Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 26-09-09, 21:10   #736
polon3zZo
BMW Driver

Stage 2

polon3zZo's Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: ACCIDENTE

rip horia !
polon3zZo is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 21:48   #737
Messerschmitt
Dacia Driver

Stage 5

Messerschmitt's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

o patanie de-a mea,un ML zgariat iar mie mi-a sarit capota si spoileru in boscheti...sincer m-am uitat pe toate paginile acum...de la inceput...hmmm pe la 23:00 cica ma duc in oras sa ma dau cu inca cativa...dar nu cred ca ma mai duc am vazut ce face viteza!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P8170030.JPG
Views:	322
Size:	1.35 MB
ID:	1102986  
Messerschmitt is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 10:51   #738
wise SashA

Stock

wise SashA's Avatar

RIP fratele meu, sa fii cel mai bun acolo sus!!! si sa iti dea Dumnezeu cea mai smechera masina sa te plimbi cu ea!!!

Last edited by wise SashA; 27-09-09 at 10:56.
wise SashA is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 14:24   #739
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Cinci vieti s-au sfarsit brusc in aceasta dimineata in conditii dramatice pe o sosea din Ialomita. Erau cinci tineri, patru baieti si o fata, nici unul mai mare de 25 de ani, care se intorceau acasa de la o discoteca.

Intr-o secunda neagra masina lor a iesit de pe drum si s-a rasturnat pe camp. Politistii cred ca soferul ar fi adormit la volan, obosit dupa o noapte de distractie.

Tragedia s-a petrecut pe soseaua Slobozia - Urziceni, la numai doi kilometri de discoteca in care cei patru baieti si prietena unuia dintre ei, toti cu varste pana in 25 de ani, s-au distrat pentru ultima oara. Cel care a anuntat cumplitul accident este un sofer pe langa care tinerii tocmai trecusera, in viteza, cu masina.

Masina a iesit de pe sosea, a lovit trei copaci de pe margine si a aterizat pe camp. Autoturismul s-a rupt in bucati, iar cele cinci victime n-au avut nici o sansa.

Acul vitezometrului s-a oprit la 90 de kilometri, o viteza la care, spun anchetatorii, soferul ar fi putut evita impactul.

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...discoteca.html

Tragedia s-a produs pe DN1, in zona localitatii sibiene Sacel.Pe o ceata densa, un barbat inconstient care conducea masina unei firme de pompe funebre a vrut sa depaseasca un microbuz plin cu cetateni bulgari si a zdrobit autoturismul care venea din fata.

A nenorocit o familie nevinovata: soferul, mama sa si baiatul de 10 ani. Cel care a provocat accidentul va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Primele cercetari ale politistilor arata ca vinovat de producerea accidentului este soferul masinii de pompe funebre, care se indrepta dinspre Sibiu spre Sebes si care a intrat in depasirea microbuzului, lovind autoturismul.

In urma impactului, soferul din autoturism si mama sa au murit pe loc, iar copilul in varsta de zece ani, din aceeasi masina, a murit in drum spre spital.

Au mai fost raniti raniti soferul masinii de pompe funebre si sotia soferului autoturismului.

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-accident.html

Last edited by adrian78bmw; 27-09-09 at 14:27.
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 16:42   #740
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ...

Pacat ca viteza si terebilismul nu isi au limite ...
DTH is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 16:44   #741
Messerschmitt
Dacia Driver

Stage 5

Messerschmitt's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

era blocat predealu...am vrut sa merg la un suc in Sinaia si deh blocat pe toti ii trimiteau pe cheia...sigur era urat.. pacat si duminica se intampla dinastea:
Old 28-09-09, 00:05   #742
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Un exemplu bun e DN2 (E85), unde, de cānd l-au lărgit la 2+2 benzi au fost nevoiţi să scoată pomii de pe marginea drumului. De atunci nu au mai fost ştiri săptămānale cu morţi mulţi şi vieţi ciuntite din cauza copacilor, şi e bine să fi rămas aşa. Poate luăm şi noi exemplu de la alţii şi īnvăţăm să punem perdea verde (tufişuri, arboret care nu se dezvoltă pānă la un nivel periculos etc) aşa cum vedem cu toţii prin alte ţări.
Pānă şi bulgarii ne-au luat-o cu mulţi ani īnainte cu treaba asta, numai noi plantăm stejari şi plopi, plus capete de poduri īn toate zonele periculoase, de zici că e cursă cu obstacole, să te ferească ăl de sus să ai vreun moment de ezitare şi să prinzi cu o roată acostamentul, că ştirile de la ora 5 te mănāncă...

