Quote:
Originally Posted by AB-04-ASS
Stai flex ca farurile nu le produce nici Fiat, nici Opel. Le produc altii: Magneti Marelli, Carello si astea aftermarket is toate de la aceeasi producatori.
Nu e vina noastra ca nu produce nimeni niste aftermarket-uri pentru buburuze.
Ma gandesc ca un far modificat manual nu o sa fie niciodata la fel de bine calibrat ca si unul facut pe banda... si risti sa iti bata o faza in cer si una in pamant.... sau mai stiu eu ce deviatii... Bafta oricum in tot ceea ce faci!
PS: Alternatorul cum mai e?
|
Bun bun...dar ma gandeam sa nu pun faruri de pe opel pe fiat asta era ideea...sa pastrez asa linia farurilor de seicento...oricum farurile alea aftermarket de corsa b daca le pun stiu ca bat bine...dar e mai greut la instalatie de convertit mufa de h4 in 2 mufe de H... ce o fi acolo...adik iau de la - 2 fire si trag la - de la faza scurta si - de la faza lunga si + dp filamentul scurta pun la scurta + d la filamentul dp lunga pun la lunga dar nu stiu daca asa functioneaza
? exact...asa ma gandesc eu....
iar optiunea cu kit HID pe lupe e 100% ok caci lupele alea au sens de montaj
adik au o canelura care trebuie sa intre in partea de sus ca lupa sa bata in jos si nu pe pereti pe copaci etc
...deci orice alegere as face nu cred ca o sa am probleme la partea de practica
ci ma gandesc doar la estetica...
Eu is curios daca odata cu introducerea optiunii obligatorie de "daylights" nu o sa produca cineva si pentru seicento un set de faruri cu daylights din astea
sau...ceva aftermarket oricum...k tot ce vedem noi cu lupe si etc e custom made...nici o firma nu face pt seicento altcva decat far stock...
Peace out!
aaaaaa...iar cu alternatorul e la fel cum era...masina a stat pe trotuar saptamana asta...maine urmeaza sa plec acasa si sa o fac in garaj...