Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 15-08-08, 23:32   #421
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

Astept sa ne impacam si in alta parte.
Am auzit ca sexul de impacare e cel mai tare.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 23:34   #422
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

) ma omule nici nu va impakarati bine si deja e gandesti la prostiaore...ma bucur ca tiai revenit asa bine good for you....good luck...
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 10:33   #423
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

stage 4 in relatia mea veche...
relatie 11 ani,casnicie copil ,toate cele...se stie povestea.de cind suntem despartiti,"imi traiesc viata"....ma descurc mult mai bine decit atunci cind eram "sotie" ( a se citi carpa)...omul e ofticat,grupa mare,ca nu m-am tarat inapoi in 4 labe,ca doara toata lumea asa se gindeste in prima faza ca se va intimpla...si nici in cot nu ma doare de el.
el a consumat deja o "mandra" de atunci.care l-a iubit pentru sufletul lui,nicidecum pentru 5-arul nou,si pentru ca la 30 de ani era fara prieten,copil ,familie.... si de atunci sta pe stand by...desi femei sunt muuuulte,el mare vedeta a p.lii,are bani,casa,masina...si totusi,din femeile alea multe nici una...cum se face asta,eu nu inteleg!
daca e musai,il salut...dar in rest nici nu imi aduc aminte de viata comuna.is tare fericita ca am scapat de el...si dupa toate astea, am gasit un om normal,si as da si un rinichi pt el.
culmea e,ca atata timp cit eram cu el,nu am realizat ca mi-e atat de rau.am tras si am incercat sa fac sa fie bine,multi ani.dupa aia,la un moment dat s-a pus capac,si NO WAY BACK!acum,poa sa steie si in cap,ca daca ar pune mana pe mine m-i s-ar face greata si m-as uita dupa cutite....

d-zeu e sus si vede tot.timpul arata cine,ce fel de om este,nu trebuie nimeni sa se razbune.omul prost,se face singur/a de ***,fara ca sa te injosesti tu.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 11:42   #424
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

parca ai fi mama la fel...atat a stat si ea cu tata...11 ani apoi adio...divort...asta e...as aziceau si ea ca o sa ajunga cur** ca sa ma tina pe mine si sa se intretina si ea...dar uite ca nu a ajuns asa
Old 16-08-08, 12:18   #425
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

unii barbati sunt mult prea orgoliosi sa admita ca au dat-o in bara,si ca sa se apere,musca in stanga si in dreapta ,ca ciinele turbat,vorbesc lucruri nu prea adevarate,jignesc omul,ca sa se justifice ei,pentru ca stiu si eu ca anumite lucruri nu au facut bine...devin fixisti,si nici atunci nu se trezesc la realitate,cind toata lumea striga huoooo,omule,baga frana,ca ai luat-o razna...

e o treaba,ce tot timpul trebe tinut in fata ochilor : cand o persoana iti zice,ca esti beat,poti sa rizi...cind iti zice si a doua,gindeste-te mai bine...iar cind si al treilea ti-a zis...baga-te dracului in pat,si nu tot o mai tine pe a ta,ca te faci de ris altfel!
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 12:30   #426
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

tata e cel mai.....om...poti sa ii demonstrezi ca nu are dreptate...tot ca el este...ce bine este acum fara el..sincer...in 8 anid e cand nu am tata mi`a fost de 100 ori mai bine decat in 10 cat am stat langa el....nu pot sa suport acum cand il vad de 2-3 pe sapt...dar zi de zi as inebuni...e si chestia....el berbec,eu taur :d
Old 16-08-08, 21:30   #427
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Thumbs up Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

Quote:
Originally Posted by Black Pearl View Post
Psycho ma uimesti! Esti asemeni pasarii Phoenix! Te admir!
Ce e in spatele acestei vointe doar tu stii dar cel putin ai puterea si vrei sa treci peste problemele tale si mai mult decat atat incerci sa ii ajuti si pe altii.

Sunt de sex feminin, in rest nu stiu daca are importanta cati ani am , e un forum despre masini si ceea ce conteaza e ca avem o pasiune comuna: masinile.
stii care e chestia .. am facut si eu o gramada de greseli .. se zice sa inveti din greselile altora .. nieee.. pana nu dau tu cu capul de prag nu te trezesti , poate unii din cei care frecventeaza thread-ul asta .. poate iau aminte de ce spun unii patiti .. si nu fac aceleasi greseli pe care le-am facut eu .. tu sau altu ... ca suntem barbati .. desi suntem foarte multi si cica suntem diferiti suntem toti o apa si un pamant .. tot mandrii suntem , tot orgoliosi suntem tot porci , nenorociti si altele pentru ca suntem simpli ... astia suntem noi ... si de ce ii ajut si incerc sa imi dau si eu cu parerea pentru caca am trecut prin asta si a fost groaznic ... a fost de neimaginat , am avut si dureri fizice in viata , rupt rotule , spart cap , tija in rotula , dar nici una nu s-a comparat cu suferinta sufleteasca , ca sa zic asa .. a fost prea tare si prea puternica pentru mine , si sunt un tip destul de puternic , stiti reclama aia cu siropul de tuse ?? mi se potriveste .... dar mai era o zicala .. in spatele oricarui barbat puternic e o femeie puternica ... sunt un tip cu un psihic foooarte tare ... foarte greu imi ies din pepeni .. nu pun la suflet .. nu port pica , ura ... dupa ce ne-am despartit .. ii era frica , ca o sa ma razbun si i-am zis asat o faceam cand eram un copil fara minte .. m-am mai maturizat ...

