asa este...cu fosta la inceput a fost o relatie de amicitie, apoi dupa ce mi-am gasit prietena am fost pe "cutite" (era geloasa si nu inteleg de ce...ea a ales calea aia) iar acum mai vb din cand in cand sau mergem la un suc/cafea in oras.
cu fosta prietena .. ce pot zice ..
e geva de genu` ... in stand by ..
era o perioada de cateva luni ... in care nu tare eram apropiatzi si nu tare vorbeam cine stie ce ... dar parca acuma se seaprind mici scantei ...
eu sper sa fie bine ... sper intr-o impacare ... sau dak nu .. ceva fun ..
desi .. tot mai bine e o impacare
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
haha in ce mare fel vbesti despre ea =)) no wonder, dupa ce ti-a facut, dai o palma si din partea mea dac-o vezi, mtzieidcurwa...
si ptr tipu` care zicea mai sus ca spera intr-o impacare ! prietene !!!!!!!!! spera intr-un FUN si atat ! nu intr-o impacare ! believe me ,iesi mai bine din toata combinatia !
Cu fosta ce sa va zic am stat 2 ani cu ea si ne-am despartit
acum 1 an si pt sa zic ca suntem cei mai buni prieteni, ne
spunem tot ce ne convine si ce nu ce probleme avem, ceva
ce rar gasesti...
Nu stiu daca poti gasi o astfel de relatie la magazin..
Si pentru cei care ma cred nebun sa stiti ca este f. bine sa
ai o fata cu cine sa discuti toate problemele tale...si pe
ale ei in prealabil...
oare... e rau dak relatia cu fosta e marcata acum, dupa ceva luni bune de la despartire, de regrete mai mari sau mai mici, de ambele parti, desi suntem constienti amandoi ca nu mai e posibila reimpacarea?
doamne fereste, chiar simti nevoia ? daca vrea ea .. o relatie din asta gen amici .. sa zicem ca poate maybe whatever si tot asa, dar invers, why ?! never..
nu isi are rostul .. parerea mea ..
cel putin .. daca ai iubit-o cu adevarat, oricand .. vazand-o cu altul .. te va durea... mai putin , mai mult ,doare, so ? para que ? n-are rost mai bine ignore total sau .. mai putin total buna / pa si aia e .. eu zic ca degeaba o arzi la modul ca .. ah .. a trecut, daca pretinzi ca ai iubit-o cu adevarat, clar n`o sa poti vreodata sa uiti ce-a fost, deep down bla bla, so ... automat.. n`o sa poti sa duci o relatie de genu .. amici .. niciodata.. sau .. o sa poti sa o duci .. pana la un mom. dat.. and then things fuck up si iar iese de cacat , in concluzie ,why bother ?
Quote:
Originally Posted by Spark
cu fosta prietena .. ce pot zice ..
e geva de genu` ... in stand by ..
era o perioada de cateva luni ... in care nu tare eram apropiatzi si nu tare vorbeam cine stie ce ... dar parca acuma se seaprind mici scantei ...
eu sper sa fie bine ... sper intr-o impacare ... sau dak nu .. ceva fun ..
desi .. tot mai bine e o impacare
fara sa glumesc, anunta-ma .. ca acum sunteti in standy by , anunta-ma CAND va combinati , si cand va despartiti .. dupa ... asa.. d curiozitate.. dup`aia sa vezi si tu ptr ce ti-ai batut capul
EVL...asa este. Tot timpul ramai cu regrete dupa o despartire si te va doare atunci cand o vezi cu altul, asta daca ai tinut la fata aia si nu ai stat cu ea doar din interes...oricare ar fii ala. Eu si acum dupa 6 luni de la despartire cand ma vad cu ea am anumite regrete si cand imi povesteste de actualul simt o oarecare durere in suflet...dar e normal...am fost 4 ani si 3 luni impreuna.
doamne fereste, chiar simti nevoia ? daca vrea ea .. o relatie din asta gen amici .. sa zicem ca poate maybe whatever si tot asa, dar invers, why ?! never..
nu isi are rostul .. parerea mea ..
cel putin .. daca ai iubit-o cu adevarat, oricand .. vazand-o cu altul .. te va durea... mai putin , mai mult ,doare, so ? para que ? n-are rost mai bine ignore total sau .. mai putin total buna / pa si aia e .. eu zic ca degeaba o arzi la modul ca .. ah .. a trecut, daca pretinzi ca ai iubit-o cu adevarat, clar n`o sa poti vreodata sa uiti ce-a fost, deep down bla bla, so ... automat.. n`o sa poti sa duci o relatie de genu .. amici .. niciodata.. sau .. o sa poti sa o duci .. pana la un mom. dat.. and then things fuck up si iar iese de cacat , in concluzie ,why bother ?
Nu pot decat sa fiu de acord cu nebunache asta...chiar nu cred in chestii de genu...super buni prieteni amici dupa o realtie in care tu te-ai implicat destul de mult...chiat k vorbeshti cu ea doar pe mess sau whatever...ii vezi poza acolo si n-ai cum sa nu te gandeshti deep down k nu mai e a ta si ce deriva din asta stiti si voi nu trebuie sa va spun eu...