Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 30-09-09, 10:59   #766
DjDvr

Stage 3

Default Re: ACCIDENTE

Cate posturi despre copaci si cati oameni care vorbesc despre viteza aia prea mica ca 90 -100 nu le ajunge pe DN.
Da cum se face ma ca in toate tarile civilizate sunt copacii aia pe marginea soselelor ? Sau cum de au aceleasi limite ca la noi?
Atatia vorbesc ca in germania nu e limita de viteza. Nu e pe autostrada atat in rest stau baietii veseli cu cascheta peste tot. Au camere in mare parte a localitatilor si drumurile nationale si la ei trec prin localitati ca si la noi , iar daca faci accident la peste 130 ia deschideti codul rutier german sa vezi ce scrie acolo ca patesti daca faci accident la peste 130.Nu exista limita dar cand intri in germania scie ca viteza sugerata e 130.
Iar la ei nu se merge cu 160 pe drumurile nationale/judete cum se merge la noi si nu sunt atatia 'soferi'' care se ''grabesc''.
Iar la ei nu e ca la noi cu amenzile.Se tot plang oamenii ca iau amenzi etc, dar cati sunt cei care zic ca ii doare la **** de amenzi ca rezolva cu tata mama unchiu sau cine stie ce relatie. Ia mergeti in germania si incercati asa ceva sa vezi cum stati putin la racoare si va trece chefu de asa ceva.

Adevarul e ca ne lipsesc autostrazile si ca un drum din constanta la arad e criminal dar asta nu justifica viteza excesiva.Stii cum e drumu stii ca o sa faci o medie de 60km/h asa ca decizi daca vrei cu masina sau cu alt mijloc de transport/ Nu zic ca vitezomanii sunt de vina dar sincer daca am merge toti intr-o limita a bunului simt eu zic ca ar fi ceva mai putine accidente , iar depasirile facute in 0 vizibilitate .... cat castigi pentru 1 minut care il astepti in plus si depasesti unde vezi .... nu cred ca exista pe forumul asta 1 sofer care sa nu fi fost obligat sa franeze brusc si sa traga spre sant din cauza unui ''sofer'' care se grabea....
E foarte usor sa dai vina pe copaci da nu te uiti si la cum merg soferii ...

Last edited by DjDvr; 30-09-09 at 11:07.
DjDvr is offline   Reply With Quote
Old 30-09-09, 11:10   #767
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Ca să nu mă repet, raspunsul de deaspura e tipic pentru genul de schimb de monologuri de pe forum, că dialog nu face nimeni.
Fiecare extrage părtile care-i avantajează muşchii umflaţi şi apelativele superior-zemflemitoare, după care face un post în care trânteşte cu toţi de podea.
O să-mi dau singur quote la fiecare răspuns din ăsta, şi când o să fiu contrazis corect pe fiecare punct pe care l-am scris acolo o să spun că da, aveţi dreptate, până atunci, bateţi apa-n piuă degeaba şi adunaţi posturi inutil.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 15:59   #768
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Da @alecs eu consider ca viteza neadaptata conditiilor de drum este principalul factor cauzator de accidente. Pentru ca noi NU avem drumuri de condus cu 140-180 ! Mai spunea unul ca nu-s de vina vitezomanii care stiu sa conduca bine . Prietene, daca esti vitezoman, automat nu stii sa conduci, vei risca mai mult ca un sofer normal si la un moment dat o sa ti se taie norocul . De ce? Pentru ca esti om si oamenii sunt supusi greselii! Vrei sa alergi cu 200 , du-te frate pe circuit , lasa oamenii de pe drumurile publice sa-si vada de viata lor .
Acum ne luam de copaci , dar cum se intampla de ajungem in copaci? Hai sa razuim tot de pe marginea drumului si sa punem baloti de paie, ca sa traiasca idiotii tip clona nereusita schumacher.
Old 05-10-09, 14:59   #769
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by dreaq View Post
daca esti vitezoman, automat nu stii sa conduci
ai probleme de logică şi jigneşti inutil doar pentru că tu nu poţi concepe că nu toţi şoferii sunt slab pregătiţi, fără experienţă şi cu reflexe proaste.
Old 05-10-09, 15:12   #770
Frizz

Stage 3

Frizz's Avatar

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
ai probleme de logică şi jigneşti inutil doar pentru că tu nu poţi concepe că nu toţi şoferii sunt slab pregătiţi, fără experienţă şi cu reflexe proaste.
Bine spus aleks!

@dreaq - Nu fii atat de sigur pe afirmatiile tale, dupa cum a mai spus aleks, sunt soferi foarte experimentati care stapanesc masinile lor si la viteze mari.
Am prieteni care fac in medie 100.000 de km pe an, si nu numai pe autostrada, oriunde (teren accidentat, drum judetean, etc.) la viteze mari, uneori exagerate si uite ca nu fac accidente!

Numai bine.
Frizz is offline   Reply With Quote
Old 05-10-09, 15:13   #771
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Prevăd că discuţia asta n-o să se termine niciodată aşa că ar fi bine să ne întoarcem la alte accidente, care din păcate apar zilnic...
Old 06-10-09, 13:03   #772
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

pentru că dreaq a ales să jignească drept răspuns la rugamintea de a posta accidente şi nu discuţii fără sfârşit, am să repet ce am scris şi înainte să şterg posturile: revenim la accidente, renunţăm la discuţii sterile şi fără sfârşit.
Old 06-10-09, 16:29   #773
Rommy

Stage 2

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
pentru că dreaq a ales să jignească drept răspuns la rugamintea de a posta accidente şi nu discuţii fără sfârşit, am să repet ce am scris şi înainte să şterg posturile: revenim la accidente, renunţăm la discuţii sterile şi fără sfârşit.
si de asta ai sters numai postul meu?
Rommy is offline   Reply With Quote
Old 06-10-09, 17:31   #774
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Rommy View Post
si de asta ai sters numai postul meu?
Suferiţi de mania persecuţiei?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a.JPG
Views:	219
Size:	27.0 KB
ID:	1116252  
Old 06-10-09, 17:39   #775
EaGle
Banned

Stage 5

Guys, nu mai suntem la gradinita

Revenind la lucruri mai serioase: accident pe DN1 Ploiesti-Bucuresti, 3 Octombrie dimineata pe la 10:30, venind spre Baneasa la 4TuningFESTIVAL.
Intervenise si elicopterul, stie cineva ce s-a inamplat ?
Attached Thumbnails

Name:	DSC_3065.jpg
Views:	217
Size:	3.43 MB
ID:	1116257   Click image for larger version

Name:	DSC_3066.jpg
Views:	111
Size:	2.76 MB
ID:	1116258   Click image for larger version

Name:	DSC_3067.jpg
Views:	171
Size:	3.10 MB
ID:	1116259  

Name:	DSC_3068.jpg
Views:	191
Size:	3.80 MB
ID:	1116260  
EaGle is offline   Reply With Quote
Old 06-10-09, 17:50   #776
Rommy

Stage 2

sorry...m'a bad
Rommy is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 14:40   #777
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Aseara am trecut pe langa un accident in jurul orei 1 sau 2 noaptea , un baiat care a intrat in stalpul pasajului de la unirii cu un Jaguar alb .
Nu am oprit ( nu prea imi place sa vad asa ceva ) am vazut doar ca era foarte multa lume , el era intins pe jos si cand am trecut pe langa masina era facuta zob , airbaguri iesite + fata masinii turtita complet .

Dupa ce am trecut , un prieten a stat pe ganduri si cica l-ar cunoaste pe baiatul accidentat dar nu stie sigur , are careva mai multe detalii ?

Multumesc

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 15:05   #778
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
Aseara am trecut pe langa un accident in jurul orei 1 sau 2 noaptea , un baiat care a intrat in stalpul pasajului de la unirii cu un Jaguar alb .
Nu am oprit ( nu prea imi place sa vad asa ceva ) am vazut doar ca era foarte multa lume , el era intins pe jos si cand am trecut pe langa masina era facuta zob , airbaguri iesite + fata masinii turtita complet .

Dupa ce am trecut , un prieten a stat pe ganduri si cica l-ar cunoaste pe baiatul accidentat dar nu stie sigur , are careva mai multe detalii ?

Multumesc
http://stirileprotv.ro/video/si-a-fa...-euro/60370117

cred ca asta e accidentul..
N3n3a is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 23:05   #779
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Cred ca se uita prin torpedou, sau cine stie ce facea...

Zice acolo, ca isi castiga existenta sofand, deci oare sa nu fie masina lui? oricum...mare pacat pentru masina.
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 12:34   #780
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Da , multumesc baieti ...

Am mai primit detalii ca cica ar fii evitat o duba mare , acuma nu stiu ce facea ca nu am fost de fata ...
DTH is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -