Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Alte discutii Fiat

Reply

Thread Tools
Old 13-05-09, 10:37   #331
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
Default Re: CLUB Fiat SEICENTO

Da, la 700 ron capota mai bine o repari. Un mester bun o face de nici nu mai stii ca a fost lovita (bine, sa nu fie sifonata tare). Si poate cu ocazia asta iti tragi si un bad-boy look .

Si eu sunt adeptul montatului facut de mine, in garaj... din pacate nu am garaj ca stau la bloc si pe strada nu imi place sa lucrez. Asa ca merg cu ea la un mecanic pe care il cunosc.

My Opel Astra MKIV Coupe
AB-04-ASS is offline   Reply With Quote
Old 13-05-09, 13:51   #332
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
App...am gasit p site la aia bara fata cu 1.4 mil...1.4 mil...si 5 mil a 3a WTFF???
Nu stiu care e faza. Uite ca si aici sunt bari de la 140 ron la 1680 RON . Doamne fereste sa imi lovesc serios vreun spoiler la a meu ca nu stiu daca mai gasesc de asta... si daca mai e si scump o lasa fara .
Old 13-05-09, 23:43   #333
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

In curand o sa mai avem un membru . O sa se prezinte el cand o sa fie momentul alaturi de buburuza sa SA FIE CU NOROC!
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 14-05-09, 10:26   #334
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Pai bine ar face si astia de prin Cluj sa intre aici (ma refer la posesorii de Seicento) ca am vazut inca 3 ca al meu in oras in ultimele saptamani. Doua negre si unul galben. Ala galben avea ceva modificari si pe la interior... bordul vopsit... da nu cunosc proprietarii.Iar unul dintre cele negre avea jante foarte late cu buza (ceva de genul cum vrei tu Morph), stopuri clare si folie. Daca sunt interesati cat de cat de tuning poate ajungem cumva sa ii cunoastem. Ideea e ca i-am vazut o data, si de atunci no more.
A, si sa nu uit. Am vazut acum cateva saptamani un Cinquecento, tot galben, cu numere de Gorj(Tg. Jiu) sau Dolj (Craiova)....nu mai retin. Daca s-ar aduna macar vreo 20 de masini in club poate facem de o intalnire undeva... poate chiar o iesire sambata+duminica undeva unde sa fim oarecum la egala distanta toti.
Old 14-05-09, 12:19   #335
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by AB-04-ASS View Post
Pai bine ar face si astia de prin Cluj sa intre aici (ma refer la posesorii de Seicento) ca am vazut inca 3 ca al meu in oras in ultimele saptamani. Doua negre si unul galben. Ala galben avea ceva modificari si pe la interior... bordul vopsit... da nu cunosc proprietarii.Iar unul dintre cele negre avea jante foarte late cu buza (ceva de genul cum vrei tu Morph), stopuri clare si folie. Daca sunt interesati cat de cat de tuning poate ajungem cumva sa ii cunoastem. Ideea e ca i-am vazut o data, si de atunci no more.
A, si sa nu uit. Am vazut acum cateva saptamani un Cinquecento, tot galben, cu numere de Gorj(Tg. Jiu) sau Dolj (Craiova)....nu mai retin. Daca s-ar aduna macar vreo 20 de masini in club poate facem de o intalnire undeva... poate chiar o iesire sambata+duminica undeva unde sa fim oarecum la egala distanta toti.
Eu nu refuz nimic si chiar propun ca in vara sa ne vedem undeva in centrul tarii...poate la Brasov undeva ? propunem, votam si ne deplasam...ar fi frumos. spun eu

P.S. Hai sa ne numaram, ca nu mai stiu exact cati suntem...continuati voi lista

POSESORI SEICENTO:
1. Morpheusmaster (Bogdan)
Old 14-05-09, 17:33   #336
pontilius_ran

Stage 3

pontilius_ran's Avatar

2.pontilius (razvan)
pontilius_ran is offline   Reply With Quote
Old 14-05-09, 18:17   #337
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

3. Count me in (numa bani sa fie si masina sa mearga)
Old 14-05-09, 18:29   #338
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Cateva poze care cred ca il intereseaza pe Morph! Man.... oare sunt toate custom facute? Arata f bine.... ma tenteaza! Ce bine ar da cu negrul masinii!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	103
Size:	130.6 KB
ID:	918194   Click image for larger version

Name:	6.jpg
Views:	87
Size:	120.3 KB
ID:	918195   Click image for larger version

Name:	27.jpg
Views:	98
Size:	130.4 KB
ID:	918196  

Name:	28.jpg
Views:	76
Size:	85.5 KB
ID:	918197   Click image for larger version

Name:	44.JPG
Views:	88
Size:	105.0 KB
ID:	918198   Click image for larger version

Name:	45.JPG
Views:	63
Size:	82.0 KB
ID:	918199  

Name:	60.JPG
Views:	73
Size:	64.4 KB
ID:	918200   Click image for larger version

Name:	61.JPG
Views:	74
Size:	68.1 KB
ID:	918201  
Old 14-05-09, 20:18   #339
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

@ Ab04ass ) mam amuzat teribil noi in paranteza neam scris numele. Sa inteleg ca pe tine te cheama "numa bani sa fie si masina sa mearga". Incantat de cunostinta Si pe mine la fel ma cheama in timpul liber )...si acum sa devenim seriosi. Cand am vazut pozele am vazut defapt exact ce o sa aiba si a mea in max 2 luni . Si DA, toate is custom made caci pt seicento nu sa gandit nici Dectane, nici Jom nici Fk nici un producator aftermarket pentru faruri cu lupe ( (cred ca daca se faceau eu eram 1 client ) dar cum nu sunt...mai am o curiozitate: SURSA POZELOR!!! "numa bani sa fie si masina sa mearga" ) impartasestemi si mie siteul dp care is ca is tare curios ce alte bunaciuni mai is pe acolo
Old 15-05-09, 12:14   #340
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

3. ab04ass (Radu)

Morph, credeam ca ma stii, ca doar ma ai pe messenger (apropo, ar trebui ca toti de aici sa lasati un PM cu id-ul de mess sa mai povestim din cand in cand...).

Si acum site-urile:

1. http://www.centomanialodz.pl/ de aici sunt pozele.... au o galerie foarte mare cu multe multe buburuze tunate!!!
2. http://www.centomania.com/
3. http://www.vojciechu.toya.net.pl/
4. http://fiatforum.com/ - forum de nota 10 pt toti fiatistii

Mai era http://www.seicentox.de/ dar din pacate cred ca l-au inchis. Pacat, erau niste imagini super acolo. Imi pare rau ca nu am apucat sa ma apuc sa le downloadez toate .

Si daca tot am inceput cu linkurile, va astept si pe restul sa contribuiti cu ceva linkuri legate de buburuze.
Old 15-05-09, 12:24   #341
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Cand am vazut pozele am vazut defapt exact ce o sa aiba si a mea in max 2 luni . Si DA, toate is custom made caci pt seicento nu sa gandit nici Dectane, nici Jom nici Fk nici un producator aftermarket pentru faruri cu lupe
Nu mai mergi pe ideea cu body-kit facut pe faruri de Corsa? Iti faci angel-eyes + lupa pe faruri de Seicento?
Old 15-05-09, 15:03   #342
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
3. ab04ass (Radu)

Morph, credeam ca ma stii, ca doar ma ai pe messenger (apropo, ar trebui ca toti de aici sa lasati un PM cu id-ul de mess sa mai povestim din cand in cand...).

Si acum site-urile:

1. http://www.centomanialodz.pl/ de aici sunt pozele.... au o galerie foarte mare cu multe multe buburuze tunate!!!
2. http://www.centomania.com/
3. http://www.vojciechu.toya.net.pl/
4. http://fiatforum.com/ - forum de nota 10 pt toti fiatistii

Mai era http://www.seicentox.de/ dar din pacate cred ca l-au inchis. Pacat, erau niste imagini super acolo. Imi pare rau ca nu am apucat sa ma apuc sa le downloadez toate .

Si daca tot am inceput cu linkurile, va astept si pe restul sa contribuiti cu ceva linkuri legate de buburuze.

Asa e, te am pe messenger si te stiu dar si tu ma stii de Bogdan si tu ma ai in lista...aici facem recensamantu asta pentru cei noi, care nu ne stiu asa bine si care nu ne au in liste etc...deci 3 pana acum...(parca eram mai multi ) Pentru cei care nu au id sa stiti ca il gasiti la profil acolo (jos jos jos )

Ms fain de siteuri...pe 1 am impresia ca nu il stiu...oricum am sa trag acum o fuga pe ele sa vad ce mai gasesc bun.

Quote:
Nu mai mergi pe ideea cu body-kit facut pe faruri de Corsa? Iti faci angel-eyes + lupa pe faruri de Seicento?
Pana la faruri de corsa (unii miau spus ca ar fi kitch....ca ar fi...) as merge pe faza asta cu faruri de seicento cu sticla clara si kit xenon special pe lupe (cum au baietii in poze)...1 set de faruri il am (alea "vechi"), sticla clara la faruri miam facut...urmeaza sa vand Xenonu care il am acum si sa imi cumpar lupele...Daca rezultatul nu o sa fie ce am eu in cap...am sa trec pe faruri de corsa si bodykitul o sa il facem pe farurile alea...dar pana atunci vreau sa incerc asa...k mai bine suna "am facut din faurile vechi...faruri cu sticla clara...lupe..alea alea" decat "iam pus faruri de corsa" ? as vrea sa fie numai FIAT part's pe ea + e multisor de munca pentru a pune farurile de corsa...si mai e multisor pana facem bodykit...na...om vedea

Pana atunci lansez asa o idee...am sa scot la vanzare instalatia xenon care o am acum (H4 mooving BIxenon 6000k, 35w)...pretul urmeaza sa il stabilesc/negociem...momentan vreau sa vad daca sunt interesati printre voi. Si as mai scoate la vanzare triplele daca sunt interesati...stiti ca am triplele smoked (frumos facute smoked doar in jurul rozetelor deci nu se ia garcea de voi si arata si fff bine asa)...dar le scot pe sistemul iti trimit triplele mele, imi trimiti triplele tale + suma X (x= cat am dat pe cele 2 sprayuri cu care leam innegrit+ un cico de manopera ...oricum, suma urmeaza sa o stabilim, negociem). Motivul: vreau sa imi cumpar triple lexus si...parca e pacat sa ramana astea asa frumoase in garaj...ma multumesc cu un set stock in garaj si...mas bucura sa vad ca au ajuns pe alta masinuta.

Cam atat p moment...aaaaaaa...da...suportul ala de 6 meleoane pentru ca se putea a fost reconstruit (nu de mantuiala) si montat ieri. Nu mai vibreaza (yupi) nu nimic...merge ca unsa acum . Deabea astept

Va salut cu respect

P.S.2

4.................???? nobody?
Old 15-05-09, 15:19   #343
AB-04-ASS
Opel Driver

Stage 5

AB-04-ASS's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]

F bine ca ai rezolvat cu suportul. Si eu am schimbat ala de la cutie si un furtun (termostat > radiator) care a crapat.... hmmmm...
cred ca am mai scris. Ma rog.... in curand vreau sa ii fac si la bondarul meu un profil si sa scriu cam tot prin ce a trecut de cand e pe la mine... si ce o sa mai fac la el pe viitor ca s-au mai rezolvat din problemele care le avea la inceput; trebuie sa am doar timp si inspiratie la scris... sa fac asa o mica poveste.
Si am vazut niste faruri smoked care imi palc sooper mult:
Attached Thumbnails

Name:	smoked_eyes.jpg
Views:	76
Size:	37.4 KB
ID:	919449  
Old 16-05-09, 20:31   #344
pityku96

Stage 4

pityku96's Avatar

are cineva cam cat costa garitura de la chiuloasa? ideea e k imi mananca mult ulei dupa 5000 km sunt cu uleiu putin peste minim si cineva s-a uitat in vasu de expansiune (borcanul cu antigel ) si mi-a zis k e ulei in el si k ar fi de la garnitura de la chiuloasa , ulei nu da afara pe nicaieri
pityku96 is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 20:33   #345
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Cauta pe siteul ala de mai sus, vezi poate gasesti acolo. Eu personal nu stiu ?

P.S. nimeni interesat de xenon/triple?
- Copyright 2024 4Tuning -