Va salut!!! In special pe cei care cauta jante pe 13" pentru Seicento. (PL500, tedibrik, pityku96 ) Ideea e urmatoareaa, miam luat jantele la care visez pe 14" si acum imi scot jantele mele la vanzare.
Jantele is 6j cu Et38 si distanta intre prezoane de 98. Problema e ca nu merg fara distantiere, bat in brat pe spate. Leam facut si distantiere, 15mm si odata cu distantiere au fost necesare si prezoane umpic mai lungi. Le am si pe astea. Nu is probleme cu siguranta asa ca stati chill. Merg asa cu ele de anu trecut si no prob. Am pus poze pentru cei care nu le stiti. Asa cum sunt acum merg foarte bine pe masina ta tedbrick fiind alba ca si a mea dar pentru cine le vrea i le vopsesc in ce culoare prefera el. (Chiar si cum erau "stock")
Deci avem asa:
Jante:
500 ron (4 buc) Nu sunt strambe, nu sunt sudate, lovite, etc. Gata echilibrate
Distantiere usurate facute din OLC45 (nu panarame):
200 ron (4 buc)
Prezoane
160 ron (16 buc). Prezoane originale nu facute la strung.
Cauciucuri fata:
200 ron (cauciucuri rulate foarte putin, am dat 170 ron pe bucata, noua in august anul trecut)
Cauciucuri spate:
100 ron (rulate umpic mai mult dar merg fara probleme inca multi multi km, alea au fost 100 ron bucata, second tot anul trecut in august.)
Cauciucurile nu au fost nici macar odata vulcanizate/taiate/intepate, etc...iar jantele la finisaj arata mai bine ca atunci cand leam luat, imperfectiunile fiind rezolvate.
Cei care sunt interesati ii astept pe mess pe m_orpheu_smaster sau pe PM sa vorbim/negociem incepand de la
1160 RON.