14-07-09, 15:12
|
|
Stock
|
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Cat esti dispus sa dai pe 4 jante identice second-hand, in stare buna?
fa niste poze la ele si apoi discutam de pret...
|
|
|
14-07-09, 15:40
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by tedibrik
Eu nu prea accept sa fac modificari , prefer sa caut mai mult dar sa se potriveasca exact .Accept si jante pe 14";
Oricum , multumesc de oferta si...drum fara evenimente!!!!
|
Tu stii mai bine...spor la jante si tie
|
|
|
14-07-09, 18:06
|
|
|
Sincer nu recomand cotiera.
Adica este foarte faina si comoda insa este putin naspa cand se rabateaza scaunul ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) . eu am avut-o pe masina, in poza pusa pe pagina anterioara si pana la urma mi s-a rupt suportul de tot.
Cautati ceva ingust ca sa intre acolo daca totusi vreti
Morph asteptam jantele viitoare cat mai curand
|
|
|
15-07-09, 09:58
|
|
Opel Driver
Member of: [Fiat] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by tedibrik
fa niste poze la ele si apoi discutam de pret...
|
Momentan nu am poze exclusiv cu jantele si masina nu e aproape sa le fotografiez. Dar o sa fac cand o sa am ocazia. Poti sa te uiti aici la postul #42 ca sunt cateva poze cu masina intreaga...si acolo vezi si jantele. Sunt echilibrate si au anvelope de 175/50 R14 noi momentan. Una dintre ele, dreapta spate este putin indoita din cauza unei gropi si la viteze mai mari se simte. Dar se poate repara cu ~ 50-80 RON din cate am vazut. Eu nu mai am nici un interes sa le repar... vreau sa le vand.
|
|
|
15-07-09, 10:29
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AB-04-ASS
Momentan nu am poze exclusiv cu jantele si masina nu e aproape sa le fotografiez. Dar o sa fac cand o sa am ocazia. Poti sa te uiti aici la postul #42 ca sunt cateva poze cu masina intreaga...si acolo vezi si jantele. Sunt echilibrate si au anvelope de 175/50 R14 noi momentan. Una dintre ele, dreapta spate este putin indoita din cauza unei gropi si la viteze mai mari se simte. Dar se poate repara cu ~ 50-80 RON din cate am vazut. Eu nu mai am nici un interes sa le repar... vreau sa le vand.
|
Bun bun tu le vinzi, dar ce iti iei in loc?
|
|
|
15-07-09, 10:42
|
|
Opel Driver
|
Nu stiu daca mai iau...
|
|
|
15-07-09, 15:59
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AB-04-ASS
Nu stiu daca mai iau...
|
Tabla? Nu mai bine ma scapi pe mine de ale mele? ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
16-07-09, 12:08
|
|
Opel Driver
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Tabla? Nu mai bine ma scapi pe mine de ale mele? ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
Man...tu stii cat am cautat anvelopele alea de la Pirelli 175/50 R14. Sa trec la 13"? Nu asta e problema... nu vreau tabla. Ideea e ca am luat o decizie in privinta masinii... o sa o vand pe bucati. Deci... o dezmembrez ![Sad](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_sad.gif) .
|
|
|
16-07-09, 15:57
|
|
|
Hai ba dute, nu te cred!!! Tu vb. serios??? WTF??? DC??? Serios vorbind acum...inteleg ca masina are niste probleme serioase sau...nu o poti vinde intreaga de o vinzi pe bucati...detaliaza din ce cauze ai luat aceasta decizie si acum la fel de serios vorbind ia un pix si noteaza:
-Bara spate---> morpheusmaster
-Praguri---->morpheusmaster
-Eleron---> poate tot morpheusmaster, se mai gandeste
Astea SIGUR ti le iau daca te hotarasti sa o dezmembrezi. Daca te hotarasti sa o vinzi poate facem o combinatie si iti dau bara mea spate si imi dai bara ta (caut bara de sporting de mult timp) si imi vinzi pragurile, eleronul. SINCER, nu cred ca cine tio cumpara se uita "hmmm...da nu are bara de sporting...hmm da nu are praguri". In mod sigur ai sa faci cum a facut si 1 prieten, a vandut masina la un mosneag...sau tu ai sa prinzi o tanti...pentru care o sa fie tot acelasi drac...
In concluzie la ceva piese te combini cu mine fara nici o problema. Iar daca o vinzi pana la urma...poate ii vinzi tu jantele tale lui tedibrik (si il faci fericit)...eu iti vand tie jantele mele si iti scoti banii pe ele la vanzarea masinii (ca are jante din aliaj si e un + si asta) si astfel ne combinam, ne ajutam intre noi...
|
|
|
17-07-09, 01:12
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW] [Fiat]
|
hop si eu
|
|
|
17-07-09, 02:24
|
|
|
Bine ai venit prietene...spunene povestea ta...detalii
|
|
|
17-07-09, 11:22
|
|
Opel Driver
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Hai ba dute, nu te cred!!! Tu vb. serios??? WTF??? DC??? Serios vorbind acum...inteleg ca masina are niste probleme serioase sau...nu o poti vinde intreaga de o vinzi pe bucati...detaliaza din ce cauze ai luat aceasta decizie si acum la fel de serios vorbind ia un pix si noteaza:
-Bara spate---> morpheusmaster
-Praguri---->morpheusmaster
-Eleron---> poate tot morpheusmaster, se mai gandeste
Astea SIGUR ti le iau daca te hotarasti sa o dezmembrezi. Daca te hotarasti sa o vinzi poate facem o combinatie si iti dau bara mea spate si imi dai bara ta (caut bara de sporting de mult timp) si imi vinzi pragurile, eleronul. SINCER, nu cred ca cine tio cumpara se uita "hmmm...da nu are bara de sporting...hmm da nu are praguri". In mod sigur ai sa faci cum a facut si 1 prieten, a vandut masina la un mosneag...sau tu ai sa prinzi o tanti...pentru care o sa fie tot acelasi drac...
In concluzie la ceva piese te combini cu mine fara nici o problema. Iar daca o vinzi pana la urma...poate ii vinzi tu jantele tale lui tedibrik (si il faci fericit)...eu iti vand tie jantele mele si iti scoti banii pe ele la vanzarea masinii (ca are jante din aliaj si e un + si asta) si astfel ne combinam, ne ajutam intre noi...
|
Nu e vorba de probleme serioase. Chiar rezolvasem o parte din ele: anvelope noi, kit ambreiaj nou si mai multe alte chitibusuri. Altul e motivul. Deci, pentru piese de Seicento vb pe privat cu doritorii. Nu trimit prin curier, cine vrea sa cumpere vine, vede si cumpara sau nu ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
17-07-09, 11:32
|
|
Opel Driver
|
Niste poze.... ca sa va faceti o idee. Vorbim pe PM despre ce mai este available ![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
17-07-09, 13:18
|
|
|
Lasa ca vorbim pe mess...daca raspunzi
|
|
|
18-07-09, 02:56
|
|
VW Driver
Stage 2
Member of: [VW] [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by bubu07
hop si eu ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
detalile despre gandacel sunt pe Fiat seicento - in lucru ! vroiam sa arat in ce stadiu a ajuns masina asta pt cn mai tine minte . uite o poza cand am cumparato
|
|
|
|
|