11-12-09, 00:19
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Re: ACCIDENTE
Intradevar, ala care pocneste a 3-a oara masina e un sofer excelent si merita o astfel de masina si pe noi ne roade invidia ca nu avem bani de R8 alb COCALARIS stail. RIIGHT .
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
|
|
|
11-12-09, 00:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Alex_55
ce va roade ca altu are mai mult ca voi, tipic romanesc, invidie, ura, va bucura raul altuia !
v-as da ban pe viata pt ce scrieti aici !
|
pai...bine ca nu esti moderator...ca daca erai, pana acum erai suspendat de vreo 15 ori pentru pareri aiurea.
|
|
|
11-12-09, 00:32
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
da-ne!
ti se pare normal,moral,legal sa mergi prin oras cu viteza suficienta ca sa aduci masina in stadiul ala?
nu-ti doresc,dar cand o sa pierzi pe cineva din inconstienta unuia cu bani,sau a unuia care nu are ce face mai bun decat sa mearga cu viteza atunci o sa intelegi de unde vine "invidia" asta
din pacate banii nu pot cumpara inteligenta
|
|
|
11-12-09, 01:01
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Atunci de ce apar astfel de mesaje doar cand e vorba de o masina scumpa ? Nu ii tin partea, dar au mai fost pe paginile anterioara destul de multe incidente, poate chiar mai grave din inconstienta unora si nu s-au comentat atat de agresiv...
11-12-09, 01:15
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Majoritatea dintre voi nu sunt in stare sa tina 100 cp sub control si aruncati cu noroi in ala? ala a fost prost la volan, dar se pare ca voi sunteti 24/24...
Pe toate topicurile : "vai, ce pacat de masina, ce prost e, de unde are bani, bla bla bla..."
Voi oricum nu aveti timp sa faceti bani ca sunteti prea preocupati de cum ii face altu...
on-topic: nu tot ce zboara se mananca asa ca baieti mai usor cu viteza ca dupaia trebuie sa marcati la casco si service... sau poate mai rau la doamnele asistente...
|
|
|
11-12-09, 01:34
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
stai putin ca nu e vorba de tinut in frau 100 sau 400 de cai,ci de faptul ca unii nu gandesc cand apasa acceleratia
orasul nu e pista de curse si atata timp cat exista niste legi,pai sa fie respectate si de ala (caruia spui tu ca tinem noi scoru in loc sa facem alti bani),cat si de celalalt care merge ca parlitu' cu dacia din 1900toamna nu?
expresii de genu "esti invidios pe banii lui" "tu de ce nu faci bani cat el" nu au ce cauta aici,si asta e mentalitatea romaneasca,cum spui ceva de rau pe buna dreptate despre cineva,dintr-o data esti invidios pe bunastarea lui
uite ca nu sunt invidios,nu poti sti ce bani am eu,cum nici eu nu stiu ce bani are el,doar ca uneori poti presupune dupa felul cum se afiseaza in lume
nici intr-un caz nu doresc oricui de pe lumea asta sa moara doar pentru ca are bani,poate reiese asta din mesajele de mai sus,bine ca a scapat dar pacat ca nu se invata minte,repara masina,sau cumpara alta si iar goneste ca nebunu fara sa aiba vreo limita,doar ca uneori se lasa cu mortaciuni,si vezi parintii si cunoscutii la tv "a fost un baiat bun,n-a facut rau nimanui";eh uite ca a fost baiat bun pana a calcat pe bec cat sa-l sparga,din momentul in care a depasit viteza legala cu 20-50-100km/h n-a mai fost baiatu mamii cuminte,a fost un nebun care fie a stiut prea bine ce face,a riscat constient stiind ca drumu e liber,uscat,fara cai porci carute tractoare,sau a fost doar un simplu nebun,fara nici un fel de legatura cu realitatea,astia din urma sunt mai periculosi pentru ca de obicei cred ca au experienta cand de fapt au avut noroc ca pana atunci sa nu pateasca nimic
nimeni nu e perfect,toti gresim intr-o masura mai mica sau mai mare,si de pe margine greselile unora ni se par de neconceput dar unii mai si gandesc inainte sa se urce la volan,si cu asta am terminat orice discutie legata de invidia pe banii altora
|
|
|
11-12-09, 13:00
|
|
Stage 1
|
Quote:
ce va roade ca altu are mai mult ca voi, tipic romanesc, invidie, ura, va bucura raul altuia !
|
Ce are mai mult? 3 accidente cu masina aia!
Invidios nuu mirat cum un sofer asa experimentat si pilot prin oras su o asemenea masina si asa inconstient poate sa omoare cativa deodata.
Sati dau exemple ? Pe zebra pe trotuar prin parc vine cu viteza si cu experienta si te distruge.
De ce sa fiu invidios ? Poate sa aibe si Bugati nu ma intereseaza idea e ca te omoara fara sati dai seama ce se intampla.
Pace.
|
|
|
11-12-09, 13:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Parere mea ca au sarit toti pe el "vai, ce pacat de masina, ce prost e, de unde are bani, bla bla bla..." pt ca multi dintre copii de bani gata u masini puternice numai asta stiu sa faca.. pt ca se cred zei. ca taicasu e judecator, avocat si parlamentar... ca daca era unu care a muncit cat de cat pt o masina nu cred ca o dadea dauna de 3 ori.. asta e parerea mea.. daca sunteti pe aici care va simtiti cu musca pe caciula.. e trist. bafta
|
|
|
11-12-09, 15:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Snoopz
banuiesc că e aceeaşi maşina care colinda Galaţiul
|
Nu e ala.
Mai este unu in braila.
Cel din Galati are X-XX-EUR si cel de Braila are XX-XX-CHI
|
|
|
11-12-09, 16:58
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
baiatul cu r8-ul nu e nici politician si nici nu i-a cumparat mamica masina... asta pt unii care presupun doar... e masina lui personala luata din banii lui facuti in diverse moduri, nu e treaba nimanui cum exact, si cat timp pe el nu-l doare sufletul de masina si e ok... toata treaba e ok...chiar el a spus ca asa a fost sortit sa fie... p.s.: nu are nici casco masina
|
|
|
11-12-09, 17:02
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Quote:
Originally Posted by Marian20
baiatul cu r8-ul nu e nici politician si nici nu i-a cumparat mamica masina... asta pt unii care presupun doar... e masina lui personala luata din banii lui facuti in diverse moduri, nu e treaba nimanui cum exact, si cat timp pe el nu-l doare sufletul de masina si e ok... toata treaba e ok...chiar el a spus ca asa a fost sortit sa fie... p.s.: nu are nici casco masina
|
Ja la caruta ca te mugdara gagiu praleo!
|
|
|
11-12-09, 17:06
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sh4d0w
Ce are mai mult? 3 accidente cu masina aia!
Invidios nuu mirat cum un sofer asa experimentat si pilot prin oras su o asemenea masina si asa inconstient poate sa omoare cativa deodata.
Sati dau exemple ? Pe zebra pe trotuar prin parc vine cu viteza si cu experienta si te distruge.
De ce sa fiu invidios ? Poate sa aibe si Bugati nu ma intereseaza idea e ca te omoara fara sati dai seama ce se intampla.
Pace.
|
Ideea e ca in momentul cand o sa citesti mesajul asta poate sa fiu un cutremur mare si sa-ti cada tavanul in cap... sau poti sa te enervezi sa scapi tigara pe jos fara sa-ti dai seama si iei foc ca sobolanii la tine in casa... tot mort te numesti in oricare din cazuri... asa ca daca e sa se intample se intampla... nu cred ca e cazul sa-ti faci griji ca o sa te zboare vreunu din asta... daca e sa ai tu norocul asta... nu-ti face griji o sa tinem cont si de tine in statistici!
Unii chiar comentati pt ca nu aveti altceva mai bun de facut pe aici pe bune... sa-mi spuna mie unu ca daca ar avea r8 ar merge cu el "batraneste" sau la consum... i-ati tot da pana iar sari rotile... in cazul de fata i-au sarit deja... asa ca nu mai faceti pe mironositele atat ca-s satul de cati viteji vad cu orice fel de masina... si fiecare care intra pe forumul asta i-a dat macar o data cat a putut masina... chiar si prin oras...
|
|
|
11-12-09, 23:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Marian20
Ideea e ca in momentul cand o sa citesti mesajul asta poate sa fiu un cutremur mare si sa-ti cada tavanul in cap... sau poti sa te enervezi sa scapi tigara pe jos fara sa-ti dai seama si iei foc ca sobolanii la tine in casa... tot mort te numesti in oricare din cazuri... asa ca daca e sa se intample se intampla... nu cred ca e cazul sa-ti faci griji ca o sa te zboare vreunu din asta... daca e sa ai tu norocul asta... nu-ti face griji o sa tinem cont si de tine in statistici!
Unii chiar comentati pt ca nu aveti altceva mai bun de facut pe aici pe bune... sa-mi spuna mie unu ca daca ar avea r8 ar merge cu el "batraneste" sau la consum... i-ati tot da pana iar sari rotile... in cazul de fata i-au sarit deja... asa ca nu mai faceti pe mironositele atat ca-s satul de cati viteji vad cu orice fel de masina... si fiecare care intra pe forumul asta i-a dat macar o data cat a putut masina... chiar si prin oras...
|
Pai hai sa ne luam R8 si sa il "lipim" repede de stalp, ca doar ne permite infrastructura. Marian20, tu ai nevoie de un Reality Check.
|
|
|
11-12-09, 23:45
|
|
Renault Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Alex_55
|
si ce propui ? sa-i dam o bere ?
|
|
|
12-12-09, 01:14
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Pai hai sa ne luam R8 si sa il "lipim" repede de stalp, ca doar ne permite infrastructura. Marian20, tu ai nevoie de un Reality Check.
|
Sincer cred ca doar tie ar putea sa-ti foloseasca... eu unul ti-am prezentat realitatea asa ca.. mai gandeste-te... iar realitatea este exact cea de mai sus... toti o facem... nimeni nu recunoaste... daca unu greseste e tampit nebun si-n toate felurile... ideea e ca i se poate intampla oricui...
Cat despre infrastructura... mai mult de dacie nu ne permite ... dar asta nu inseamna ca o sa ne luam numai dacii... ne luam ce masini vrem ca cica traim in democratie si fiecare face ce crede de cuviinta cu ea...
Last edited by Marian20; 12-12-09 at 01:16.
|
|
|
|
|