ca un prieten de-al meu a intrat intr-unu cu numere de bg, care chiar a insistat sa nu mearga la politie, ca si-asa vrea sa duca masina la remat . un e39 )
Īţi dai seama că ăla probabil nu mai avea taxele plătite la maşină sau avea alte belele cu ea.
Chiar crezi că ar duce la Remat un cinciar?
Atentie, DOBITOC la volan.UN DEMENT isi testeaza masina, un papuc incalcand orice regula de circulatie. Astia ar trebui prinsi si batuti la talpi ca pe vremea comunistilor
Nu vad ce ti se pare atat de deosebit, viteza cu care circula ? In portiunile bune de sosea se intampla sa ajungi la viteza asta. Ar fi faptul ca iese in depasire cand vine cineva pe contrasens, insa nu e vina lui ca romani au inventat solutia magnifica "o banda + jumate". Si pana la urma unde este accidentul ?