Inca ma mai salut cu fostii cand ii vad pe strada...salut si atat, mai putin cu ultimul care zace prin Italia si pe care chiar nu pot sa-l suport ...as mai sta la taclale cu el..numai asa...sa mai rasucesc cutitul in rana. Ma indragostesc repede de un tip, dar la fel de repede il uit daca ma raneste..defapt..uit ce simteam pentru el...
Depinde.. daca relatia se termina din vina ei .. nici o sansa sa mai fim amici , dispare din momentul ala! ..daca e sa fie din vina mea despartirea ..(desi nu s-a intamplat niciodata) poate ca ramanem amici ..nu stiu!
pai nu prea mai comunic cu ex'urile..mai sunt si exceptii ..chiar ultima ..cand ma vede pe mess ..se vede ca e ofticata..se leaga de mine )) ..ca dute la prietena ta..ca veziti de bruneta ta ( ea fiind blonda ) ..insa e bine..o tachinez si ne mai "certam" ...insa cu ultima chiar m'am inteles bine..probabil si de asta mai vb cu ea acu ..pam pam
))))) pai cam da si`mi parca o si vad cum se oftica atunci cand imi zice...insa am inceput sa o iau la misto ..nu prea mai discutam lucruri serioase .. mai incepe cateodata sa`mi aminteasca motivele despatirii ..si bla bla bla .. pana`i spun : BRB film )
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
e buna relatia avand in vedere ca yo i am dat papucii acum 5 ani, si nu l am mai vazut de 2 ani .: dar ne intelegem kiar bine cand ne vdm, nu exista animozitati
dap ca am dat sa depasesc pe banda1 si dobitocul a virat dreapta,iar eu...am virat si eu dreapta si m-am urcat pe trotuar cu masina si le-am cam taiat calea porumbeilor
Relatiile cu fostele difera de la tipe cu care am stat o luna si s-au intamplat mai multe decat cu alta in multi ani.
Barbatii se indragostesc si iubesc greu dar iubesc foarte pasional, cel putin ce am cunoscut eu, incluzandu-ma si pe mine din pacate.
Un alt specimen care m-a facut sa nu mai discut ever este o anume prietena de acum muuuuuulti ani care a ajuns pe mana unei anumite persoane de culoarea ciorii cu Ferrari, crescand fitele si dispretul meu pentru ea, so the blonde with blue eyes goes bye-bye!!
In afara de 2 tipe everything is good, fara a ne intalni prin oras la suc/cafea etc. pentru ca nu am vrut sa ne cunoastem trecutul prea bine, just 4 fun si spre bucuria si surprinderea mea multe fete chiar au inteles asta!!!!
Si sa nu uit... o prietena are o vorba in care este foarte mul adevar: ˝Femeile-s perverse si barbatii mincinosi!˝
Chiar daca s-a terminat o relatie... asta nu inseamna ca trebuie sa iti iei adio de la acea pers. Poti foarte bine sa continui o relatie amicala. Cu multe din fostele mele prietene am inca contact.. si de ce nu.. ne mai vedem la un suc.
+ una din foste a devenit actuala.. :P si treaba merge bine de 1 an.