21-04-10, 12:46
|
|
Stage 5
|
Re: ACCIDENTE
Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb
Nu vad ce ti se pare atat de deosebit, viteza cu care circula ? In portiunile bune de sosea se intampla sa ajungi la viteza asta. Ar fi faptul ca iese in depasire cand vine cineva pe contrasens, insa nu e vina lui ca romani au inventat solutia magnifica "o banda + jumate". Si pana la urma unde este accidentul ?
|
Eu zic sa urmaresti si celelalte filmulete ale lui
Iar in filmuletzul de mai sus sa iei in calcul si faptul ca merge cu 140 pe carosabil alunecos. Nu mai stau acum sa analizez ce reguli incalca dar ratiunea si bunul simtz imi spune ca nu e de bine asa ceva. Acuma daca si tu faci parte din aceeasi categorie de persoane care incalca normele bunului simtz normal ca nu o sa ti se para ceva iesit din comun
Last edited by lord_wader; 21-04-10 at 12:53.
|
|
|
21-04-10, 13:19
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Rally] [VW]
|
|
|
|
21-04-10, 13:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Într-adevăr tragic.
Oboseala şi dorinţa de a ajunge cât mai repede acasă, şi-au spus cuvântul. Păcat!
|
|
|
24-04-10, 00:22
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Am trecut acum circa o ora şi ceva pe Fundeni unde am dat de un accident cred că foarte grav ...dacă are cineva mai multe informaţii despre el ...să posteze aici ...
Last edited by DTH; 24-04-10 at 00:30.
|
|
|
24-04-10, 18:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Nu vad ce ti se pare atat de deosebit, ...?
|
Goana pe ploaie cu un papuc ce are frane vai de ele dezechilibrate inca din fabrica,stabilitate de doi bani ,posibil anvelope la limita maxima a uzurii,120 la ora in localitate iti spune ceva?
# luni pe tusa ,i-as da fara pardon.Daca e profesionist,sa care marfa patronului cu roaba.
24-04-10, 18:27
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Nu vad ce ti se pare atat de deosebit, ...?
|
Goana pe ploaie cu un papuc ce are frane vai de ele dezechilibrate inca din fabrica,stabilitate de doi bani ,posibil anvelope la limita maxima a uzurii,120 la ora in localitate iti spune ceva?
3 luni pe tusa ,i-as da fara pardon.Daca e profesionist,sa care marfa patronului cu roaba.
|
|
|
25-04-10, 14:58
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by anabolik
|
I s-a dat si lui de o tuica sau sa bage un ban la o pacanea
Serios acum, ala cand iese din masina nu se uita sa vada daca a ranit pe cineva, se duce direct pe partea dreapta sa vada cat de lovita e. Ce cretin...
|
|
|
25-04-10, 15:11
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
I s-a dat si lui de o tuica sau sa bage un ban la o pacanea
Serios acum, ala cand iese din masina nu se uita sa vada daca a ranit pe cineva, se duce direct pe partea dreapta sa vada cat de lovita e. Ce cretin...
|
Ai avut vreodata un accident cat de cat mai grav??
Vorbesti de parca ai sti cum reactioneaza un om in primele minute dupa un accident.
|
|
|
25-04-10, 17:33
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Am avut un fel de accident care se putea termina la fundul unui lac, dar dupa ce am scapat cu prea mult noroc ultimul lucru la care m-am uitat a fost sa vad ce are masina.
Tu dupa ce-ai iesi dintre fiare ti-ar pasa de masina sau de omu' care e cu tine in masina si de cei din jur? Daca-ti pasa de masina, atunci nu e ok. Masina este ultimul lucru care conteaza.
Pai eu sa fiu in locul alora pe care aproape ca i-a omorat si sa-l vad ca se da jos si se vaita ca si-a lovit masina zau de nu l-as omori eu in bataie, daca lui dupa ce aproape a omorat/ranit grav 3 oameni ii pasa ca si-a strambat masina.
|
|
|
25-04-10, 19:34
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Eu am avut 3 accidente grave din care in 2 am fost sofer.
In ambele accidente m-am dat jos si m-am uitat in primul rand la masina.
In primele minute nici nu realizezi cu cine erai in masina, daca ai buzele sparte si un picior aproape rupt,daca ai strambat volanul in momentul impactului.
Dar probabil sunt eu mai sensibil.
|
|
|
25-04-10, 21:21
|
|
Stage 5
|
Accident mortal intre Oradea si Baile Felix RIP si condoleante familiei...
Un motociclist a decedat într-un accident rutier petrecut în localitatea Sânmartin după ce s-a lovit de un automobil, condus de F.C de 31 de ani, care venea de pe o stradă lăturalnică. Din spusele martorilor motociclistul se deplasa pe direcţia Oradea - Băile Felix iar şoferul autoturismului nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire" şi a vrut să execute un viraj la stânga, către Oradea. Tot martorii spun că şoferul autoturismului nu l-a văzut pe motociclist datorită unei maşini care semnaliza un viraj, pe aceeaşi stradă, la dreapta, iar motociclistul a apărut de după el şi s-a izbit de autoturism.
În urma impactului motociclistul, P.I de 26 de ani din jud. Maramureş cu reşedinţa în Oradea, a decedat pe loc, echipajul SMURD deplasat la faţa locului nu a putut face altceva decât să constate decesul motociclistului.
Ca o culme a ironiei, motocicliştii din Oradea şi din judeţele apropiate au organizat un marş prin oraş ca să atragă atenţia şoferilor că şi motocicliştii sunt participanţi la trafic şi este necesară mai multă atenţie.
video: http://video.bihon.ro/video/49792/mo...l-in-sanmartin
D-aia strainii spun c-avem cele mai frumoase fete'' by Si$u
Last edited by Flow_Flexatu; 25-04-10 at 21:28.
|
|
|
25-04-10, 21:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Hyundai] [Opel]
|
Grav !
Imagini şocante !
|
|
|
25-04-10, 21:40
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Să ne ferească Dumnezeu ! Să-i fie ţărâna uşoara ...
|
|
|
25-04-10, 23:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Pacat.
Dar tind sa cred ca si motociclistul circula cam aproape de masina care vira dreapta, pentru ca daca ar fi mers mai departe ar fi avut timp sa evite.
Dar CLAR soferul Golfului nu trebuia sa iasa. De regul cand vezi masina care semnalizeaza dreapta ai timp sa te bagi, dar numai daca o vezi semnalizand de departe, probabil el s-a bagat in momentul in care masina vira dreapta, moment in care nu vezi ce are in spate, si daca are ceva in spate care circula aproape nu va reusi sa te evite.
Asta e, soferul Golfului si-a cam nenorocit viata...
|
|
|
|
|