Last edited by aleks; 28-09-09 at 00:26.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 28-09-09, 00:16   #743
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Pānă şi bulgarii ne-au luat-o cu mulţi ani īnainte cu treaba asta, numai noi plantăm stejari şi plopi, plus capete de poduri īn toate zonele periculoase, de zici că e cursă cu obstacole, să te ferească ăl de sus să ai vreun moment de ezitare şi să prinzi cu o raotă acostamentul, că ştirile de la ora 5 te mănāncă...
Ma adauga si o caruta in curba sau la iesirea din curba si ai reteta perfecta pentru dezastru.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 28-09-09, 00:32   #744
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

si eu m am gandeam la pomii astia de multe ori,... nu inteleg de ce paralel cu orice sosea sunt pomi din 50 in 50 metri..
Romania habar nu are de ce e un pom si la ce ajuta el..se taie pomi in prostie se defriseaza cele mai mari paduri, dar se planteaza pe marginea autostrazilor ( sa nu mai fie asa mare poluarea) .

Sunt sigur ca s-ar diminua cu 30% accidentele de peste tot daca pomii ar fi mutati la 50 metri de autostrada, asa in cat o masina daca a sarit de pe drum sa aiba timp sa se opreasca pana la acei pomi, mult mai multe accidente de gen (iesiri in decor si luat stalp sau pom in plin) decat alea cu depasiri pe contrasens...

Merita o campanie facuta. multi sfarsesc in pomii aia pusi prosteste pe marginea Drumurilor.
Old 28-09-09, 12:01   #745
Messerschmitt
Dacia Driver

Stage 5

Messerschmitt's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by gelu_r View Post
si eu m am gandeam la pomii astia de multe ori,... nu inteleg de ce paralel cu orice sosea sunt pomi din 50 in 50 metri..
Romania habar nu are de ce e un pom si la ce ajuta el..se taie pomi in prostie se defriseaza cele mai mari paduri, dar se planteaza pe marginea autostrazilor ( sa nu mai fie asa mare poluarea) .

Sunt sigur ca s-ar diminua cu 30% accidentele de peste tot daca pomii ar fi mutati la 50 metri de autostrada, asa in cat o masina daca a sarit de pe drum sa aiba timp sa se opreasca pana la acei pomi, mult mai multe accidente de gen (iesiri in decor si luat stalp sau pom in plin) decat alea cu depasiri pe contrasens...

Merita o campanie facuta. multi sfarsesc in pomii aia pusi prosteste pe marginea Drumurilor.

pomi aia sunt foarte buni iarna...deia se puneau de pe timpuri...Dar avand vedere ca nu am ramas pe vremea lu Ceasca deci incercam sa evoluam am putea inlocui pomi cu tufis sau alte lucruri de genu
Old 28-09-09, 17:51   #746
Bycolleta

Stock

gl-22-gtr
ma refeream la accidentul acela de pe centura cu acea dacie (din galati)
Bycolleta is offline   Reply With Quote
Old 29-09-09, 00:25   #747
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Cinci tineri care se īntorceau de la discotecă şi-au pierdut viaţa după ce au iesit cu maşina de pe şosea, aceasta s-a izbit de un copac şi s-a rupt īn două. Impactul a fost atāt de puternic īncāt şoferul şi tānăra aflată īn dreapta sa au fost decapitaţi.

http://www.antena3.ro/stiri/rutier/v...ita_81175.html

Asta la 90 la ora. Aviz imbecililor care sustin ca "viteza ucide". Viteza nu ucide, ci oprirea brusca, in copacul plantat aiurea pe marginea drumului, ucide. Daca nu era copacul pulii astia erau bine mersi acum. Si multi, multi altii, care au sfarsit in acest mod. Dar din cauza unor handicapati care au creierul cat o nuca si nu realizeaza ca si lor li se poate intampla oricand o astfel de chestie, nu numai "vitezomanilor", copacii raman in continuare acolo. Ba am mai vazut ca unii ii iau si peste picior pe cei care sustin ca acei copaci ar trebui taiati. Ca cee domle, copacii stau foarte bine acolo, ca reduc poluarea si alte aberatii de genul. Adica, in opinia lor, faptul ca reduc poluarea e mai importanta decat faptul ca sute, daca nu mii de oameni mor anual din cauza lor (apropo, da oare daca ar fi plantati la 50 de metri de strada, oare nu mai reduc poluarea ??). Evident, cu asemenea imbecili n-ai ce sa discuti. Poate doar cand o se le moara lor cineva drag strivit de copac, dar chiar si atunci ma indoiesc. Unii sunt prosti si gata, si orice s-ar intampla, ei raman prosti.

