16-12-09, 22:43
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Re: ACCIDENTE
Quote:
Originally Posted by Mimi17
|
oribil .....mda ....mai bine nu ma uitam
Last edited by DTH; 16-12-09 at 22:46.
|
|
|
17-12-09, 02:06
|
|
Banned
Stage 5
|
Nu mai īntreb ce cauciucuri o fi avut "nenea" pe vremea asta buna.
Aici īn Duisburg a īnceput de pe la ora 20 sa ninga. Nu e cine stie ce dar din cauza ca de vre-o saptamīna e frig al naibii, s-a prins imediat.
Nici bine nu s-a facut alb pe jos, deja am vazut girofaruri galbene si masinile īmprasteau mecanic zgura cu sare pe sosea. Acum sīnt soselele curate, doar ude ca dupa o ploaie normala chit ca continua sa ninga.
Am fost vreo jumate de ora cu cīinele afara, numai cīt m-am plimbat cu el prin apropiere au trecut cu masinile de īmprastiat sare si zgura (antiderapant) de cel putin 3 ori.
Acum e ora 01:05 si daca ma uit afara masinile care trec nu merg cu mai mult de 30 - 40 km/h chit ca se poate spune ca soseaua e curata bec.
Ce-i acolo e pur si simplu DEZAAAASTRU !!!!
lipseste cea mai elementara logica de organizare a celora raspunzatori pt. curatenea strazii.
|
|
|
17-12-09, 02:21
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Cyber ai dat copy/paste la ce ai scris dupa alt topic .Am inteles ideea , la voi se curata strazile, la noi nu . Noi suntem aici ,voi acolo. Noua ne este mai greu , voua nu .Voi ati omorat evrei noi nu. Voi aveti multi gay , noi nu .....mai continuam ?
|
|
|
17-12-09, 02:25
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
sunt multi gay si aici doar ca aici sunt mai pudici
poti sa ai si mama anvelopelor de iarna,decat daca au tinte te mai pot salva din anumite situatii,si dupa cum vezi cele mai proaste situatii sunt omniprezente aici in fundul asta de lume
|
|
|
17-12-09, 02:35
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DOHC16
Cyber ai dat copy/paste la ce ai scris dupa alt topic .
|
Da pt. ca am postat gresit dincolo īn celalalt topic
|
|
|
17-12-09, 09:25
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
CyberCSX, oricat de mult iti place sa discuti despre anvelopele de iarna, aici chiar nu isi avea loc discutia asta, sa nu mai amintim de curatarea drumului. Asa cum au spus si martorii accidentului, masina decedatului nu a derapat, ci a intrat direct in microbuz. Probabil a avut o problema de sanatate sau a consumat alcool.
|
17-12-09, 10:41
|
|
Banned
Stage 5
|
Si eu īmi pun īntrebarea, oare ce viteza o fi avut cu vechitura aia pe asa o vreme, de a reusit s-o sifoneze īn asa hal īncīt sa dea ortu popii, sau sa ma gīndesc la....... SIGURANTA PASIVA a caroseriei care s-a sifonat pīna īn tavan, caroseriei vechi de peste 20 de ani care nu corespunde nici cīt negru sub unghie standardelor de azi.
Cred ca daca avea o masina cīt de cīt mai moderna, scapa cu viata.
|
|
|
17-12-09, 13:29
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Si eu īmi pun īntrebarea, oare ce viteza o fi avut cu vechitura aia pe asa o vreme, de a reusit s-o sifoneze īn asa hal īncīt sa dea ortu popii, sau sa ma gīndesc la....... SIGURANTA PASIVA a caroseriei care s-a sifonat pīna īn tavan, caroseriei vechi de peste 20 de ani care nu corespunde nici cīt negru sub unghie standardelor de azi.
|
iti garantez eu ca mai mult de 50 nu avea.. max.. am vaz un accident cu o dacie dasta 1300 si un touareg.. cel cu toaregu intrase in spatele daciei.. si pana la spataru soferului masina era PRAF si cel cu vw avea bara cazuta si un far spart... deci...
|
|
|
17-12-09, 13:57
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Suzuki]
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
SIGURANTA PASIVA a caroseriei care s-a sifonat pīna īn tavan, caroseriei vechi de peste 20 de ani care nu corespunde nici cīt negru sub unghie standardelor de azi.
|
Da,pai adevaru e ca ala mergea de placere cu harbu ala.Era dragostea lui de-o viata.Nu imi pot imagina ca poate ala (ca si multi altii) nu avea bani pt altceva. Valabil pt f multa lume din tara asta.
|
|
|
17-12-09, 14:24
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Corect Andrei. Adevarul e ca romanii sunt asa de bogati incat pot sa isi ia orice masina, si merg cu daciile alea ( care sunt cartoane pe langa majoritatea celorlalte masini si asta o spun fara a avea intentii jignitoare) de placere. Idiot minds. E vina alora care nu sunt in stare sa tina drumurile curate desi se maimutaresc pe la TV cu utilajele lor de prima clasa.
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
|
|
|
17-12-09, 16:30
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by Andrei Suzuki
Da,pai adevaru e ca ala mergea de placere cu harbu ala.Era dragostea lui de-o viata.Nu imi pot imagina ca poate ala (ca si multi altii) nu avea bani pt altceva. Valabil pt f multa lume din tara asta.
|
tu crezi ca daca am avea bani sa ne luam ferrari am mai merge cu daciile ? Intreb si eu asa...ca vad ca i-ai facut bogati pe toti romanii.
Last edited by Alex30; 17-12-09 at 16:34.
|
|
|
17-12-09, 16:41
|
|
Stage 5
|
Te sfatuiesc sa mai citesti odata ce am scris.
|
|
|
17-12-09, 17:25
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by Andrei Suzuki
Te sfatuiesc sa mai citesti odata ce am scris.
|
Din ce am inteles eu te-ai referit la ala ca are bani dar merge cu dacia ca e iubirea lui de o viata (asta cam asa e)...eu cred ca daca ar avea bani nu ar mai merge cu aia. Daca am inteles eu gresit asta e..
Last edited by Alex30; 17-12-09 at 17:31.
|
|
|
17-12-09, 17:32
|
|
Stage 5
|
Frate,o ziceam ironic.Era o replica la ce a zis Cyber... cum ca daca avea o masina moderna poate scapa. Doamne..
|
|
|
|
|