m-am turnat ca esti de sex feminin ... dupa vorba , dupa port ... nu varsta nu e relevanta .. nu are nici o treaba una cu alta am intrebat din pura curiozitate .. oricum esti coapta la minte .. cum mai e cineva de aici si trecuta prin viata nu dam nume Trixi

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Psycho ... restul ...
Am vorbit azi cu domnisoara la telefon. Tot ce a spus, era la nervi. O cred - poate si eu m-as comporta exact la fel, in cazul ei.
S-a rezolvat problema. Tine prea mult la mine ca sa renunte asa usor, asa ca am decis sa mai acordam o sansa relatiei.
Daca trecem de pragul de o luna, suntem pe calea cea buna. If not, n-a fost sa fie. A spus ca ma va astepta. O cred. Acum, oricum ar fi ... tot o luna dureaza recuperarea indiferent de situatie. Asa, in luna asta grea stiu sigur ca o am oarecum alaturi. Dac nu tine pana la sfarsit, macar am cum sa ma redresez rapid ...

Oi fi vorbit prostii si nu a inteles lumea total - sa imi ziceti, sunt extrem de obosit.

In rest, va multumesc pentru sfaturi, sunteti niste oameni deosebiti.
cumetre acum ca ai posibilitatea asta arata-i ce pierdea ... du-i o floare .. nu iti poti imagina cat inseamna asta pentru o femeie .. poti sa o iei cu vrajeala .. sa 2 flori trebuie sa stea mereu alaturi bla bla ... dar fii sincer .. uite .. eu dupa despartire i-am dus doua flori , una pentru ca am facut o gafa FOARTE MARE si i-am zis ca imi par rau ... si al doilea trandafir si l-am dus pentru ca asa am simtit , m-am tiganit cu ea ca nu vrea sa il ia .. ca sa incetez cu astea etc .. si i-am zis .. am facut asta pentru ca asa am simtit , stii ca nu sunt un tip romantic si lacrimogen dar asta am simtit , e alegerea ta daca il arunci dupa ce plec dar eu ti l-am oferit din suflet .. asa ca , cumetre arata-i ce pierdea daca facea gresala aia .. nu incerca sa fii altcineva ... ea te place pentru cine esti dar fa niste gesturi mici ( pentru noi barbatii ) care pentru ele femeile inseamna imens .. sun-o intr-o zii si .. zii ca nu ai un motiv anume .. nu ca ai sunat-o sa o intrebi ce face sau bla bla .. nu sun-o si spune-i ca iti era dor sa o auzi .. atat .... si dupa aia spune-i te iubesc si inchide .. stii cat va insemna asta in ochii ei ... nu iti poti imagina ... acum imi doresc si eu sa fac chestia asta .. pentru ca mi-am dat seama ce am pierdut .... dar nu pot sa o fac .. nu am cui sa o fac ..... dar trece ... fa gesturi mici .. mici pentru noi si o sa vezi cat de mult ai de castigat .... tot ce pentru tine e mic , pentru ea inseamna imens .. asculta un batran .....

Quote:
hmm sexul de impacare ... mda ... puii mei .. cica e bine asa vb lumea .. nu cunosc deci aici nu ma bag .. zic pass ... cine stie sa isi dea cu parerea .. eu sunt in abstinenta .. cred ca ma calugaresc
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 21:57   #428
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Ai auzit bine.
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 23:03   #429
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

hmm sexul de impacare ... mda ... puii mei .. cica e bine asa vb lumea .. nu cunosc deci aici nu ma bag .. zic pass ... cine stie sa isi dea cu parerea .. eu sunt in abstinenta .. cred ca ma calugaresc [/QUOTE]

iti ofer eu o revista playboy,ca mi-ai devenit simpatic.fii mai optimist,viata e frumoasa,tocmai prin tampeniile pe care ni le arunca-n fata si ne pune sa le rezolvam.esti tanar,sanatos...ai o viata inainte in care poti iubi si fi iubit
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 23:49   #430
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

sunt o fire optimista ... devenisem pesimist si nu mai stiam sa zambesc si sa rad .. mi-am revenit
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 17-08-08, 15:01   #431
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by dexter_20 View Post
Ai auzit bine.
Este !!!!!!
Old 17-08-08, 15:13   #432
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

cineva a fost norocos aseara
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-08, 21:00   #433
Black Pearl

Stage 5

Black Pearl's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
sunt o fire optimista ... devenisem pesimist si nu mai stiam sa zambesc si sa rad .. mi-am revenit
,,Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie niciodata cine se poate indragostii de zambetul tau.''
Black Pearl is offline   Reply With Quote
Old 17-08-08, 22:42   #434
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
cineva a fost norocos aseara
Aha ...
Old 17-08-08, 23:26   #435
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

bv bv ...good for you )
Reply

Posting Rules