Last edited by C63 AMG; 29-09-09 at 00:40.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 29-09-09, 00:38   #748
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by C63 AMG View Post
Viteza nu ucide, ci oprirea brusca, in copacul plantat aiurea pe marginea drumului, ucide.
Bun, perfect de acord cu tine, viteza nu ucide si asta sustin si eu. Dar din ce zici tu pare ca e perfect normal sa zbori asa de dilau de pe drum. Ceva de genul: "Ma plimbam si eu pe drum, la un moment dat zbor de pe el, nimic anormal, si in timp ce zburam eu linistit de pe drum ca sa vezi m-am izbit de copac fir-ar el sa fie de copac". Aia au murit din cauza soferului care a fost suficient de inconstient cat sa se urce in ultimul hal de oboseala la volan (cel putin asa sustine politia). Bine ca s-au oprit in copac, ca daca se opreau in vreo masina de pe contrasens era si mai rau.
Copacii aia de pe marginea drumului mai au si ei rol de a sustine pamantul pe care este turnat drumul...
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 29-09-09, 01:08   #749
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

copacii aia nu au nici un rol .sunt plantati de niste "poeti" pe vremurile comuniste , asa sa se vada frumos si sa fie umbra .in cazu de fata vina a fost a soferului ,dar chiar daca a fost vina lui , ar mai fi putut avea o sansa, si el si ceilailti pasageri . sunt sute care nu au avut nici o vina si au sfarsit incolaciti de plop .

in multe zone din tara am vazut ca sa inceput scoaterea lor , bine ca realizeaza ca fac mai mult rau decat bine .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 29-09-09, 01:20   #750
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
Bun, perfect de acord cu tine, viteza nu ucide si asta sustin si eu. Dar din ce zici tu pare ca e perfect normal sa zbori asa de dilau de pe drum. Ceva de genul: "Ma plimbam si eu pe drum, la un moment dat zbor de pe el, nimic anormal, si in timp ce zburam eu linistit de pe drum ca sa vezi m-am izbit de copac fir-ar el sa fie de copac".
Nu e deloc normal, dar astfel de lucruri se mai intampla. Fie ca iti explodeaza un cauciuc, fie ca incerci sa eviti ceva, de exemplu o groapa sau o mortaciune aflata pe mijlocul drumului, fie ca e umed sau gheata pe jos si pierzi aderenta, fie ca atipesti la volan, fie ca nu esti atent pentru o secunda, oricand poti sa pierzi controlul masinii si sa iesi in decor. Sau poate sa-ti intre unul pe contrasens si sa fi nevoit sa iesi in decor, ca sa nu intre ala in tine, sau sa-ti sara un animal in fata, iar tu din instinct sa incerci sa-l eviti, si astfel sa ajungi in copac. Dar tocmai pentru situatii din astea de urgenta trebuie sa existe un spatiu bine delimitat intre sosea si acestia. Nu sa ai copacii plantati la un metru de sosea, ca sa te izbesti de ei imediat cand se intampla una din chestiile de mai sus, fara sa ai timp nici macar sa reactionezi. Ca de intamplat ele se intampla oricum, si cred ca asta e clar. Deci tocmai de aia, pentru ca stii ele se intampla, din varii motive (inexperienta, oboseala, defectiuni tehnice, gropi, strada alunecoasa, etc), trebuie (ma refer la autoritati aici) sa iei masuri in asa fel incat o simpla greseala sau un moment de ezitare al soferului sa nu coste viata lui, sau a pasagerilor sai. Ca de obicei in astfel de accidente nu mor doar soferii, ci toti cei aflati in masina, dupa cum se poate vedea.

Quote:
Aia au murit din cauza soferului care a fost suficient de inconstient cat sa se urce in ultimul hal de oboseala la volan (cel putin asa sustine politia).
Aiurea, politia n-are de unde sa stie cat de obosit, sau beat, era ala cand s-a urcat la volan. Astea nu sunt decat simple speculatii. Probabil ca el s-a simtit in stare sa conduca ca altfel nu se urca la volan. Si presupunand ca era obosit, sau baut, asta inseamna ca merita sa moara, impreuna cu ceilalti patru pasageri ? Trebuie sa fi cu adevarat sadic sa sustii asa ceva.

Quote:
Bine ca s-au oprit in copac, ca daca se opreau in vreo masina de pe contrasens era si mai rau.
Posibil, dar totusi nu era mai "bine" daca se opreau in camp, si nu murea nimeni ? Sau daca ala s-a urcat obosit (sau baut) la volan merita sa moara, asta spui tu ??

Plus ca, iti imaginezi ca masina de pe contra-sens, chiar daca vedea din timp ca o alta masina intra pe banda ei, nu putea sa faca nimic ca sa evite impactul, din cauza copacilor ! De fapt e foarte posibil ca in astfel de situatii soferul nevinovat sa traga din instinct de volan, si sa ajunga el in copac, pe cand ala care a intrat pe contrasens sa se redreseze si sa nu pateasca nimic.

Quote:
Copacii aia de pe marginea drumului mai au si ei rol de a sustine pamantul pe care este turnat drumul...
Aberatii. Am vazut atatea drumuri fara copaci pe margine, si n-aveau absolut nimic. Tocmai ca din cauza radacinilor care cresc pe sub ea e foarte posibil sa se deniveleze soseaua.

Last edited by C63 AMG; 29-09-09 at 01:37.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -