Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 13-11-07, 22:57   #286
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: ACCIDENTE

Quote:
Originally Posted by slobikop View Post
masina unui coleg de munca dupa coliziunea cu un pom.din pacate el este in coma cu putine sanse de revenire iar prietena sa este in spital cu multiple fracturi dar constienta.D-ZEU sa l ajute!
si a revenit de ceva timp colegul.a avut zile cum s ar zice.
slobikop is offline   Reply With Quote
Old 11-12-07, 00:55   #287
vizal
X-Team Racing Club Member

Stage 5

vizal's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

din cate am vazut eu ...o skoda RS intra pe contrases se pupa cu un opel si dupa un cielo intra in el ....RS nu prea are nimic...
coada de masini s-a intins pe 6 km s-a intamlat cu max 5 min inainte sa trec pe acolo... dar acum 2 sapt ...cred...am uitat k mai am pozele...scz daca e vechi
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00070.JPG
Views:	271
Size:	193.6 KB
ID:	405396   Click image for larger version

Name:	DSC00071.JPG
Views:	305
Size:	155.1 KB
ID:	405397   Click image for larger version

Name:	DSC00072.JPG
Views:	405
Size:	231.3 KB
ID:	405398  

Old 13-12-07, 12:34   #288
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by vizal View Post
din cate am vazut eu ...o skoda RS intra pe contrases se pupa cu un opel si dupa un cielo intra in el ....RS nu prea are nimic...
coada de masini s-a intins pe 6 km s-a intamlat cu max 5 min inainte sa trec pe acolo... dar acum 2 sapt ...cred...am uitat k mai am pozele...scz daca e vechi
Din cate ai vazut tu ...
Ca defapt Cielo a intrat in curul lui si l-a aruncat pe contrasens unde a lovit cealalta masina .
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 13-12-07, 14:38   #289
vizal
X-Team Racing Club Member

Stage 5

vizal's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

upsi ...n-am stiut...ms de completare
vizal is offline   Reply With Quote
Old 14-12-07, 11:19   #290
sez me
Renault Driver

Stage 3

sez me's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by slobikop View Post
si a revenit de ceva timp colegul.a avut zile cum s ar zice.
bravo! cu siguranta pentru el viata va avea alta valoare de acum! a primit o a doua sansa
sez me is offline   Reply With Quote
Old 19-01-08, 15:06   #291
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

Accidentul s-a intamplat pe 6 Decembrie undeva in zona Timpuri Noi, pe stradutele alea cu sens unic, fratimiu era la volan si in dreapta prietena lui, strada pe care mergea intersectandu-se cu o alta straduta, el avand prioritate, din stanga a aparut un Logan ( avea STOP ) si i-a dat`o.. Masina arata cam asa... Cel cu Loganul l-a lovit lateral in usa stanga fata, aruncandu-l intr-un stalp si apoi intr-un Passat... Stalpul nu am idee cum l-a luat.. am impresia ca mai mult l-a sters.. nu stiu.. Ce m-a mirat, este faptul ca Logan`u nu prea avea nimic.. decat aripa dreapta fata putin indoita, farul deplasat si grila la fel... Fratimiu impreuna cu prietena lui au ajuns la spital, ca au dat cu capul de geam, etc.. nu au avut nimic.. dupa 2 zile erau ca si noi
Attached Thumbnails

Name:	P1010046.JPG
Views:	172
Size:	611.9 KB
ID:	429573   Click image for larger version

Name:	P1010048.JPG
Views:	157
Size:	629.6 KB
ID:	429574   Click image for larger version

Name:	P1010049.JPG
Views:	110
Size:	632.2 KB
ID:	429575  

Name:	P1010050.JPG
Views:	135
Size:	589.6 KB
ID:	429576   Click image for larger version

Name:	P1010051.JPG
Views:	122
Size:	613.5 KB
ID:	429577   Click image for larger version

Name:	P1010058.JPG
Views:	98
Size:	610.2 KB
ID:	429578  

Name:	P1010059.JPG
Views:	125
Size:	595.3 KB
ID:	429579   Click image for larger version

Name:	P1010060.JPG
Views:	144
Size:	618.5 KB
ID:	429580  
Old 18-03-08, 01:44   #292
R-NOS15

Stage 5

R-NOS15's Avatar

mda.. copac smuls din radacini de peugeot :-s ... intamplare vazuta pe undeva langa caracal
Attached Thumbnails

Name:	DSCF1751.JPG
Views:	310
Size:	777.0 KB
ID:	485954  
R-NOS15 is offline   Reply With Quote
Old 24-03-08, 12:08   #293
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html

aste sunt pe la noi prin constanta ....
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 23:14   #294
-LEXION-

Stage 5

Ia sa va povestesc o intamplare nefericita la care am fost martor azi......

Am fost plecat pana la Sinaia cu noaptea, iar la intoarcere, in jurul orei 17, ne aflam la 45 de km inainte de Targul Mures, dupa Sighisoara. Cine stie zona, stie ca sunt niste drumuri cu o banda pe sens, multe multe curbe fara vizibilitate , cu suisuri si coborasuri.
La urcare, un camion mai vechi nu putea sa traga asa bine, incat se formase in spatele sau un convoi de vreo 30 de masini, primul in spatele camionulu, era un TIR , dupa aceea o duba si noi. Intr-o curba fara vizibilitate, TIR-ul intra in depasirea camionului, si, normal ca nu ai un sprint excelent cu un tir de 20 de tone la urcare si si in curba, astfel incat pe la jumatatea manevrei, apare in fata tirului un Logan MPV, care franeaza brusc, ca sa nu intre frontal in tir, si repede in spatele Loganului apare o SuperNova care nu mai are timp de franare, si se izbeste puternic in Logan aruncandu-ul in afara carosabilului, deodata cu aceasta. TIR-ul care era vinovat de accident, scapa intact , reuseste depasirea si dispare repede.
Socat....eu sun la 112 si le explic toate cele, si faptul ca vinovatul a fugit de la locul accidentului, care , mai mult ca sigur s-a soldat cu raniti (fiind in asa mare aglomeratie nu am putut opri sa vedem). Cei de la 112 imi fac legatura cu Politia, carora le explic din nou totul, si ei imi zic ''vom trimite un echpaj'' si...o zi buna.... Sa inteleg, ca daca esti vinovat de un accident, si scapi intact, nu mai te acuza nimeni de nimic? Inteleg ca victimele erau prioritare, dar macar sa fi facut un filaj pe traseu, ca doar numai pe E60 merg Tirurile, si il gaseau usor, si le-am si dat informatii despre marca si firma camionului.....

Sa ma astept sa fiu chemat la declaratii in urmatoarele zile?

Daca nu se intelege vreo fraza, imi cer scuze, dar sunt obosit, revin maine cu mai multe detalii
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 10:54   #295
di48lo

Stage 5

Si varul meu a vazut un accident asemanator cam in zona aceea. In fata lui era o caruta, si dintr-o data un TIR din spatele lui a decis sa depaseze pe ei. Cand a ajuns tirul langa caruta, a virat brusc si a aruncat caruta langa drum. Caruta impreuna cu calul s-a rostogolit de cateva ori, iar soferul TIRului a continuat drumul.
di48lo is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 16:23   #296
-LEXION-

Stage 5

O studenta din Bucuresti a fost ucisa pe trecerea de pietoni, langa politistii care asteptau o coloana oficiala.

https://www.youtube.com/watch?v=OT4HCkbNI-M

Idiferenta, nepasare......''cat poti sa ai (cand lovesti o persoana pe trecerea de pietoni) in zona asta? 60..70...''
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 21:04   #297
danxxl
VW Driver

Stage 2

danxxl's Avatar

Member of:
[VW]

sa nu le iei gatu .rable de oameni.si dobitoaca aia in loc sa o urce in masina si sa o duca la spital sta si da interviuri.Sa dea domnu sa o aibe pe constinta toata viata ei.Rabla.
danxxl is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 23:01   #298
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

D O A M N E E E...bai nene nici caine daca era nu statea in santu ala singur fara sa se uite cineva daca poate sai faca ceva sau nu...deci toti politisti dupa mine ar trebui bagati 3 ani la puscarie sa vada ce inseamna sa gresesti ca nu moare un om pt prostia lor...ei au primit ordin sa nu opreasca ca trecea lache ala si le a fost frica ca nu si mai iau banii daca fac exceptie de la regula..ce dreaq ma se zbatea pe marginea drumului si soferita aia nu statea langa ea sa vada moare nu moare???
o fi asta cu sa nu se miste ranitu de la locul accidentului pana vine salvarea da mai rau decat sa o lasi sa moara ce puteai sai faci?hai ramanea paralizata ca o miscai tu in drum spre spital si avea ceva rupt dar tot nu murea...Doamne ce oameni..soferitei i as rupe dintii femeia navea nici o treaba zicea ca navea ce sai faca de parca nu daduse peste un om daduse peste un animal..o asa soferita cu bani trebuie sa stea in puscarie pana la 80 de ani sa si dea seama ce a facut..si politisti aia lafel bagati toti la puscarie.
Old 29-03-08, 00:08   #299
Dripci

Stage 5

Am vazut si eu faza asta cu studenta, incredibil frate !! INCREDIBIL ! Cum poti sa fii atat de ignorant si lipsit de reactie ? Cum poti sa fii atat de indoctrinat ?! "gata..trece shefu' pe aici, doar asta ne intereseaza". Ai avea impresia ca este un banc prost, asa de neverosimila pare intamplarea. Si Christian Ciocan, le ia apararea politistilor de la rutiera "ca ei nu au cunostinte de prim ajutor.." bla bla..CE ABUREALA ! Si in scoala de soferi inveti tehnici de prim ajutor ! Eliberarea cailor respiratorii si stoparea sangerarii sunt primordiale...chiar daca are spatele rupt, nu conteaza. Dar nah, le-a luat apararea la capcaunii aia. Iar tipa care a lovit-o...pfft..am impresia ca are nevoie de un examen psihiatric, poate nu are discernamant, poate nu si-a dat seama ce a facut ! Ori la puscarie, ori la nebuni ! FOARTE GRAV ce s-a intamplat, sper sa nu mai aud de asa ceva, sincer...ma intristeaza enorm. Putea sa fie o cunostinta de-a noastra...sau poate chiar a fost
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 29-03-08, 21:52   #300
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

va dati seama familia cand o vede la tv cum sa chinuit si nu a ajutato nimeni...
gelu_r is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -