06-02-11, 15:34
|
|
General Supervisor
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re: ACCIDENTE
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Nu. Nu m-am grabit.
Daca ai avea putin ochiul format si putina experienta, la halul īn care arata masina si stīlpul ala ai sti cu aprox. ce viteza a avut. La 16 ani īnsa n-ai de unde sa ai experienta īn domeniu.
Oricum. Ca sa reusesti performanta lui asta, trebuie sa ai CEL PUTIN de la 150 km/h īn sus si cine circula īn acea zona cu o astfel de viteza, este pur si simplu DEBIL MINTAL si daca-si da īn freza, e pe merit. OK. ?
|
citeşte ce ţi-a citat din post īnainte să scrii 10 fraze... era o glumă şi se referea la fraza cu " să fie sănătos".
|
|
|
06-02-11, 16:20
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aleks
citeşte ce ţi-a citat din post īnainte să scrii 10 fraze... era o glumă şi se referea la fraza cu "să fie sănătos".
|
ma refeream la faptul ca ai zis "sa fie sanatos" ...si apoi ai spus rip...
|
|
|
06-02-11, 21:15
|
|
Banned
|
Quote:
Originally Posted by cipi_SKG
ma refeream la faptul ca ai zis "sa fie sanatos" ...si apoi ai spus rip... ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
|
Ahhhhh........ acuma am īnteles.
Pai am spus asta īn mod ironic
|
|
|
06-02-11, 21:48
|
|
|
![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) ok ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) nu vreau sa ma cert cu nimeni de pe aici ... toti knd vad ca postez eu .. aa asta are 16 ani nu stie despre ce e vorba .. ![icon_blahblah](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_blahblah.gif) ![icon_blahblah](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_blahblah.gif) ... m`am obisnuit cu dastea
cred ca este si vina mea nu am fost concret in ceea ce am spus am subliniat doar , fara sa dau vreo explicatie .. imi cer scuze
|
|
|
06-02-11, 22:56
|
|
|
ete AICI
EDIT: imi cer scuze, acum am vazut ca a mai postat un user acelasi accident.
Last edited by PrietenCuTine; 06-02-11 at 23:02.
|
|
|
06-02-11, 22:57
|
|
Dacia Driver
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Am vazut la stiri ca ai fi gasit politia ceva droguri la el
|
|
|
06-02-11, 23:11
|
|
Banned
|
@ cipi_SKG
E OK. Stai linistit. Nici eu n-am īnteles din prima ce vroiai sa zici.
Referitor la desteptul cu masina din mamaia, ei uite ca a luat stīlpul cu 200.
Pacat de cei doi raniti care sper sa-si revina ca n-au meritat o asa soarta iar el, descreieratul,
........... īi doresc vizionare placuta la cresterea patlagelelor de jos īn sus.
|
|
|
07-02-11, 11:00
|
|
|
Crezi tu ca aia de s-au urcat cu el in masina nu ii spuneau "DAI, DAI. DAI IN GOARNA" ?!? Plus ca nu ia luat cu japca in masina, s-au urcat de buna voie.
|
|
|
07-02-11, 13:29
|
|
Banned
|
Quote:
Originally Posted by PrietenCuTine
Crezi tu ca aia de s-au urcat cu el in masina nu ii spuneau "DAI, DAI. DAI IN GOARNA" ?!? Plus ca nu ia luat cu japca in masina, s-au urcat de buna voie. ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
|
chiestie de logica, nu?
E clar ca erau cu totii "pe tripp" si se influentau reciproc.
Cu toate ca nici ceilalti doi precis nu erau mai buni ca el, din punct de vedere moral, n-avea dreptul sa-i expuna etc. Cred ca sti la ce ma refer..
|
|
|
07-02-11, 13:34
|
|
Banned
Member of: [Shadows Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
chiestie de logica, nu?
E clar ca erau cu totii "pe tripp" si se influentau reciproc.
Cu toate ca nici ceilalti doi precis nu erau mai buni ca el, din punct de vedere moral, n-avea dreptul sa-i expuna etc. Cred ca sti la ce ma refer..
|
"prietenii" probabil, momentu
|
|
|
07-02-11, 14:26
|
|
Banned
|
Sa sti ca si aici e plin de evenimente din astea. Īn mod predominant īn zona satelor si īn zona fostei democrate (RDG), media de vīrsta 18 +.
Merg cu masinile la disco, trag la masea ulterior.................. "festivalul pomul de aur".
Daca mergi pe drumurile nationale, printr-e sate, pe marginea drumului e plin de cruci iar daca opresti si te uiti mai atent la pozele puse la cruci vezi numai moace de adolescenti "papa lapte" cu permis proaspat si cu capul īn nori, pe līnga cruci īn loc de flori sīnt maimutoi de plus iar cīnd arata la TV unele cazuri si vezi masinile.................... scuze dar masina lui asta care luase stīlpul īnca mai arata bine de tot.
Cīnd se aduna 2 - 3 tembeli beti sau drogati īntr-o masina se cred invincibili, supermani si nemuritori. Se influenteaza reciproc pīna iese treaba de sub control si cīnd s-a ajuns la punctul asta...........pasta de mici, fier remodelat la rece..... tot pachetul.
Last edited by CyberCSX; 07-02-11 at 14:29.
|
|
|
07-02-11, 14:53
|
|
Banned
|
Oare ce viteza o fi avut asta cīnd s-a rasturnat de s-a dus mai bine de 500 de metri pe capota !
Nu-i destul asta dar l-a mai si pleznit unul care ulterior a iesit īn decor.
Cīnd iesi īn depasire si nu te asiguri:
|
|
|
07-02-11, 15:10
|
|
|
CyberCSX, vezi ca esti putin pe langa cu accidentele, aici postezi doar ce e in Romania, pentru ce ai tu exista accidente II.
Sa fie oare ghinion ?
Sofer dezastru, 11 masini lovite A da, btw....biemvieu reloaded....
................
Pai daca el compara biemvieu cu tir, e si normal sa se intample....
Uite mah ce face organu
|
07-02-11, 15:53
|
|
Banned
|
Quote:
Originally Posted by TazMan
CyberCSX, vezi ca esti putin pe langa cu accidentele, aici postezi doar ce e in Romania, pentru ce ai tu exista accidente II.
|
Ups !!!
Scuze ! N-a fost cu intentie. Poate un mod sa le mute dincolo?
|
|
|
07-02-11, 16:05
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Ieri noapte, a fost un accident mortal in zona intersectiei Dimitrov cu Ferdinand.
Azi era daramat stalpul, din fata Iuliei Hasdeu.
Daca aveti imagini, sau mai multe detalii, as fi interesat sa le aflu
|
|
|
|
|